80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anaaaa o tozlardanmı yemişşşş

hiiiiii

olamazzz

ama onlardan yiyorsa bırakınca çabuk kilo alır senin çakma

az çakal değilmiş haaaaa kadına bak içten fesatmış bacım o
ay oda birseymi..kizlarimiz ayni yasta..sen tut kizini saz kursuna yazdir..ve 6 ay boyunca gizle bunu benden..haftada 2 kere ailecek kesin biraraya geliyoruz..sadece omu..bütün görümceler bir olup saklamis benden her defasindada kizi sordugumda bir bahane tabi...duyunca cok kizdim..bahane olarak ne deseler begenirsin...dayisina süprüz yapacakmis..dayisida esim olur..madem öyle bana dayisina süpriz yapacak söyleme de..ama yalan.. sadece belki bende kizimi kiziyla beraber salarim..aman allahim duyumun kizida saz calacak nasil olur...kesinlikle saklamali duyumdan..ki yillardir hep yakiniyordum yasadigimiz sehirde saz kursuacilsada kizimi yollasam diye..acilmis benden saklamislar yetmez gibi 6 ayda kizini gizli gizli göndermis....niye yani ne geregi var bu hayinligin bende inat ettim oturdum kendi kendime ögrendim saz calmayi..simdi ne Zaman bir araya gelsek aliyorum elime zasi geciyorum cakmanin karsisina catir catir caliyorum
dur son bombayi duyarsa tam catlayip ölücek kiskancligindan

selam kızlar ufak tefek kacamaklar ayran detoksumu baltaladı galıba
83.5 baslangıctı bugün 83 onada sukur ama kacamak olmayaydı ıyıydı
sımdı ben bundan önce hiç bıldırım yapmamıstım oyuzden baslangıcım olan 83.5la bıldırım yapayım
aslında 7 8 ay önce 94ten geldım bu kıloya
neyse baslangıc 83.5
buhafta 83
hedef 68
spor 3 gun yuruyus
sabah kahvaltısında şeytana uydum
kızım yumurtalı ekmek ıstedı dayanamadım 3 dılımde ben yedım
ama söz bu son kendıme verdım bu sözu
havalar soguk ama bugun kızı okula bırakınca evde leslı yapcam
ara vermek yok bıde kahvaltının pişmanlıgıyla 50 tane mekık çektım
ınsallah devamı gelır
ben bu ayran corbasını sevdım bugunde yıycem bıraz
lahana coorbası yapmak ısteyen arkadaslar kakar verırsenız bende uyarım sıze bende ıstıyorum bakalım
cecoyuda allah korumus cok gecmıs olsun vallahı ortalıkta guvenılcek ınsan kalmadı
herkes kapkaccı olmus sankı o yasta cocukların okulla ılgılenmesı lazım onlarda kısa yoldan para kazanma derdınde allah ıslah etsın ınsallah

herif disari cikti..bende firsat bu firsat hemen buraya...bu aradada YouTube dan slow sarkilar bakiyordum..birtane buldum 1 Saat diyor..oh oh dedim hem dinler hem yazarim..birazda duygusallastim su cem karacanin kahya yahyasini dinleyince..neyse ben tam gaz duygusalliga baglayip carkilar calsin diye bastim tusa..aman allahim birden oyun havalari baslamadimi höng bu ne layyynnn agzimizin tadiyla üzülemeywecekmiyizde..hadi be sende yarim akilli diye sarki calmaya devam ediyordu ben kizarken neyse oyun havasi geldi madem su bizim ender saracin 10 hareketinede bu gün baslayayim bari..ooo orhan amca ben zaten her aciyla yogrulmusum demeye basladi..bende bende

kız yok o kilo ben topiğe başladığım zamanki kilo 82.5 ile hamile kaldım yani 8 kilo civarı almış bulunuyorum gün itibarı ile. bu benim için rekor niteliğinde aslında. çünkü önceki gebeliklerimde ilk 3 ayda alıyodum 3,4 kilo. bunu da aslında spora borçluyum.

O zaman 78 filanmissin

ayyyy ne güzel bi hediyeeee
az önce alişanla çağlanın programındada
çağlayla kocasının evlilik görüntülerini bebeklerin resmini yayınladılar

bu da onun gibi oldu kızzz

ama napıcan:26::26: bizlerin öyle mutlulukları olmadığından bununla yetinicenizz artıkkk
bakıp bakıppp sevinirsin artık duyumm
bak kalbimin saflığımdan iyi niyetimden diyomm haaa
buda bişeydir sevincezz mecburrrrr

sanırım kıskandım acıkk

ama bende istiyorum topikdaşlarımdan böyle bir nostarji
tabi kilo verebilirsem

ohhh ohhhh maşallah bu hafta herkes vermiş kilocukları. çok şükür kimse bu hafta benle yarışmamış. kendimden başka rakibim yok
kız öznur zayıflama tozu mu gördün çakmanın dolabında. demedinmi kız sen bunlarlamı kilo verdin bırakınca hoooop geri alırsın naptın sen falan diye korkutaydın keşke biraz yerinde olsam az totosunu tutuştururdum:18::18::18::18::18::18: aynı bu ifadedeki hale gelirdi

8. aydamıydın ayyüzlğm
8 kiloda süperr12 kiloya kadar gayet normal zaten istenilen bi durum
kalan ayındada 2 kilo alsan ortalamanın içindesin
zaten doğumda otomatik olarak 5 kilo gider
ben ilk hamileliğimde 12 kilo almıştım
2. de 18
davul gibiydim çok felaketşişmiştim gören halimden endişe ediyordu
amann aklıma gelince bi kötü oldum
allah biran evvel seninde bebişini kucağına almayı nasip etsin

kızlarr irem yok kaç gündür

bu gün gelir diye bekledim ama

merak ediyorum doğrusu biraz rahatsızdı çok mu hastalandı ne etti bu kız:44:

tamam kiz sen zayifla ben o nostaljiyi sana yasatirim

amaaaan gülayim...zaten gördügümü farketti..onlarda cevap hazirdir..kesin diyecektiki kiza aldim kocam denedi falanda filan....bu tembellikle zaten alir en gec yaza

tamam kiz sen zayifla ben o nostaljiyi sana yasatirim

amaaaan gülayim...zaten gördügümü farketti..onlarda cevap hazirdir..kesin diyecektiki kiza aldim kocam denedi falanda filan....bu tembellikle zaten alir en gec yaza

tamam işallah boğazımı tutarsam zayıflıycam

hatırlatırım sana tabi seni bulursam

duyum eniştende öyle toz moz yiycek tipde yok kızzz:44:

böyle bi yalan söylemeye insanın dili varmaz adam baya kelli felli adam lahmacunla etden başka bişey yemez gibi sanki

hava çokkk soğuk çok üşüdüm

elektitikli sobamda bozuk ahh bi elektrikçi kocam gelsede dilimde tüyler bitse yinede tamir etmez

bu nasıl bir ahh sonu nasıl bir lafff:26:
koca elektirikci ama evdeki pirizler bile açıkta
hemde öyle böyle deyil herif yurt çapında iş yapıyor ama bi evin işini yapmıyor

neyse lafın azı uzu ben üşüdüm gidiyimde yorganın altına yatıyım

bulursun yavrum bulursun ben buralarda böyle serseri serseri gezer dururum yillardir zatiiii
ay tamda üstüne bastin Adam gercektende lahmacun etten baska birsey yemez yani...ama ben biliyorum kendi icin oldugunu en azindan tahmin ediyorum...ama ne diicek aylarca senden gizli gizli ictimmi diyecek

kızlarr irem yok kaç gündür

bu gün gelir diye bekledim ama

merak ediyorum doğrusu biraz rahatsızdı çok mu hastalandı ne etti bu kız:44:
Aynen bende merak ediyorum kaptanı
iyidir ins
Alemsiniz yahu
himmm face den bir mesaj atmak gerek:26::26::26::26:
Kız enişte neden evde kaç gundur
hasra filan değildir ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…