80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok kız ya kos ya merdiven ya da ip dedim sende ilahi bilmiyorum canım ya ben ayın 19 undan beri içiyorum işe yarar sanırım, epey içen var bizim sitedede faydasını gören cok olmus bence dene sen ben nasıl içiyorum bak hazırlıyorum güzelce sonrada burnumu kapatıyorum bir dikişte bitiyor sonra burnumu acmadan arkasına ılık su içiyorum sende böyle içebilirsin bence ama elma sirkesi olmalı üzüm değil

ay ne biliim bende bir anda korktum..kos pi atla merdiven cik...bir an kendimi filmdeymis gibi hayal ettim..kocaman toto yere yakin öntakimlar lömbür lömbür bir kosuyor bir ip atliyor bir merdiven cikiyor hatta hizini alamayip herifi sirtlayip carsiya kosarak gidiyor...magazanin merdivenlerinden kosuyorrrr ve veeeeeeeeeeeeeeeeeee duyum yerlerde dil iki kasir disarda ama cinyemegi ismarlamaktan kurtulmus onurlu gururlu sempatik seksi sevimli ..yani mutlu son bu arada sirkeyi nasil hazirlayip iciyorsun..sirke konusunu hic ciddi ciddi dusunmedigim icin yorumlarida cok dikkatli okumamistim

canım sirkeyi annem bidonlara yapıyor bende içiyorum sende marketten al, Su bardağının içine 1 yemek kaşığı sirke 1tatlı kaşığı bal(bizde bal yok pekmez kullanıyorum, zaten balın amacı mideyi rahatsız etmemek ) sonra üzerine kaynara yakın ılık suyu ekleyip karıştırıyorum, burnu kapatıp mideye

ayyy beraber olsak ta yürüsek bende bööle hızlı yürüyen oflayıp puflamayan bi elemana ihtiyacım var şimdilik çiko ile idare ediyorum hoş o da baya iii ayak uyduruyo bana

keşeke konuşabilseydi bi de
suretin var aslin yok nerdesin giiiiiiiiiiiii

kocişle faceden facetoface yaptık taaaaa

böyle bos bos oturarak olmaz..millet yokken bari twisterimi yapayim..baslangic icin 30 Dakka yeter degilmi

kız twısterle 30 dakıka yapman cok zor yaparsan süper ıncelırsın
benım annemdede vardı o aletten annem kullanmıyo dıye aldım arada taılıyorum ama ıstıkrar yok
kızların odasında beklıyo ama yapınca acaıp sıkılastırıyo

tamam kiz pazartesi deneyecegim..evde elma sirkesi yokta dedigim gibi bu hafta heryol mubah bana...yani desenizki salyongozu ez suyunu al balla karistir ic ...yani salyongoz avina cikacam Sabah erkenden o derece

tamam kiz pazartesi deneyecegim..evde elma sirkesi yokta dedigim gibi bu hafta heryol mubah bana...yani desenizki salyongozu ez suyunu al balla karistir ic ...yani salyongoz avina cikacam Sabah erkenden o derece

yok yok sirke yeter sana ama çaylardanda ay içimine dikkat ederek iç

ilk 5 dakika cok zorladi herhalde 10 dakikaya tamamlayamayacagim dedim...sonra dügün tv yi actim..millet orada göbek atarken kim ne giymis nasil giymis nasil oynuyor Paparazzi ayaklariyla bir baktim 20 Dakka gecmis bile..son 5 dakikayida yapip indim...aslinda 30 dakika olabilirdi ama birden yüklenmek istemedim..günlük 5 dakika uzatirim 45 dakikada sabitlerim....yürüyüse gitmedigim gün Sabah aksam gittigim günde aksam yaparim tamamdir....gel kiz beraber yapalim..ay insallah inceltir..belimin yan taraflarini bayagi calistiriyordu..daha cokta terletti beni..ki ben tempolu yürüyüste bile ilk 25 dakika terleyemem..oradan anladim zaten kalori fazla yaktiriyor buda benim bu kiski sevgilim olucak gibi gibi..tüm kisi Romantik Romantik Sabah aksam bulusarak gecirecez ve yazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa citi piti Durdu Hanim hanimcikti cicegi burnunda

evettt bu hafta bende varım yarışınızda haberiniz ola sıkı gelicem bugün izinliydim çozutma konusunda

ama yarından itibaren sıkı sıkı devam
bu arada pazartesi salı ayran yapıyorum

Hosbulduk cnm.
25 yasindayim 3 yasinda bir oglum var ve ev hanimiyim
Boy 1.69 kilo 85.6 insallah 70 olmayi planliyorum
Azimle uc gundur yürüyüş egzersiz ve diyetle basladim insallah basaricam...
himmm en azindan boyun uzun...insallah yaza Kadar incecik olacagiz hepberaber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…