80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Uzulmeeeeeeee.... Bende sendenim
Ama ben yiyorum
Benim gelen öyle 100 gram olsa yine iyi
Cumaya kadar toparlanmam lazım yoksa çantalar kafamda patlıcak
Enişteye de üzülme be bacım
Barışirsiniz tez zamanda ins...

bak tickere bak 68 i gösteriyor..ay birde gicik atiyor bana ya..yarik noolcak benimde olacak benimde ..bu ayin sonunda benimde olacak Banane bnaneeeeeeeeeeee:84: :84:

oglusunun dogum günüde Kutlu olsun nice nice yillara insallah

bak tickere bak 68 i gösteriyor..ay birde gicik atiyor bana ya..yarik noolcak benimde olacak benimde ..bu ayin sonunda benimde olacak Banane bnaneeeeeeeeeeee:84: :84:

Sagol canım benim
hep onun dogum gunü bitirdi beni zaten
kız cumaya var daha toparlanamaz miyiz yine

Uzulmeeeeeeee.... Bende sendenim
Ama ben yiyorum
Benim gelen öyle 100 gram olsa yine iyi
Cumaya kadar toparlanmam lazım yoksa çantalar kafamda patlıcak
Enişteye de üzülme be bacım
Barışirsiniz tez zamanda ins...
hayirlisi olsun be gülüm ben artik cok yoruldum cok yiprandim

olmasin dur yarin basla hatta ...bayrama baslamis olarak gir....bak gör cokdaha iyi olacak..o homili girtlak yiyecegin günü hedefe ulastigin zamana ertele...birde söyle düsün bayrama homili girtlak en azindan 1-2 Kilo getirecek sana..yani 1-0 yenik baslayacaksin..ne geregi var.. 10 saniyelik bir cigneme yutma zevki icin degermi

Sagol canım benim
hep onun dogum gunü bitirdi beni zaten
kız cumaya var daha toparlanamaz miyiz yine
elbette toparlaniriz..yarim bence 1000 kalorilik bir beslenme ayarlayalim...500 kalorilikte spor...comaya Kadar yarim Kilo gider en azindan..yarin Sabah erkenden 1 saatlik yürüyüsümü bitireyim...aksamda yürürüm insallah...oh oh bu 69 u ben görücem cumaya ahada inat ettim

..yarik noolcak
ay ne demek istemisim bunu yazarak ya:44::44::44::44::44::44: kesin baska birsey yazacaktimda imla hatasi yaptim:26::26::26::26: Allah Allah

canım bebişinin doğum günü kutlu olsun ailesiyle nice yıllara inşallah

Cok teşekkür ederiz teyzesi...
Âmin ins ...hepimizin cocuklarına Rabbim saglık versin...
Senin bebise ufak ciciler yollamak istiyorum... Mümkün olur mu
Bana verebileceğin herhangi bi adres mümkün mu
Eger sorun olmaZsa

ayran ictik ayrimi düstük giiiiiiiiiiiiiii:26::26::26::26::26::26:
ben bu aksam ictim gerci ama sendemi ictim yoksa
hem niye surupmu ictik ayri düstük demezlerde ayranmi ictik ayri düstük derler ki:44::44::44::44: yani bu yogurt mahsulunun birini alip teee ötelere firlatip ayirma özelligi nerden gelmiski :26::26:

ay ne güzeeeeeeeeeeel..benim icinde 3 bes parca göndersene simdi taaaaaaaaaaa burdan cok zahmetli..hatta gidene Kadar torununa bile naaasip olabilir yani..ordan daha kolay...
yani benden belesciside varmidir bu dünyada acaba

susma susmaaa konuşş bizlee.biz konuşkan arkadaşlara bayılırızzzz..
hahh ağlaa şimdi zırıl zırıll
kim dedi sana çakmanın gözüne gözüne sok zayıfladığını diyee

al işte nazar deydii ..maşallah tebarekallahh tuu tuuuu tuu
Cok teşekkür ederiz teyzesi...
Âmin ins ...hepimizin cocuklarına Rabbim saglık versin...
Senin bebise ufak ciciler yollamak istiyorum... Mümkün olur mu
Bana verebileceğin herhangi bi adres mümkün mu
Eger sorun olmaZsa
valla bende kaç haftadır buna niyetliyim yelek başladım bebişe bitsin göndericem işallah
tabi dediğin gibi eşi falan sorun yapmazsa:44:

Son düzenleme:
ay haklisin valla gözüne gözüne sokunca böyle oluyor iste
ama onun hayinligi varsa benimde allahim var sorar elbet hesabini...bende 65 olup gözüne sokmazsam banada duyum demesinler iste ha yeminimi bozmam agalar

ay haklisin valla gözüne gözüne sokunca böyle oluyor iste
ama onun hayinligi varsa benimde allahim var sorar elbet hesabini...bende 65 olup gözüne sokmazsam banada duyum demesinler iste ha yeminimi bozmam agalar

yürüü be duyummm kim tutar senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…