bunlarin hepsini yaptinmi gercekten.Slm kızlar bildirimmi yapayim dedim
Oglen yarim nar
Ara
Bi avuc ici kadar yer fistigi ve
Kuru uzum
Aksamada firinda mantar ve kirmizi biber
2.5 litre su
Spor 20 defa merdivende inip cikma
200 mekik
20 dakika cember kivirma
Ve 30 dakika da bel inceltme egzersizi
merhaba canim...hosgeldin aramizaben 83 kiloyum tüp bebek tedavileri ve aldıgım hormon ilçalar ve geçirdim 4 hamilelik ve 4 düşükten sonra bu kiloya ulaştım ve kilo vermek istiyorum ama bunu yaparken yanlız olmak istemiyorum .benide gurubunuza alırmısınız .
sogukta yürüyüs normal havadan daha fazla kalori harcatiyormus haberin olsunsagolun kızlar gaz yuklendım:)
sımdı 83.5 kıloyum
normalde asla cok tuzlu yemem ama hıc tuzsuzda yenmıyo
bulyon olayı mantıklı ama oda cok tuzlu onu atacagımıza normal tuz atsak aynı olmazmıkı acaba
ya ben ıstanbulda oturuyorum kacgundur hava bayagı soguk
yuruyemıyorum yuruyus yapınca ınsan yedıklerınede daha cok dıkkat edıyo aslında ama
ne yapıp yapıp bu ıddaayı kazanmamlazım bu macı alıcam baska yolu yok:)
ne nasil nerede :44::44::44::44::44::44: noooldu bacim...bak özelden yazabilirsin bana ...bana güvenebilirsin bana baba de lütfen lütfeeen kamyon yokmu kamyonSabah... bi parça tost..
Domates
Arabi avuç üzüm ...
İkindi gibi... 2 hurma- 1 kase tavuk çorba
Aksam ----yok
Sinirlerim cok bozuk...
Böyle cinlerim tepemde lafı benim icin söylenmiş hani suan sanki
Aksam balık yaptım
Ben bi lokma yemedim...
Sinirlendiğim seyin sinirlenmem gereken bişey oldugundan eminde değilim isin garibi...
Neyse ihtimali bile beni cildirtti...
Kendime gelirsem tekrar gelirim
Allah bi yol gostersede hersey ayan olsa... Yoksa kimseye bişey demek istemiyorum
gitmiyor anam gitmiyor..miknatig bigi cekiyor vallaanaaa
bide beni bekleyin diyorrrhatunn
dünden beri bekliyoz zatii yetmedi daha bekletiyor
iyi iyi hadi beklerizz:44:
biz seni her daim bekleriz zaten
herifi gönder de gell
bende bu herif oldukca helede issiz oldukca daha cook beklersiniz beni anacimsabırsızlıkla bekliyoruz canımmmm
senin adına sevindimcanım birimiz hepimiziz bizim kase 2 kepçe ile doluyor ama 3. kepçede doyuyorum şimdi çorbamı içtim arkasına kakoo içiyorum ne kadar faydası olur bilemiyorum ama denemeye çalışıyorum kakoo yu. beyazcanım kaç kilosun tickerin yok neden koymuyorsun gerçi yabancı yazılar var ama çözemedim nedir o
kesinlikle faydalı canım şiddetle tavsiye edilir
ben begendm menunu yoldaşm tam düşndgm gibi gayet motivesn ve çok ii gdıosn bence
tamam yarın aksam yazmaya baslarım eevet ılk arkadasım sizsiniz tesekkurler yardımın içinde saol yapmam gerekenlaerı felan bana yazarsan sevınırım ben hepsıne uymaya calısıcam cunku bu iş yanlız olmayacak motıvasyona ıhtıyacım olacakminieksrer
tekrardan hoş geldinn
taze üyesin maşallahh
ilk arkadaşında ben olmuşum:13:
siftahı benden devamı kkden
bizim topiğin bazı kuralları var
aslında kuraldan çok kilo vermeye yardımcı şartlaeda denebilir
hergün menü nü yazıyorsun buraya
ağzından ne girdiyse .bu hem yemene dikkat etmeni sağlıyor
cumaları tartı günümüz:26:
tartılıp burda bildiriyoruz ne kadar kilo verdik ona göre haftanın birincisi belli oluyor
ama sen yenisin 2hafta düzenli menü yazman lazım 2 haftanın sonunda listeye girmeye hak kazanıyorsun
slm kizlar ben geldim ve su an cooook kotu bise yapiyom. bol kalorili cinsinden. bu gun kizimin patiklerini susledi. gecenlerde yapmistim ama cinsiyeti belli olmadigi icin susleyememistim. cok guzel oldu gelsede bi giydirebilsem. siz de masallah goturun ayran corbasini. aslinda besleyici bise bendemi yapsam. amaaaaan baska candan sorumlu olmak cok zor. neyse ben bekleyeyim biraz daha
merhaba bayanlar bende ayran detoksu yaptım burada paylaşım varmı diye baktım yazmak ıstedim.
bende 1 kılo azalma oldu yagmı sumu bilemiyorum ama bu kadar az yemeye bence normal gibi. daha once doktorumun verdiği çiğ sebze meyve proteın içeren detoks yapmıstım o 3 gun surmustu daha basarılı oldu toplamda 1,750 gitmişti..
sanırım bir hafta diyet sonrası tekrar meyve diyetini yapıcam..
ben bu karısımı hayatta ıcemıceğimden arastırmalarım sonucu bugday kullanarak yaptım söyleki 8 kaşık çiğ bugday 4 kaşık kurufasulye yada nohut kullandım hayatta tuzsuz bir şey yiyemem biraz tuz ilave ettim. ve öğlen beyaz cay aksamda 7lı cay içtim (doğadan yenı cayları ıkısınıde dotorum tavsiye etti) 2 gün acayip acıktım aksam içine salatalık koymadıgımdan onları emniyet stogu yaptım ve katur kutur akşam 8 den önce yedim kafama göre içtim posiyon hesabıda yapmadım sadece en az kepçeyi sona bıraktım baya bir şey oldu çünkü neticede dediğim gbi 1 kilo gitti uzun zamandır ilosu sabıt kalmıs biri için güzel netice..
suan 10 günlük diyet listemı uygulayıp bayram sonrası ıcin tekrar detoks yapıcam ama belirttiğim gibi farklı uygulucam bu sefer.
okuduğunuz için teşekkürler hepinize bu yolda başarılar diliyorum :))))) sadece inanmak ve aman veremiyorum diyip basa dönmemek ben bunu cok yaptım cunku sonuc öncekinden daha buyuk husran ..
selam kizlar ben dun ayran duyetime harfiyen uydumbama aksam migrenim fena tuttu cok afedersiniz midde bise kalmadi mide bulantisi kusma sabaha kadar mahv oldum bugun esim ewde o yuzden yapamiyorum ama 1,300grm gitti ayran detosunu bsyramdan donra yapicam size kolay gelsin.
ceco cum sen napiosun baslamadin galiba dukana nese ben normal dietime dewam ediorum
Slm kızlar bildirimmi yapayim dedim
Oglen yarim nar
Ara
Bi avuc ici kadar yer fistigi ve
Kuru uzum
Aksamada firinda mantar ve kirmizi biber
2.5 litre su
Spor 20 defa merdivende inip cikma
200 mekik
20 dakika cember kivirma
Ve 30 dakika da bel inceltme egzersizi
ben 83 kiloyum tüp bebek tedavileri ve aldıgım hormon ilçalar ve geçirdim 4 hamilelik ve 4 düşükten sonra bu kiloya ulaştım ve kilo vermek istiyorum ama bunu yaparken yanlız olmak istemiyorum .benide gurubunuza alırmısınız .
hoş geldinnzaten nöbetleşe senle ben bekliyoz topiği
valla biz olmasak çalıcaklar topiği
iyi bari senin diyet güzel gitmiş
ben son faslı sırf yoğurtla yaptım dediğim gibi yoğurt ekşiymişşansıma ondan pek sevmedim yoksa güzel
yenilmiycek deyil hatta şöytız atsak üstüne cosurr cosurr tereyağ döksek süper olurya neysee
aynen canım artık diger arkadslarımızda aramıza bol bol katılsa çok güzel olucak iyi yapmışın canımaslında ben ayda 2 kez yapabilirim bu ayran deyoksun kilomm baya fazla ya
vucut ta atılıcak ödemde çok yağda
artık ne giderse şansıma
anladım canım ALLAH yüzünü en ksa zamanda güldürür inş ben herşeyi yaptırdım bi kredi işi aksayınca herşey kaldı nasipte yokmuş hünüz demkki hakkımızda hayırlısı tatlımben 5 yıldır ugrasıyorum bu tedavı işleriyle tedavilere başlamadan önce 48 kiloydum .her yeni tedavide 3, 5, aldım .verdim . ama son 3yıldır veremiyorum . 1yıl boyunca ilaç tedavisi yaptım sonrasında 2 aşılama 1 tüp bebek ve 2de kimyasal gebelik oldu . kilom hiç 83den yukarı cıkmadı ama asagıda ınemıyorum sımdı pılates topu aldım cd felan evede kosu bandı aldım yarıin dıyettekı ılk gunum olacak. diyetisyenede gittim. bir liste verdi inşallah işe yarar.hep beraber incecik ollalım inşallahhh.canım tedaviye gelince merak ettiklerini sorabilirsinn .tekrar hoşbuldum:
canım hayırdır inşallah kötü bir durum yoktur bizleri haberdar etSabah... bi parça tost..
Domates
Arabi avuç üzüm ...
İkindi gibi... 2 hurma- 1 kase tavuk çorba
Aksam ----yok
Sinirlerim cok bozuk...
Böyle cinlerim tepemde lafı benim icin söylenmiş hani suan sanki
Aksam balık yaptım
Ben bi lokma yemedim...
Sinirlendiğim seyin sinirlenmem gereken bişey oldugundan eminde değilim isin garibi...
Neyse ihtimali bile beni cildirtti...
Kendime gelirsem tekrar gelirim
Allah bi yol gostersede hersey ayan olsa... Yoksa kimseye bişey demek istemiyorum
evet evet bu sefer olacak inş kendimize güvenimiz çok ben bugün sonuç alamadım 3 günümdü aynı kilodayımcnm bnm ne guzel moral verıosn aslnda ben de inanıorm kendme bu sefer almamak üzere verecegm inşşş
canım hiç dert etme dengelemişin o yürüyüş hepsini düzenlemiştirSabah:
bir haslanmis yumurta
biraz peynir
2 dilim siyah ekmek
bir isirik nuget
ara:yok
ögle: ayran
ara: ayran
aksam:
1 izgara köfte
1 izgara Kanat
2-3 kasik salata(yagliydi yemek istemedim)
2-3 kasik yogurtli patlican ezmesi(yagliydi onuda cok yiyemedim)
cayin yaninda citir citir fistikli baklava vardi...allahim cokta israr ettiler ama yemedim
ekmek yemedim
cok güzel görünen sicacik kotlet yemedim
ayran dietimi yapamadim ama yemedimde
spor:1saar 36 dakika diger adiyla 7,3 km kizli tempo ceyregi yokus cikisli yürüyüs
hayır canım sen daha beklemelisin RABBİM saglıklı sıhatli kucagına alıp giydirmeyi nasip etsin AMİN sabırsızlanma nasılsa dogunca sana çok çektirecek uykusuzluk vs sonra hamileyken ne kadar rahat oldugunu düşünüceksin onun için tadını çıkarmaya bak canımslm kizlar ben geldim ve su an cooook kotu bise yapiyom. bol kalorili cinsinden. bu gun kizimin patiklerini susledi. gecenlerde yapmistim ama cinsiyeti belli olmadigi icin susleyememistim. cok guzel oldu gelsede bi giydirebilsem. siz de masallah goturun ayran corbasini. aslinda besleyici bise bendemi yapsam. amaaaaan baska candan sorumlu olmak cok zor. neyse ben bekleyeyim biraz daha
caniiim ne sirin olmustur simdiallahim bu sevinci tanidigim tanimadigim yüregi evlat askiyla yanan herhese tattirsin amiiiiiiiiiiiiiiiiiin
ayyy cecom çok geçmiş olsun bacım okurken sok oldum nasıl olur diye adamlar meslek haline getirmiş bu işi çalısmak zor geliyorSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Anamlar gider gitmez kendimi buraya attımama maşallah nasıl kaynattıysanız oku oku bitmedi
Bugünde çok yoğun ve yorucu geçti. Öğlene kadar yemeğimi, temizliğimi ve yıkananan çamaşırlarımı aradan çıkardım şükürsonrada annemlerle dışarı işleri için dışarı attım kendimi
Saat tam 5de işimiz bitti hadi birde eve dönmeden pazara uğrayıp turşuluk malzemelerimizide alalım dedim :26:
Demez olaydım cünkü hayatımda ilk kez az daha kapkaç maduru oluyordumŞükür Rabbim yardımcı oldu da çantamı çalamadı şerefsizler
Pazarda çocuk arabasına taktım çantamı ve bir yandanda tuttum sıkı sıkı. Annemle dolanırken meğer birileri bizi takip etmeye başlamış ( biri 14 biri 16 yaşlarında iki çocukla dolanan kapalı bir kadınkızıda kapalıydı hesapta )
Kız çaktırmadan çantamı almış ( nasıl anlamadığıma hala inanamıyorum ) ve diğer çocuğa vermiş
Şükürler olsun o an karşıdan 3 bayan olayı görüp çocuğun önününü kesmişler sen nereye gidiyorsun o çantayla diyeçocuk beni göstererek biz birlikteyiz zaten ne hırsızlığı demiş :26: hani hesapta akrabam tanıdığım havasıyla kaçacağını sanmış
Allahtan kadınlar olayı an ve an gördükleri için inanmamışlar ve eğer o çantayı geri vermezsen burayı başına yıkarız demişlertabi dayak yerim korkusuna kadınların refakatinde herşeyden habersiz olan benim yanıma gelip abla çantanı düşürmüşsün dedi
Bende şaşırdım tabi aaa nasıl olur imkansız falan diye tabi hemen içini kontrol ettim ve şükür herşey yerindeydi. Kadınlar çocuğu ben kontrol edene kadar salmadılar dur ya nereye diye. Meğer o yanımdaki genç kız çalmaya kalkışmış hatta o çocukta onu işaret edip durdu düşürmüşsün abla derken :26:
Başladım tabi söylenmeye ve hepsi pır diye ortadan yok oldular. O yardımcı olan bayanlara tekrar rastladım pazarda da kadınların önünü kesmiş çocuk ne karıştınız siz demişherhalde kendini sağlama aldığından emin oldu ( hani destek geldiyse ) kadınlarda ne olursa olsun sessiz kalmayız dua et karakolla çektirmedik demişler hatta baya bir kadınları takip etmişler o olaydan sonra pazarın içinde
Ay bir kötü oldum anlatamam bütün elim ayağım boşaldı. Hayır telefonun zaten sigortası var hani çalınsa zaten yerine sıfırı gelir, cüzdandada fazla yoktu param ama işte kredi kartı vardı hadi onuda iptal ettirir insan. Tek başımı ağrıtacak olan şey kimliğim ve ehliyetim olurdu kesinama şükür o kadınlar sayesinde yapamadılar birşey
Eve geldiğimizden beri anamla sersem gibi oluyoruz hatırladıkca ve tabiki o kadınlara çok dua ediyoruzRabbim gönüllerindeki muradlarını hayırlı olarak önlerine sunsun ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Yaaa böylelikle bugünde bir maceraya imza atmiş bulunuyorumRAbbim kimseye yaşatmasın ....Aminnnn
Eşimede dedim ilk fırsatta birilerine sadaka vereceğim diye
Paylaştığın için çok sağ ol
İnşallah sende hedefine en kısa zamanda ulaşırsınRabbim gönlüne göre versin ....Aminnnnnn
Umarım senide arada aramızda görürüz
Canım valla denedim ama bana yaramadı nedensekabızlık yüzünden ölüyorum sandım ki daha yeni yeni düzeldim sayılır şu 10 gündür hatta atakta gram kilo veremeyen tek dukanzede ben oluyorum herhalde
Nüket müthiş kilolar verdi dukanla ama işte ya benim bünyede var bir manyaklık yada psikolojik olarak ben kasılıp kaldım
Sen denemeyi düşünüyormusun canım :44: hayır deneyeceksen yardım ederim seve seve yapamasamdaNükette çok yoğun ama eminim oda elinden geleni yapar
Hoşgeldin demişmiydim ben
YOk demediysem kusura bakma arada kaynamıştır
Bu arada günlük bildirimin gayet güzeleminim çok güzel kilolar vereceksindir
Sende aramıza hoşgeldin
İnşallah çok güzel kilolar veririz birlikteAminnnnnnnnnnnnn
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Anamlar gider gitmez kendimi buraya attımama maşallah nasıl kaynattıysanız oku oku bitmedi
Bugünde çok yoğun ve yorucu geçti. Öğlene kadar yemeğimi, temizliğimi ve yıkananan çamaşırlarımı aradan çıkardım şükürsonrada annemlerle dışarı işleri için dışarı attım kendimi
Saat tam 5de işimiz bitti hadi birde eve dönmeden pazara uğrayıp turşuluk malzemelerimizide alalım dedim :26:
Demez olaydım cünkü hayatımda ilk kez az daha kapkaç maduru oluyordumŞükür Rabbim yardımcı oldu da çantamı çalamadı şerefsizler
Pazarda çocuk arabasına taktım çantamı ve bir yandanda tuttum sıkı sıkı. Annemle dolanırken meğer birileri bizi takip etmeye başlamış ( biri 14 biri 16 yaşlarında iki çocukla dolanan kapalı bir kadınkızıda kapalıydı hesapta )
Kız çaktırmadan çantamı almış ( nasıl anlamadığıma hala inanamıyorum ) ve diğer çocuğa vermiş
Şükürler olsun o an karşıdan 3 bayan olayı görüp çocuğun önününü kesmişler sen nereye gidiyorsun o çantayla diyeçocuk beni göstererek biz birlikteyiz zaten ne hırsızlığı demiş :26: hani hesapta akrabam tanıdığım havasıyla kaçacağını sanmış
Allahtan kadınlar olayı an ve an gördükleri için inanmamışlar ve eğer o çantayı geri vermezsen burayı başına yıkarız demişlertabi dayak yerim korkusuna kadınların refakatinde herşeyden habersiz olan benim yanıma gelip abla çantanı düşürmüşsün dedi
Bende şaşırdım tabi aaa nasıl olur imkansız falan diye tabi hemen içini kontrol ettim ve şükür herşey yerindeydi. Kadınlar çocuğu ben kontrol edene kadar salmadılar dur ya nereye diye. Meğer o yanımdaki genç kız çalmaya kalkışmış hatta o çocukta onu işaret edip durdu düşürmüşsün abla derken :26:
Başladım tabi söylenmeye ve hepsi pır diye ortadan yok oldular. O yardımcı olan bayanlara tekrar rastladım pazarda da kadınların önünü kesmiş çocuk ne karıştınız siz demişherhalde kendini sağlama aldığından emin oldu ( hani destek geldiyse ) kadınlarda ne olursa olsun sessiz kalmayız dua et karakolla çektirmedik demişler hatta baya bir kadınları takip etmişler o olaydan sonra pazarın içinde
Ay bir kötü oldum anlatamam bütün elim ayağım boşaldı. Hayır telefonun zaten sigortası var hani çalınsa zaten yerine sıfırı gelir, cüzdandada fazla yoktu param ama işte kredi kartı vardı hadi onuda iptal ettirir insan. Tek başımı ağrıtacak olan şey kimliğim ve ehliyetim olurdu kesinama şükür o kadınlar sayesinde yapamadılar birşey
Eve geldiğimizden beri anamla sersem gibi oluyoruz hatırladıkca ve tabiki o kadınlara çok dua ediyoruzRabbim gönüllerindeki muradlarını hayırlı olarak önlerine sunsun ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Yaaa böylelikle bugünde bir maceraya imza atmiş bulunuyorumRAbbim kimseye yaşatmasın ....Aminnnn
Eşimede dedim ilk fırsatta birilerine sadaka vereceğim diye
Paylaştığın için çok sağ ol
İnşallah sende hedefine en kısa zamanda ulaşırsınRabbim gönlüne göre versin ....Aminnnnnn
Umarım senide arada aramızda görürüz
Canım valla denedim ama bana yaramadı nedensekabızlık yüzünden ölüyorum sandım ki daha yeni yeni düzeldim sayılır şu 10 gündür hatta atakta gram kilo veremeyen tek dukanzede ben oluyorum herhalde
Nüket müthiş kilolar verdi dukanla ama işte ya benim bünyede var bir manyaklık yada psikolojik olarak ben kasılıp kaldım
Sen denemeyi düşünüyormusun canım :44: hayır deneyeceksen yardım ederim seve seve yapamasamdaNükette çok yoğun ama eminim oda elinden geleni yapar
Hoşgeldin demişmiydim ben
YOk demediysem kusura bakma arada kaynamıştır
Bu arada günlük bildirimin gayet güzeleminim çok güzel kilolar vereceksindir
Sende aramıza hoşgeldin
İnşallah çok güzel kilolar veririz birlikteAminnnnnnnnnnnnn
eve beyazcanım tartıldım tartılmaz olaydım sonuç sıfır çokta güzel yapmıştım oysa ilk günki gibi demekki bu kadarmış ama dünGÜNAYDINN ÇOKK AMA ÇOKKK SEVDİĞİMM TOPİK ARKADAŞLARIMM
CUMAMIZ MUBAREK OLSUN
İŞALLAH HEPİMİZ ÇOK İYİ KİLOLAR VERMİŞİZDİR
AYYÜZLÜMM
GÜLEGÜLE GİYDİR BEBİŞE PATİKLERİNİ
HİÇ DİKKAT ETMEMİŞİM SEN 4 KİLOMU ALDIN 8 AYDA
MAŞALLAHHÇOK İYİ HATTA ÇOK AZ
AMA BEBİŞİMİZİM KİLO ALIMI İYİ SANIRIM
SEN DOĞUMDAN SONRA ESKİSİNDEN ZAYIF OLUAK GİBİSİN
COCOMM
ÇOKK ÇOKK GEÇMİŞ OLSUN
SEVİLCANIN DEDİĞİ GİBİ ADAMLAR MESLEK HALİNE GETİRMİŞ HIRSIZLIGI
ÇOK NORMAL GELİYOR ONLARA
ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN
VERİLMİŞ SADAKAN VARMIŞ CANIM.O YARDIM EDENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.
SEVİLCANIM SEN NE YAPIYON
TARTILDINMI
İŞALLAH GİTMİŞTİR KİLOCUKLARR
BU ARADA
BEN DUYUMA KÜSÜM
BENİ AYRAN DİYETİMDE YALNIZ BIRAKTIHELEKİ KIZLAR VARDIDA ONLARLA YAPTIK
EKMEĞİMİN TUZU OLSAM KÜSTÜMM
PADİŞAHIN KIZI OLSAM KÜSTÜMM
KÜSTÜM OYY
eve beyazcanım tartıldım tartılmaz olaydım sonuç sıfır çokta güzel yapmıştım oysa ilk günki gibi demekki bu kadarmış ama dün
2 günlük hazırlamıstım çorbamı bugün onu tüketicem birazdan bildirimimi yapıcam bu hafta ekleyin beni listeye haftaya dagıtıcam burayı çok gaza geldim pazaraa havalr acılacakmış bol bol yürücem kapatacam acıkları evet senin snucları bekliyoruz canım
GÜNAYDINN ÇOKK AMA ÇOKKK SEVDİĞİMM TOPİK ARKADAŞLARIMM
CUMAMIZ MUBAREK OLSUN
İŞALLAH HEPİMİZ ÇOK İYİ KİLOLAR VERMİŞİZDİR
AYYÜZLÜMM
GÜLEGÜLE GİYDİR BEBİŞE PATİKLERİNİ
HİÇ DİKKAT ETMEMİŞİM SEN 4 KİLOMU ALDIN 8 AYDA
MAŞALLAHHÇOK İYİ HATTA ÇOK AZ
AMA BEBİŞİMİZİM KİLO ALIMI İYİ SANIRIM
SEN DOĞUMDAN SONRA ESKİSİNDEN ZAYIF OLUAK GİBİSİN
COCOMM
ÇOKK ÇOKK GEÇMİŞ OLSUN
SEVİLCANIN DEDİĞİ GİBİ ADAMLAR MESLEK HALİNE GETİRMİŞ HIRSIZLIGI
ÇOK NORMAL GELİYOR ONLARA
ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN
VERİLMİŞ SADAKAN VARMIŞ CANIM.O YARDIM EDENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.
SEVİLCANIM SEN NE YAPIYON
TARTILDINMI
İŞALLAH GİTMİŞTİR KİLOCUKLARR
BU ARADA
BEN DUYUMA KÜSÜM
BENİ AYRAN DİYETİMDE YALNIZ BIRAKTIHELEKİ KIZLAR VARDIDA ONLARLA YAPTIK
EKMEĞİMİN TUZU OLSAM KÜSTÜMM
PADİŞAHIN KIZI OLSAM KÜSTÜMM
KÜSTÜM OYY
başlangıç: 85.3
geçen hafta: 85.3
bu hafta: 84.2
giden: 1.2
toplam giden: 1.200
başlangıç: 85.3
geçen hafta: 85.3
bu hafta: 84.2
giden: 1.2
toplam giden: 1.200
ay canim nolur küsme ben kaderin kurbani oldum hic hesapsiz zamanda hic hesaplamadigim insanlar davet etti...caresiz kaldim ilk görüsmede ( ki derneklerine baskan olmami istediler) ayran dietindeyim deyip karizmayi cizmek istemedim
nolur affet beni
söylediklerim dogru degildi
bir kizginlik aninda söylendi
ıste bak itiraf ediyorum
seni cok seviyoruuuuuum
Yada söyle düzeltelim:
Nolur affet beni
yediklerim ayran degildiiii
bir caresizlik anıma geldi
dinle bak itiraf ediyorum
bu hafta ayran dieti yapıcam söz veriyoruuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?