80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oh çok şükür dr kontrolüm bitti bu haftada. her şey normal görünüyo. nst yi de birdaha yaptırdı bu seferki normal çıktı. tansyon kontrolü devam tabiki. şimdi acilen yemek yapmam lazım.

yok kiz hiic alakasi yook

begewndiklerinde pek hosmus haaaa siz begendikce cakma ne cok begeniliyorsun ayol diyor begenin anam begenin..hatun gözle bitirsin beni

süper süper süpewr..bende istiyorum Banane bananeeee:84:

alakası yok diyon ama kimse kalmadı :)))

inşallah sizde verirsiniz kilocukları.....

şu çakma kim çok merak ettim yahu :26::26:

Selamün Aleyküm kızlarr

Eşim beni havuzdan alıp eve getirdi bende şimdi büyük bir merakla eşimin gelmesini bekliyorum :26:
Tam arabadan inerken sana birşey soracağım dedi ve bana benimle Silivriye taşınırmısın dedi :44: anam o nerden çıktı ne iş derken arkadaşı aradı ve bıdı bıdı konuştu durdu :26: en sonunda eşim ya eve gelince konuşuruz dedi ve dışardaki işlerini halletmek için gitti ve ben iki saattir meraktan çatlıyorum burada

Acaba nasıl bir yer diye netten araştırdım biliyorum çok erken ama neyle karşı karşıya kalacağımı bilmek istedim sonuçta bu adam durduk yere hadi taşınalım demez
Valla çatlatır bu adam beni çok merak ediyorum ne yumurtlayacak

ayyyyy çok mu belli oluyor

amann zaten bende çöldeki balığım duyum
çaresiz umutsuzz ve susuzzz
tamda benn iyi bulmuşum haaa:86:
hadi hayırlısı cecoo

ev almaya falanmı niyetlendi yoksa

nenümm
sabah
2 dlm ekmk aucuklu tost

ara

yok

öğle

çeğrek ekmek peynir

ara yok

akşam

1 tabak ciğer
3 dlm ekmk

alakası yok diyon ama kimse kalmadı :)))

inşallah sizde verirsiniz kilocukları.....

şu çakma kim çok merak ettim yahu :26::26:
bu cakma benim büyük görümcem..ne yapsam aynisini yapiyor hic vazgecmiyor..yani Kilo verdim Kilo Verdi..giyim tarzimi degistim aynisini yapti saylarimi boyattim aynisi ev dekoru aynisi..yani ne yapsam aynisi...kadin beni resmen taklit ediyor..ne alsam aynisini aliyor..yani bazen acayip sinirlerimi bozuyor bu tutum ama bazende keyiflendiriyor..ee gözünde beni büyütmese taklitte etmez

niye böyle oldu... niye geri geri gidiyon hımmmm.... özeleştiri bekliyorum....
valla düsünüyorum ama acikcasi bir sebep bulamiyorum..malum menülerim degismedi..hala dikkat ediyorum..sadece 2 gün yürüyemedim ama bundanda birden firlamaz..hatta gün asiri dinlenin diyor uzmanlar...ben 3-4 gün yürüyüp 1 gün dinleniyorum esasinda...ee kirmizi kart durumlarimda bitti..aklima sadece dogum kontrol haplari geliyor..her ay bunu yasiyorum cünkü..adetin 3. yada 4.günü birden veriyorum sonraki 4 gün günlük 200 gr Kadar geri aliyorum..sonra 7 gün 7 gün önceki kilomla denk oluyorum..sonraki 2 hafta 500-700 arasi veriyorum..3.hafta 1 Kilo sisiyorum malum Zaman yaklastigindan..öyle gidiyor iste son aylarda durum hep bu

ay cok merak ettim simdi:44::44::44::44::44:

Sabah:
4-5 catal peynir
1/2 simit
1 ck pekmez
salatalik

ögle:
2-3 kasik pilav
3-4 catal mantar yemegi
1 dilim ekmek

ara:
1 sekersiz kremasiz kahve
1 elma

aksam:
3-4 kasik p.pilavi
3-4 kasik mantar yemegi

simdide kis cayi iciyorum..bu gün acim valla.hemde bu saatte ama yapacak birsey yok ..pilav yemeseydim yemekte iyiydi...ama bunu telafi etmek icin sadece cayla gecistirecegim aksami..

spor:
Sabah:1 Saat 10 dakika
aksam
1 Saat 20 dakika yürüyüs

toplamda: 2,5 Saat yürüyüs
unutmusum yazmayi simdi yazayim bari

kizlar herifle konusmuyoruz hala.gitti erkenden yatti.bu yüzden bol bol yazisabiliriz geceler uzun anlayacaginiz

aksam yürüyüsünü büyük kizla yaptim..hava cok güzeldi biraz uzattim bu yüzdende karanliga kaldik..ama karanlikta o güzelim havada yürümek cook huzur Verdi bana cooook

aksam üstüne Dogru kis vakti
yalniz bende degil yalnizlik hali
denizde karanlik gökyüzüde
bir acayip kuslarin hali

bu günde herkes pek sessiz yahu..aloooo nerdesiniz
elma dersem cik Armut dersem cikma..
elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kızlarrrrrrrrrr

Ben bu herifi öldüreceğim
Resmen dalga geçer gibi iş yerinde bir arkadaşıyla ( birlikte ilerde hayvancılık yapmaya karar verdiklerini söylediği ) ciftlik alıp silivriyemi taşınsak diye düşünüyorlarmış
Dedim ne içtiyseniz banada verin henüz hayvancılığa bile başlamadan ben ne diye direk burada herşeyimi bırakıp gideyim ki bilmediğim ve bir Allahın kulunu tanımadığım bir yere
Hee siz işi kurun baktık iyi gidiyor tabiki seve seve bende Hanım AĞA olurum dimi ama

Rabbim herşeyin hayırlısıla karşılaştırsın hepimizi....Aminnnnnnnnn
Adam boşu boşuna saatlerce beni çatlatmış

Son düzenleme:
sadece senimi ..bende catladim Burda..kiz birzamanlar bende Hanim agaydim..
dedigin cok mantikli..önce isi kursun kendi gitsin gelsin hatta orada kalsin..baktiniz is yürüyor topla pilini pirtini git...senin herifte benim babam gibi pek tezcanliymis...dereyi görmeden mayo giyen tiplerden

çiftlikmiii:44:

anlarmıki hayvancılıkdan senin herifff

allahıımm akıl fikir ver şu erkeklere
kurbanın hevesinemi geldi bunlarrsanki her ay kurban bayramı

ayy duyummm:13:

bu gün beni mutlu edicek güldürücek bi şeyim oldu

hatta artık bundan sonra her gördüğümde gülüyorum

çöldeki balık, beyaz

ayy duyummm:13:

bu gün beni mutlu edicek güldürücek bi şeyim oldu

hatta artık bundan sonra her gördüğümde gülüyorum

çöldeki balık, beyaz
ay evet canim bende güldüm yani..hayal gücüne bak cöldeki balik üstelikte hazineye gidiyor..napcakki onla..prensese rüsvet verip kendini öptürüp prensmi olucak

ay evet canim bende güldüm yani..hayal gücüne bak cöldeki balik üstelikte hazineye gidiyor..napcakki onla..prensese rüsvet verip kendini öptürüp prensmi olucak

aaaaa benim hayal gücümün sınırları yoktur şekerimmm

eee balık burcuyum üstünüze afiyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…