niye Boy kacki
yok giiiii
ama insaat sirasinda cok calistik..o mini piti halleriyle cimentolar indirip kaldiriyordu..biz insaatin ustaligini yapiyorduk(biz derken esim ben) oda ameleligini yani cok yoruluyordu oda...o sirada birde diet yapmis..gecen dolabinda zayiflama mamalarindan gördüm...kutuyla satilan tozlar varya..belkide ondan kullanmistir ..kimbilir:26::26::26: ama aksam yemeklerini genellikle yemiyordu..bizede az önce yedim midem agriyor sonra yiyecegim falan gibi bahaneler uyduruyordu ama bende saf saf inaniyordum ne bileyim yasadikca ögreniyoruz ögrendikcede masumiyetimizi yitiriyoruz...
ay oda birseymi..kizlarimiz ayni yasta..sen tut kizini saz kursuna yazdir..ve 6 ay boyunca gizle bunu benden..haftada 2 kere ailecek kesin biraraya geliyoruz..sadece omu..bütün görümceler bir olup saklamis bendenaz çakal değilmiş haaaaa kadına bak içten fesatmış bacım o
insallah bacim insallahanaaaa o tozlardanmı yemişşşş
hiiiiii
olamazzz
ama onlardan yiyorsa bırakınca çabuk kilo alır senin çakma
1.62 canım
Şarkı icin coooook teşekkür ederim :)))))
Bu da benden sana gelsin
O zaman 78 filanmissin
Canım hafta sonu yapılıyor geneldeliste ne zamn yapılıyor kızlar
boyumuz hemen hemen ayniymis benimde 62-63 degisiyor Sabah aksam arasi1.62 canım
Şarkı icin coooook teşekkür ederim :)))))
Bu da benden sana gelsin
kız yok o kilo ben topiğe başladığım zamanki kilo 82.5 ile hamile kaldım yani 8 kilo civarı almış bulunuyorum gün itibarı ile. bu benim için rekor niteliğinde aslında. çünkü önceki gebeliklerimde ilk 3 ayda alıyodum 3,4 kilo. bunu da aslında spora borçluyum.GÜNAYDINN ÇOKK AMA ÇOKKK SEVDİĞİMM TOPİK ARKADAŞLARIMM
CUMAMIZ MUBAREK OLSUN
İŞALLAH HEPİMİZ ÇOK İYİ KİLOLAR VERMİŞİZDİR
AYYÜZLÜMM
GÜLEGÜLE GİYDİR BEBİŞE PATİKLERİNİ
HİÇ DİKKAT ETMEMİŞİM SEN 4 KİLOMU ALDIN 8 AYDA
MAŞALLAHHÇOK İYİ HATTA ÇOK AZ
AMA BEBİŞİMİZİM KİLO ALIMI İYİ SANIRIM
SEN DOĞUMDAN SONRA ESKİSİNDEN ZAYIF OLUAK GİBİSİN
COCOMM
ÇOKK ÇOKK GEÇMİŞ OLSUN
SEVİLCANIN DEDİĞİ GİBİ ADAMLAR MESLEK HALİNE GETİRMİŞ HIRSIZLIGI
ÇOK NORMAL GELİYOR ONLARA
ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN
VERİLMİŞ SADAKAN VARMIŞ CANIM.O YARDIM EDENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.
SEVİLCANIM SEN NE YAPIYON
TARTILDINMI
İŞALLAH GİTMİŞTİR KİLOCUKLARR
BU ARADA
BEN DUYUMA KÜSÜM
BENİ AYRAN DİYETİMDE YALNIZ BIRAKTIHELEKİ KIZLAR VARDIDA ONLARLA YAPTIK
EKMEĞİMİN TUZU OLSAM KÜSTÜMM
PADİŞAHIN KIZI OLSAM KÜSTÜMM
KÜSTÜM OYY
O zaman 78 filanmissin
8. aydamıydın ayyüzlğmkız yok o kilo ben topiğe başladığım zamanki kilo 82.5 ile hamile kaldım yani 8 kilo civarı almış bulunuyorum gün itibarı ile. bu benim için rekor niteliğinde aslında. çünkü önceki gebeliklerimde ilk 3 ayda alıyodum 3,4 kilo. bunu da aslında spora borçluyum.
tamam kiz sen zayifla ben o nostaljiyi sana yasatirimayyyy ne güzel bi hediyeeee
az önce alişanla çağlanın programındada
çağlayla kocasının evlilik görüntülerini bebeklerin resmini yayınladılar
bu da onun gibi oldu kızzz
ama napıcan:26::26: bizlerin öyle mutlulukları olmadığından bununla yetinicenizz artıkkk
bakıp bakıppp sevinirsin artık duyumm
bak kalbimin saflığımdan iyi niyetimdendiyomm haaa
buda bişeydirsevincezz mecburrrrr
sanırım kıskandım acıkk
ama bende istiyorum topikdaşlarımdan böyle bir nostarji
tabi kilo verebilirsem
amaaaan gülayim...zaten gördügümü farketti..onlarda cevap hazirdir..kesin diyecektiki kiza aldim kocam denedi falanda filan....bu tembellikle zaten alir en gec yazaohhh ohhhh maşallah bu hafta herkes vermiş kilocukları. çok şükür kimse bu hafta benle yarışmamış. kendimden başka rakibim yok
kız öznur zayıflama tozu mu gördün çakmanın dolabında. demedinmi kız sen bunlarlamı kilo verdin bırakınca hoooop geri alırsın naptın sen falan diye korkutaydın keşke birazyerinde olsam az totosunu tutuştururdum:18::18::18::18::18::18: aynı bu ifadedeki hale gelirdi
kızlarr irem yok kaç gündür
bu gün gelir diye bekledim ama
merak ediyorum doğrusu biraz rahatsızdı çok mu hastalandı ne etti bu kız:44:
tamam kiz sen zayifla ben o nostaljiyi sana yasatirim
amaaaan gülayim...zaten gördügümü farketti..onlarda cevap hazirdir..kesin diyecektiki kiza aldim kocam denedi falanda filan....bu tembellikle zaten alir en gec yaza
tamam işallah boğazımı tutarsam zayıflıycam
hatırlatırım sana tabi seni bulursam
duyum eniştende öyle toz moz yiycek tipde yok kızzz:44:
böyle bi yalan söylemeye insanın dili varmazadam baya kelli felli adam lahmacunla etden başka bişey yemez gibi sanki
Aynen bende merak ediyorum kaptanıkızlarr irem yok kaç gündür
bu gün gelir diye bekledim ama
merak ediyorum doğrusu biraz rahatsızdı çok mu hastalandı ne etti bu kız:44:
Alemsiniz yahutamam işallah boğazımı tutarsam zayıflıycam
hatırlatırım sana tabi seni bulursam
duyum eniştende öyle toz moz yiycek tipde yok kızzz:44:
böyle bi yalan söylemeye insanın dili varmazadam baya kelli felli adam lahmacunla etden başka bişey yemez gibi sanki
Kız enişte neden evde kaç gundurhimmm face den bir mesaj atmak gerek:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?