80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben geldiiiiiiiiiim
hosgeldin canim..kiz bu hafta gne rakip görünüyoruz kilomuz cok yakin gibi gibi..ha ne dersin yarisa varmisin bu hafta

gidermiyim anacim..en kötü durumda bir bes Kilo daha uzatirim hedefi..ayrica 40 Kilo olsam ki hiiic istemem Kirk Kilo olmayida gene gitmem.ben buranin demir basi basbelasiyim

valla diyecek söz bırakmadın ki bacım süper ötesi on numarasın tebrikler bu arada su kelimeyi çözmedim
(hirsimi yitirecegim anda bizim cakmayi düsünüyorum)

ha sen benim cakmayi tanimiyorsun degilmi...bu adi ben koydum ona..kadin Hayati boyunca beni taklit etmekten kendini bulamadida ..benim yansanayim gibi yani biz onun evini yaparken o bana güzel bir kazik cakti..yani caktirmadan gizli gizli Kilo Verdi ki ben kisin ortasi onun virane insaatinda popom dona dona calisirken aman hasta düsmeyeyim diye fazladam yiyerek 3-4 Kilo aldim..oda gizli gizli diet yapmis..birden karsima 10 Kilo vermis olarak cikmazmi...hep insaat tulumu giydigimizden hic farketmedim..ise yarar birsey yapmak istediginde benden birkay ay gizlemek gibi bir huyu var ,...ne diim Allah kalbine göre versin...sonrada verdigi kilodan bana hava atmaya basladi..yok ben senden zayifim benim gömlek sana olmaz falan gibi..bende yüzüne dedimki 2 ay sonra görüselim ... simdi benden 5 Kilo Kadar az basiyor tartida ama benim omuzuma geliyor..son zamanlarda ben ondan zayif görünmeye basladim ya ekstra giyinip gidiyorum yanina kahve icmeye hic sevmedigim hareketleri sirf yaptiklarini ödetmek icin yapiyorum ona..ama hosumada gitmiyor degil

Başlangıç 80
gecen hafta 69.9
bu hafta. 68.5
giden. 1.4

super ya hic beklemiyordum

Anam az daha bildirim yapmayı unutuyordum

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 104.9 kg
Bu hafta; 104.2 kg
Giden - 0.7 kg
Hedef: ilk 85 kg şimdilik
Spor: 3 gün 1/2 saatcik yürüyüş, dışardaki koşturmalar hariç tabi

Yahu tartı resmen benle dalga geçiyor bu ne yaw yine iki hafta önceki kiloma döndüm

:118: :118::118:

68.5
68.5 mu ne rakibi anam ben seni anca izini süre süre bulurum
kiskandim catladim öldüm bittim
ammaaaaaaaaaaaaaaaa cokta sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiiim senin adina.
..artik rakip olamayiz sen zengin simarik kizi bense Fakir ama onurlu delikanli...git yillar sonra gel..koltugumda puromu tüttürürken bulusuruz

şu günlerde hepimize bi hal oldu nazarlaramı geldik yoksa

kızz bi kurşunmu döktürsek acep:111:

son 3 aydır bu kadar ödemsiz olmamıştım
resmen ellerim buruştu yüzüğüm parmağıma bolaldı 2 günde .baya ödem atmışım
maşallah maşallah
anladım canım kız iyi olmuş aslına bakarsan sana muhteşem bir gaz vermiş durumu degerlendirip kendine gelmene yardımcı olmuş
iyikide yapmış ozamn çok eglenceli olur
:118: :118::118:

68.5
tebrikler canım devamını bekliyoruz
bunada şükür canım sonuçta verebilmişin
cecom eger spora yeni başlamışşan kaslanma durumu kgda değişiklik yapıyor çünkü bir kg kas 4.5 kg yaga eşit agırlık ta umarım acıklayabildim

o kimbilir kimin nesi ben kahya yahyaaaaaaaaaaa
dur be oglum kahya Yahya gel haddini bil
sen kahyasin kahya gibi kahyaligini bil

cok haklisin canim...sayesinde cok pis gaza geldim...ikimizde yakin kilolardaydik ama o benden agir basiyordu o siralar...ben 79 olunca o karahaberi patlatti..65 oldum demezmi demek sen bana bunu yaptin haa dedim bir gaza geldim yazdan bu yana 9 Kilo verdim...benden ölcüsü olarak solladim ama tartidada sollayayimda tam icim serinlesin
ama ben hicbirini saklamadan Alanen Kilo verdim..ve her yürüyüse cikisimda daha dogrusu genellikle aradim onu yürüyüse cikiyorum gelsene diye nasilsa hizima yetisemiyor..ee Boy farkini kamufle etmek icin yüksek topuklu terlikle yürüyüse cikan hatun ne Kadar hizli yürüyebilirki

Son düzenleme:

kızz acep topukluyla yürüyüncemi kilo vrdi bu çakma

bizdemi topuklu giysek:26:

kızz acep topukluyla yürüyüncemi kilo vrdi bu çakma

bizdemi topuklu giysek:26:

yok giiiii
ama insaat sirasinda cok calistik..o mini piti halleriyle cimentolar indirip kaldiriyordu..biz insaatin ustaligini yapiyorduk(biz derken esim ben) oda ameleligini yani cok yoruluyordu oda...o sirada birde diet yapmis..gecen dolabinda zayiflama mamalarindan gördüm...kutuyla satilan tozlar varya..belkide ondan kullanmistir ..kimbilir:26::26::26: ama aksam yemeklerini genellikle yemiyordu..bizede az önce yedim midem agriyor sonra yiyecegim falan gibi bahaneler uyduruyordu ama bende saf saf inaniyordum ne bileyim yasadikca ögreniyoruz ögrendikcede masumiyetimizi yitiriyoruz...

az çakal değilmiş haaaaa kadına bak içten fesatmış bacım o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…