- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Oyoyoyoy çok rafikal değişimler bunlar. Ben memur zihniyetli insanım yani tırsarım :) Allah yokunuzu açık etsin diyim :)
ne balikmiHemde yarin mi
kac beyazcan kac seni mideye indirecekler ailecek:18::18::18::18:
kaçır beniiii uzaklaraaaaderya denizimiay utandirma kiz beni..bak herifi bosareni alirim haa
Kızlarrrrrrrrrr yarın sabahtan uğrayabilirmiyim bilmiyorumçünkü bizim şu geleneksel hale gelen aylık İKeA kahvaltı günlerinden biri yarın
Annemlerde dahil olmalarının şerefine hesabı onlara kakalayalım dedim abla kardeş
Şaka bir yana zaten babam ben ısmarlarım bu sefer diyordu
Ordan yeğenleri okula bırakıp öğlende hem bayramlık bakacağız hemde hazır çıkmışken birde pazara dalıp sebzelerimizi alalım dedik
Yanı anlıyacağınız CEco firarda yarın akşama kadarakşam yemeğinide annemlerde yiyeceğiz
Artık çarşamba günlerini Balık günü ilan ettiktabi uygun ve taze balık bulduğumuz sürece
buna ne diim a mi diim b mi diiim ne diiim..nerde bende o sans yoldasim ya...igne iplik olsam farketmeyecek gibi gibi..bu adamda bu ortanca takintisi oldukca benim yüzümmü güler ..
himm bunu ilk defa duyuyorum ama masrafli sanirim..oldu olacak masrafindanda haber et kiz
ha bu arada tanismismiydik:44::44::44::44::44: bende hafiza sifir da kocaldim artik oluyor böyle unutkanliklar Zaman zaman
haaaayyt agzi totosuna yetisenmi var kiBiz o konuda karı koca biraz fazla cesaretliyiz herhalde
Ya aslında eşimin fikri her daim değişebilirşöyle söylim bir işe başlayana kadar 50 kere fikir değiştirir ama başladığı an kesinlikle tamamen tüm enerjisini verir ve kesinliklede başarılı olur
Aslında hayalimiz ufacık bir pansiyondu ama işte eşimde onu emekli olunca yaparız şimdi o hayalimiz için para getirecek birşeyler yapmak lazım diyorhaklı aslında fakat iki çocuk varken hadi gidelim diyebilecek kadar sorumsuzda değiliz şükür
Herşey nasip kısmet
RAbbim hepimizi güzel şeylerle karşılaştırsın ve bereketli rızıklar nasip etsin...Aminnnnnnnnnnnn
Kızzzzzz ona bakarsan bende balığımhemde yükselenide balık olanlardan eğer yanlış değilse seneler evvel baktığım site
yani kendi kendimi dişlemiş mi sayılıyorum totoştan gitse bari
yoldasim malum bildigin sey..benim ortanca kizla sorunlu istebak yaaaa ortanca takntısı ne ki :44:
yoldasim malum bildigin sey..benim ortanca kizla sorunlu iste
Kızlarrrrrrrrrr
Ben bu herifi öldüreceğim
Resmen dalga geçer gibi iş yerinde bir arkadaşıyla ( birlikte ilerde hayvancılık yapmaya karar verdiklerini söylediği ) ciftlik alıp silivriyemi taşınsak diye düşünüyorlarmış
Dedim ne içtiyseniz banada verinhenüz hayvancılığa bile başlamadan ben ne diye direk burada herşeyimi bırakıp gideyim ki bilmediğim ve bir Allahın kulunu tanımadığım bir yere
Hee siz işi kurun baktık iyi gidiyor tabiki seve seve bende Hanım AĞA olurumdimi ama
Rabbim herşeyin hayırlısıla karşılaştırsın hepimizi....Aminnnnnnnnn
Adam boşu boşuna saatlerce beni çatlatmış
anladım cnminş kısa zamanda hallolur butun sorunlarrrr klolarla brlkte onlar da gtsn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yoldasim malum bildigin sey..benim ortanca kizla sorunlu iste
4 tane 3 kizim 1 oglum var..promosyondan faydalandimduyumcum merak ettım ya senın kac cocugun var
ortanca kız deyınce 3 kızın varmıs gıbı geldı merak işte:)
kizlar bana müsade...yarin görüsürüz insallah
cecocum silivri bıze yakın bıraz yazlık bır kesım esının ıstedıgı çiftlık için tam uygun bır yer denız var dıbınde aslında güzel bıryer ama kısın sessız oluyo bıraz araba oldumu sorunyok sendede var araba:)
sen ıstanbulda nerde oturuyodun?
kizlar bana müsade...yarin görüsürüz insallah
kızlarrrrr ben eskilerdenm dogum yaptım geri dondum topge ama çok sıcak bi karşılama süper bi ortamama ben sizinle bi sohbet edemedm rahat :26:bugun de yoldaşmla kaynattık face de açıktı bi gun sadece burayı acıp hepnzle tanşmk için can atıorm hepnz ayrı can kansınız topge boyle canlı olması topgn çok heveslendrdi beni şimdlk hoşçakalınnn
Allah rahatlık versin
Banada müsaade geç oldu sabah erken kalkacağım
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
4 tane 3 kizim 1 oglum var..promosyondan faydalandim
3 kiz alana bir oglan beles promosyonu vardida
o zaman sılıvrı zor senın için ıstanbulun merkezıne uzak hanı ıstanbulun cıkısı dıyelım ama hayırlısı olsun ınsallah
3 kızdan sonra oğlanmı oldu promosyon olarak
bendede ıkı kız var promosyon ıstıyom bende:)
saka bıyana ben ıstemıyom ama esım belkı bırtanede oglumuz olur dıye ıstıyo hayırlısı bakalım
bıraz kılo verırsem kandırcak heralde benı
ama bende kanmaya meyıllıyım 3 couk ıdeal bence
saglıklı olsunda cınsıyet arka planda ama kızımız oldugundan gönul erkek ıstıyo
hatta keske cesaretım olsa senın gıbı 4 lesem kardeslık cok güzel bence
gercı sezeryanlıyım 4.zorr:)
sen görümcenlerden erkek cocuk formulü öğrencektın hanı bızım için
o cakma olan görümcen degılse ve aran ıyıyse ögrensene bı zahmet benım için denemek bızden takdır Allahtan:)
akapunkturu duymustum ama sanirim istah kesmek icin etkili bir yol...ama ben bogazimi zaten tutabiliyorum..sorun bu benim körolmayasica metobolizmamda
ne diim a mi diim b mi diiim ne diiimvalla birsey diyemiyorum küslük konusunda...uzun zamandir desem degil iki gündür desem degil..böyle bir firtinadir yillardir cani istedikce esip duruyor iste...kic degilse bunu diyebildim aferim bana 100 puan
Biz o konuda karı koca biraz fazla cesaretliyiz herhalde
Ya aslında eşimin fikri her daim değişebilirşöyle söylim bir işe başlayana kadar 50 kere fikir değiştirir ama başladığı an kesinlikle tamamen tüm enerjisini verir ve kesinliklede başarılı olur
Aslında hayalimiz ufacık bir pansiyondu ama işte eşimde onu emekli olunca yaparız şimdi o hayalimiz için para getirecek birşeyler yapmak lazım diyorhaklı aslında fakat iki çocuk varken hadi gidelim diyebilecek kadar sorumsuzda değiliz şükür
Herşey nasip kısmet
RAbbim hepimizi güzel şeylerle karşılaştırsın ve bereketli rızıklar nasip etsin...Aminnnnnnnnnnnn
Kızzzzzz ona bakarsan bende balığımhemde yükselenide balık olanlardan eğer yanlış değilse seneler evvel baktığım site
yani kendi kendimi dişlemiş mi sayılıyorum totoştan gitse bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?