sende aynı benim gibi davranmısın bende 200 gr verdim okdar yaglı yedim üstelik patates kalori yüksekti ona rahmen 200 gr gittiselam kızlar benıde unutmayın bende detoks yapıyorum
dun aksam esım gelene kadar hersey süperdı ama sofar kurunca 3 kasık mantı yedım
gecede 1 elma 1 armut sonuc sabah 300 gr gıtmıs demek kacamak olmasa olcakmıs
neyse bugunde devam edıyorum ama kızımın top kekınden 1lokma yedım valla cok canım cekmıstı
aksam yemegındede dayanırsam bakalım yarın sonuc ne olcak
ama ayran corbası güzel ınsanı doyuruyo ben begendım
ama bıde tuz koyaydık ıyıydı:)
tuz deyınce aklıma geldı ben 2 tanede ufak salatalık tursusu yedım bugun
ee onlarda tuzlu sonucta gıttı benım detoks ben kesın kılo veremem
offfffff kendımıde ınandırmısrtım kılo vermeye.
ben esımle ıddaya gırmıstım 1 ay önce 28 kasımda 74 kılo olmam lazım
nolur gazzz verın bana
bıde ben cok bıtkı cayı falan ıcıyorum ınsallah faydasını görürüm
bugun reglımın 3.gunu canım hep abur cubur ıstıyoo
Kız ne ettin sen bulyon mu attınattınsende aynı benim gibi davranmısın bende 200 gr verdim okdar yaglı yedim üstelik patates kalori yüksekti ona rahmen 200 gr gitti
hemen hemen aynıyız ben bugün yine devam ediyorum sende yapmalısın bari dünü telafi et gerçi arkadasımız sormuş ama kaç kilosun kasıma daha çok var yapabilirsin bu diyet dukan gibi güzel kg verdiriyor ayrıca saglıklı tuz olayını bulyonla çözdüm ben malzemeler haşlanırken et bulyon atıyorum şimdide bir kase daha içtim artık geç saatte içicem akşamları zor geçiyor çözümü geç saatte içmek
evet kullanıyorum su an vitamin eksikliklerim var tahlillerim yapıldıda unutkanlık daha sonra basladıCanım b12 vitaminine ve birçok testini saglık ocağında da yaptıra bilirsin...
ooooooooooooo tebrikler sen bu işi kıvırmışın canım 4 kg gider gider valla mutlu oldum topikten biri mutluluga adım atmaya başlamış bileOooy benimkine yalvarıyorum benimle iddaya girmiyor...
yarışalım diyorum yine orali olmuyor
neyse iste bana gaz olsun diye dedim o zaman 65 olunca bana çanta ayakkabı al... Tamam dedi...
iyi his gidip kendimde alırım simdi ama ...onun tadı başka
Az kaldı 4 kilocuk
valla seviyorum ben onsuz yemek yiyemem ona rahmen ilk günümde 900 gr verdimKız ne ettin sen bulyon mu attınattın
canim tuz ataydın azıcık daha iyiydi
bulyonlar cok zararlı
ve icinde cok fazla tuz barındırıyorlar
Yok kuzum ya... Daha çok var...evet kullanıyorum su an vitamin eksikliklerim var tahlillerim yapıldıda unutkanlık daha sonra basladı
ooooooooooooo tebrikler sen bu işi kıvırmışın canım 4 kg gider gider valla mutlu oldum topikten biri mutluluga adım atmaya başlamış bile
aslında mantıklı ama bizimkilerde alıskın öyle yemege begenmezler sonra saol canım inş o günleride görücez hep beraberYok kuzum ya... Daha çok var...
tartida 55 i gördüğüm gun yakalarım o mutluluğu ancak...
ama bunada sukur...darısı basına ins... Kızım 15 aylık
11 aydır debeleniyorum iste
Sen o bulyonu azalt tatlım
diyet alışkanlıklarımızı değiştirerek oluyor
hem ne güzel iste daha az yemek yersin
canım geçmiş olsun dikkat et kendineselam kizlar ben dun ayran duyetime harfiyen uydumbama aksam migrenim fena tuttu cok afedersiniz midde bise kalmadi mide bulantisi kusma sabaha kadar mahv oldum bugun esim ewde o yuzden yapamiyorum ama 1,300grm gitti ayran detosunu bsyramdan donra yapicam size kolay gelsin.
ceco cum sen napiosun baslamadin galiba dukana nese ben normal dietime dewam ediorum
Tsk canim cevap verdigin icin canim sey benim 9 aylik kizim var emziriyorum yapsam acaba bi sakincasi olurmu:26:valla tüm deneyenler çokk memnun canım
2 gün yapılıyor
2 günde 2kilo verenler var en az 1 kilo gidiyormuş ben ilk defayapıyorum
2lt ayran
4 kaşık nohut
4 kşk mercimek
4 kaşk bulgur
haşlayıp ayrana karıştırıyorsun
sabah normal kahvaltı 1 yumurta 1 dlm ekmk 5 zeytin isrersen peynirdomates yiyip
2 saat sonra ayrana başlıyorsun
2 saat arayla 1 kase ayran çorbandan içiyorsun
gece 9 a kadar o saatten sonra bişey yemek yok
gün boyu meyve kafve yasak sadece yeşil çay ve çay su içebiliyorsum birde domates salatalık serbest
Canım gecen gecmisi karıştırdım ...
gecen sene de güzel kilolar vermişsin...
hamilelikten kalan kilolarını da böyle güzel menülerde tez zamanda atacağından eminim
Canım ben ayran detoksu yapmıyorum ... Cok severim öyle seyleri içmeyi ama tuzsuz olunca gelemiyorum
hem emzirdig icin girismedim şimdilik
ins sizden güzel kilolar gider
Hoşgeldin tatlım ...
herkes sana elbette kucak acar acarız :13:
Yalniz sende elinden geldiğince aktif olmaya çalışır,
sohbetlere katılırsan ... Senin icin daha motive edici olur
sakınn haa hiç bişey yemek yok sık dişini verme canınıselam kızlar benıde unutmayın bende detoks yapıyorum
dun aksam esım gelene kadar hersey süperdı ama sofar kurunca 3 kasık mantı yedım
gecede 1 elma 1 armut sonuc sabah 300 gr gıtmıs demek kacamak olmasa olcakmıs
neyse bugunde devam edıyorum ama kızımın top kekınden 1lokma yedım valla cok canım cekmıstı
aksam yemegındede dayanırsam bakalım yarın sonuc ne olcak
ama ayran corbası güzel ınsanı doyuruyo ben begendım
ama bıde tuz koyaydık ıyıydı:)
tuz deyınce aklıma geldı ben 2 tanede ufak salatalık tursusu yedım bugun
ee onlarda tuzlu sonucta gıttı benım detoks ben kesın kılo veremem
offfffff kendımıde ınandırmısrtım kılo vermeye.
ben esımle ıddaya gırmıstım 1 ay önce 28 kasımda 74 kılo olmam lazım
nolur gazzz verın bana
bıde ben cok bıtkı cayı falan ıcıyorum ınsallah faydasını görürüm
bugun reglımın 3.gunu canım hep abur cubur ıstıyoo
al bendende o kadar donuyorum resmenkızlar donuyorum ya ev çok soguk hiç durmadan sıcak birşeyler içiyorum özelliklede parmak uçlarum buz kesti
birazdan cıkarım pc den battaniye altı yapayım menümüde yazayım belki fırsat bulamam sonra
Tsk canim cevap verdigin icin canim sey benim 9 aylik kizim var emziriyorum yapsam acaba bi sakincasi olurmu:26:
Hosbulduk cnm aktif olmaya çalışıyorum cnm elimden geldikce cok hareketli hiperaktif kizim var firsat buldukca geliyorum
hııı bilemiyorum o zaman belki kelebek bilir onunda küçük çocuğu var:26:
ben 83 kiloyum tüp bebek tedavileri ve aldıgım hormon ilçalar ve geçirdim 4 hamilelik ve 4 düşükten sonra bu kiloya ulaştım ve kilo vermek istiyorum ama bunu yaparken yanlız olmak istemiyorum .benide gurubunuza alırmısınız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?