- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Canim cok sevindim herseyin yolunda olmasina insallah sonuna kadar yolunda gider .. hayirlisiyla alirsin cimcimeyi kucagina :)
yok kiz hiic alakasi yook
begewndiklerinde pek hosmus haaaasiz begendikce cakma ne cok begeniliyorsun ayol diyor begenin anam begenin..hatun gözle bitirsin beni
süper süper süpewr..bende istiyorum Banane bananeeee:84:
ben cumaya 69 u görücem derken 71 i görecegim bu gidisle..üstünede canta yiyecegim
ayyyyy çok mu belli oluyorsorma kiz yani modaymis diye 6 ayda bir koca degissem hatun 5 ayda bir degisecek
yok kiz hiic alakasi yook
begewndiklerinde pek hosmus haaaasiz begendikce cakma ne cok begeniliyorsun ayol diyor begenin anam begenin..hatun gözle bitirsin beni
kiz yani cölde gezen balikta ilk defa görüyorum ha..imkansisa cizelgeyle baslamis bulunuyorsun kutlarim seni
ya sen dedinde bende farkettim..gecen hafta bende tarhana corbasi ictikten sonra hic aclik hissetmedim..acaba tarhana istah kesiyor olabilirmi:44::44::44:
yahu o Kadar acittinki kendini yani bir tencere sarma yapip önüne koyasim geldi ha...senede iki kere madem ye hadi ye..ne desem yiyecen nasilsa
süper süper süpewr..bende istiyorum Banane bananeeee:84:
hayatim egitimin bence hepsinden önemli..bu günler nasilsa gececek..SIK disini verme canini....sinavini hedef al..gönlünüz bir olduktan sonra nasilsa biraraya geleceksiniz devamli olarak..keske benimkide kibrisa hatta afrikaya falan gitse
hadi hayırlısı cecooSelamün Aleyküm kızlarr
Eşim beni havuzdan alıp eve getirdi bende şimdi büyük bir merakla eşimin gelmesini bekliyorum :26:
Tam arabadan inerken sana birşey soracağım dedi ve bana benimle Silivriye taşınırmısın dedi :44: anam o nerden çıktı ne iş derken arkadaşı aradı ve bıdı bıdı konuştu durdu :26: en sonunda eşim ya eve gelince konuşuruz dedi ve dışardaki işlerini halletmek için gitti ve ben iki saattir meraktan çatlıyorum burada
Acaba nasıl bir yer diye netten araştırdımbiliyorum çok erken ama neyle karşı karşıya kalacağımı bilmek istedim sonuçta bu adam durduk yere hadi taşınalım demez
Valla çatlatır bu adam beniçok merak ediyorum ne yumurtlayacak
bu cakma benim büyük görümcem..ne yapsam aynisini yapiyor hic vazgecmiyor..yani Kilo verdim Kilo Verdi..giyim tarzimi degistim aynisini yapti saylarimi boyattim aynisi ev dekoru aynisi..yani ne yapsam aynisi...kadin beni resmen taklit ediyor..ne alsam aynisini aliyor..yani bazen acayip sinirlerimi bozuyor bu tutum ama bazende keyiflendiriyor..ee gözünde beni büyütmese taklitte etmezalakası yok diyon ama kimse kalmadı :)))
inşallah sizde verirsiniz kilocukları.....
şu çakma kim çok merak ettim yahu :26::26:
valla düsünüyorum ama acikcasi bir sebep bulamiyorum..malum menülerim degismedi..hala dikkat ediyorum..sadece 2 gün yürüyemedim ama bundanda birden firlamaz..hatta gün asiri dinlenin diyor uzmanlar...ben 3-4 gün yürüyüp 1 gün dinleniyorum esasinda...ee kirmizi kart durumlarimda bitti..aklima sadece dogum kontrol haplari geliyor..her ay bunu yasiyorum cünkü..adetin 3. yada 4.günü birden veriyorum sonraki 4 gün günlük 200 gr Kadar geri aliyorum..sonra 7 gün 7 gün önceki kilomla denk oluyorum..sonraki 2 hafta 500-700 arasi veriyorum..3.hafta 1 Kilo sisiyorum malum Zaman yaklastigindan..öyle gidiyor isteniye böyle oldu... niye geri geri gidiyon hımmmm.... özeleştiri bekliyorum....
ay cok merak ettim simdi:44::44::44::44::44:Selamün Aleyküm kızlarr
Eşim beni havuzdan alıp eve getirdi bende şimdi büyük bir merakla eşimin gelmesini bekliyorum :26:
Tam arabadan inerken sana birşey soracağım dedi ve bana benimle Silivriye taşınırmısın dedi :44: anam o nerden çıktı ne iş derken arkadaşı aradı ve bıdı bıdı konuştu durdu :26: en sonunda eşim ya eve gelince konuşuruz dedi ve dışardaki işlerini halletmek için gitti ve ben iki saattir meraktan çatlıyorum burada
Acaba nasıl bir yer diye netten araştırdımbiliyorum çok erken ama neyle karşı karşıya kalacağımı bilmek istedim sonuçta bu adam durduk yere hadi taşınalım demez
Valla çatlatır bu adam beniçok merak ediyorum ne yumurtlayacak
sadece senimi ..bende catladim Burda..kiz birzamanlar bende Hanim agaydim..Kızlarrrrrrrrrr
Ben bu herifi öldüreceğim
Resmen dalga geçer gibi iş yerinde bir arkadaşıyla ( birlikte ilerde hayvancılık yapmaya karar verdiklerini söylediği ) ciftlik alıp silivriyemi taşınsak diye düşünüyorlarmış
Dedim ne içtiyseniz banada verinhenüz hayvancılığa bile başlamadan ben ne diye direk burada herşeyimi bırakıp gideyim ki bilmediğim ve bir Allahın kulunu tanımadığım bir yere
Hee siz işi kurun baktık iyi gidiyor tabiki seve seve bende Hanım AĞA olurumdimi ama
Rabbim herşeyin hayırlısıla karşılaştırsın hepimizi....Aminnnnnnnnn
Adam boşu boşuna saatlerce beni çatlatmış
Kızlarrrrrrrrrr
Ben bu herifi öldüreceğim
Resmen dalga geçer gibi iş yerinde bir arkadaşıyla ( birlikte ilerde hayvancılık yapmaya karar verdiklerini söylediği ) ciftlik alıp silivriyemi taşınsak diye düşünüyorlarmış
Dedim ne içtiyseniz banada verinhenüz hayvancılığa bile başlamadan ben ne diye direk burada herşeyimi bırakıp gideyim ki bilmediğim ve bir Allahın kulunu tanımadığım bir yere
Hee siz işi kurun baktık iyi gidiyor tabiki seve seve bende Hanım AĞA olurumdimi ama
Rabbim herşeyin hayırlısıla karşılaştırsın hepimizi....Aminnnnnnnnn
Adam boşu boşuna saatlerce beni çatlatmış
ay evet canim bende güldüm yani..hayal gücüne bak cöldeki balik üstelikte hazineye gidiyor..napcakki onla..prensese rüsvet verip kendini öptürüp prensmi olucakayy duyummm:13:
bu gün beni mutlu edicekgüldürücek bi şeyim oldu
hatta artık bundan sonra her gördüğümde gülüyorum
çöldeki balık, beyaz
ay evet canim bende güldüm yani..hayal gücüne bak cöldeki balik üstelikte hazineye gidiyor..napcakki onla..prensese rüsvet verip kendini öptürüp prensmi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?