kizlar ya ben gecen gün 69 görmüstüm ya o günden beri birdaha göremedim..sonraki günler sirayla söyle oldu:
69.6
70.0
70.2
70.3
her gecen gün 100 gr geliyor..bu tesadüfmü bilemiyorum ama d.k.hapina basladiktan sonra oldu...o Kilo yapiyor olabilirmi...yani yarim bu listeye göre 70.4 olmam gerek..ama ben 69 u cok sevmistiiiiiiiiiiiiiiim
bak tickere bak 68 i gösteriyor..ay birde gicik atiyor bana ya..yarik noolcakAyyy cok teşekkür ederiz teyzesi...
Cok sagol...:) cok sukur 3 yasini bitirdik bugün ...
Bu arada sigarayı bırakmana cooook sevindim... Hani yanımda olsan boynuna sarılıp kutlayacaktım ...:)
Bayramdan sonra bi seccade de ben başlıcaktim... Yarış mı yapsak ne:)
Sagol kuzum ya... Ama kendimi durduramıyorum ...cok şiştim((((
Dogum gunümüz icin ayricenek cok teşekkür ederiz teyzesi :)
Canım kilo verdigim dönemleri söyleyeyim ...ne zaman cok hareket spor , bol su, herseyden ama az yemek oldu hayatımda tartıda hoooop eksiler oldu ::)))))
Bide tatlı ve abur cubur yasak :)
Sagol canım benimbak tickere bak 68 i gösteriyor..ay birde gicik atiyor bana ya..yarik noolcakbenimde olacak benimde ..bu ayin sonunda benimde olacak Banane bnaneeeeeeeeeeee:84: :84:
oglusunun dogum günüde Kutlu olsun nice nice yillara insallah
hayirlisi olsun be gülüm ben artik cok yoruldum cok yiprandimUzulmeeeeeeee.... Bende sendenim
Ama ben yiyorum
Benim gelen öyle 100 gram olsa yine iyi
Cumaya kadar toparlanmam lazım yoksa çantalar kafamda patlıcak
Enişteye de üzülme be bacım
Barışirsiniz tez zamanda ins...
olmasinPara vermek insanı acaip motive ediyor kim ne derse desin :)) burda bi diyetisyen olsa ben kesin giderdim.
İnşallah kırılsın. Çok sevindim adına :)
Ben bayramda hayır demek istemiyorummmmmmm :) tatlı mühim değil de sarma ve böreğe karşı koyamıyorum. Bu bayram son homini gırtlak bayramım olsun :)
elbette toparlaniriz..yarim bence 1000 kalorilik bir beslenme ayarlayalim...500 kalorilikte spor...comaya Kadar yarim Kilo gider en azindan..yarin Sabah erkenden 1 saatlik yürüyüsümü bitireyim...aksamda yürürüm insallah...oh oh bu 69 u ben görücem cumaya ahada inat ettimSagol canım benim
hep onun dogum gunü bitirdi beni zaten
kız cumaya var daha toparlanamaz miyiz yine
bak tickere bak 68 i gösteriyor..ay birde gicik atiyor bana ya..yarik noolcakbenimde olacak benimde ..bu ayin sonunda benimde olacak Banane bnaneeeeeeeeeeee:84: :84:
oglusunun dogum günüde Kutlu olsun nice nice yillara insallah
canım bebişinin doğum günü kutlu olsun ailesiyle nice yıllara inşallah
ay ne güzeeeeeeeeeeel.Cok teşekkür ederiz teyzesi...
Âmin ins ...hepimizin cocuklarına Rabbim saglık versin...
Senin bebise ufak ciciler yollamak istiyorum... Mümkün olur mu
Bana verebileceğin herhangi bi adres mümkün mu
Eger sorun olmaZsa
hadi ya..tüh o kadarsa saklandim perdenin arkasina..su körolmaya sica göbek popo sigmadi tabi söbelendim görüyonmu sen tüh tüh tühDuyuuuuuum seni gördüüüüüummmm
hadi ya..tüh o kadarsa saklandim perdenin arkasina..su körolmaya sica göbek popo sigmadi tabi söbelendim görüyonmu sen tüh tüh tüh
K
Ay yüzünü göremedim ama icime dert oldu
Hangi resmin olduğunu göstereyim mımıneremi gördünki
ya deseydin gülcemalimden bir gülücük verirdim
Allah Allah benim yüzümün görünmeyipte baska yerlerimin göründügü resmimmi var ki:26::26::26::26::26::26: hangi resim hangisiHangi resmin olduğunu göstereyim mımı
susma susmaaa konuşş bizlee.biz konuşkan arkadaşlara bayılırızzzz..iiyi kapı buldum kendime yaşasıın :))) kovsanızda gelirim ki gizli gizli :)))
hahaaa şimdide susturamıyolar :)))
maşallah azminize hayran kaldım... ben senin kadar azimli olsaymıştım hiiiiç bu kilolara çıkmazmıştım aahh ahhh.... neyse geç dank etti....
hahh ağlaa şimdi zırıl zırıllkizlar ya ben gecen gün 69 görmüstüm ya o günden beri birdaha göremedim..sonraki günler sirayla söyle oldu:
69.6
70.0
70.2
70.3
her gecen gün 100 gr geliyor..bu tesadüfmü bilemiyorum ama d.k.hapina basladiktan sonra oldu...o Kilo yapiyor olabilirmi...yani yarim bu listeye göre 70.4 olmam gerek..ama ben 69 u cok sevmistiiiiiiiiiiiiiiim
valla bende kaç haftadır buna niyetliyim yelek başladım bebişe bitsin göndericem işallahCok teşekkür ederiz teyzesi...
Âmin ins ...hepimizin cocuklarına Rabbim saglık versin...
Senin bebise ufak ciciler yollamak istiyorum... Mümkün olur mu
Bana verebileceğin herhangi bi adres mümkün mu
Eger sorun olmaZsa
ay haklisin valla gözüne gözüne sokunca böyle oluyor istesusma susmaaa konuşş bizlee.biz konuşkan arkadaşlara bayılırızzzz..
hahh ağlaa şimdi zırıl zırıll
kim dedi sana çakmanın gözüne gözüne sok zayıfladığını diyee
al işte nazar deydii ..maşallah tebarekallahh tuu tuuuu tuu
valla bende kaç haftadır buna niyetliyim yelek başladım bebişe bitsin göndericem işallah
tabi dediğin gibi eşi falan sorun yapmazsa:44:
ay haklisin valla gözüne gözüne sokunca böyle oluyor iste
ama onun hayinligi varsa benimde allahim var sorar elbet hesabini...bende 65 olup gözüne sokmazsam banada duyum demesinler iste ha yeminimi bozmam agalar
iste bu. ................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?