hiç sorma ben ayranı devam edemedim akşam koca gelince herşey değişti birazdan menümü yazarımkızlarrr
ayran uykumu yaptı ses seda yokk kimse
uyanın
canım stres yapman etkiliyor olabilir kendi haline bırak diyet egzersiz falan bunlar adet düzenini degiştirebilen etkenler ayrıca 2 günde çok güzel vermişin benimki yarım kaldı2 gün yaptım canım toplam sonuç 1.7
ben yapmıyorum şimdi adet dönemi gelsin diye bekliyom yaaa gelmiyo yaaa ben hala bekliyom amaaaa
yok beslenmekle alakalıdır spor yapacak kadar karsılamıyorsan yediklerini güçsüz kalman bundan kaynaklıdır ayrıca ayran çorbası halsiz bırakıyor insanı afedersiniz ama 2. günde agzımın için kabarmalar oldu sanırım vitaminsiz kaldım biraz akşam abarttımSelam topik citirlari...
benim rakibe hatun hayrola kız gelmedin mi,hersey yolundadir ins
kizlar aranızda jillian yapanınız var mı ...
bende kas yok anladım sonunda...bu kadar yorgun olmamın sebebi o muhtemelen
İlaci spor yapmak olucak galiba ama cok zor ya
saol canım teşekkürler aynı dilerkler senin içinde geçerline güzel cnm bnm tebrık ederm umarm en yakın zamnda ıstedıgıne ulasırsın
Merhaba kizlar maalesef benimde kili sorunum
Var 74 kg dayim baska topice geldim kimse cvp vermedi
Sadece birkisi verdi bende buraya geliyim dedim
Benide aranıza alirsaniz sevinirim ins en kisa zamanda
Kurtuluruz bu kilolardan
hiç sorma ben ayranı devam edemedim akşam koca gelince herşey değişti birazdan menümü yazarım
canım stres yapman etkiliyor olabilir kendi haline bırak diyet egzersiz falan bunlar adet düzenini degiştirebilen etkenler ayrıca 2 günde çok güzel vermişin benimki yarım kaldı
ARAMIZA HOŞ GELDİN CANIM
İŞALLAH HEP BERABER GÜZELKİLOLAR VERİRİZ
BU GÜN TOPİĞİMİZ PEK SESSİZ AMA BU SESSİLİGE ALDANMA
NORMALDE PEK KALABALK VE GÜZELDİR TOPİĞİMİZ
BİZİM TOPİK DİYE DEMİYORUM
BİZİM TOPİK GİBİSİNİ BULAMAZSIN
ben geliyorum tek basıma konşup gidiyorum ara ara bakıyorum geldimdede kimse olmuyor malesef ceconun ve elma şekerimin eksikliği sanırımmenüm
sabah
1 dlm peynir
5 zeytin
2 dlm ekmk
domates
sonrasında
2saat arayla
ayran çorbası
1 kez dahaiçicem sonra yatıcam sizden ses çıkmıyor nasılsa
uyumazsam acıkma ihtimalim var
gerçi acıkmadım şimdiye kadar ama
ne olr ne olmazzz
arkadşlar olsada sohbet etsek iyiolur ama
neyse
melikemira hosgeldin canım yolun basındayken burda olman güzel ne kadar yüksekse kilo o kadar zor geliyorMerhaba kizlar maalesef benimde kili sorunum
Var 74 kg dayim baska topice geldim kimse cvp vermedi
Sadece birkisi verdi bende buraya geliyim dedim
Benide aranıza alirsaniz sevinirim ins en kisa zamanda
Kurtuluruz bu kilolardan
valla canım havalar kötü yürüyüşe cıkamıyorum yagmurdan acıkta korkuyorum şimşek falan spor yapamıyorum yani herkezde evde zar zor girdim zaten pc onlar kullanıyor aksamlarıçok etkilemez belki azcık hareket et toparlar umarımmm sen yine yarın sonucu yaz bize
ben geldim canooooo ama uzun kalamıcam nasıl giidiyoryaaaa ama nerdesiniz kiiii:2::2::2:
ben geliyorum tek basıma konşup gidiyorum ara ara bakıyorum geldimdede kimse olmuyor malesef ceconun ve elma şekerimin eksikliği sanırım
melikemira hosgeldin canım yolun basındayken burda olman güzel ne kadar yüksekse kilo o kadar zor geliyor
valla canım havalar kötü yürüyüşe cıkamıyorum yagmurdan acıkta korkuyorum şimşek falan spor yapamıyorum yani herkezde evde zar zor girdim zaten pc onlar kullanıyor aksamları
ben geldim canooooo ama uzun kalamıcam nasıl giidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?