canım çok geçmiş olsun allah yardım etmiş sana. inşallah o kadınların başına da kötü bişe gelmez.:18::18::18::18:
ayyy cecom çok geçmiş olsun bacım okurken sok oldum nasıl olur diye adamlar meslek haline getirmiş bu işi çalısmak zor geliyor
kolaylarına kaçıyorlar üstelik çoluk çocugunda hayatıyla oynuyorlar nasıl insanlar var yazık onları yetiştirene gerçi öyle diyorum ama kim bilir belki bir aileleride yoktur ALLAH yardımcın olmuşta birilerinın vesilesiyle kurtulmuşsun ucuz atlatmışın canım tekrar geçmiş olsun RABBİM o insanlarıda islah etsin sana yardım edenlerinde ALLAH yar ve yadımcısı olsun bu devirde yardımcı olanlarda varmış birazdaha dikkatli ol bacım
Ay cok gecmis olsun Canim .. Allah o kadinlardan razi olsun . Normalde böyle terslikler hep benim basima gelir .. Aksilik ve terslikleri ceken bir kimyam var nasilsa
Pepe pepe çok aglıyorinsan hiç sevdiğini üzermi
Sebepsizce bırakıp gidermi
eylenerek oynamak varken
Hiç onaa küsüp gidermi
Bu şarkı pepeden sana gelsin
insan sevdiğine hiç küsermi
biz artık her hafta bir diet uygularızAyran içtik ayrıda düştükk
Topik kızlarıylaa
Bir daha ayran diyetlerini teker teker yapalım bari millet uyudu
ben çok kilo veremesemde karnım yumuşadıbiraz iyi geldi
dün nette bakındımda biraz lahana çorbası da iyi geliyormuş bir haftada onu yapalımmı kızlarr
Hem uykumuzda gelmez
.
Oo dengesızlerı çekme konusunda seni tek geçerim bu alemdeSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Hepinize günaydın ve hayırlı Cumalarrrrrrrrrrrrrrrrr
Rabbim gönlünüzden geçenleri önünüze hayırlı olarak sunsun inşallah...Aminnnnnnnnnnn
Sabah aslında baya uykum vardı ama eşimi geçirdikten sonra tekrar yatmıyayım dedimhem sersem gibi oluyorum hemde sizlere bakayım diye düşündüm
Sorma canım dün ne dua ettim o kadınlara Allah onlardan bin kere razı olsun ....Aminnnnnnnnn
Ya şükür onlarda pazardan vukuatsiz ayrıldı. Takip etmelerinin sebebi onlarında cüzdanlarına göz dikmek
Annemde bende dünden beri devamlı o kadınlara dua ediyoruzRAbbim kazadan beladan korusun ....Aminnnnnnnnnn
Allah razı olsun canım gerçekten Rabbim sayesinde yırttım o anİnan nasıl korktuysam eve geldikten sonra bile içim bir tuhaftı hayır anneminde içine doğmuş gibi kadın daha pazara girmeden kız şu çantanı arabada bırak bagaja kitle ne taşıyorsun yanında diye ama o an aaa cebimi elimde mi taşıyacağım boşver sonuçta çocuk arabasına takarım olur biter dedim meğer yaşayacaklarım varmış
Tabi eve gelir gelmez çapraz taktığım bir çantam vardı ona koydum bütün eşyalarımı bari çapraz asarımda devamlı kollamak zorunda kalmam diyeannemde o kokoş çantanıda misafirliğe kullan dedi
Kız benim kadar olmasınben hep derim dengesiz mıknatısı var bende diye nerde bir dengesiz yada cins gelir beni bulur diye Rabbim kimseye göstermesin inşallah.....Aminnnnnnnnnnnnnnn
seninkide çok güzel canım aslında her hafta yada 2 haftada bir uygulamalı bunu inş kilo vermelerin devamı gelir tebrikler beyazımbildirim
başlangıç..86
geçen hafta..77.2
bu hafta..76..2
giden..1000
toplam giden..9.800
hedef..65
spor ..yok
verdim ama ilk 2 gün dün harfiyen uymama rahmen gitmedi aman hergün bir kg verecek değiliz şansını zorluyor bedenimeeeee vermişsin yaa
maşallah daha ne olsun canımm
teşekkürler canımBravo bravo süper süper süpeeeeer
ohhh canım ne güzel bir kaç cm gitmesi bile muhteşem bizim için lahana çorbasına gelinceAyran içtik ayrıda düştükk
Topik kızlarıylaa
Bir daha ayran diyetlerini teker teker yapalım bari millet uyudu
ben çok kilo veremesemde karnım yumuşadıbiraz iyi geldi
dün nette bakındımda biraz lahana çorbası da iyi geliyormuş bir haftada onu yapalımmı kızlarr
Hem uykumuzda gelmez
.
kızlar gecen hafta listeye dahıl olamadım bu hafta nasıl bı bıldırım yapcamm:26: 2 haftalık bıldırımmı yoksa tek haftalık mı
benim bilgim yok canım:44:kızlar gecen hafta listeye dahıl olamadım bu hafta nasıl bı bıldırım yapcamm:26: 2 haftalık bıldırımmı yoksa tek haftalık mı
benim bilgim yok canım:44:
son haftayi yazican hayatim..gecen baslangic kilon gecen haftaki kilon gelen giden hedef spor sirayla böyle
maşallah kızz yıkmışşın ortalıgıbaslangic: 79
gecen hafta: 71.8
bu hafta:70.3
giden:1500 gr
toplam giden:8700 gr
spor: 8-10 Saat yürüyüs
ay cok heyecanliyim...69.9 a cok az kaldi...400 gr verebilirsem bayrama 69.9 da olsa 60 lari görücem heyooooooooooo heyooooooooooo
maşallah kızz yıkmışşın ortalıgı1.5 kilo süper gider gider o 400 gr gider 1 kg da gider
sağol canım 1 ,2 aydır gr oynamıyorduseninkide çok güzel canım aslında her hafta yada 2 haftada bir uygulamalı bunu inş kilo vermelerin devamı gelir tebrikler beyazım
verdim ama ilk 2 gün dün harfiyen uymama rahmen gitmedi aman hergün bir kg verecek değiliz şansını zorluyor bedenim
teşekkürler canım
ohhh canım ne güzel bir kaç cm gitmesi bile muhteşem bizim için lahana çorbasına gelince
ben niyetlerniyorum yapmaya piştikten sonra hepsi çöpe gidiyor içilmiyor bacımlahana sarmasına evet çorbaya
baslangic: 79
gecen hafta: 71.8
bu hafta:70.3
giden:1500 gr
toplam giden:8700 gr
spor: 8-10 Saat yürüyüs
ay cok heyecanliyim...69.9 a cok az kaldi...400 gr verebilirsem bayrama 69.9 da olsa 60 lari görücem heyooooooooooo heyooooooooooo
maşallah kızz yıkmışşın ortalıgı1.5 kilo süper gider gider o 400 gr gider 1 kg da gider
Ben geldiiiiiiiiiim
valla dediğin gibi yaparsak olabilir ben varımsağol canım 1 ,2 aydır gr oynamıyordu
aslında çok çok iyi bir kilo benim için
yaa aslında benimde içim almaz o çorbayı ama kapuska olaral bol acılı az yağlı pişirip limonla yesel ne olur ille
çorba olmasımı lazımki
ben yle yemeyi tercih ederim
kutlarımm
duyumm evett hedefe az kalmışş
bu durum beni hem sevindirdi hem endişelendirdi
hedefe ulaşınca bizi bırakıp gidersen
hoşgeldin tatlımmBen geldiiiiiiiiiim
valla diyecek söz bırakmadın ki bacım süper ötesi on numarasın tebrikler bu arada su kelimeyi çözmedimhayatim ben bu kilolara aslinda 104 kilodan geldim yani...uzun Zaman Aldi ama Saglam adimlarla geldim..verdigim kilolari asla geri almamak sartiyla her yil 10 Kilo verdim...son 10 kilom insallah 65 altina düsünce sadece sabitleme cabasi verecegim o Kadar...son 5 Kilo gözüme büyümüyor desem yalan olur ama hirsimi yitirecegim anda bizim cakmayi düsünüyorum otomatik hirslaniyorum...
Canım ben cadı hal ettim sukur :))))sırlarla dolusun
ama umarım sinirlendiğin şey aslında sinirlenmen gereken bişey deyildir
işallah bi sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?