80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok saol canım çok tatlısın :)

ricaederim canım. bak spora yazılman çok iyi benim öyle bi imkanım yok çocuklardan ötürü. ne yaparsam evde yapmam lazım. sen kilo vermek isteyen birçok kişiyle bir arada olacaksın. hatta tanıdıkların varsa yarış bile yapabilirsiniz. pilatesi de kesinlikle öneriyorum. bak ben şu an 33 haftalık hamileyim 8 kilo aldım 82.5 ile başladım şimdi 90.5 oldum. ve bunu spora borçluyum umarım bu ayın sonuna kadar da çok almamda doğumdan sonra tekrar eski halime dönerim belkide daha zayıf olurum. sonra biraz kendime gelince spora devam edecem. bu kilolardan kurtulmaın ve eşimize güzel görünmenin başka çaresi yok

Evet çok doğru. Ama biz iç süngerini vs taşımaya üşendiğimiz için hiçbir yere götürmedik henüz :)

iç süngeri dediğin mekan yatağı değilmi. yoksa o araya konulan parça sanırım çantasına sığıyor. ben ondan alırsam içine gittiğim yerden ki annem ya da kaynanamgil olur yer minderi koyacam diğer yatak taşınmaz zaten zor.

evet haklısın canım biraz havaya girmem lazım moralim bozuk die aglanıp sızlanıp otururak hiç bişy olmaz. ay resmen sabah sabah gaza gldim he :) hamileliğinde kilo almak çok normal ve bence çoook az almışssın yani geçrketen tebrik ediyorumm ve dediğin gibi daha da zayıf oalbilirsinn. aynaya bakıp kendimizle gurur duymak için spor şart.!! spora devam o zamannn cnm :) öpüyorum

selam kızlar bıraz grıbız kızlarım ve ben oyuzden fazla yazamadım haftasonu
busabah ender saracın 10 hareketıne baslıycaktık ben basladım sızdende katılım beklıyorum
hareketler sabah aksam suruyo yanı gunde 2 kere
lahana corbasına enson bayram sonrası yaparız dıye karar verılmıstı
bayram sonu bende varım ama bugün pazardan alıp 1 2 gün yemeyı düsünüyorum
daha önce 2 kere denedım ama 2.günüm hiç olmadı
tadı bayıyo ama sızlerle beraber gaza gelırım dıye düşünüyorum
ufak ufak ınce temızlıge basladım bayram temızlıgı demıyelımde kıs bastırmadan yapılan ınce temızlık dıyelım
grıplıyım ama mecbur yapıcam hergun yavas yavas
sımdıpazara cıkıcam dönüşte görüşürüz

mayıstan bu yana 27 kilo mmu verdin wuaaoooowwww maşallah.... isteyince oluyo demekki... kendi başına mmı verdin diyetisyen mi... nedir bu işin sırrı.....

ayyüzlüm benim eltimde ondanda kullandı çocuğuna çok rahat etti..
çocuk emekleme evresine geldiğinde falan içinden çılma düşme gibi bişey olmuyor .öbür türlü yataklarda malum çocuk kalkınca düşme riski çok oluyor.bencede kullanışlı bi yatak
bebişimizin yatağı hazırlanmaya başladı demek
hayırlısıyla içimde yatıcağı günleri görüceksin işallah

mayıstan bu yana 27 kilo mmu verdin wuaaoooowwww maşallah.... isteyince oluyo demekki... kendi başına mmı verdin diyetisyen mi... nedir bu işin sırrı.....

kendı basıma verdım cnm , valla bu ısın sırrı sudur dıyemem cunku bünyeye gore degısıyor ,ama ben sole bısey yaptım hayatımda yer alan beyaz ekmek yerıne kepeklı ekmek yedım , yemeklerden once su ve bıtkı cayları tüketttım, bı sure patates makarna pırınc ve hamur ıslerını tuketmedım , su gıbı tukettıgım kolayıda hayatımdan çıkardım, hareketımı cogalttım evın ıcınde bı kerede yapacağım ısı on kere gıt gelle yaptım mesela ,bı ay kadar spor yaptım dıyebılırım spor salonuna gıttım ve yaz surecınde 5-6 km hızla yurudum 30- 60 dk arasında , kendıme yasak koymadım herseyden yedım ama nefsımı köreltecek kadar ve ertesı gun daha hafıf beslendim açıkçası zayıflama konusunda cok fazla araştırma yaptım dıyebılırım ve o araştırmalarım dogrultusunda bıseyler yaptım ıste ama suan durma evresındeyım sanırım ve fazlasıyla sıkılaşma problemım var hedefime ulaşınca ınsallah o konuda da calısıcam

maşallah azmine hayran kaldım.... beni bir kez daha umutlandırdın demekki yapılabilir... kendi başımıza başarabiliriz...

peki şimdiki duraklamadan önce hiç duraklama yaşadın mı.... kaçamak yapmadığın halde durakladığın oldu mu... en fazla ne kadar takıldı... soruyorum çünkü benim kilomda 68 de takıldı....

elbette yapılabılır cnm kılo almak ne kadar kolaysa vermekte kolay , vermek bıze zor geliyor ama verırken devamlı takıp ettıgımız ıcın zaman uzun geliyor kılo alırken cok gec ısın farkına varıyoruz canım cok uzun bı duraklama yasamadım bu 2. olucak kılo veremedıgım ılkı 2 haftaya yakın surdu bu ne kadar sürecek bılmıyorm , arada kaçamak yapmak ıyı oluyor aslında bıl hassa durakladığı zaman vücudu sasırtmak sart tabı bu kaçamak abartılı olmaması sartıyla 68 de takılma nedenı artıık uyguladığın seylere vücudun alışmıştır cnm o yüzdende kılo veremiyorsundur , yanı uyguladığın metodları degıstırmelısın kı vücut alışkanlık kazanmasın , bu arada kılo verırken sunuda yasadım hıc dıkkat etmedıgım zamanlarda kesınlıkle kılo vermemısımdır dıye dusunup tartıya cıktıgımda 2 kıloya yakın gıttıgını gordum de oldu, aksına spor yapıp yememe dıkkat eetıgım halde 100 gr 200 gr gıttıgını gorup hayal kırıklıgınada uğradığım oldu ya o spor yaptığım ve yedıgıme dıkkat eetıgım hafta aklımda hep kılo vermek vardı ve onun stresı vardı ama veremedim , ama kafamda o dusunce yokken stressizken cok daha fazla verdım cok fazla konustm sanırım cnm kusura bakma kısacası ınsan kendı vücudunu tanımalı dıyebılırız

Son düzenleme:

konuş konuş ayyy ne güzel işte böyle motive insanlarla diyet daha güzel yapılıyo.... hayatımın tek mevzusu bu valla... gece gündüz dinlesem sıkılmam :)) ellileri görene kadar susmayalım....

yok daha hazırlamadık ta eşimin kafasına sokmaya çalışıyom. eski beşiğin iki parçasını değiştiririz olur biter diyo. bende oldu bu güne kadar gıygıy sesini dinlediğimiz yetmedimi dedim. o sırada çocuk mağazasında bu beşiği gördüm. bak böyle bişe alalım dedim baktı falan hoşuna gitmedi ama ben portatif olduğu için iyi olacağını söyledim. fiyatlara bi bak dedi ama bakalım alacakmı. inşallah bir an önce alırda aklımda başka bişe kalmaz herşey hazır bi beşik bide bebek ortada yok

konuş konuş ayyy ne güzel işte böyle motive insanlarla diyet daha güzel yapılıyo.... hayatımın tek mevzusu bu valla... gece gündüz dinlesem sıkılmam :)) ellileri görene kadar susmayalım....

kııııız o kadar konuşursanız bu sayfaları okumaya nasıl yetişecez:18::18::18::18::18:

kııııız o kadar konuşursanız bu sayfaları okumaya nasıl yetişecez:18::18::18::18::18:

gitmeyen kilolar çeneye vurdu artık.. ayy sen hamiş misiin.... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... hem hamiş hem diyet bir helal olsunda sana.... çıtır anne adayı....

aynen su bes aydır benımde hayatımın mevzusu halıne gelmıstı helekı ılk zamanlarda kafayı ıyıce bozmuştum evdekıler falan artık benle eğlenmeye başlamıştı dusun o derece su su kadar kalorı sunda bu var bunda bu dıye dıye bı hal olmuştum bu konuda sabaha hıc susmadan konusabılırım yanı boyun kac kı cnm senın

boyum 1.58 yaşımda 30.... bende şu çizelgede gördüğün kiloyu 3 haftada verdim bir haftadırda sabitim :'((((

sen doğumunu yap canmda senıde alıcak kılo verme telası ınsallah gerek kalmadan doğumla bır gıder

sahalara döneceksin elbet diyosun :))

boyum 1.58 yaşımda 30.... bende şu çizelgede gördüğün kiloyu 3 haftada verdim bir haftadırda sabitim :'((((

aynen cnm ole dıyorum

aslında 3 haftada cok ıyı vermıssın cnm sabıt kalabılmekte onemlı aslında dedıgım gıbı yaptığın yontemlerı degıstır vermeye devam edersın kıloları dıye düşünüyorum

maşallahhh

3 haftada süper kilo vermişim vücut biraz durması ee normal
ama çokk güzelll çokk imrendim valla sizee kızlarr

Evet biz sert sğnger koymuştuk içine çünkü oğlum hep yüz üstü yatıyodu. 8. aydan sonraydı sanırım pamuk yatağını da süngerin üzerine koyduk. Ben şimdi götürdüğümde kalınca bi yorganı katlayıp koymayı planlıyorum altına. Bu arada sallanma performansından pek bişi bekleme demeyi unuttum. Çocuğu sallamaktan çok sarsıyo yani.

Ay maşallah çok güzel. İnşallah ben de veririm. Şu bayram bi bitsin bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…