hosgeldin canim..kiz bu hafta gne rakip görünüyoruz kilomuz cok yakin gibi gibi..ha ne dersin yarisa varmisin bu haftaBen geldiiiiiiiiiim
gidermiyim anacim..en kötü durumda bir bes Kilo daha uzatirim hedefi..ayrica 40 Kilo olsam ki hiiic istemem Kirk Kilo olmayida gene gitmem.ben buranin demir basi basbelasiyimsağol canım 1 ,2 aydır gr oynamıyordu
aslında çok çok iyi bir kilo benim için
yaa aslında benimde içim almaz o çorbayı ama kapuska olaral bol acılı az yağlı pişirip limonla yesel ne olur ille
çorba olmasımı lazımki
ben yle yemeyi tercih ederim
kutlarımm
duyumm evett hedefe az kalmışş
bu durum beni hem sevindirdi hem endişelendirdi
hedefe ulaşınca bizi bırakıp gidersen
valla diyecek söz bırakmadın ki bacım süper ötesi on numarasın tebrikler bu arada su kelimeyi çözmedim
(hirsimi yitirecegim anda bizim cakmayi düsünüyorum)
Duyumum dün sana özel mesaj attım mesaj kutun doluymus
68.5 mu:118: :118::118:
68.5
Başlangıç 80
gecen hafta 69.9
bu hafta. 68.5
giden. 1.4
super ya hic beklemiyordum
Anam az daha bildirim yapmayı unutuyordum
Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 104.9 kg
Bu hafta; 104.2 kg
Giden - 0.7 kg
Hedef: ilk 85 kg şimdilik
Spor: 3 gün 1/2 saatcik yürüyüş, dışardaki koşturmalar hariç tabi
Yahu tartı resmen benle dalga geçiyorbu ne yaw yine iki hafta önceki kiloma döndüm
maşallah maşallahson 3 aydır bu kadar ödemsiz olmamıştım
resmen ellerim buruştu yüzüğüm parmağıma bolaldı 2 günde .baya ödem atmışım
anladım canım kız iyi olmuş aslına bakarsan sana muhteşem bir gaz vermiş durumu degerlendirip kendine gelmene yardımcı olmuşhosgeldin canim..kiz bu hafta gne rakip görünüyoruz kilomuz cok yakin gibi gibi..ha ne dersin yarisa varmisin bu hafta
gidermiyim anacim..en kötü durumda bir bes Kilo daha uzatirim hedefi..ayrica 40 Kilo olsam ki hiiic istemem Kirk Kilo olmayida gene gitmem.ben buranin demir basi basbelasiyim
ha sen benim cakmayi tanimiyorsun degilmi...bu adi ben koydum ona..kadin Hayati boyunca beni taklit etmekten kendini bulamadida ..benim yansanayim gibi yanibiz onun evini yaparken o bana güzel bir kazik cakti..yani caktirmadan gizli gizli Kilo Verdi ki ben kisin ortasi onun virane insaatinda popom dona dona calisirken aman hasta düsmeyeyim diye fazladam yiyerek 3-4 Kilo aldim..oda gizli gizli diet yapmis..birden karsima 10 Kilo vermis olarak cikmazmi...hep insaat tulumu giydigimizden hic farketmedim..ise yarar birsey yapmak istediginde benden birkay ay gizlemek gibi bir huyu var ,...ne diim Allah kalbine göre versin...sonrada verdigi kilodan bana hava atmaya basladi..yok ben senden zayifim benim gömlek sana olmaz falan gibi..bende yüzüne dedimki 2 ay sonra görüselim ... simdi benden 5 Kilo Kadar az basiyor tartida ama benim omuzuma geliyor..son zamanlarda ben ondan zayif görünmeye basladim ya ekstra giyinip gidiyorum yanina kahve icmeye hic sevmedigim hareketleri sirf yaptiklarini ödetmek icin yapiyorum ona..ama hosumada gitmiyor degil
tebrikler canım devamını bekliyoruz:118: :118::118:
68.5
bunada şükür canım sonuçta verebilmişinAnam az daha bildirim yapmayı unutuyordum
Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 104.9 kg
Bu hafta; 104.2 kg
Giden - 0.7 kg
Hedef: ilk 85 kg şimdilik
Spor: 3 gün 1/2 saatcik yürüyüş, dışardaki koşturmalar hariç tabi
Yahu tartı resmen benle dalga geçiyorbu ne yaw yine iki hafta önceki kiloma döndüm
Sagol canım benimkutlarımm süperrrr:119::119:
Yok kız yine rakibizhahayt senle nasil yarisayim
ben hahya yahyaaaa
maşallah maşallah
anladım canım kız iyi olmuş aslına bakarsan sana muhteşem bir gaz vermiş durumu degerlendirip kendine gelmene yardımcı olmuş
iyikide yapmış ozamn çok eglenceli olur
tebrikler canım devamını bekliyoruz
bunada şükür canım sonuçta verebilmişin
cecom eger spora yeni başlamışşan kaslanma durumu kgda değişiklik yapıyor çünkü bir kg kas 4.5 kg yaga eşit agırlık ta umarım acıklayabildim
Sagol canım benim
Bende seni kutlarım
Yok kız yine rakibiz
senin boyun benden 2-3 cm uzundu ona sayarsınsayarsın
cok haklisin canim...sayesinde cok pis gaza geldim...ikimizde yakin kilolardaydik ama o benden agir basiyordu o siralar...ben 79 olunca o karahaberi patlatti..95 oldum demezmidemek sen bana bunu yaptin haa dedim bir gaza geldim yazdan bu yana 9 Kilo verdim...benden ölcüsü olarak solladim ama tartidada sollayayimda tam icim serinlesin
ama ben hicbirini saklamadan Alanen Kilo verdim..ve her yürüyüse cikisimda daha dogrusu genellikle aradim onu yürüyüse cikiyorum gelsene diyenasilsa hizima yetisemiyor..ee Boy farkini kamufle etmek icin yüksek topuklu terlikle yürüyüse cikan hatun ne Kadar hizli yürüyebilirki
kızz acep topukluyla yürüyüncemi kilo vrdi bu çakma
bizdemi topuklu giysek:26:
az çakal değilmiş haaaaa kadına bak içten fesatmış bacım oyok giiiii
ama insaat sirasinda cok calistik..o mini piti halleriyle cimentolar indirip kaldiriyordu..biz insaatin ustaligini yapiyorduk(biz derken esim ben) oda ameleligini yani cok yoruluyordu oda...o sirada birde diet yapmis..gecen dolabinda zayiflama mamalarindan gördüm...kutuyla satilan tozlar varya..belkide ondan kullanmistir ..kimbilir:26::26::26: ama aksam yemeklerini genellikle yemiyordu..bizede az önce yedim midem agriyor sonra yiyecegim falan gibi bahaneler uyduruyordu ama bende saf saf inaniyordum ne bileyim yasadikca ögreniyoruz ögrendikcede masumiyetimizi yitiriyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?