gidelim canım yaaNe bileyim güzelim bari bir 3 ay gitsem daha iyi olur gibime geliyor
Benim gideceğim diyetisyen 46 TLymişnelere para verdim bari ayda bir ona vereyim azda olsa bir kaç ay sonrada gitmezse artık ne yaparım bilmiyorum şimdilik ama gider inşallah Aminnnnnnnnnn
Canım çok geçmiş olsun
İNşallah yarın sabaha birşeyciğin kalmazAminnnnnnnnnn
gidelim canım yaa
en azından kilo veriyoz diye sviniyoz aldık diye üzülüyoz yağmı verdik kasmı aldık onu öğreniriz..
hem verirsin sen veremezsende bakarlar hormonlardanmı yoksa başka bişeymi var en iyisi biz dukanı mukana heveslenmeyip diyetisyene gidelim
nber fıstıklar
ben hastayım girip :26:
yazayım menumu de yatayım
bugun ii gibiydi akşam zayftı ama
sabah : iki dilim ekmek beş zeytin bi kk peynir bi bardak çay
ara :yok
öğle : tavuk sote dört yk , bir dilim ekmek yogurtlu patlıcan salatası bi yk kadar
ara : iki diyet biskuvi çay
akşam : bi kase tarhana çorbası ( cnm başka bşey istemedi )
ara : bir acitvia şu tahılllı olanlarda
spor : yok ( klom 80 olunca başlıcam inşşş )
hayirlisi olsun be gülüm ben artik cok yoruldum cok yiprandim
olmasindur yarin basla hatta ...bayrama baslamis olarak gir....bak gör cokdaha iyi olacak..o homili girtlak yiyecegin günü hedefe ulastigin zamana ertele...birde söyle düsün bayrama homili girtlak en azindan 1-2 Kilo getirecek sana..yani 1-0 yenik baslayacaksin..ne geregi var.. 10 saniyelik bir cigneme yutma zevki icin degermi
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Sarımsağın çayıda varmış diye duydum ama ben henüz bir yerde deng gelemedim
Bir o kalmıştıneyse onuda deneriz
günaydın canımmBuraya yazdığımdan beri çok abartmıyorum zaten. Bayramda da olmazsa bi öğün abarır diğer öğün azaltırım. Senede iki kere sarma yiyorum zaten yazıkkkkkkk :) çok teşekkür ederim desteğin i
Günaydınlar herkese. Güzel bir gün diliyorum :)
çokk sevindimmm çokkkk...kızllaaaar aman bir mecalim vaar... 67.888888888 evin dört bir köşesinde tartıldıım.... sevinçten kızılderili dansı bile yaptım.... 68 döngüsü kırıldı.... uğurlu geldiniz bana.....
zayıflamaya giden yolda her şey mübahtır.....
kızllaaaar aman bir mecalim vaar... 67.888888888 evin dört bir köşesinde tartıldıım.... sevinçten kızılderili dansı bile yaptım.... 68 döngüsü kırıldı.... uğurlu geldiniz bana.....
günaydın topiğimin güzel kızlarıı
hepimize güzel bir gün olur umarım
bana yine yollar
bana yine işler var
bana yine soğuk günler düştü
eyvahhh
bana çarşının yolları
size güzel günlerr
günaydın canımm
bak gördünmü kk etkisini göstermeye başladı bile kutlarım seni
çokk sevindimmm çokkkk...
darısı bizlerin başına ..bizz uğurlu kadınlarızz bakkk..gel sen bizim topikdaşımız ol
gerçi zaten oldun yaa ..maşallahh diyorummm şu günlerde güzel sonuçlae duyuyouz kızlardan
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese Günaydınnnnnnnnnnnn
İnşallah bugün herkes için bol eksili, bol enerjili ve az kalorili geçer...Aminnnnnnnnn
Bende sabah sabah hemen salonumu topladım ve sizlere bakayım dedim
İşlerimi öğlene kadar yapayımda azmasın evin işleri
Öğleden sonra havuz gitmeden yine bakarım sizlereşimdi işlere girişeyim ki daha yapılacak ütülerimde var
Hepinizi kocaman öpüyorummmmmmm
darısı bizlerinde başına ( benim yol daha çoooooook uzun ama olsun çıkmadık candan ümit kesilmez )
günaydın kızlar
nasılsınızzz ben kocişimin yanına geldim sonundaaa:))) ama itiraf etmem gerekirse öyle çok da mutlu değilim onu burda bırakıp gidecek olduğumu bilmek şu andan mutluluk duymamı engelliyor ben böyle bi hayat istemiyorum yaaa
yaşadığı yer arkadaşlarımız herkes hayat burdayken ben geri dönüp tek başıma okula gidip gelip evde oturmayı istemiyorum ona bunları sölesem tamam git hemen geri gel vazgeç sınavdan der onu da iyi biliyorum ama bu seferde sınava giremiycem öğretmenlik yapamıycam o zamanda kıbrıs ta yaşamanın ne anlamı var diye düşünüyorum alllak bulllak oldum kızlar
duyum yedim kırmızı kartı bu sabah tahminlerimiz doğru çıktı
cep telefonum burda iptal olduğu için net bulabilirsem giriyorum affedin beni öpüyorum sizi
cok sevındım tatlım ınsallah devamı gelmesı dılegıylekızllaaaar aman bir mecalim vaar... 67.888888888 evin dört bir köşesinde tartıldıım.... sevinçten kızılderili dansı bile yaptım.... 68 döngüsü kırıldı.... uğurlu geldiniz bana.....
ya sorun olmaya olmazda hiiiiiç zahmet etmeyin nolur. gerçekten düşünmeniz yeterCok teşekkür ederiz teyzesi...
Âmin ins ...hepimizin cocuklarına Rabbim saglık versin...
Senin bebise ufak ciciler yollamak istiyorum... Mümkün olur mu
Bana verebileceğin herhangi bi adres mümkün mu
Eger sorun olmaZsa
kız yok ne ayranı uyku sorunu var. akşam erkenden uykum geliyo sohbetlere katılamıyom. geceler biraz sıkıntılı ya uykumu alamıyom heralde ondan kaynaklanıyo bu durum.ayran ictik ayrimi düstük giiiiiiiiiiiiiii:26::26::26::26::26::26:
ben bu aksam ictim gerci ama sendemi ictim yoksa
hem niye surupmu ictik ayri düstük demezlerde ayranmi ictik ayri düstük derler ki:44::44::44::44: yani bu yogurt mahsulunun birini alip teee ötelere firlatip ayirma özelligi nerden gelmiski :26::26:
kızlar napıyosunuz beni mahçup ediyosunuz vallahisusma susmaaa konuşş bizlee.biz konuşkan arkadaşlara bayılırızzzz..
hahh ağlaa şimdi zırıl zırıll
kim dedi sana çakmanın gözüne gözüne sok zayıfladığını diyee
al işte nazar deydii ..maşallah tebarekallahh tuu tuuuu tuu
valla bende kaç haftadır buna niyetliyim yelek başladım bebişe bitsin göndericem işallah
tabi dediğin gibi eşi falan sorun yapmazsa:44:
ay geç bile kaldı çakma. bu performansı geçen aylarda bekliyodum doğrusu. ay sen totonu açıp gezsen o da yapar modaymış diyeya bnu hatun valla tam cakma ha..ben türkiyedeyken sacimi kizil yapmistim ya..kadin bu hafta bombayi patlatti bende saclarimi kizil yapicam diye
diyorumki herifi bosasamda söyle kendimden 5-8 Yas Kücük birini bulsam(Allah korusun lafin gelisi sadece ha yanlis anlasilmasin aman diim.........) onuda yaparmi acaba:44::44::44::44::44:
günaydın kızlar
nasılsınızzz ben kocişimin yanına geldim sonundaaa:))) ama itiraf etmem gerekirse öyle çok da mutlu değilim onu burda bırakıp gidecek olduğumu bilmek şu andan mutluluk duymamı engelliyor ben böyle bi hayat istemiyorum yaaa
yaşadığı yer arkadaşlarımız herkes hayat burdayken ben geri dönüp tek başıma okula gidip gelip evde oturmayı istemiyorum ona bunları sölesem tamam git hemen geri gel vazgeç sınavdan der onu da iyi biliyorum ama bu seferde sınava giremiycem öğretmenlik yapamıycam o zamanda kıbrıs ta yaşamanın ne anlamı var diye düşünüyorum alllak bulllak oldum kızlar
cep telefonum burda iptal olduğu için net bulabilirsem giriyorum affedin beni öpüyorum sizi
cok sevındım tatlım ınsallah devamı gelmesı dılegıyle
sorma kiz yani modaymis diye 6 ayda bir koca degissem hatun 5 ayda bir degisecekgünaydın kızlar. sabah dr a gittim tansyonu bi ölçtüler yüksek çıktı sonra bi daha ölçtüler biraz düşmüş. nst cihazına bağladılar abuk subuk bi sonuç çıktı bakalım tahliller ne diyecek. öğleden sonra yine gidecem.
ya sorun olmaya olmazda hiiiiiç zahmet etmeyin nolur. gerçekten düşünmeniz yeter
kız yok ne ayranı uyku sorunu var. akşam erkenden uykum geliyo sohbetlere katılamıyom. geceler biraz sıkıntılı ya uykumu alamıyom heralde ondan kaynaklanıyo bu durum.
kızlar napıyosunuz beni mahçup ediyosunuz vallahi
ay geç bile kaldı çakma. bu performansı geçen aylarda bekliyodum doğrusu. ay sen totonu açıp gezsen o da yapar modaymış diye
tam zamanını bulur zaten bu kırmızı kart.geçen hafta olaydı şimdiye biterdi sizde hasret giderirdiniz. ama yok illaki taş koyacak işlere
yok kiz hiic alakasi yookburayıda kuruttum burdada kimse kalmadı :))
begewndiklerinde pek hosmus haaaasen bana bakma şaka şakayola devamm ssen daha şişmansın zatii
anamm kız ne o kiloöyleee hiç yakıştıramadım sana
ayy beyenmemişmiyimm
sana bakmaktan bişey yapamadımki bacımm dur hemen beyenip geliyim
kiz yani cölde gezen balikta ilk defa görüyorum ha..imkansisa cizelgeyle baslamis bulunuyorsun kutlarim senibu gün kiloçizelgesi yaptım kendime
iyi oldu yaptığım gözüme gözüme giriyor kilolar
ama aslında hedefime az kalmış yeni fark ettim 11 kilo verilmiycek kilo deyil bi gayret etsem yaza kadar veririm 11 kiloyu rahatlıkla işallah
ya sen dedinde bende farkettim..gecen hafta bende tarhana corbasi ictikten sonra hic aclik hissetmedim..acaba tarhana istah kesiyor olabilirmi:44::44::44:nber fıstıklar
ben hastayım girip :26:
yazayım menumu de yatayım
bugun ii gibiydi akşam zayftı ama
sabah : iki dilim ekmek beş zeytin bi kk peynir bi bardak çay
ara :yok
öğle : tavuk sote dört yk , bir dilim ekmek yogurtlu patlıcan salatası bi yk kadar
ara : iki diyet biskuvi çay
akşam : bi kase tarhana çorbası ( cnm başka bşey istemedi )
ara : bir acitvia şu tahılllı olanlarda
spor : yok ( klom 80 olunca başlıcam inşşş )
yahu o Kadar acittinki kendini yani bir tencere sarma yapip önüne koyasim geldi ha...senede iki kere madem ye hadi ye..ne desem yiyecen nasilsaBuraya yazdığımdan beri çok abartmıyorum zaten. Bayramda da olmazsa bi öğün abarır diğer öğün azaltırım. Senede iki kere sarma yiyorum zaten yazıkkkkkkk :) çok teşekkür ederim desteğin için.
Günaydınlar herkese. Güzel bir gün diliyorum :)
süper süper süpewrkızllaaaar aman bir mecalim vaar... 67.888888888 evin dört bir köşesinde tartıldıım.... sevinçten kızılderili dansı bile yaptım.... 68 döngüsü kırıldı.... uğurlu geldiniz bana.....
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?