80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gidelim canım yaa
en azından kilo veriyoz diye sviniyoz aldık diye üzülüyoz yağmı verdik kasmı aldık onu öğreniriz..
hem verirsin sen veremezsende bakarlar hormonlardanmı yoksa başka bişeymi var en iyisi biz dukanı mukana heveslenmeyip diyetisyene gidelim

nber fıstıklar
ben hastayım girip :26:
yazayım menumu de yatayım
bugun ii gibiydi akşam zayftı ama

sabah : iki dilim ekmek beş zeytin bi kk peynir bi bardak çay
ara :yok
öğle : tavuk sote dört yk , bir dilim ekmek yogurtlu patlıcan salatası bi yk kadar
ara : iki diyet biskuvi çay
akşam : bi kase tarhana çorbası ( cnm başka bşey istemedi )
ara : bir acitvia şu tahılllı olanlarda
spor : yok ( klom 80 olunca başlıcam inşşş )

Valla hormonlara kaç kere baktırdım birşey yok sadece erkeklik hormonu fazla çalışıyor diyorlar onun içinde ilaç veren çıkmadı bu güne kadar
Dur bakalım bayramdan sonra ilk işim diyetisyene de gitmek olsun babamın elini bir kere fazla öpeyimde bakarsın ilk muayene ücreti ondan çıkar bayram harçlığı olarak
Bayramda harçlık isterim diye takılıyorum da yuh eşşek kadar oldun kızlarına veriyoruz ya dedi dedim banane bende isterim o zaman büyük kızın harçlığını keserim diyince benim büyük kız bir fırladı yerinden banane ben vermem harçlığımı niye benden kesiliyormuş falan diye nasıl heycanla söylendi

Şu bayramı hayırlısıyla bir atlatalım ben Allahın izniyle kesin gidiceğim dediğin gibi olmayacak böyle daha kaç kilo olduğuma emin olamıyorum :26:

Çok çok geçmiş olsun canım
RAbbim acil şifalar versin ...Aminnnnnnnnnn

diyet arkadaşımın dediğine göre:26: 870 kalori almışım bu gün

neyse kızlarr iyş gecelerr öpüyorum sizlerii

Buraya yazdığımdan beri çok abartmıyorum zaten. Bayramda da olmazsa bi öğün abarır diğer öğün azaltırım. Senede iki kere sarma yiyorum zaten yazıkkkkkkk :) çok teşekkür ederim desteğin için.

Günaydınlar herkese. Güzel bir gün diliyorum :)

kızllaaaar aman bir mecalim vaar... 67.888888888 evin dört bir köşesinde tartıldıım.... sevinçten kızılderili dansı bile yaptım.... 68 döngüsü kırıldı.... uğurlu geldiniz bana.....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Sarımsağın çayıda varmış diye duydum ama ben henüz bir yerde deng gelemedim
Bir o kalmıştı neyse onuda deneriz

zayıflamaya giden yolda her şey mübahtır.....

günaydın canımm
bak gördünmü kk etkisini göstermeye başladı bile kutlarım seni
çokk sevindimmm çokkkk...

darısı bizlerin başına ..bizz uğurlu kadınlarızz bakkk..gel sen bizim topikdaşımız ol

gerçi zaten oldun yaa ..maşallahh diyorummm şu günlerde güzel sonuçlae duyuyouz kızlardan

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Herkese Günaydınnnnnnnnnnnn

İnşallah bugün herkes için bol eksili, bol enerjili ve az kalorili geçer...Aminnnnnnnnn

Bende sabah sabah hemen salonumu topladım ve sizlere bakayım dedim
İşlerimi öğlene kadar yapayımda azmasın evin işleri
Öğleden sonra havuz gitmeden yine bakarım sizlere şimdi işlere girişeyim ki daha yapılacak ütülerimde var

Hepinizi kocaman öpüyorummmmmmm

darısı bizlerinde başına ( benim yol daha çoooooook uzun ama olsun çıkmadık candan ümit kesilmez )

günaydın topiğimin güzel kızlarıı

hepimize güzel bir gün olur umarım

bana yine yollar

bana yine işler var

bana yine soğuk günler düştü
eyvahhh

bana çarşının yolları

size güzel günlerr

Kuzucuğum ikimizede kolay gelsin o zaman
Valla canım hiç istemiyor ama anam çat kapı gelirse bu evin hali ne der ( topluda olsa iş olunca kadın fit olur )
Neyse sizlerden kopmak zor ama bilgisayarı kapatmazsam bu işler bitmez

sağoluun.... darısı başınıza inşallah.... sizden oldum valla...

teşekkür ederiim... inşallah sizinde kg cikler yerinden oynasın erisin gitsin.... benimde en fazla 55 olmam lazım... 12.8 kg cik kalmış.... ohoooo çok uzun yol... ama olsun zamanla olcak inşallah... biz yolumuzdan sapmayalımda eninde sonunda varırız.....

sanada kolay gelsiiin bu arada ütü içiin.....

günaydın kızlar

nasılsınızzz ben kocişimin yanına geldim sonundaaa:))) ama itiraf etmem gerekirse öyle çok da mutlu değilim onu burda bırakıp gidecek olduğumu bilmek şu andan mutluluk duymamı engelliyor ben böyle bi hayat istemiyorum yaaa

yaşadığı yer arkadaşlarımız herkes hayat burdayken ben geri dönüp tek başıma okula gidip gelip evde oturmayı istemiyorum ona bunları sölesem tamam git hemen geri gel vazgeç sınavdan der onu da iyi biliyorum ama bu seferde sınava giremiycem öğretmenlik yapamıycam o zamanda kıbrıs ta yaşamanın ne anlamı var diye düşünüyorum alllak bulllak oldum kızlar

duyum yedim kırmızı kartı bu sabah tahminlerimiz doğru çıktı

cep telefonum burda iptal olduğu için net bulabilirsem giriyorum affedin beni öpüyorum sizi

Canım hepimiz seni anlıyoruz ama sonuçta anın tadını çıkarmaya bak
Eşinle bol bol hasret gider ve tekrar görüşeceğiniz güne kadar kendini bir nevi kampa aldığını farz et
Bir sonraki gidişinde tam bir afet olabilmek için bu sürecin sana enerji vereceğini unutma

Çıkarken yaşadığınız heycanları tekrar yaşayın ( mesajlaşarak yada skypden görüşerek )
Çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama sonu güzel olucak inşallah...Aminnnnnnnnnnnnnnn

Af etmek ne demek sen sadece kaldığın zamanın tadını çıkar Özleyeceğiz seni şekerim

cok sevındım tatlım ınsallah devamı gelmesı dılegıyle

günaydın kızlar. sabah dr a gittim tansyonu bi ölçtüler yüksek çıktı sonra bi daha ölçtüler biraz düşmüş. nst cihazına bağladılar abuk subuk bi sonuç çıktı bakalım tahliller ne diyecek. öğleden sonra yine gidecem.

ya sorun olmaya olmazda hiiiiiç zahmet etmeyin nolur. gerçekten düşünmeniz yeter
kız yok ne ayranı uyku sorunu var. akşam erkenden uykum geliyo sohbetlere katılamıyom. geceler biraz sıkıntılı ya uykumu alamıyom heralde ondan kaynaklanıyo bu durum.
kızlar napıyosunuz beni mahçup ediyosunuz vallahi
ay geç bile kaldı çakma. bu performansı geçen aylarda bekliyodum doğrusu. ay sen totonu açıp gezsen o da yapar modaymış diye

tam zamanını bulur zaten bu kırmızı kart. geçen hafta olaydı şimdiye biterdi sizde hasret giderirdiniz. ama yok illaki taş koyacak işlere

cok sevındım tatlım ınsallah devamı gelmesı dılegıyle

inşallah gelsin yaa.... bir hafta kımıldamadı 68 den tamam dedim artık veremicem kaldık böyle sonra görünce bir anda gittiğini nasıl rahatladım bilemezsin....

sorma kiz yani modaymis diye 6 ayda bir koca degissem hatun 5 ayda bir degisecek

burayıda kuruttum burdada kimse kalmadı :))
yok kiz hiic alakasi yook

begewndiklerinde pek hosmus haaaa siz begendikce cakma ne cok begeniliyorsun ayol diyor begenin anam begenin..hatun gözle bitirsin beni

kiz yani cölde gezen balikta ilk defa görüyorum ha..imkansisa cizelgeyle baslamis bulunuyorsun kutlarim seni
ya sen dedinde bende farkettim..gecen hafta bende tarhana corbasi ictikten sonra hic aclik hissetmedim..acaba tarhana istah kesiyor olabilirmi:44::44::44:

yahu o Kadar acittinki kendini yani bir tencere sarma yapip önüne koyasim geldi ha...senede iki kere madem ye hadi ye..ne desem yiyecen nasilsa

süper süper süpewr..bende istiyorum Banane bananeeee:84:

hayatim egitimin bence hepsinden önemli..bu günler nasilsa gececek..SIK disini verme canini....sinavini hedef al..gönlünüz bir olduktan sonra nasilsa biraraya geleceksiniz devamli olarak..keske benimkide kibrisa hatta afrikaya falan gitse

kizlar tam tahmin ettigim gibi..
69.6
70.0
70.2
70.3
70.6 bugünde..
bune yahu imdaaaat:18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…