80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaaa benim hayal gücümün sınırları yoktur şekerimmm

eee balık burcuyum üstünüze afiyet

hadi ya bende kova...ay ne güzel..uyumluyuz ha...b<na su doldururlar icinede seni atarlar yüz dur
gerci 3 sezeryandan sonra delik desik bir kova sayilirim ama olsun..dikti doktorlar kaynak var su sizmaz

Sorma canım adama kalsa herşeyi denemiştik bu güne kadar
Mayo giyen ne demek adam Angaradan paçalı donla koşacak neredeyse burada denize girmek için

TAmam bende severim herşey düzenli ve tez olsun ama iki çocuklada kör kuyuya atlayamam ki heycan yaşayacağız diye

çiftlikmiii:44:

anlarmıki hayvancılıkdan senin herifff

allahıımm akıl fikir ver şu erkeklere
kurbanın hevesinemi geldi bunlarrsanki her ay kurban bayramı

Aslında çıbanın başı iş arkadaşı
Çok iyi biri ve KPsi zaten hayvancılıkla geçiniyor. Eşim geçmiştede bir ara hayvancılık yapmak istediğini söylüyordu ama tabi bilmiyor birşey O arkadaşı şirkete başlayınca tanıştıktan bir müddet sonra bu muhabbette olmuş o arkadaşıda biz parayı yatırırız KP ilk etapta ilgilenir daha sonra işler ilerleyince bir ciftlik biz alır başında dururuz diyorlardı.
Bugünde nerden estiyse hadi direk taşınalım demişler dedim kaşınıyorsunuz hayır diğer arkadaşın karısı hamile üstelik kendi memleketi ama ben bir Allahın kulunu tanımıyorum onlar haricinde

Bakalım ne kadar sürecek bu heves
İşe girsin ona birşey demiyorum sonuçta sırf para yatıracak ama direk daha birşey kazanmadan ben borça giripte ciftlik alamam
İlerde nasip kısmet olursa isterim tabi Aga karısı olmayı Hayırlısı

angaradan pacali don ha tuttum kiz bunu ben..yani tuttum derken pacali donu degil yanlis anlasilmasin espriyi yani

kizlar tam tahmin ettigim gibi..
69.6
70.0
70.2
70.3
70.6 bugünde..
bune yahu imdaaaat:18::18::18::18::18:

regli yaknsa olur cnm vucut su toplar sen elnden geleni yapıosn mrk etme birden gtmeye başlar ...
ödem attrıcı bşeyler yapablrsn aslnda en basitinden limonlu sıcak su ben başlıcam yaknda ona biraz daha vereym ...

regli yaknsa olur cnm vucut su toplar sen elnden geleni yapıosn mrk etme birden gtmeye başlar ...
ödem attrıcı bşeyler yapablrsn aslnda en basitinden limonlu sıcak su ben başlıcam yaknda ona biraz daha vereym ...
kiz regl yeni bitti zaten....Allah Allah limonlu su ödemmi attiriyormus:26::26::26::26::26:

oyy bugun yorucuydu kızlar be yedi saat ders toplantılar vs. duzenli olmadı oek menum ama koştrmaca ii gelıo sanki 85i goruorm tartıda

sabah : bir kase süt ve k flakes
ara: yarım paket cubuk kıraker bir ayran
ara : patlamış ısırlı gevrek şekersiz çay
öğle : yarım kır pidesi ( toplantıda ikram edldi mecbur yedm
ara : yok
akşam : üç yk kadar menemen üç dilim ekmek
ara: bir tahıllı acitvia
spor :yok

hadi ya bende kova...ay ne güzel..uyumluyuz ha...b<na su doldururlar icinede seni atarlar yüz dur
gerci 3 sezeryandan sonra delik desik bir kova sayilirim ama olsun..dikti doktorlar kaynak var su sizmaz
kovamı tanıştığımıza memnun oldum cicimm
ama ben büyük bir balığım kolay kolay biyere sığmam yani senin bildiğin balıklardan deyilim canım

desemde sen inanma sen kova deyil derya denizsin ,,gelir yüzerim daha olmadı boğulurum çölde yüzmeyi unuttumda

yakışırr cecoma hanım ağalık

derya denizimi ay utandirma kiz beni..bak herifi bosareni alirim haa

Kızlarrrrrrrrrr yarın sabahtan uğrayabilirmiyim bilmiyorum çünkü bizim şu geleneksel hale gelen aylık İKeA kahvaltı günlerinden biri yarın

Annemlerde dahil olmalarının şerefine hesabı onlara kakalayalım dedim abla kardeş
Şaka bir yana zaten babam ben ısmarlarım bu sefer diyordu

Ordan yeğenleri okula bırakıp öğlende hem bayramlık bakacağız hemde hazır çıkmışken birde pazara dalıp sebzelerimizi alalım dedik
Yanı anlıyacağınız CEco firarda yarın akşama kadar akşam yemeğinide annemlerde yiyeceğiz
Artık çarşamba günlerini Balık günü ilan ettik tabi uygun ve taze balık bulduğumuz sürece

Çok sevindim :) tebrikler :)

Teşekkür ederimmmmmm :))))

Çakma kim diyecektim ki sonradan açıklanmış. Yazık ona....

kizlar tam tahmin ettigim gibi..
69.6
70.0
70.2
70.3
70.6 bugünde..
bune yahu imdaaaat:18::18::18::18::18:

Hergün yarım demet maydonoz tüketirsen iyi gelebileceğini düşünüyorum.

kizlar herifle konusmuyoruz hala.gitti erkenden yatti.bu yüzden bol bol yazisabiliriz geceler uzun anlayacaginiz

Çok uzun süredir mi böyle?? Yani arada kısa sürekli küslükler iyi oluyo kafa dinleme açısından da çok da uzatmamalı diye düşünüyorum nacizane :)

Oyoyoyoy çok rafikal değişimler bunlar. Ben memur zihniyetli insanım yani tırsarım :) Allah yokunuzu açık etsin diyim :)

ne balikmi Hemde yarin mi
kac beyazcan kac seni mideye indirecekler ailecek:18::18::18::18:

kiz regl yeni bitti zaten....Allah Allah limonlu su ödemmi attiriyormus:26::26::26::26::26:

saol cnm bnmmm.

Kızlar mutlaka akupunkturdan yardım alın derim. Buşlunduğunuz şehirde nasıl olsa vardır. Düzgün yapılırsa sonuçlar harika oluyor
akapunkturu duymustum ama sanirim istah kesmek icin etkili bir yol...ama ben bogazimi zaten tutabiliyorum..sorun bu benim körolmayasica metobolizmamda

ne diim a mi diim b mi diiim ne diiim valla birsey diyemiyorum küslük konusunda...uzun zamandir desem degil iki gündür desem degil..böyle bir firtinadir yillardir cani istedikce esip duruyor iste...kic degilse bunu diyebildim aferim bana 100 puan

himm denemek lazim ...
gecmis olsun yorucu günü atlatmissin..bari bebiste gece sakin sakin uyusunda sende bir güzel dinlen insallah amiiiiiin

derya denizimi ay utandirma kiz beni..bak herifi bosareni alirim haa

inşşşşşşşş aminnnnnnnnn yoldaşm şimdlk uyuo ama illa kalkar da aralıklı kalkar inşşş biraz bazen sık kalkıo ...

duyumum ne dicem kız senn adam sana bi daha aşık olmştr he fıstık gib oldun malum kıymetini blıodr inşşş :44:

Akupunktur sadece iştahı kesmiyor ki aynı zamanda metabolizmayı da hızlandırıyor.

buna ne diim a mi diim b mi diiim ne diiim..nerde bende o sans yoldasim ya...igne iplik olsam farketmeyecek gibi gibi..bu adamda bu ortanca takintisi oldukca benim yüzümmü güler ..

Akupunktur sadece iştahı kesmiyor ki aynı zamanda metabolizmayı da hızlandırıyor.
himm bunu ilk defa duyuyorum ama masrafli sanirim..oldu olacak masrafindanda haber et kiz
ha bu arada tanismismiydik:44::44::44::44::44: bende hafiza sifir da kocaldim artik oluyor böyle unutkanliklar Zaman zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…