aaaaa benim hayal gücümün sınırları yoktur şekerimmm
eee balık burcuyum üstünüze afiyet
sadece senimi ..bende catladim Burda..kiz birzamanlar bende Hanim agaydim..
dedigin cok mantikli..önce isi kursun kendi gitsin gelsin hatta orada kalsin..baktiniz is yürüyor topla pilini pirtini git...senin herifte benim babam gibi pek tezcanliymis...dereyi görmeden mayo giyen tiplerden
çiftlikmiii:44:
anlarmıki hayvancılıkdan senin herifff
allahıımm akıl fikir ver şu erkeklere
kurbanın hevesinemi geldi bunlarrsanki her ay kurban bayramı
Sorma canım adama kalsa herşeyi denemiştik bu güne kadar
Mayo giyen ne demek adam Angaradan paçalı donla koşacak neredeyse burada denize girmek için
TAmam bende severim herşey düzenli ve tez olsun ama iki çocuklada kör kuyuya atlayamam ki heycan yaşayacağız diye
Aslında çıbanın başı iş arkadaşı
Çok iyi biri ve KPsi zaten hayvancılıkla geçiniyor. Eşim geçmiştede bir ara hayvancılık yapmak istediğini söylüyordu ama tabi bilmiyor birşeyO arkadaşı şirkete başlayınca tanıştıktan bir müddet sonra bu muhabbette olmuş o arkadaşıda biz parayı yatırırız KP ilk etapta ilgilenir daha sonra işler ilerleyince bir ciftlik biz alır başında dururuz diyorlardı.
Bugünde nerden estiyse hadi direk taşınalım demişlerdedim kaşınıyorsunuz hayır diğer arkadaşın karısı hamile üstelik kendi memleketi ama ben bir Allahın kulunu tanımıyorum onlar haricinde
Bakalım ne kadar sürecek bu heves
İşe girsin ona birşey demiyorum sonuçta sırf para yatıracak ama direk daha birşey kazanmadan ben borça giripte ciftlik alamam
İlerde nasip kısmet olursa isterim tabiAga karısı olmayı Hayırlısı
kizlar tam tahmin ettigim gibi..
69.6
70.0
70.2
70.3
70.6 bugünde..
bune yahu imdaaaat:18::18::18::18::18:
kiz regl yeni bitti zaten....Allah Allah limonlu su ödemmi attiriyormus:26::26::26::26::26:regli yaknsa olur cnm vucut su toplar sen elnden geleni yapıosn mrk etme birden gtmeye başlar ...
ödem attrıcı bşeyler yapablrsn aslnda en basitinden limonlu sıcak su ben başlıcam yaknda ona biraz daha vereym ...
kiz regl yeni bitti zaten....Allah Allah limonlu su ödemmi attiriyormus:26::26::26::26::26:
kovamı tanıştığımıza memnun oldum cicimmhadi ya bende kova...ay ne güzel..uyumluyuz ha...b<na su doldururlar icinede seni atarlar yüz dur
gerci 3 sezeryandan sonra delik desik bir kova sayilirim ama olsun..dikti doktorlar kaynak var su sizmaz
Sorma canım adama kalsa herşeyi denemiştik bu güne kadar
Mayo giyen ne demek adam Angaradan paçalı donla koşacak neredeyse burada denize girmek için
TAmam bende severim herşey düzenli ve tez olsun ama iki çocuklada kör kuyuya atlayamam ki heycan yaşayacağız diye
Aslında çıbanın başı iş arkadaşı
Çok iyi biri ve KPsi zaten hayvancılıkla geçiniyor. Eşim geçmiştede bir ara hayvancılık yapmak istediğini söylüyordu ama tabi bilmiyor birşeyO arkadaşı şirkete başlayınca tanıştıktan bir müddet sonra bu muhabbette olmuş o arkadaşıda biz parayı yatırırız KP ilk etapta ilgilenir daha sonra işler ilerleyince bir ciftlik biz alır başında dururuz diyorlardı.
Bugünde nerden estiyse hadi direk taşınalım demişlerdedim kaşınıyorsunuz hayır diğer arkadaşın karısı hamile üstelik kendi memleketi ama ben bir Allahın kulunu tanımıyorum onlar haricinde
Bakalım ne kadar sürecek bu heves
İşe girsin ona birşey demiyorum sonuçta sırf para yatıracak ama direk daha birşey kazanmadan ben borça giripte ciftlik alamam
İlerde nasip kısmet olursa isterim tabiAga karısı olmayı Hayırlısı
tabi limon metoblzmayı hızlandrıo odem de atrrıo die blıorm ben
derya denizimikovamı tanıştığımıza memnun oldum cicimm
ama ben büyük bir balığım kolay kolay biyere sığmamyani senin bildiğin balıklardan deyilim canım
desemde sen inanmasen kova deyil derya denizsin ,,gelir yüzerim daha olmadı boğulurum çölde yüzmeyi unuttumda
yakışırr cecoma hanım ağalık
kızllaaaar aman bir mecalim vaar... 67.888888888 evin dört bir köşesinde tartıldıım.... sevinçten kızılderili dansı bile yaptım.... 68 döngüsü kırıldı.... uğurlu geldiniz bana.....
zayıflamaya giden yolda her şey mübahtır.....
sorma kiz yani modaymis diye 6 ayda bir koca degissem hatun 5 ayda bir degisecek
yok kiz hiic alakasi yook
begewndiklerinde pek hosmus haaaasiz begendikce cakma ne cok begeniliyorsun ayol diyor begenin anam begenin..hatun gözle bitirsin beni
kiz yani cölde gezen balikta ilk defa görüyorum ha..imkansisa cizelgeyle baslamis bulunuyorsun kutlarim seni
ya sen dedinde bende farkettim..gecen hafta bende tarhana corbasi ictikten sonra hic aclik hissetmedim..acaba tarhana istah kesiyor olabilirmi:44::44::44:
yahu o Kadar acittinki kendini yani bir tencere sarma yapip önüne koyasim geldi ha...senede iki kere madem ye hadi ye..ne desem yiyecen nasilsa
süper süper süpewr..bende istiyorum Banane bananeeee:84:
hayatim egitimin bence hepsinden önemli..bu günler nasilsa gececek..SIK disini verme canini....sinavini hedef al..gönlünüz bir olduktan sonra nasilsa biraraya geleceksiniz devamli olarak..keske benimkide kibrisa hatta afrikaya falan gitse
kizlar tam tahmin ettigim gibi..
69.6
70.0
70.2
70.3
70.6 bugünde..
bune yahu imdaaaat:18::18::18::18::18:
kizlar herifle konusmuyoruz hala.gitti erkenden yatti.bu yüzden bol bol yazisabiliriz geceler uzun anlayacaginiz
Kızlarrrrrrrrrr
Ben bu herifi öldüreceğim
Resmen dalga geçer gibi iş yerinde bir arkadaşıyla ( birlikte ilerde hayvancılık yapmaya karar verdiklerini söylediği ) ciftlik alıp silivriyemi taşınsak diye düşünüyorlarmış
Dedim ne içtiyseniz banada verinhenüz hayvancılığa bile başlamadan ben ne diye direk burada herşeyimi bırakıp gideyim ki bilmediğim ve bir Allahın kulunu tanımadığım bir yere
Hee siz işi kurun baktık iyi gidiyor tabiki seve seve bende Hanım AĞA olurumdimi ama
Rabbim herşeyin hayırlısıla karşılaştırsın hepimizi....Aminnnnnnnnn
Adam boşu boşuna saatlerce beni çatlatmış
derya denizimiay utandirma kiz beni..bak herifi bosareni alirim haa
ne balikmiKızlarrrrrrrrrr yarın sabahtan uğrayabilirmiyim bilmiyorumçünkü bizim şu geleneksel hale gelen aylık İKeA kahvaltı günlerinden biri yarın
Annemlerde dahil olmalarının şerefine hesabı onlara kakalayalım dedim abla kardeş
Şaka bir yana zaten babam ben ısmarlarım bu sefer diyordu
Ordan yeğenleri okula bırakıp öğlende hem bayramlık bakacağız hemde hazır çıkmışken birde pazara dalıp sebzelerimizi alalım dedik
Yanı anlıyacağınız CEco firarda yarın akşama kadarakşam yemeğinide annemlerde yiyeceğiz
Artık çarşamba günlerini Balık günü ilan ettiktabi uygun ve taze balık bulduğumuz sürece
kiz regl yeni bitti zaten....Allah Allah limonlu su ödemmi attiriyormus:26::26::26::26::26:
saol cnm bnmmm.Valla hormonlara kaç kere baktırdım birşey yok sadece erkeklik hormonu fazla çalışıyor diyorlar onun içinde ilaç veren çıkmadı bu güne kadar
Dur bakalım bayramdan sonra ilk işim diyetisyene de gitmek olsunbabamın elini bir kere fazla öpeyimde bakarsın ilk muayene ücreti ondan çıkar bayram harçlığı olarak
Bayramda harçlık isterim diye takılıyorum da yuh eşşek kadar oldun kızlarına veriyoruz ya dedidedim banane bende isterim o zaman büyük kızın harçlığını keserim diyince benim büyük kız bir fırladı yerinden banane ben vermem harçlığımı niye benden kesiliyormuş falan diye nasıl heycanla söylendi
Şu bayramı hayırlısıyla bir atlatalım ben Allahın izniyle kesin gidiceğim dediğin gibi olmayacak böyledaha kaç kilo olduğuma emin olamıyorum :26:
Çok çok geçmiş olsun canım
RAbbim acil şifalar versin ...Aminnnnnnnnnn
akapunkturu duymustum ama sanirim istah kesmek icin etkili bir yol...ama ben bogazimi zaten tutabiliyorum..sorun bu benim körolmayasica metobolizmamdaKızlar mutlaka akupunkturdan yardım alın derim. Buşlunduğunuz şehirde nasıl olsa vardır. Düzgün yapılırsa sonuçlar harika oluyor
Çok sevindim :) tebrikler :)
Teşekkür ederimmmmmm :))))
Çakma kim diyecektim ki sonradan açıklanmış. Yazık ona....
Hergün yarım demet maydonoz tüketirsen iyi gelebileceğini düşünüyorum.
Çok uzun süredir mi böyle?? Yani arada kısa sürekli küslükler iyi oluyo kafa dinleme açısından da çok da uzatmamalı diye düşünüyorum nacizane :)
Oyoyoyoy çok rafikal değişimler bunlar. Ben memur zihniyetli insanım yani tırsarım :) Allah yokunuzu açık etsin diyim :)
himm denemek lazim ...
gecmis olsun yorucu günü atlatmissin..bari bebiste gece sakin sakin uyusunda sende bir güzel dinlen insallah amiiiiiin
derya denizimiay utandirma kiz beni..bak herifi bosareni alirim haa
akapunkturu duymustum ama sanirim istah kesmek icin etkili bir yol...ama ben bogazimi zaten tutabiliyorum..sorun bu benim körolmayasica metobolizmamda
ne diim a mi diim b mi diiim ne diiimvalla birsey diyemiyorum küslük konusunda...uzun zamandir desem degil iki gündür desem degil..böyle bir firtinadir yillardir cani istedikce esip duruyor iste...kic degilse bunu diyebildim aferim bana 100 puan
buna ne diim a mi diim b mi diiim ne diiim..nerde bende o sans yoldasim ya...igne iplik olsam farketmeyecek gibi gibi..bu adamda bu ortanca takintisi oldukca benim yüzümmü güler ..inşşşşşşşş aminnnnnnnnn yoldaşm şimdlk uyuo ama illa kalkar da aralıklı kalkar inşşş biraz bazen sık kalkıo ...
duyumum ne dicem kız senn adam sana bi daha aşık olmştr he fıstık gib oldun malum kıymetini blıodr inşşş :44:
himm bunu ilk defa duyuyorum ama masrafli sanirim..oldu olacak masrafindanda haber et kizAkupunktur sadece iştahı kesmiyor ki aynı zamanda metabolizmayı da hızlandırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?