80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ohhh

ohhh

ohhh

sayfayı ben kapattım iştee

:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
:18::18::18::18::18::18::18::18:

sanırım yalnızlıkdan kafayı yiyorum

imdatttttttt
al bendende okadar görüşemiyoruz beyazcanım hadi kalkın günaydın
günaydın arkadaşım kız yoklugunuz çok belli oluyor burayı ihmal etmeyin bacım valla heves bilem kalmıyor insanda
sen olumlu düşün bacım herşey erdemliktir sonuçta kafa yorulması olur insanlarda bence haklı düşünüyorsun bazen bize de görümcemler gelince kafa kalmıyor çoluk cucuk sesleri aglayanmı dersin çok konusanmı dersin ALLAH valla bitse diye dkları sayar oluyorum istemedimden değil de kafa sesizlige alısınca kaldırmıyor canım yani işte canım empati kurabilmeliyiz herkes acısından ozamn hiç bir konular kafamızı yormaz hadi gelin artık ya sonucumu açıklıcam birazdan öpüyorummmmm

can arkadaşlarım günaydın yeni bir gün güzel kilolar vermiş olmanızı temenni ediyorum
ve sonucu açıklıyorum 3 tane patates köftemden sonraki sonucum
200 gr vermişim

günaydın kızlar dün tabiri caizse it gibi koşturdum durdum. öğleden sonra arkadaşlar gelecek diye sabahten evi bir güzel temizledim çocukların içine edeceğini bildiğim halde. öğlen hemen okula koştum toplantıya. birsürü üzerinde anlaşılamayacak mevzularda konuşuldu durdu. en son dayanamadım hocam isteklerinizi kağıtla yollayın isteyen evet desin istemeyen hayır desin ona göre çoğunluk ne diyosa ona göre hareket edelim dedim toplantıyı sonlandırdım. ama keşke sonlandırmasaymışım. bize gelecek arkadaşın biri zaten okulda bekliyomuş eve beraber geldik. sonra diğer arkadaşta gelince bi çay faslı başlattık sağolsunlar getir yapalım fasulyeyi dediler bi oturduk akşam 6 ya kadar. bitmiyoki bite. bu iş kırmakla da bitmiyo bunu haşlaması var bide. yemek yapmamışım çaydan kalan bulaşıklarda cabası. saat 10 du ancak uzandım. ama hem belim hem ayaklarım ağrıyo üsttüne bi de sancı başlayınca oh dedim tamam oldu. sabah bi kalktım suratım silikonlanmış gibi. eşime diyom sana demedimmi şu estetik operasyonları ben uyurken yaptırma diye hiç dinlemiyosun beni şuna bak ben sana demiyommu artık kendini bu kadar yorma davul gibi şişmişsin diyo. ama aynı kişi gece niye gömleklerimi ütülemedin bu işlere başlamadan önce yapabilirsin diye dırladı ve gece bi yandan fasulye haşlanırken bi yandan da ütü yaptım onu hiç saymıyo

yapacaksan en kısa zamanda yap. çünkü fiyatlar çok artıyor. fasulye markette 4.5 tu ben köyden 2.5 a getirttim. şimdiden sonra daha pahalıya vereceklermiş. vallahi kışın çok işe yarıyo bizimki dırladı boş ver hazır konserve alırız dedi ama yerken sesi çıkmadan yiyecek

bende çok korkarım gök gürültüsünden yalnız kalamam:18::18::18:
tebrik ediyorum seni canım umarım üniverste diplomanı aldığını da müjdelersin burdan.
2 gün yaptım canım toplam sonuç 1.7

ben yapmıyorum şimdi adet dönemi gelsin diye bekliyom yaaa gelmiyo yaaa ben hala bekliyom amaaaa

ya içimden inşallah beklediğim haberdir diye geçiriyorum. ama olacaksanda bir an önce olsan iyi olacak. malum eniştenin yanına gidecekmişsin

cecommmm

aman sakın burayı sesiz sisiz bırakmayın bacımmm

bu ne yaa çatlıycaktım dün kimseler yok gelende durmuyor bakıyo kimse yok oda gidiyor
işallah canlı bir gün olur topik için

ayrıca güle güle kullan polar örtülerini canım
işallah kaymaz

bende polardan başka her türlü kumaşı denedim hiç birindende memnum kalmadım
ama polar kaymaz işallah

sen kafana takmaannende bıkmıştır gürültüdem o da siz küsmeyim diye ses etmiyordur bence
yalmızlığa alışık olan gürültü falan istemez haliyle

amann valla ben bile bu yaşımda çocuk sesindem ööö dedim yaşlansam hiç istemem heralde

can arkadaşlarım günaydın yeni bir gün güzel kilolar vermiş olmanızı temenni ediyorum
ve sonucu açıklıyorum 3 tane patates köftemden sonraki sonucum
200 gr vermişim
günaydınn sevilcanımm

1 günde verdin sanırım 200 gr bence iyii

peki tamammı devammı
bu günde yapıcakmısın ayran diyeti

benim 2. günüm bu gün
yarın ne olur bilmem:26:

günaydın silikon yüzlümm

allah kolaylık versin canımm bu gün iyice bi dinlen artık ayaklarını uzatıp

kız allahdan arkadaşların yardım etmiş fasuyeye yoksa daha çok uğraşırdın

ama şimdi uğraştında dediğin gibi kışın rahat edersin hele elinde küçücük bebekle hazır yemek olur sana
valla ben hiç bu zamana kalmazdım bu işler için malum nerdeyse kar yağıcak bu işler ucuzken tazeyken iyi olur ama elim hiç varmadı niyeyse
bide kafam bozulbu biryaz görümce vardı ya bende her zaman kendime yaptıklarımdan birde omlara veririm sanki yardın ediyorlarmış gibi.birazda sinirimden yapmadım banada yok onlarada
ama eşim bi gelsin meyve sebze halinden alırız zaten pazarın yarı fiyatı olur orda .götürebilirsem aldırırım ordan

valla gece ykum kaçtı bi ara uyandım ,ilk aklımagelen irem oldu dua ettim onun için allah gönlünün muradını versin işallah

bu günüde kurtarsa yada bir an önce ne olucaksa olsa insanisrer istemez umutlanıyor

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hepinize kocaman günaydınlarrrrrrrrrrr

Bu sabah şükür şimdilik evdeyim öğlende dışarı işlerimiz var bende fırsat o fırsat bir yandan kahvaltımı edip bir yandan sizlere bakıyorum
Sabah sabah makineye çamaşırlarımıda attım onlarda aradan çıksın diye
Şükür evim temiz ve toplu o yüzden akşamlık bir hazırlığımda yok malum çaya gelecekler

Dün yediklerimi paylaştımmı hatırlamıyorum ama yinede paylaşayım

Sabah;
2 dilim kepek ekmeği ( annem almış ama oda beğenmedi )
1 Domates
2 KK beyaz peynir
3 zeytin
3 fincan şekersiz çay

ara;
şekersiz sütlü nescafe

Öğle;
Çok az tavuk haşlama
2 - 3 YK bulgur pilavı
1 bardak ayran

ara;
3 - 4 galete

akşam;
3 parça balık ( toplam bir avuç içi kadar buğlama palamut )
Bol salata az yağlı
2 kaşık kuskus ( benim cadıdan kalma )

gece;
Şekersiz çay

Son düzenleme:

iyide sen iki tanenin sesini dinlesen hiç tiksinmezdin. yaz boyu bayramda ne çektin be beyazcanım çocuklardan ne çektin beeee

ben benim kocayı beklediğim için bu vakte kaldım. malum elimde getiremezdim o kadar sebzeyi bekle bekle aaa bide bakmışım mevsim geçmiş gitmiş

bu arada benim ayrandaşım yok
beni yoldamı bıraktı neee

ama yokk yok duyum öyle şey yapmmaz

yapmazsın dimi:26:

beni yarı yolda bırakmazsın dimiii

yokk yokk yapmazzzzz

ıııı

kesin yapmaz:18:

kesin bi işi çıkmıştır
ondan gelmiyor randevumuza

Çok sağ ol canım valla benim kullandığım çok kayıyordu ama kızkardeşim geçen sene polar almıştı ve resmen koltuğa yapışmış gibi oturuyordu inşallah benimkilerde öyle olanlardandır bıktım örtü toplamaktan

Dediğin gibi annemlerinde kafa kaldırmıyor artık
Eskiden bana ben emekli olunca 3.cüyü doğur ben bakacağım diyordu ama dün yine şakasına hatırlattım böyle böyle diyordun diye hiç ses etmeden konuyu değiştirdi
Bakalım bayramdan sonra daha da düzen oturmuş olur bence

ben benim kocayı beklediğim için bu vakte kaldım. malum elimde getiremezdim o kadar sebzeyi bekle bekle aaa bide bakmışım mevsim geçmiş gitmiş

tahmin ediyorum gülayy

az deyil 1 çuvall nasıl aldı dolabın okadar şeyi heralde büyük dondurucu
allah güle güle yemeyi nasip etsim canımm

aslında benim oturuğum yer köy gibi herkes eker sebze önce bende ekerdim ama bu yıl çokk çokk zaa ektim oda dişimizin kovuğuna yetmedi zaten

burda satan çok ama ağızlarına kaşık sığmaz pazarda 1 liraysa bunlarda 2 lira zorda kalmadıkça almak istemiyorum hoş bozuluyorlar ben onlardan almayınca ama herkes hesabına gelen yerden alır

bencede
şimdi menünü okuyunca kendimiz aklıma geldi
o kalabalıkta insan ne pişirecenide şaşırır

yemek içmek ayrı bir iş

haagüzel olur hoş olur ama biraz curcuna olur

bizde herkes bide ayrı telden çalar kimi otur der kimi kalk
kimimiz şunu pişirelim kimimiz yok olmaz bunu der al sana karmaşa

164 lt dolabımın dondurucusu. alt tarafa sebzelerimi üst tarafa da etlerimi rahat sığdırıyorum. zaten domatesleri bu sene konserve yaptım o yüzden fasulye ye bol bol yer kaldı. aslında dolaba attığım bir ot var o almasa daha çok yerim olurdu. annemler götürecek diye bir sürü almıştık ama götürmediler ihalesi benim dolaba kaldı. 5 poşet ama ot olduğu için çok yer kaplıyo.

estağfurullah ne demek, cevap verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.inşallah işime yarar, porsiyon sınırlaması var mı

estağfurullah ne demek, cevap verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.inşallah işime yarar, porsiyon sınırlaması var mı

kızlar sız nasıl ıctınız onu ya :S ben ıcemedım mıdem kabul etmedı yogurdunumu az koydum bılmıyorum ama tuzsuz cok berbat geldı bana :26:

Ya bide çocuklar kendi havalarinda benim küçük cadi inan iki gündür sasirdi kendini aglayarak istedigini elde etmeye calisiyor

Yemek konusunda her gun biririmiz karar veriyoruz o yuzden pek sorun olmuyor ayni seyleri sevdigimizden
Curcuna iyide benimde kafa cekmiyor bazen cunku sag olsun ikizler apartman yikacak tarzda

evet canım 1 günde 200 gr gitti bugün devam edicem enazından dünü telafi edeyim ayrıca aynada kendimi toparlanmış gördüm
hosuma gitti belki kendikuruntum ama güzel motive ediyor sizin ne alemde?
rıca ederim canım sık sık takılsana buraya daha tanısamadık bile ara ara ugra çorba bir kase kullanılıyor ama ben bazen 2. kasede doyuyorum akşama kadar anca yetiyor bana asırı bir kalorisi yok bu yüzden zorlama kendini uzun sürelide tok tutuyor afiyet olsun canım bugün baslarsın heralde

kızlar sız nasıl ıctınız onu ya :S ben ıcemedım mıdem kabul etmedı yogurdunumu az koydum bılmıyorum ama tuzsuz cok berbat geldı bana :26:
ayyyy canım dün ne oldu bizimkilere yemek hazırlarken mercimgin tadına bakayım dedim anammmm öyle tuzlu geldiki anlatamam
sanki tuz çoragı siz nasıl iştiniz bunu dedim onlara normal geldi demekki tuzsuz içmeye alısınca diger yemekler tuzlu geliyor ama alısıyorsun ben hiç hissetmedim tuzsuzlugunu dolu bir kaşık pulbiber attım o dengeliyor hemde metobolizmayı canlandırıyor

ayran tadnda da degılde su tadındaydı benmkı en azından bana ole geldı cnm ıcemedım ve bıraktım çorbayı tuzsuz yıyemıyorm ya tuz cok fazla hayatımda benm

kızlar ben bugün kara bugday diye birşey gördüm markette aldım netten de baktım baya faydalıymıs daha organikmiş
ayrıca kilo verdirmeye faydalıymış umarım tadıda güzel olur aksam bizimkilerine pilav yapacam ondan
ayrancılar neden hala acıklamadılar yahu bekliyoruzzzzz canlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…