al bendende okadar görüşemiyoruz beyazcanım hadi kalkın günaydınohhh
ohhh
ohhh
sayfayı ben kapattım iştee
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
:18::18::18::18::18::18::18::18:
sanırım yalnızlıkdan kafayı yiyorum
imdatttttttt
günaydın arkadaşım kız yoklugunuz çok belli oluyor burayı ihmal etmeyin bacım valla heves bilem kalmıyor insandaSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Ya biliyorum çok geç oldu ama ancak geçmişi okudum geldim
Bugün dünden daha geç eve geldikeşim maç izlemeye dalınca hiç umurum olmadı oturdu annemlerde en sonunda yarın okul var dedimde maç bitmeden kalktık
Bugün yine çok yoğundukAnnemle evdeki bir kaç eksiğide pazardan alalım dedik tabi Allah razı olsun hazır gitmişken koltuğumun üzerine istediğim polar koltuk örtülerinden aldı annem bana
Resmen çocuk gibi sevindimuzun zamandır istiyordum onlardan ama pazar paramdan arttıramayınca kalıyordu
Yarın öğlene doğru gidiceğim annemle hem bankaya hemde sigortayadedim kahvaltıya gelemem yatar uyurum yalannnnnnnnn sizlere bakarım Gecede yemekten sonra bize çaya gelecekler kardeşimle sonrasında işler bitiyor galiba hatta şakayla karışık valla ben spor salonuna gidiceğim pazartesi itibariyle ona göre her an beni bekleme diye
Zaten her gün her gün ne o bizi çeker ne biz onu
Şaka bir yana ama ister istemez düşünüyorum acaba nasıl olucak diye sonuçta öbür türlü senede bir ay hep bir aradaydık ve sayılı gün çabuk geçiyorduevet çok özlüyorduk ama bir yandanda düşünüyor insan ya her sene yazdan yaza olduğu gibi olalım isterse o zaman hiç özel hayatım kalmaz Neyse okadarına ne ben nede eşim müsaade etmeyiz zaten onlarda artık bıkmış çocuk gürültüsünden baş başa kalkabilmek onlara çok iyi geliyor
Bugün bile annem diyor her gün her gün bunlar ( bütün torunlar) bir araya gelirse biz yine almanyaya kaçarız diye
Sanırım yersiz bir endişe benimkisi
GÜNAYDIN KIZLARR
bende hazırlıklarımı yaptım ,beliyorum 2saatin geçmesini
ayran diyetimiz vatana millete hayırlı olsun
hepimize bol eksiler getirsin,kilocukları götürsün
amma bu gün tartı bana kızdı sanırım 1 kilo fazla geldim
çokk moralim bozuldu..tek ümidim ayrann
ayyüzlümm
hayırlara gelsin rüyan
ama rüya adı üstünde adama kızma yazık
işlerindede allah kolaylık versim bu yıl yapmadım ben fasulye falan
her sene çuvallarla patlıcan fasulye biber koyarım dondurucuya
ama bu yıl kolumu kaldırasım yok
hiçç canım istemiyor kışın ne yapıcam bilmem ..dondurucuömda büyük 300 lt lik olmazsa içine ben girer otururum
du bakıyım eşim yoldan gelince halden aldırabilirsem yaparım belki
şimdide zamanı geçiyor ya neyse az daha dursak soğukdan üşüycek zaten sebzeler kalmayacak
bak gördünmü bi heveslendim bende
bende çok korkarım gök gürültüsünden yalnız kalamam:18::18::18:teşekkürler kaptanım ayrıca tebrik ederim süper 1.7 birgün mü yaptın 2. günmü?
beyazcanım keklerden olmasın o bir kilocuk su tutmuştur bence benimde dolapta pinguim var ama ellemedim iki gündür duruyor orda taki kriz gelene kadar yemicem bende nohutumu haşlıyorum bu arada herzamn istemişimdir kıslık malzeme hazırlamayı ama bir türlü nasip olmadı oturdumuz semt çok pahalı bu yüzden yapamıyorum sizleri takdir ediyorum birgün yapmak nasip olursa engin bilgilerinizden faydalanmak isterim ayyyy dışarda kıyamet kopuyor kuslarım nasıl korktular rüzgarın sesinden deminde dışarı çıktım faturaları yatırmak için nasıl korktum yıldırım falan düşçek diye fobi oldu artık yagmurdan bile korkar oldum hemde tekim evde
bence acelete et canım geç kalma hemencecik al gel
tebrik ediyorum seni canım umarım üniverste diplomanı aldığını da müjdelersin burdan.yaw ne bilim profilimde efsax yazıyorudu bende tıkladım oraya girmiş bulundum bu arada canım ben acıktan okuyorum 8 sınıf ama hiç görmedim konular akşam 5 sayfa çalışıyorum benim daha çok var oralara gelmeye zaten okuluda hep acıktan okudum zar zor yuvarlanıp götürüyoruz
2 gün yaptım canım toplam sonuç 1.7
ben yapmıyorum şimdi adet dönemi gelsin diye bekliyom yaaa gelmiyo yaaa ben hala bekliyom amaaaa
cecommmmSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Ya biliyorum çok geç oldu ama ancak geçmişi okudum geldim
Bugün dünden daha geç eve geldikeşim maç izlemeye dalınca hiç umurum olmadı oturdu annemlerde en sonunda yarın okul var dedimde maç bitmeden kalktık
Bugün yine çok yoğundukAnnemle evdeki bir kaç eksiğide pazardan alalım dedik tabi Allah razı olsun hazır gitmişken koltuğumun üzerine istediğim polar koltuk örtülerinden aldı annem bana
Resmen çocuk gibi sevindimuzun zamandır istiyordum onlardan ama pazar paramdan arttıramayınca kalıyordu
Yarın öğlene doğru gidiceğim annemle hem bankaya hemde sigortayadedim kahvaltıya gelemem yatar uyurum yalannnnnnnnn sizlere bakarım Gecede yemekten sonra bize çaya gelecekler kardeşimle sonrasında işler bitiyor galiba hatta şakayla karışık valla ben spor salonuna gidiceğim pazartesi itibariyle ona göre her an beni bekleme diye
Zaten her gün her gün ne o bizi çeker ne biz onu
Şaka bir yana ama ister istemez düşünüyorum acaba nasıl olucak diye sonuçta öbür türlü senede bir ay hep bir aradaydık ve sayılı gün çabuk geçiyorduevet çok özlüyorduk ama bir yandanda düşünüyor insan ya her sene yazdan yaza olduğu gibi olalım isterse o zaman hiç özel hayatım kalmaz Neyse okadarına ne ben nede eşim müsaade etmeyiz zaten onlarda artık bıkmış çocuk gürültüsünden baş başa kalkabilmek onlara çok iyi geliyor
Bugün bile annem diyor her gün her gün bunlar ( bütün torunlar) bir araya gelirse biz yine almanyaya kaçarız diye
Sanırım yersiz bir endişe benimkisi
günaydınn sevilcanımmcan arkadaşlarım günaydın yeni bir gün güzel kilolar vermiş olmanızı temenni ediyorum
ve sonucu açıklıyorum 3 tane patates köftemden sonraki sonucum
200 gr vermişim
günaydın kızlar dün tabiri caizse it gibi koşturdum durdum. öğleden sonra arkadaşlar gelecek diye sabahten evi bir güzel temizledim çocukların içine edeceğini bildiğim halde. öğlen hemen okula koştum toplantıya. birsürü üzerinde anlaşılamayacak mevzularda konuşuldu durdu. en son dayanamadım hocam isteklerinizi kağıtla yollayın isteyen evet desin istemeyen hayır desin ona göre çoğunluk ne diyosa ona göre hareket edelim dedim toplantıyı sonlandırdım. ama keşke sonlandırmasaymışım. bize gelecek arkadaşın biri zaten okulda bekliyomuş eve beraber geldik. sonra diğer arkadaşta gelince bi çay faslı başlattık sağolsunlar getir yapalım fasulyeyi dediler bi oturduk akşam 6 ya kadar. bitmiyoki bite. bu iş kırmakla da bitmiyo bunu haşlaması var bide. yemek yapmamışım çaydan kalan bulaşıklarda cabası. saat 10 du ancak uzandım. ama hem belim hem ayaklarım ağrıyo üsttüne bi de sancı başlayınca oh dedim tamam oldu.sabah bi kalktım suratım silikonlanmış gibi. eşime diyom sana demedimmi şu estetik operasyonları ben uyurken yaptırma diye hiç dinlemiyosun beni şuna bak ben sana demiyommu artık kendini bu kadar yorma davul gibi şişmişsin diyo. ama aynı kişi gece niye gömleklerimi ütülemedin bu işlere başlamadan önce yapabilirsin diye dırladı ve gece bi yandan fasulye haşlanırken bi yandan da ütü yaptım onu hiç saymıyo
yapacaksan en kısa zamanda yap. çünkü fiyatlar çok artıyor. fasulye markette 4.5 tu ben köyden 2.5 a getirttim. şimdiden sonra daha pahalıya vereceklermiş. vallahi kışın çok işe yarıyo bizimki dırladı boş ver hazır konserve alırız dedi ama yerken sesi çıkmadan yiyecek
bende çok korkarım gök gürültüsünden yalnız kalamam:18::18::18:
tebrik ediyorum seni canım umarım üniverste diplomanı aldığını da müjdelersin burdan.
ya içimden inşallah beklediğim haberdir diye geçiriyorum. ama olacaksanda bir an önce olsan iyi olacak. malum eniştenin yanına gidecekmişsin
cecommmm
aman sakın burayı sesiz sisiz bırakmayın bacımmm
bu ne yaa çatlıycaktımdün kimseler yok gelende durmuyor bakıyo kimse yok oda gidiyor
işallah canlı bir gün olur topik için
ayrıca güle güle kullan polar örtülerini canım
işallah kaymaz
bende polardan başka her türlü kumaşı denedim hiç birindende memnum kalmadım
ama polar kaymaz işallah
sen kafana takmaannende bıkmıştır gürültüdemo da siz küsmeyim diye ses etmiyordur bence
yalmızlığa alışık olan gürültü falan istemez haliyle
amann valla ben bile bu yaşımda çocuk sesindem ööö dedim yaşlansam hiç istemem heralde
günaydınn sevilcanımm
1 günde verdin sanırım 200 gr bence iyii
peki tamammı devammı
bu günde yapıcakmısın ayran diyeti
benim 2. günüm bu gün
yarın ne olur bilmem:26:
günaydın silikon yüzlümm
allah kolaylık versin canımm bu gün iyice bi dinlen artık ayaklarını uzatıp
kız allahdan arkadaşların yardım etmiş fasuyeye yoksa daha çok uğraşırdın
ama şimdi uğraştında dediğin gibi kışın rahat edersin hele elinde küçücük bebekle hazır yemek olur sana
valla ben hiç bu zamana kalmazdım bu işler için malum nerdeyse kar yağıcak bu işler ucuzken tazeyken iyi olur ama elim hiç varmadı niyeyse
bide kafam bozulbu biryaz görümce vardı ya bende her zaman kendime yaptıklarımdan birde omlara veririm sanki yardın ediyorlarmış gibi.birazda sinirimden yapmadım banada yok onlarada
ama eşim bi gelsin meyve sebze halinden alırız zaten pazarın yarı fiyatı olur orda .götürebilirsem aldırırım ordan
valla gece ykum kaçtı bi ara uyandım ,ilk aklımagelen irem oldu dua ettim onun için allah gönlünün muradını versin işallah
bu günüde kurtarsa yada bir an önce ne olucaksa olsa insanisrer istemez umutlanıyor
cecommmm
bu ne yaa çatlıycaktımdün kimseler yok gelende durmuyor bakıyo kimse yok oda gidiyor
işallah kaymaz
ama polar kaymaz işallah
sen kafana takmaannende bıkmıştır gürültüdemo da siz küsmeyim diye ses etmiyordur bence
amann valla ben bile bu yaşımda çocuk sesindem ööö dedim yaşlansam hiç istemem heralde
ben benim kocayı beklediğim için bu vakte kaldım. malum elimde getiremezdim o kadar sebzeyi bekle bekle aaa bide bakmışım mevsim geçmiş gitmiş
Çok sağ ol canım valla benim kullandığım çok kayıyordu ama kızkardeşim geçen sene polar almıştı ve resmen koltuğa yapışmış gibi oturuyorduinşallah benimkilerde öyle olanlardandır bıktım örtü toplamaktan
Dediğin gibi annemlerinde kafa kaldırmıyor artık
Eskiden bana ben emekli olunca 3.cüyü doğur ben bakacağım diyordu ama dün yine şakasına hatırlattım böyle böyle diyordun diyehiç ses etmeden konuyu değiştirdi
Bakalım bayramdan sonra daha da düzen oturmuş olur bence
tahmin ediyorum gülayy
az deyil 1 çuvall nasıl aldı dolabın okadar şeyi heralde büyük dondurucu
allah güle güle yemeyi nasip etsim canımm
aslında benim oturuğum yer köy gibi herkes eker sebze önce bende ekerdim ama bu yıl çokk çokk zaa ektim oda dişimizin kovuğuna yetmedi zaten
burda satan çok ama ağızlarına kaşık sığmaz pazarda 1 liraysa bunlarda 2 lira zorda kalmadıkça almak istemiyorum hoş bozuluyorlar ben onlardan almayınca ama herkes hesabına gelen yerden alır
slm canım biraz geç oldu kusura bakma 4 kasık asurelik bugday 4 kasık nohut 4 kasık yeşil mercimek hepsini çigden ayarla
hasla sonra 500 gr az yaglı yada yagsız yogurtla ayran kıvamı haline getir pul biber ve nane kullanabilirsin zevkine göre tuzsuz tüket gün içinde hafif kahvaltı ve 2 saat aralarda çorbanı tüket gün boyuna yayabilirsin hepsi bu kadar canım
estağfurullah ne demek, cevap verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.inşallah işime yarar, porsiyon sınırlaması var mı
bu arada benim ayrandaşım yok
beni yoldamı bıraktı neee
ama yokk yok duyum öyle şey yapmmaz
yapmazsın dimi:26:
beni yarı yolda bırakmazsın dimiii
yokk yokk yapmazzzzz
ıııı
kesin yapmaz:18:
kesin bi işi çıkmıştır
ondan gelmiyor randevumuza
bencede
şimdi menünü okuyunca kendimiz aklıma geldi
o kalabalıkta insan ne pişirecenide şaşırır
yemek içmek ayrı bir iş
haagüzel olur hoş olur ama biraz curcuna olur
bizde herkes bide ayrı telden çalar kimi otur der kimi kalk
kimimiz şunu pişirelim kimimiz yok olmaz bunu der al sana karmaşa
evet canım 1 günde 200 gr gitti bugün devam edicem enazından dünü telafi edeyim ayrıca aynada kendimi toparlanmış gördümcecommmm
işallah kaymaz
ama polar kaymaz işallah
günaydınn sevilcanımm
1 günde verdin sanırım 200 gr bence iyii
peki tamammı devammı
bu günde yapıcakmısın ayran diyeti
benim 2. günüm bu gün
yarın ne olur bilmem:26:
rıca ederim canım sık sık takılsana buraya daha tanısamadık bile ara ara ugra çorba bir kase kullanılıyor ama ben bazen 2. kasede doyuyorum akşama kadar anca yetiyor bana asırı bir kalorisi yok bu yüzden zorlama kendini uzun sürelide tok tutuyor afiyet olsun canım bugün baslarsın heraldeestağfurullah ne demek, cevap verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.inşallah işime yarar, porsiyon sınırlaması var mı
ayyyy canım dün ne oldu bizimkilere yemek hazırlarken mercimgin tadına bakayım dedim anammmm öyle tuzlu geldiki anlatamamkızlar sız nasıl ıctınız onu ya :S ben ıcemedım mıdem kabul etmedı yogurdunumu az koydum bılmıyorum ama tuzsuz cok berbat geldı bana :26:
ayyyy canım dün ne oldu bizimkilere yemek hazırlarken mercimgin tadına bakayım dedim anammmm öyle tuzlu geldiki anlatamam
sanki tuz çoragı siz nasıl iştiniz bunu dedimonlara normal geldi demekki tuzsuz içmeye alısınca diger yemekler tuzlu geliyor ama alısıyorsun ben hiç hissetmedim tuzsuzlugunu dolu bir kaşık pulbiber attım o dengeliyor hemde metobolizmayı canlandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?