80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ınsallah cnm benım

menüm

sabah

2 dlm ekmk
1 dlm peynir
domates
biber

ara
uyku

ara
1 elma

akşam
biraz tavuk
biraz biber kızartması
yoğurt
2 dlm ekmk

gece
sanırım elma yerim

kız sende verırsın yeterkı ıste

işallah canım ama bende ne hareker var nede çok fazla azim bazen bi gaza geliyorum iyi oluyor
aslında azim vardı bayram öncesi
ama bayramdan sonra işin ucunu fena halde salmam va kilo alıp şimdide kilo verimimin durması azmimi baltaladı

ama yinede burda olmak ister istemez kilo verme isteği oluşturuyor insanda
iyiki topiğimiz ve siz kızlar varsınız
yoksa şimdiye kadar ben çoktan pes ermiştimm

ama sizlerin enerjisinden faydalanıyoruz

yaa kızlarr
acaba tekrarmı diyetisyene gitsem diyorum
biraz daha disiplinli oluyor insan
tabi parada verince başka türlü bi tadı oluyor param boşagitmesim diye daha bi 4 elle sarılıyor insan

cnm aslında hareket konusunda bende sıkıntılıyıp yanı ole cok hareket eden bırı degılım evın ıcınde cogaltmaya çalışıyorum bıraz verırsın tekrardan emınım buna sadece kendını hazır hıssetmen lazm
yaa kızlarr
tabi parada verince başka türlü bi tadı oluyor param boşagitmesim diye daha bi 4 elle sarılıyor insan

cnm senın ıcn motıvsyon olucaksa gıdebılırsın , belkı bolelıkle kendını salma durumların olmaya bılır

değiştirdim bakalım... bu hafta bol bol kemik suyu çorba içicem... sizde için kızlar kemiklere iyi geliyomuş.... karatay baya bi anlattı....

maşallahhh

3 haftada süper kilo vermişim vücut biraz durması ee normal
ama çokk güzelll çokk imrendim valla sizee kızlarr

insanlar ha bire ne bu hal çok kilo almışsın dikkat et biraz kendine deyip duruyor ben sallamıyordum.... veremiyom nasılsa deyip iyice salmıştım kendimi....73.9 u ömrümde ilk defa açken sabahın köründe hemde... tokken tartılmaya cesaretin var mı dedim kendime... o gün başladım ahanda bu gün oldu.... inşallah azimle devamı gelecek... 2014 e kadar bir bu kadar daha versem oyy oyy süper olcak... ayda 2 kg hedef koydum bakalım.... sende yap işte.... ben tatlıyı kestim kolayı nescafeyi kestim... hamur işi zaten çok aramam olursa yerdim onuda kestim... canım tatlı istedikçe elma erik yiyiyorum.... sabah kahvaltımda da illa ceviz fındık var hiç aksatmadım bir aydır, gözüm aç olmuyo gün içinde... tavsiye ederim... arada bir iki tane petibör bisküvi yedim... iki üç günde bi bitter den küçük bi kare yedim.... sporda yaptım... bende şaşkınım olmaz diyodum ama baktım gitmeye başladı haydi dedim hazır gidiyoken devam bastır... çok şükür... şu 68 de bir kırılsa çok mutlu olcam :)

aman ayrılma burdan ben 64 kgye düşmüştüm mayıs ayında.... burdan bir ayrıldım puffffff aynen bal kabağına dönüştüm... 73.9 olarak döndüm.... aman diyim....

yaa kızlarr

boşver para verme onlara :)) cimriyim ben....

bizimkiler yok bende size sardım beni kovabilirsiniz :))

bizimkiler yok bende size sardım beni kovabilirsiniz :))
aşk olsunnn
hiç kovarmıyız bizzz
çok membun oluyoruz hatta:13: gel bizim topiğe burda yerimizde çokk muhabbet isteğimizde çok

konustu konustu yasasin..sonunda konustu

:)) bende 60 - 69 topiğindeyim bazı günler kimseler olmuyor.... sıkıntıdan her topiği birazcık girip okuyorum... seslendiğini görmemişim hayret :)) sessizde olsam hepinizi tanıyo gibi oldum doğrusu :))
beraber seslenmistik aslinda demi ayyüzlüm

hosgeldin canim aramiza...insallah hepberaber hedefimize ulasacagizben Kilo vermeye en kesin adimlarimi bayrama 1 gün kala baslatmistim...bu sayede bayrami kazasiz atlatmistim..o zamandan beride her yil 10 Kilo vererek bu günlerime geldim...insallah bu son 10 Kilo olacak verecegim...sonra sabitleme cabasi o Kadar..bayram gözünü korkutmasin..o Zaman hayir diyebilirsen her Zaman hayir diyebileceksin unutma
ay ben daha baslayamadim yarin söz

bu gün giremedim degilmi..cok yogun gün gecirdim..kafamda cok bozuktu haliyle gecikmeler oldu...
iki gündür spor yapamiyorum..bogazimi cok zorlamadim ama nerdeyse az kacamakla kurtardim...eveet gelelim bu günkü menüme:

Sabahacikbüfe kahvaltidaydik ama tabagim face koydugum resimde var..yani zavalli domates salatalikla dolu görünen birseycikti:))
1 haslanmis yumurta
1 yk patates salatasi
2 yk melemen
1 tk recel
yarim simit
2 dilim b.peynir

ögle:
1 Tabak ispanak yemegi
yarim kase yogurt

ara: 1 dilim söbiyet

aksam:
3-4 kasik bulgur pilavi
1 Kanat
2 bardak ayran

aşk olsunnn
hiç kovarmıyız bizzz
çok membun oluyoruz hatta:13: gel bizim topiğe burda yerimizde çokk muhabbet isteğimizde çok

iiyi kapı buldum kendime yaşasıın :))) kovsanızda gelirim ki gizli gizli :)))

hahaaa şimdide susturamıyolar :)))

maşallah azminize hayran kaldım... ben senin kadar azimli olsaymıştım hiiiiç bu kilolara çıkmazmıştım aahh ahhh.... neyse geç dank etti....

1-
Soğuk algınlığını önler ve tedavi eder: Antioksidanlarla dolu olan sarımsağı her gün yerseniz bağışıklık sisteminiz güçlenir. Eğer soğukalgınlığına yakalandıysanız sarımsak çayı içmeyi deneyin. Doğranmış ya da kıyılmış sarımsakları birkaç dakika sıcak suda bekletin ve sonra süzgeçten geçirip için.

2-
Kilonuzu kontrol edin: Bazı uzmanlar sarımsağın kilo kontrolünde yardımcı olabileceğini söylüyorlar. Bir araştırmada, bol sarımsak tüketen farelerin kilosunun ve vücutlarında yağ depolanmasının azaldığı belirlendi. Lezzetli ve bel çevresini koruyan yemekler için her gün sarımsaklı yemekler pişirmeyi deneyin.

kizlar ya ben gecen gün 69 görmüstüm ya o günden beri birdaha göremedim..sonraki günler sirayla söyle oldu:
69.6
70.0
70.2
70.3

her gecen gün 100 gr geliyor..bu tesadüfmü bilemiyorum ama d.k.hapina basladiktan sonra oldu...o Kilo yapiyor olabilirmi...yani yarim bu listeye göre 70.4 olmam gerek..ama ben 69 u cok sevmistiiiiiiiiiiiiiiim

bizide istedigimiz tam böylesi iste:)) istesende susmayacak ..kim isterki suskunlugu bunca derin fesatliklarin bunca imkansizlasan minik kirginliklarin icinde pööööh
(herifle gene limoniyim ya sairane takilirim bu ara..yani kimse üstüne alinmasin benim ö..z disinda

Ayyy cok teşekkür ederiz teyzesi...
Cok sagol...:) cok sukur 3 yasini bitirdik bugün ...
Bu arada sigarayı bırakmana cooook sevindim... Hani yanımda olsan boynuna sarılıp kutlayacaktım ...:)
Bayramdan sonra bi seccade de ben başlıcaktim... Yarış mı yapsak ne:)
Sagol kuzum ya... Ama kendimi durduramıyorum ...cok şiştim ((((
Dogum gunümüz icin ayricenek cok teşekkür ederiz teyzesi :)

Canım kilo verdigim dönemleri söyleyeyim ...ne zaman cok hareket spor , bol su, herseyden ama az yemek oldu hayatımda tartıda hoooop eksiler oldu ::)))))
Bide tatlı ve abur cubur yasak :)

yaa kızlarr

Para vermek insanı acaip motive ediyor kim ne derse desin :)) burda bi diyetisyen olsa ben kesin giderdim.

İnşallah kırılsın. Çok sevindim adına :)

Ben bayramda hayır demek istemiyorummmmmmm :) tatlı mühim değil de sarma ve böreğe karşı koyamıyorum. Bu bayram son homini gırtlak bayramım olsun :)

gitmeyen kilolar çeneye vurdu artık.. Ayy sen hamiş misiin.... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Hem hamiş hem diyet bir helal olsunda sana.... çıtır anne adayı....
hamişken ne diyeti kııııız. Keşke çıtır olaydım daha çok balinaya benzedim

hadi ya sallanması çok önemli benim için. Okadar mı kötü mekanizması

yarışşmaya nerden katılıyosun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…