maşallahhh
3 haftada süper kilo vermişim vücut biraz durması ee normal
ama çokk güzelll çokk imrendim valla sizee kızlarr
ınsallah cnm benımEvet biz sert sğnger koymuştuk içine çünkü oğlum hep yüz üstü yatıyodu. 8. aydan sonraydı sanırım pamuk yatağını da süngerin üzerine koyduk. Ben şimdi götürdüğümde kalınca bi yorganı katlayıp koymayı planlıyorum altına. Bu arada sallanma performansından pek bişi bekleme demeyi unuttum. Çocuğu sallamaktan çok sarsıyo yani.
Ay maşallah çok güzel. İnşallah ben de veririm. Şu bayram bi bitsin bakalım :)
kız sende verırsın yeterkı ıste
cnm aslında hareket konusunda bende sıkıntılıyıp yanı ole cok hareket eden bırı degılım evın ıcınde cogaltmaya çalışıyorum bıraz verırsın tekrardan emınım buna sadece kendını hazır hıssetmen lazmişallah canım ama bende ne hareker var nede çok fazla azim bazen bi gaza geliyorum iyi oluyor
aslında azim vardı bayram öncesi
ama bayramdan sonra işin ucunu fena halde salmam va kilo alıp şimdide kilo verimimin durması azmimi baltaladı
ama yinede burda olmak ister istemez kilo verme isteği oluşturuyor insanda
iyiki topiğimiz ve siz kızlar varsınız
yoksa şimdiye kadar ben çoktan pes ermiştimm
ama sizlerin enerjisinden faydalanıyoruz
yaa kızlarr
acaba tekrarmı diyetisyene gitsem diyorum
biraz daha disiplinli oluyor insan
tabi parada verince başka türlü bi tadı oluyorparam boşagitmesim diye daha bi 4 elle sarılıyor insan
aynen cnm ole dıyorum
aslında 3 haftada cok ıyı vermıssın cnm sabıt kalabılmekte onemlı aslında dedıgım gıbı yaptığın yontemlerı degıstır vermeye devam edersın kıloları dıye düşünüyorum
maşallahhh
3 haftada süper kilo vermişim vücut biraz durması ee normal
ama çokk güzelll çokk imrendim valla sizee kızlarr
işallah canım ama bende ne hareker var nede çok fazla azim bazen bi gaza geliyorum iyi oluyor
aslında azim vardı bayram öncesi
ama bayramdan sonra işin ucunu fena halde salmam va kilo alıp şimdide kilo verimimin durması azmimi baltaladı
ama yinede burda olmak ister istemez kilo verme isteği oluşturuyor insanda
iyiki topiğimiz ve siz kızlar varsınız
yoksa şimdiye kadar ben çoktan pes ermiştimm
ama sizlerin enerjisinden faydalanıyoruz
yaa kızlarr
tabi parada verince başka türlü bi tadı oluyorparam boşagitmesim diye daha bi 4 elle sarılıyor insan
aman ayrılma burdan ben 64 kgye düşmüştüm mayıs ayında.... burdan bir ayrıldım puffffff aynen bal kabağına dönüştüm... 73.9 olarak döndüm.... aman diyim....
ayy ayrılırmıyım hiççç kovsalarda gitmem
hem tiryakisi oldum buranın
sabah gözümü açıyorum burası gece yatmadan burası nöbetçi topik elemenıyım benn amann pc lere bişey olmasım sonra ne yaparız biz
boşver para verme onlara :)) cimriyim ben....
aşk olsunnnbizimkiler yok bende size sardım beni kovabilirsiniz :))
konustu konustu yasasin..sonunda konustuyorumuna çok güldüm üç haftadır bende aynı durumdayım... ya yapmayın şu dukanı.... bırakınca hepsi geri geliyor... yapacaksanızda tam kararlı yapın 1yılınızı komple dukanla geçirin o zaman faydasını görürsünüz....
beraber seslenmistik aslinda demi ayyüzlüm:)) bende 60 - 69 topiğindeyim bazı günler kimseler olmuyor.... sıkıntıdan her topiği birazcık girip okuyorum... seslendiğini görmemişim hayret :)) sessizde olsam hepinizi tanıyo gibi oldum doğrusu :))
hosgeldin canim aramiza...insallah hepberaber hedefimize ulasacagizMerhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katılmak istiyorummmmm. Ben de zayıflamak istiyorummmm. Fakat sistem nasıl işliyor bilmiyorum :/ yediklerimizi yazmak zorunda mıyız hergün?? Sadece cuma günleri mi kilo bildirimi yapılıyor?? Bayram öncesi pek mantıklı olmadığı için bayram sonrası sizin de arkadaşlığınız ve desteğiniz ile doğum sonrası kilolarımdan kurtulmak istiyorum.
Kndimden ve kilolarımdan bahsetmek istiyorum :)
Lisede öğretmenim, Allah bağışlarsa 15 aylık bir oğlum var.
2009 yazında bir yıllık diyet sonrası 68 kiloya düşmüştüm 22 kilo vererek. Bi kısmı diyetisyen bi kısmı da o dönem yanımızda kalan annem sayesinde olmuştu.
2011 sonunda hamile kaldığımda 73 kilo îdim.
2012 haziran sonu doğuma giderken 100 kilo idim
Doğum sonrası emzirmeydi vs derken 90da takıldım bi süre. Sonra azmedip emziren anne diyeti ile 81i gördüm. Ama araya giren bişiler oldu malesef ve bugün 86,5 tartılıp çok üzüldüm
Önceden de vermiştim ve yine verebilirim diye telkin etsem de kendimi hiç uyumayan bir çocuk, okuldaki yoğun ders programı, işi dolayısı ile hiç yardım edemeyen eş gibi faktörler beni diyeti sürdürmekten alıkoyuyor. Bi de hiç spor yapamıyorum oğlum dolayısı ile. Halen daha emiyor. Emzirirken kilo verilir diyorlar ama sanırım bu kıtlıktan çıkmış gibi yemezsen olabilecek birşey.
Umarım burası sayesinde bu yaza insan(!) vücudu gibi bir vücutla girerim :)
ay ben daha baslayamadim yarin sözselam kızlar bıraz grıbız kızlarım ve ben oyuzden fazla yazamadım haftasonu
busabah ender saracın 10 hareketıne baslıycaktık ben basladım sızdende katılım beklıyorum
hareketler sabah aksam suruyo yanı gunde 2 kere
lahana corbasına enson bayram sonrası yaparız dıye karar verılmıstı
bayram sonu bende varım ama bugün pazardan alıp 1 2 gün yemeyı düsünüyorum
daha önce 2 kere denedım ama 2.günüm hiç olmadı
tadı bayıyo ama sızlerle beraber gaza gelırım dıye düşünüyorum
ufak ufak ınce temızlıge basladım bayram temızlıgı demıyelımde kıs bastırmadan yapılan ınce temızlık dıyelım
grıplıyım ama mecbur yapıcam hergun yavas yavas
sımdıpazara cıkıcam dönüşte görüşürüz
aşk olsunnn
hiç kovarmıyız bizzz
çok membun oluyoruz hatta:13: gel bizim topiğe burda yerimizde çokk muhabbet isteğimizde çok
konustu konustu yasasin..sonunda konustu
beraber seslenmistik aslinda demi ayyüzlüm
hosgeldin canim aramiza...insallah hepberaber hedefimize ulasacagizben Kilo vermeye en kesin adimlarimi bayrama 1 gün kala baslatmistim...bu sayede bayrami kazasiz atlatmistim..o zamandan beride her yil 10 Kilo vererek bu günlerime geldim...insallah bu son 10 Kilo olacak verecegim...sonra sabitleme cabasi o Kadar..bayram gözünü korkutmasin..o Zaman hayir diyebilirsen her Zaman hayir diyebileceksin unutma
ay ben daha baslayamadim yarin söz
bizide istedigimiz tam böylesi iste:)) istesende susmayacak ..kim isterki suskunlugu bunca derin fesatliklarin bunca imkansizlasan minik kirginliklarin icinde pööööhiiyi kapı buldum kendime yaşasıın :))) kovsanızda gelirim ki gizli gizli :)))
hahaaa şimdide susturamıyolar :)))
maşallah azminize hayran kaldım... ben senin kadar azimli olsaymıştım hiiiiç bu kilolara çıkmazmıştım aahh ahhh.... neyse geç dank etti....
Ayyy cok teşekkür ederiz teyzesi...Herkese Günaydınnnnnnnnnnnnn
Uyanır uyanmaz eşimi işe geçirdim sonra hemen evi toparlayıp kendimi buraya attım
Kahvaltıya annemlere gitsemmi düşünüyorum halaama yok ya şimdi hemen kendi kendime kahvaltımı yapayımda sonra çıkarım yukarı alıştırmıyayım sonra yarın öbür gün gitmeyince niye gelmedin olur
Babam zaten sağ olsun sokaktan çocuk sesi geldikçe fırlıyormuş aha geliyorlar diyealıışsınlar yanlız kalmaya
Bugün öğleden sonrasını iple çekiyorum
Spor salonuna atacağım kendimi
Bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben tam bir hafta önce sigarayıda bıraktımbelki bana bir iki kilo artı olarak döner ( ha bire birşeyler arıyorum oyalanmak için )
Normalde almanyaya gidince hiç içmezdim zaten ama evdeyken resmen krize girip sinirli bir şekilde dolanırdımama şimdi ilk kez evimde olduğum halde 1 haftadır sigara içmedim hee ara ara aklıma geliyor ama eşim 3 sene oldu bırakalı yinede arada içsemmi bir tane diye geçiyormuş bazen aklından ama hayatta işim olmaz diyor
He tek takıntısı 50 yaşıma geleyim tekrar zevk için başlıyacağım diyoryani 11 sene sonra hatta banada diyor kız sırf zevk için içeriz o zaman diye tabi okadar süre içmedikten sonra sanmıyorum aklımıza gelsin
İnanılmaz ama acayip huzurluyum sigara içmediğim için üstelik daha çok birşeyler yapmaya fırsat buluyorumönceden ay bir sigara içeyim öyle yaparım diyordum şimdi yapıyorum ve bütün işler yetişiyor hatta boş oturmaya vaktim kalıyor onuda nasıl değerlendirsem diye bu ara düşünüyorum
Darısı tüm içenlerin başına ....Aminnnnnnnnnnn
Canım kusura bakma dün kutlayacaktım ama arada kaynadı
Oğluşunun yeni yaşı ona inşallah hep güzellikler, mutluluk, başarı, huzur ve en önemlisi sağlık getirir inşallah....Aminnnnnnnn
İyiki doğmuşNice senelere inşallah...Aminnnnnnn
Sagol kuzum ya... Ama kendimi durduramıyorum ...cok şiştimaramıza hoşgeldinn
işallah yaza kilo vermiş olarak girersin vee gireriz
biz burda birbirimize destek olarak diyetimizi daha dayanılır daha eylenceli yaşıyoruz
bazen kaçamaklar bazen diyeti bozmalar yapıyoruz ama birbirimizin sayesinde tekrar toparlanıyoruz
eyer bi destek arıyorsan işte burda aradığın destek:13:
aaaa topiğin reklamınıda yaptım bu arada
afiyet bal şeker olsun kelebeğimm ama bi daha olmasınn
unutma rakibenii duyum gibi bi rakibin var sakın bırakma işin ucunu
neyse bu hafta toparlarsın sen..
oğluşunda doğum günü kutlu olsun
allah nice mutlu sağlıklı senelere erdirsin
İnşallahhhhh. Hoş buldum :)
Ben 70 i görsem kafi valla. Ama hedefi 65 koyayım bari de belki olur :) ne yedin ne yaptın peki?? Hoş buldum bu arada :)
Reklam süperinşallah dediğiniz gibi olur :/ hoş buldum :)
Ben karbonhidrat istiyorummmmmmmmmm :/ yani ikinci menü daha güzel :) bi çorba ile öğlen geçer mi yahu??
Herkese günaydın, güzel bir gün diliyorum :)
yaa kızlarr
değiştirdim bakalım... bu hafta bol bol kemik suyu çorba içicem... sizde için kızlar kemiklere iyi geliyomuş.... karatay baya bi anlattı....
insanlar ha bire ne bu hal çok kilo almışsın dikkat et biraz kendine deyip duruyor ben sallamıyordum.... veremiyom nasılsa deyip iyice salmıştım kendimi....73.9 u ömrümde ilk defa açken sabahın köründe hemde... tokken tartılmaya cesaretin var mı dedim kendime... o gün başladım ahanda bu gün oldu.... inşallah azimle devamı gelecek... 2014 e kadar bir bu kadar daha versem oyy oyy süper olcak... ayda 2 kg hedef koydum bakalım.... sende yap işte.... ben tatlıyı kestim kolayı nescafeyi kestim... hamur işi zaten çok aramam olursa yerdim onuda kestim... canım tatlı istedikçe elma erik yiyiyorum.... sabah kahvaltımda da illa ceviz fındık var hiç aksatmadım bir aydır, gözüm aç olmuyo gün içinde... tavsiye ederim... arada bir iki tane petibör bisküvi yedim... iki üç günde bi bitter den küçük bi kare yedim.... sporda yaptım... bende şaşkınım olmaz diyodum ama baktım gitmeye başladı haydi dedim hazır gidiyoken devam bastır... çok şükür... şu 68 de bir kırılsa çok mutlu olcam :)
konustu konustu yasasin..sonunda konustu
beraber seslenmistik aslinda demi ayyüzlüm
hosgeldin canim aramiza...insallah hepberaber hedefimize ulasacagizben Kilo vermeye en kesin adimlarimi bayrama 1 gün kala baslatmistim...bu sayede bayrami kazasiz atlatmistim..o zamandan beride her yil 10 Kilo vererek bu günlerime geldim...insallah bu son 10 Kilo olacak verecegim...sonra sabitleme cabasi o Kadar..bayram gözünü korkutmasin..o Zaman hayir diyebilirsen her Zaman hayir diyebileceksin unutma
ay ben daha baslayamadim yarin söz
hamişken ne diyeti kııııız. Keşke çıtır olaydım daha çok balinaya benzedimgitmeyen kilolar çeneye vurdu artık.. Ayy sen hamiş misiin.... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Hem hamiş hem diyet bir helal olsunda sana.... çıtır anne adayı....
evet biz sert sğnger koymuştuk içine çünkü oğlum hep yüz üstü yatıyodu. 8. Aydan sonraydı sanırım pamuk yatağını da süngerin üzerine koyduk. Ben şimdi götürdüğümde kalınca bi yorganı katlayıp koymayı planlıyorum altına. Bu arada sallanma performansından pek bişi bekleme demeyi unuttum. çocuğu sallamaktan çok sarsıyo yani.
Ay maşallah çok güzel. Inşallah ben de veririm. şu bayram bi bitsin bakalım :)
para vermek insanı acaip motive ediyor kim ne derse desin :)) burda bi diyetisyen olsa ben kesin giderdim.
Inşallah kırılsın. çok sevindim adına :)
ben bayramda hayır demek istemiyorummmmmmm :) tatlı mühim değil de sarma ve böreğe karşı koyamıyorum. Bu bayram son homini gırtlak bayramım olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?