80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Oyoyoyoy çok rafikal değişimler bunlar. Ben memur zihniyetli insanım yani tırsarım :) Allah yokunuzu açık etsin diyim :)

Biz o konuda karı koca biraz fazla cesaretliyiz herhalde
Ya aslında eşimin fikri her daim değişebilir şöyle söylim bir işe başlayana kadar 50 kere fikir değiştirir ama başladığı an kesinlikle tamamen tüm enerjisini verir ve kesinliklede başarılı olur
Aslında hayalimiz ufacık bir pansiyondu ama işte eşimde onu emekli olunca yaparız şimdi o hayalimiz için para getirecek birşeyler yapmak lazım diyor haklı aslında fakat iki çocuk varken hadi gidelim diyebilecek kadar sorumsuzda değiliz şükür

Herşey nasip kısmet
RAbbim hepimizi güzel şeylerle karşılaştırsın ve bereketli rızıklar nasip etsin...Aminnnnnnnnnnnn

ne balikmi Hemde yarin mi
kac beyazcan kac seni mideye indirecekler ailecek:18::18::18::18:

Kızzzzzz ona bakarsan bende balığım hemde yükselenide balık olanlardan eğer yanlış değilse seneler evvel baktığım site
yani kendi kendimi dişlemiş mi sayılıyorum totoştan gitse bari

derya denizimi ay utandirma kiz beni..bak herifi bosareni alirim haa
kaçır beniiii uzaklaraaaa

başlık parası falanda istemem
sen boşa herifiii al beniii
çölde kalmış balık beyazz konuşacak birini arıyor o senmişim yoksaaa

aaaa deme kızzzz çarşamba balıkk günü demek

neeeeeeeeeeee balık günümüüüü ben kaçıyımmm o zamannnnnnn

bak yaaaa ortanca takntısı ne ki :44:

haaaayyt agzi totosuna yetisenmi var ki ya laf aramizda canimda balik cekti ha... ama yükseleninin balik olmasi gerekmiyor..yüzen balik olsun yeter yani

cecocum silivri bıze yakın bıraz yazlık bır kesım esının ıstedıgı çiftlık için tam uygun bır yer denız var dıbınde aslında güzel bıryer ama kısın sessız oluyo bıraz araba oldumu sorunyok sendede var araba:)
sen ıstanbulda nerde oturuyodun?

Canım şimdilik zaten sadece eşimin arkadaşıyla hayali ama ilerde ne olur bilemem
Valla deniz kenarı olması cazip tabi ama işte istanbulun her saatine aşık biri olarak sıkılırmıyım diye düşünüyorum sonuçta gece 12de de olsa bazen dışarı atıyoruz kendimizi orada o biraz zor

Ben istanbul eyüpteyim canım

kızlarrrrr ben eskilerdenm dogum yaptım geri dondum topge ama çok sıcak bi karşılama süper bi ortam ama ben sizinle bi sohbet edemedm rahat :26:bugun de yoldaşmla kaynattık face de açıktı bi gun sadece burayı acıp hepnzle tanşmk için can atıorm hepnz ayrı can kansınız topge boyle canlı olması topgn çok heveslendrdi beni şimdlk hoşçakalınnn

Allah rahatlık versin

Banada müsaade geç oldu sabah erken kalkacağım
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

zaten bi ben kalmışm şaşkın balık beyazz

iyi gecelerrr

o zaman sılıvrı zor senın için ıstanbulun merkezıne uzak hanı ıstanbulun cıkısı dıyelım ama hayırlısı olsun ınsallah

4 tane 3 kizim 1 oglum var..promosyondan faydalandim
3 kiz alana bir oglan beles promosyonu vardida

3 kızdan sonra oğlanmı oldu promosyon olarak
bendede ıkı kız var promosyon ıstıyom bende:)
saka bıyana ben ıstemıyom ama esım belkı bırtanede oglumuz olur dıye ıstıyo hayırlısı bakalım
bıraz kılo verırsem kandırcak heralde benı
ama bende kanmaya meyıllıyım 3 couk ıdeal bence
saglıklı olsunda cınsıyet arka planda ama kızımız oldugundan gönul erkek ıstıyo
hatta keske cesaretım olsa senın gıbı 4 lesem kardeslık cok güzel bence
gercı sezeryanlıyım 4.zorr:)
sen görümcenlerden erkek cocuk formulü öğrencektın hanı bızım için
o cakma olan görümcen degılse ve aran ıyıyse ögrensene bı zahmet benım için denemek bızden takdır Allahtan:)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hepinize kocaman Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Neyse zorum sabah 06:15de uyandım baktım benim kızda okula hazırlanıyor hadi bende tekrar yatmıyayım dedim ve sıcak suyumu alıp buraya attım kendimi
Kahvaltı etmiyorum şimdilik malum dışarda edeceğiz ama bol bol su içerim ki metabolizmam suda boğulsun ki çırpınmak zorunda kalsın

o zaman sılıvrı zor senın için ıstanbulun merkezıne uzak hanı ıstanbulun cıkısı dıyelım ama hayırlısı olsun ınsallah

Valla ilerde ne nasip kısmet olur bilemem ama şimdilik sadece eşimin hayali olarak kalıcak gibi he bu işe girerde iyi kazanırsa o zamanda Allah kerim
Rabbim hayırlısı neyse onu nasip eder inşallah bizler için ....Aminnnn

Kız sende benim kafadasın
Bende bazen ay bir tane daha mı olsa diyorum ( ki ben tam tersine kız manyağıyım ) hatta eşimde bakarsın bu seferde bir oğlumuz olur diyor sonrada anammmm delimisin tam rahat etmişken rahatını bozacaksın diye kendi kendime söyleniyorum
Çocukları inanılmaz seviyorum, hamilelik süreci benim için tam bir keyif oluyor ama işte kilomda var ve daha beter olmaktan korkuyorum
Aslında doğurupda gram fazlası olmayanlardan olsam kesin şimdiye kadar bir tane daha doğurmuştum
Benim ikiside normal doğum ve hep diyorum bir daha olsa yine normal isterim diye
Geçen gün eşim yine 3.cü çocuk muhabbeti yaptı arabayla eve dönerken anammmm kıyamet koptu ablamız bir başladı söylenmeye istemem diye aaa bir baktık nerden geldiyse zaten siz bana geçmişte şöyle kızdınız böyle kızdınıza geldi Aslında sinirinden ağlamak için bahane aradı ve direk kardeş istemediğinden ağlıyor olmamak için başka konuları bahane edip bir güzel ağladı eeee gelde şimdi 3.cüyü düşün yani benim biraz değil çok zor

Son düzenleme:

İnşallah fırtına bir an önce geçer de güneşli günlere kavuşursunuz diyim ben de :)

İnşallah güzel gelişir herşey :)

Günaydınlar , herkese güzel bir gün diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…