80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bunlarin hepsini yaptinmi gercekten..belin incecik olmustur herhalde

merhaba canim...hosgeldin aramiza
sogukta yürüyüs normal havadan daha fazla kalori harcatiyormus haberin olsun

ne nasil nerede :44::44::44::44::44::44: noooldu bacim...bak özelden yazabilirsin bana ...bana güvenebilirsin bana baba de lütfen lütfeeen kamyon yokmu kamyon gene tozutuyorum galiba saka bir tarafada sorun ne bilmiyorum ama dertlesecek birine ihtiyac duyarsan o kisi benim ..benden iyisini bulamazsin haaa...halis mulis duyum yani orjinal yedek parca bol...beni al beni al.. ay ben ciddi olamiyorum ama söylediklerimde samimiyim haberin ola

anaaa
bide beni bekleyin diyorrrhatunn
dünden beri bekliyoz zatii yetmedi daha bekletiyor

iyi iyi hadi beklerizz:44:

biz seni her daim bekleriz zaten

herifi gönder de gell
gitmiyor anam gitmiyor..miknatig bigi cekiyor valla

bende bu herif oldukca helede issiz oldukca daha cook beklersiniz beni anacim

ben begendm menunu yoldaşm tam düşndgm gibi gayet motivesn ve çok ii gdıosn bence

Motive gercekten tam cok sükür
o baklavadan bir isirik bile almadim alsam dayanamazdim yerdim nasilsa gitti diet derdim biliyorum ama yemedim affrem bana...
su ender saracin 10 mucizevi hareketlerinede bir baslasaydim...aiddea sina göre 3 haftada 1 beden inceltiyormus yani niye olmasin..yahu 15-20 dakilalik jimnastik onu bile yapmaya üseniyorum ha..iyikide yürüyorum valla
ee biliyorsun son dört yildir her yik 10 Kilo vererek gittim...bu verecegim son 10 Kilo insallah..ondan sonra Sabit kalmak icin cabalayacagim o Kadar...ay yarin Sabah olsada tartilsam..bir haftada ne Kadar verdim bilmek istiyorum..bu güne bakarsan rekor oldu benim icin ama bakalim Sabah ne olacak:26::26::26::26:
aslinda cok ama cok aclik hissediyorum..biraz marolmu yesem..bu saatte marol bile fazla bence dur bakalim...bu aksami kurtarirsam iyidir

selam herkese
ya tatilden geldim halen temizlikle igrasiyorum fazla giremiyirum menumu yazayim bari
sabah bi bucuk dilim kepek ekmegi bi yumurta bi dilim peynir uc zeytin cay sekersiz
oglen bi dilim peynirli soguk tost
ara:kahwe iki diet biskuwi seftali
aksam dort kanat bi porsion mantarli bulgur yogurt
ara:cay bi kuru kayisi

tamam yarın aksam yazmaya baslarım eevet ılk arkadasım sizsiniz tesekkurler yardımın içinde saol yapmam gerekenlaerı felan bana yazarsan sevınırım ben hepsıne uymaya calısıcam cunku bu iş yanlız olmayacak motıvasyona ıhtıyacım olacak

slm kizlar ben geldim ve su an cooook kotu bise yapiyom. bol kalorili cinsinden. bu gun kizimin patiklerini susledi. gecenlerde yapmistim ama cinsiyeti belli olmadigi icin susleyememistim. cok guzel oldu gelsede bi giydirebilsem. siz de masallah goturun ayran corbasini. aslinda besleyici bise bendemi yapsam. amaaaaan baska candan sorumlu olmak cok zor. neyse ben bekleyeyim biraz daha

caniiim ne sirin olmustur simdi allahim bu sevinci tanidigim tanimadigim yüregi evlat askiyla yanan herhese tattirsin amiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Anamlar gider gitmez kendimi buraya attım ama maşallah nasıl kaynattıysanız oku oku bitmedi
Bugünde çok yoğun ve yorucu geçti. Öğlene kadar yemeğimi, temizliğimi ve yıkananan çamaşırlarımı aradan çıkardım şükür sonrada annemlerle dışarı işleri için dışarı attım kendimi
Saat tam 5de işimiz bitti hadi birde eve dönmeden pazara uğrayıp turşuluk malzemelerimizide alalım dedim :26:

Demez olaydım cünkü hayatımda ilk kez az daha kapkaç maduru oluyordum Şükür Rabbim yardımcı oldu da çantamı çalamadı şerefsizler
Pazarda çocuk arabasına taktım çantamı ve bir yandanda tuttum sıkı sıkı. Annemle dolanırken meğer birileri bizi takip etmeye başlamış ( biri 14 biri 16 yaşlarında iki çocukla dolanan kapalı bir kadın kızıda kapalıydı hesapta )
Kız çaktırmadan çantamı almış ( nasıl anlamadığıma hala inanamıyorum ) ve diğer çocuğa vermiş
Şükürler olsun o an karşıdan 3 bayan olayı görüp çocuğun önününü kesmişler sen nereye gidiyorsun o çantayla diye çocuk beni göstererek biz birlikteyiz zaten ne hırsızlığı demiş :26: hani hesapta akrabam tanıdığım havasıyla kaçacağını sanmış
Allahtan kadınlar olayı an ve an gördükleri için inanmamışlar ve eğer o çantayı geri vermezsen burayı başına yıkarız demişler tabi dayak yerim korkusuna kadınların refakatinde herşeyden habersiz olan benim yanıma gelip abla çantanı düşürmüşsün dedi
Bende şaşırdım tabi aaa nasıl olur imkansız falan diye tabi hemen içini kontrol ettim ve şükür herşey yerindeydi. Kadınlar çocuğu ben kontrol edene kadar salmadılar dur ya nereye diye. Meğer o yanımdaki genç kız çalmaya kalkışmış hatta o çocukta onu işaret edip durdu düşürmüşsün abla derken :26:
Başladım tabi söylenmeye ve hepsi pır diye ortadan yok oldular. O yardımcı olan bayanlara tekrar rastladım pazarda da kadınların önünü kesmiş çocuk ne karıştınız siz demiş herhalde kendini sağlama aldığından emin oldu ( hani destek geldiyse ) kadınlarda ne olursa olsun sessiz kalmayız dua et karakolla çektirmedik demişler hatta baya bir kadınları takip etmişler o olaydan sonra pazarın içinde

Ay bir kötü oldum anlatamam bütün elim ayağım boşaldı. Hayır telefonun zaten sigortası var hani çalınsa zaten yerine sıfırı gelir, cüzdandada fazla yoktu param ama işte kredi kartı vardı hadi onuda iptal ettirir insan. Tek başımı ağrıtacak olan şey kimliğim ve ehliyetim olurdu kesin ama şükür o kadınlar sayesinde yapamadılar birşey
Eve geldiğimizden beri anamla sersem gibi oluyoruz hatırladıkca ve tabiki o kadınlara çok dua ediyoruz Rabbim gönüllerindeki muradlarını hayırlı olarak önlerine sunsun ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Yaaa böylelikle bugünde bir maceraya imza atmiş bulunuyorum RAbbim kimseye yaşatmasın ....Aminnnn
Eşimede dedim ilk fırsatta birilerine sadaka vereceğim diye

Paylaştığın için çok sağ ol
İnşallah sende hedefine en kısa zamanda ulaşırsın Rabbim gönlüne göre versin ....Aminnnnnn
Umarım senide arada aramızda görürüz

Canım valla denedim ama bana yaramadı nedense kabızlık yüzünden ölüyorum sandım ki daha yeni yeni düzeldim sayılır şu 10 gündür hatta atakta gram kilo veremeyen tek dukanzede ben oluyorum herhalde
Nüket müthiş kilolar verdi dukanla ama işte ya benim bünyede var bir manyaklık yada psikolojik olarak ben kasılıp kaldım

Sen denemeyi düşünüyormusun canım :44: hayır deneyeceksen yardım ederim seve seve yapamasamda Nükette çok yoğun ama eminim oda elinden geleni yapar

Hoşgeldin demişmiydim ben
YOk demediysem kusura bakma arada kaynamıştır
Bu arada günlük bildirimin gayet güzel eminim çok güzel kilolar vereceksindir

Sende aramıza hoşgeldin
İnşallah çok güzel kilolar veririz birlikte Aminnnnnnnnnnnnn

başlangıç: 85.5
geçen hafta: 88.6
bu hafta: 90.4
gelen:1800 gr
toplam gelen: 3900 gr

hadi bakalım beni geçin bu haftada göreyim. var mı ulen bana yan bakan
şaka bi yana bu kadar değilimdir normalde ama balon gibiyim iki gündür ödemi bi tuttum bi daha da bırakmaya niyetim yok

canım çok geçmiş olsun allah yardım etmiş sana. inşallah o kadınların başına da kötü bişe gelmez.:18::18::18::18:

aslında ben ayda 2 kez yapabilirim bu ayran deyoksun kilomm baya fazla ya

vucut ta atılıcak ödemde çok yağda
artık ne giderse şansıma
aynen canım artık diger arkadslarımızda aramıza bol bol katılsa çok güzel olucak iyi yapmışın canım
afiyet olsun yaramasın biraz geç oldu cevap ama ancak gelebidim kusura bakma meleğim
anladım canım ALLAH yüzünü en ksa zamanda güldürür inş ben herşeyi yaptırdım bi kredi işi aksayınca herşey kaldı nasipte yokmuş hünüz demkki hakkımızda hayırlısı tatlım
canım hayırdır inşallah kötü bir durum yoktur bizleri haberdar et
cnm bnm ne guzel moral verıosn aslnda ben de inanıorm kendme bu sefer almamak üzere verecegm inşşş
evet evet bu sefer olacak inş kendimize güvenimiz çok ben bugün sonuç alamadım 3 günümdü aynı kilodayım
canım hiç dert etme dengelemişin o yürüyüş hepsini düzenlemiştir
hayır canım sen daha beklemelisin RABBİM saglıklı sıhatli kucagına alıp giydirmeyi nasip etsin AMİN sabırsızlanma nasılsa dogunca sana çok çektirecek uykusuzluk vs sonra hamileyken ne kadar rahat oldugunu düşünüceksin onun için tadını çıkarmaya bak canım
caniiim ne sirin olmustur simdi allahim bu sevinci tanidigim tanimadigim yüregi evlat askiyla yanan herhese tattirsin amiiiiiiiiiiiiiiiiiin

AMİNNN güzel yürekli arkadasım
ayyy cecom çok geçmiş olsun bacım okurken sok oldum nasıl olur diye adamlar meslek haline getirmiş bu işi çalısmak zor geliyor
kolaylarına kaçıyorlar üstelik çoluk çocugunda hayatıyla oynuyorlar nasıl insanlar var yazık onları yetiştirene gerçi öyle diyorum ama kim bilir belki bir aileleride yoktur ALLAH yardımcın olmuşta birilerinın vesilesiyle kurtulmuşsun ucuz atlatmışın canım tekrar geçmiş olsun RABBİM o insanlarıda islah etsin sana yardım edenlerinde ALLAH yar ve yadımcısı olsun bu devirde yardımcı olanlarda varmış birazdaha dikkatli ol bacım

GÜNAYDINN ÇOKK AMA ÇOKKK SEVDİĞİMM TOPİK ARKADAŞLARIMM

CUMAMIZ MUBAREK OLSUN

İŞALLAH HEPİMİZ ÇOK İYİ KİLOLAR VERMİŞİZDİR

AYYÜZLÜMM

GÜLEGÜLE GİYDİR BEBİŞE PATİKLERİNİ
HİÇ DİKKAT ETMEMİŞİM SEN 4 KİLOMU ALDIN 8 AYDA
MAŞALLAHH ÇOK İYİ HATTA ÇOK AZ
AMA BEBİŞİMİZİM KİLO ALIMI İYİ SANIRIM
SEN DOĞUMDAN SONRA ESKİSİNDEN ZAYIF OLUAK GİBİSİN

COCOMM
ÇOKK ÇOKK GEÇMİŞ OLSUN
SEVİLCANIN DEDİĞİ GİBİ ADAMLAR MESLEK HALİNE GETİRMİŞ HIRSIZLIGI
ÇOK NORMAL GELİYOR ONLARA
ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN
VERİLMİŞ SADAKAN VARMIŞ CANIM.O YARDIM EDENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.

SEVİLCANIM SEN NE YAPIYON
TARTILDINMI
İŞALLAH GİTMİŞTİR KİLOCUKLARR

BU ARADA
BEN DUYUMA KÜSÜM
BENİ AYRAN DİYETİMDE YALNIZ BIRAKTI HELEKİ KIZLAR VARDIDA ONLARLA YAPTIK
EKMEĞİMİN TUZU OLSAM KÜSTÜMM

PADİŞAHIN KIZI OLSAM KÜSTÜMM
KÜSTÜM OYY

Ay cok gecmis olsun Canim .. Allah o kadinlardan razi olsun . Normalde böyle terslikler hep benim basima gelir .. Aksilik ve terslikleri ceken bir kimyam var nasilsa

bildirim
başlangıç..86
geçen hafta..77.2
bu hafta..76..2
giden..1000
toplam giden..9.800
hedef..65
spor ..yok

eve beyazcanım tartıldım tartılmaz olaydım sonuç sıfır çokta güzel yapmıştım oysa ilk günki gibi demekki bu kadarmış ama dün
2 günlük hazırlamıstım çorbamı bugün onu tüketicem birazdan bildirimimi yapıcam bu hafta ekleyin beni listeye haftaya dagıtıcam burayı çok gaza geldim pazaraa havalr acılacakmış bol bol yürücem kapatacam acıkları evet senin snucları bekliyoruz canım

başlangıç: 85.3
geçen hafta: 85.3
bu hafta: 84.2
giden: 1.2
toplam giden: 1.200
hedef 70

Son düzenleme:

allah allahhh
bende hiç ağzıma bişey koymadığım halde 1 kilo gitti
Neyse kaza bakıp ....yırtmayalım herkesin bünyesi farklı bizden bu kadar
bence sen bu günde iç dediğin gibi en azından ara ögün olarak

belki yarın sonuç iyi olur

Ay Canim nolur küsme Ben kaderin kurbani oldum hic hesapsiz zamanda hic hesaplamadigim insanlar davet etti...caresiz kaldim ilk görüsmede ( ki derneklerine baskan olmami istediler) Ayran dietindeyim deyip karizmayi cizmek istemedim
Nolur affet beni
Söylediklerim dogru degildi
Bir kizginlik aninda söylendi
Iste bak itiraf ediyorum
Seni cok seviyoruuuuuum
Yada söyle düzeltelim:
Nolur affet beni
Yediklerim ayran degildiiii
Bir caresizlik Anıma geldi
Dinle bak itiraf ediyorum
Bu hafta ayran dieti yapıcam söz veriyoruuuum

insan hiç sevdiğini üzermi
Sebepsizce bırakıp gidermi
eylenerek oynamak varken
Hiç onaa küsüp gidermi

Bu şarkı pepeden sana gelsin

insan sevdiğine hiç küsermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…