ben cıkıyorum herkese hayırlı gecelerr
canim kurufasulyeyi yapamiyorsan ugrasma o biraz ince Ayar istiyor..yardim istersen tecrübelerimle sana yardimci olurum merak etme..keske yakin olsak sana yapardim ama o Kadar mesafeden amca kurusunu postalayabilirimhayt ne utaniyonki kiz...apartmanda merdiven inip cikiyon daha ne olsun..ama daha iyisi maddi imkanin musaitse bu aleti al...hem yer tutmuyor Hemde pis terletiyor valla..kesinlikle tavsiye ederim...unutmusum ben bu aletin bu Kadar etkili oldugunu eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet varmisin bu hafta hi hi onu söyle sen varmisin..bak heriflede idea haftam zararli cikarsin demedi deme yalniz
senn cok sey anlatmissindir eminim ama ben hicbirsey göremedimde anlamadimde ne dedinki kiiiz
Kiiiiiz sen beni sallamıyormussun baksana.... Unutma ama.... Tamam hadi yarışalım bu hafta benimki genelde evde ama olsuuuuu...n....canim kurufasulyeyi yapamiyorsan ugrasma o biraz ince Ayar istiyor..yardim istersen tecrübelerimle sana yardimci olurum merak etme..keske yakin olsak sana yapardim ama o Kadar mesafeden amca kurusunu postalayabilirim
hayt ne utaniyonki kiz...apartmanda merdiven inip cikiyon daha ne olsun..ama daha iyisi maddi imkanin musaitse bu aleti al...hem yer tutmuyor Hemde pis terletiyor valla..kesinlikle tavsiye ederim...unutmusum ben bu aletin bu Kadar etkili oldugunu
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetvarmisin bu hafta hi hi onu söyle sen varmisin..bak heriflede idea haftam zararli cikarsin demedi deme yalniz
Hadi simdi kaç kilosun ... Benim şarjım bitti bitecek... Yoldayiz
Eve gidince okurum :)))))
himm mideye rahatsizligi olmuyormu yaaaaa
kiz yok ben seni sallarmiyim hic..baktim eksideyim unutmus ayagina veriyorum o Kadar..sende unutma Allah allahKiiiiiz sen beni sallamıyormussun baksana.... Unutma ama.... Tamam hadi yarışalım bu hafta benimki genelde evde ama olsuuuuu...n....
Hadi simdi kaç kilosun ... Benim şarjım bitti bitecek... Yoldayiz
Eve gidince okurum :)))))senin herif genelde evde benimki hep evde..bu aksam gönderdim disari güc bela git gez biraz diye...Adam resmen gurka yatmis gibi valla..civciv cikacak kus cikacak su anda tam 71.5 im..yani herife lüks reatorantta cin yemegi ismarlamamak icin(50-70 euro arasi) 1600 gr vermem sart yani..gerekirse Cuma sabahi bacagimin birini kesip tartilip geri diktirecegim yani o derece her yol mubah bana bu hafta hala yarisa varim diyormusun.:26::26::26::26::26: sen tam kac kilosun de bakem
benım olmadı sadece tadı kotu kokusuda
iyi haber:18::18::18::18::18:
cözermi dersin ben her ihtimale karsi son iki günü ayrana ayirayim degilmi..carsamba persembe ayran...süper....
kosip atla merdiven birde herifi sirtlayayim carsi pazar gezeyim tam olsun ayrica ben ip atliyamiyorum yani ön ve arka takimlarim proplem yaratiyor...zaten kosamamda ben..en fazla 100 mtr. sonrasinda bitiyorum..ama kosar adim cok güzel yürürüm ha kimse yetisemez bana
kiz ben sirkeyi hic sevmem..salataya koyarlar sadece oradan taniyorum hiiic icmedim..faydasi olurmu dersin:44::44::44::44:
ay ne biliim bende bir anda korktum..kos pi atla merdiven cik...bir an kendimi filmdeymis gibi hayal ettim..kocaman toto yere yakin öntakimlar lömbür lömbür bir kosuyor bir ip atliyor bir merdiven cikiyor hatta hizini alamayip herifi sirtlayip carsiya kosarak gidiyor...magazanin merdivenlerinden kosuyorrrr ve veeeeeeeeeeeeeeeeeee duyum yerlerde dil iki kasir disarda ama cinyemegi ismarlamaktan kurtulmus onurlu gururlu sempatik seksi sevimli ..yani mutlu sonyok kız ya kos ya merdiven ya da ip dedim sende ilahibilmiyorum canım ya ben ayın 19 undan beri içiyorum işe yarar sanırım, epey içen var bizim sitedede faydasını gören cok olmus bence dene sen ben nasıl içiyorum bak hazırlıyorum güzelce sonrada burnumu kapatıyorum bir dikişte bitiyor sonra burnumu acmadan arkasına ılık su içiyorum sende böyle içebilirsin bence ama elma sirkesi olmalı üzüm değil
hayt ne utaniyonki kiz...apartmanda merdiven inip cikiyon daha ne olsun..ama daha iyisi maddi imkanin musaitse bu aleti al...hem yer tutmuyor Hemde pis terletiyor valla..kesinlikle tavsiye ederim...unutmusum ben bu aletin bu Kadar etkili oldugunu
işte canım ben biraz deneyeyimde teyzelere dicem gelin beraber çıkalım dicem
işte canım ben biraz deneyeyimde teyzelere dicem gelin beraber çıkalım dicem
Hemde teyzelere Hemde merdiven cikmabana kos ip atla de ondan iyi
ay ne biliim bende bir anda korktum..kos pi atla merdiven cik...bir an kendimi filmdeymis gibi hayal ettim..kocaman toto yere yakin öntakimlar lömbür lömbür bir kosuyor bir ip atliyor bir merdiven cikiyor hatta hizini alamayip herifi sirtlayip carsiya kosarak gidiyor...magazanin merdivenlerinden kosuyorrrr ve veeeeeeeeeeeeeeeeeee duyum yerlerde dil iki kasir disarda ama cinyemegi ismarlamaktan kurtulmus onurlu gururlu sempatik seksi sevimli ..yani mutlu sonbu arada sirkeyi nasil hazirlayip iciyorsun..sirke konusunu hic ciddi ciddi dusunmedigim icin yorumlarida cok dikkatli okumamistim
Hemde teyzelere Hemde merdiven cikmabana kos ip atla de ondan iyi
ik kat cıktıklarında benı taktir ederler o yuzdenmaşallah çık sen desinler ama nabıyooon der gibi bakmasınlar yeter
ayyy beraber olsak ta yürüsek bende bööle hızlı yürüyen oflayıp puflamayan bi elemana ihtiyacım var şimdilik çiko ile idare ediyorum hoş o da baya iii ayak uyduruyo banacözermi dersin ben her ihtimale karsi son iki günü ayrana ayirayim degilmi..carsamba persembe ayran...süper....
kesin çözer öznur sen hiç merak etme sen 500 gr ver o zmanaa kadar 1 kg garanti
kosip atla merdiven birde herifi sirtlayayim carsi pazar gezeyim tam olsun ayrica ben ip atliyamiyorum yani ön ve arka takimlarim proplem yaratiyor...zaten kosamamda ben..en fazla 100 mtr. sonrasinda bitiyorum..ama kosar adim cok güzel yürürüm ha kimse yetisemez bana
kiz ben sirkeyi hic sevmem..salataya koyarlar sadece oradan taniyorum hiiic icmedim..faydasi olurmu dersin:44::44::44::44:
suretin var aslin yok nerdesin giiiiiiiiiiiii
böyle bos bos oturarak olmaz..millet yokken bari twisterimi yapayim..baslangic icin 30 Dakka yeter degilmi
canım sirkeyi annem bidonlara yapıyor bende içiyorumsende marketten al, Su bardağının içine 1 yemek kaşığı sirke 1tatlı kaşığı bal(bizde bal yok pekmez kullanıyorum, zaten balın amacı mideyi rahatsız etmemek ) sonra üzerine kaynara yakın ılık suyu ekleyip karıştırıyorum, burnu kapatıp mideye
tamam kiz pazartesi deneyecegim..evde elma sirkesi yoktadedigim gibi bu hafta heryol mubah bana...yani desenizki salyongozu ez suyunu al balla karistir ic ...yani salyongoz avina cikacam Sabah erkenden o derece
kız twısterle 30 dakıka yapman cok zor yaparsan süper ıncelırsın
benım annemdede vardı o aletten annem kullanmıyo dıye aldım arada taılıyorum ama ıstıkrar yok
kızların odasında beklıyo ama yapınca acaıp sıkılastırıyo
himmm en azindan boyun uzun...insallah yaza Kadar incecik olacagiz hepberaberHosbulduk cnm.
25 yasindayim 3 yasinda bir oglum var ve ev hanimiyim
Boy 1.69 kilo 85.6 insallah 70 olmayi planliyorum
Azimle uc gundur yürüyüş egzersiz ve diyetle basladim insallah basaricam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?