80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah... bi parça az kadarki tost..
Domates
Arabi avuç üzüm ...
İkindi gibi... 6-7 hurma 1 kase tavuk çorba
Aksam 1,5 kase tavuk çorba ...1 kasık barbunya ...ucundan pilavın tadına baktım

Oooy benimkine yalvarıyorum benimle iddaya girmiyor...
yarışalım diyorum yine orali olmuyor
neyse iste bana gaz olsun diye dedim o zaman 65 olunca bana çanta ayakkabı al... Tamam dedi...
iyi his gidip kendimde alırım simdi ama ...onun tadı başka
Az kaldı 4 kilocuk

sende aynı benim gibi davranmısın bende 200 gr verdim okdar yaglı yedim üstelik patates kalori yüksekti ona rahmen 200 gr gitti
hemen hemen aynıyız ben bugün yine devam ediyorum sende yapmalısın bari dünü telafi et gerçi arkadasımız sormuş ama kaç kilosun kasıma daha çok var yapabilirsin bu diyet dukan gibi güzel kg verdiriyor ayrıca saglıklı tuz olayını bulyonla çözdüm ben malzemeler haşlanırken et bulyon atıyorum şimdide bir kase daha içtim artık geç saatte içicem akşamları zor geçiyor çözümü geç saatte içmek

Kız ne ettin sen bulyon mu attınattın
canim tuz ataydın azıcık daha iyiydi
bulyonlar cok zararlı
ve icinde cok fazla tuz barındırıyorlar

Canım b12 vitaminine ve birçok testini saglık ocağında da yaptıra bilirsin...
evet kullanıyorum su an vitamin eksikliklerim var tahlillerim yapıldıda unutkanlık daha sonra basladı
ooooooooooooo tebrikler sen bu işi kıvırmışın canım 4 kg gider gider valla mutlu oldum topikten biri mutluluga adım atmaya başlamış bile

Yok kuzum ya... Daha çok var...
tartida 55 i gördüğüm gun yakalarım o mutluluğu ancak...
ama bunada sukur...darısı basına ins... Kızım 15 aylık
11 aydır debeleniyorum iste
Sen o bulyonu azalt tatlım
diyet alışkanlıklarımızı değiştirerek oluyor
hem ne güzel iste daha az yemek yersin

aslında mantıklı ama bizimkilerde alıskın öyle yemege begenmezler sonra saol canım inş o günleride görücez hep beraber
azaltmayı denıcem

kızlar donuyorum ya ev çok soguk hiç durmadan sıcak birşeyler içiyorum özelliklede parmak uçlarum buz kesti
birazdan cıkarım pc den battaniye altı yapayım menümüde yazayım belki fırsat bulamam sonra

selam kizlar ben dun ayran duyetime harfiyen uydumbama aksam migrenim fena tuttu cok afedersiniz midde bise kalmadi mide bulantisi kusma sabaha kadar mahv oldum bugun esim ewde o yuzden yapamiyorum ama 1,300grm gitti ayran detosunu bsyramdan donra yapicam size kolay gelsin.
ceco cum sen napiosun baslamadin galiba dukana nese ben normal dietime dewam ediorum

kahvaltı 1 dilim ekmek
bi kaç çatal sosis
2 zeytin
öglen çorba
ara çorba
ara çorba
akşam çorba

canım geçmiş olsun dikkat et kendine

Tsk canim cevap verdigin icin canim sey benim 9 aylik kizim var emziriyorum yapsam acaba bi sakincasi olurmu:26:

Hosbulduk cnm aktif olmaya çalışıyorum cnm elimden geldikce cok hareketli hiperaktif kizim var firsat buldukca geliyorum

sakınn haa hiç bişey yemek yok sık dişini verme canını
bak yalnız deyilsin bizde yapıyoz aynı diyeti
yapamasam ben yapamazdım midem doymak bilmiyor
ayranla doydummu ehh işte doydum denilemez ama hepi topu 2 gün
diyeti bozupda ondan kilo veremedim dememek içim ağzıma lokma koymadım
hatta dün amcam vardı çok sevdiği için mercimekli köfte yaptım tadına
bile bakmadım
çokk istedm hatta elime aldım 1 lokmadan bişey olmaz dedi şeytanama yemedim
kendimi tebrik ediyorum bu arada son aylarda bu kadar kararlı olmamıştım hiçç
işte bu yüzden durmak dönmek yokk yala devamm
vericez kiloları
sende bu akşam hiçç bişey yemiycen eşinin sofrasını hazırla ve olay yerini terk et
yapıcaksın sana güveniyoruzz
kızlar donuyorum ya ev çok soguk hiç durmadan sıcak birşeyler içiyorum özelliklede parmak uçlarum buz kesti
birazdan cıkarım pc den battaniye altı yapayım menümüde yazayım belki fırsat bulamam sonra
al bendende o kadar donuyorum resmen
oturma odamdaki elektikli sobamda bozulmuş .yatak odamda var ama çocukları orada tutamıyorum

donuyozzz

Tsk canim cevap verdigin icin canim sey benim 9 aylik kizim var emziriyorum yapsam acaba bi sakincasi olurmu:26:

Hosbulduk cnm aktif olmaya çalışıyorum cnm elimden geldikce cok hareketli hiperaktif kizim var firsat buldukca geliyorum

hııı bilemiyorum o zaman belki kelebek bilir onunda küçük çocuğu var:26:

Slm kızlar bildirimmi yapayim dedim
Oglen yarim nar
Ara
Bi avuc ici kadar yer fistigi ve
Kuru uzum
Aksamada firinda mantar ve kirmizi biber
2.5 litre su
Spor 20 defa merdivende inip cikma
200 mekik
20 dakika cember kivirma
Ve 30 dakika da bel inceltme egzersizi

ben 83 kiloyum tüp bebek tedavileri ve aldıgım hormon ilçalar ve geçirdim 4 hamilelik ve 4 düşükten sonra bu kiloya ulaştım ve kilo vermek istiyorum ama bunu yaparken yanlız olmak istemiyorum .benide gurubunuza alırmısınız .

sagolun kızlar gaz yuklendım:)
sımdı 83.5 kıloyum
normalde asla cok tuzlu yemem ama hıc tuzsuzda yenmıyo
bulyon olayı mantıklı ama oda cok tuzlu onu atacagımıza normal tuz atsak aynı olmazmıkı acaba
ya ben ıstanbulda oturuyorum kacgundur hava bayagı soguk
yuruyemıyorum yuruyus yapınca ınsan yedıklerınede daha cok dıkkat edıyo aslında ama
ne yapıp yapıp bu ıddaayı kazanmamlazım bu macı alıcam baska yolu yok:)

aramıza hoş geldin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…