ımkansız yhaa bırakamamcanim yasin daha cok genc ..bu sebeple gencligin ne Kadar kiymetli oldugunu bilmeden bunu sigarayla heder edebilirsin..aman diim uzak durmaya Calis...mümkünsede birak
offf ben dıyet yapıcm yaa ılla aksılık olur yhaa m ısafır gelcek ya ben ne yapam acaba yatılı 4 kısı yemek yapmasınıda bılmıyorum offfffffff
canim diet yapmak demek ac kalmak degilki...sen misafirlerin icin ne pisirirsen onlardan yrsin..börek Tatli kismindan uzuak dur tabi..yeterki miktarince ye birazda hareketlen tamamdir..kendini diet diyerek diet sitresine sokma daha yolun basilda
ee ananin evinde yemek yapmayi ögrenmeden buldum kaybetmiim diyerek gidersen olacagi bumoralım bozukkk yhaaa dıyet korunulur da ben nasıl yemek yapayım yhaa
bnece 30 ve 31 ekim ayran diyeti herşey çözülür hiççç merak etmekizlar ya benim herifle iddeam vardi ya...11.ayin 1 den itibaren 70 leri görmeyecegim diye..benim iddea gidiyor gibi gibi:18::18::18::18: Cuma sabaha 69.9 da olsa 70 i görmemem gerek ama 1 haftada basil olacak bu is..üstelik pazartesi kirmizi kart zamanim..utulmak birsey degilde yillarca dile dolayacak beni ..hiic gözüm kesmiyor valla o Kadar ceneyi cekmeyi...bana cok cok acil tavsiye lazim..yani bu sabahki duruma göre bu hafta 1500 gr gitmesi gerek...aslinda cokta imkansiz durmuyor ama malum regl dönemi..bana tavsiyesi olan varmi:44::44::44::44::44:
4 gün boyunca ayran dietimi yapsam yoksa
sana aferin diyorum başkaaa hiiiiiiiçççççççççççççççççç bişey demiyorumslm güzeller. herifi börek almaya gönderdim. sofrayı kur geliyom dedi. bu gün öldüm. biliyorum kızacaksınız ama dip köşe süpürdüm sildim bu gün. halılarımı yıkamaya vermiştim. bu gün geleceklerdi mecbur kaldım temizledim. yetmedi ütü yaptım. halılar gelince küçük parçaları çocuklara serin dedim. nasıl eğlendiler görseydiniz kuzucuklarım. inşallah yorgunluktan bayılmazsam gelirim inşallah yemekten sonra
ımkansız yhaa bırakamam
hadi ya ayran dietine güvenmistim ben yaaaaaabir haftalik sadece ..yani su Adam ayin 1 de beni 69 görsünde sonra geri normallestiririm fazlasiyla gelecektir elbet ama su anda derdim zayiflamak degil cumaya 69 u görmek
aslinda bitki caylarinida sokmaliyim devreye cok haklisin..hatta birazda bagirsaklari yumusatacak durumlar bakmaliyim..malum olasi bir ishal durumu su kaybina kalsa 1 Kilo eksik gösterir..dedigim gibi maksat Kilo vermek degil 69 u görmek..elbette gönül isterki saglikli yagdan kayip olarak Kilo vermek ama bu hafta durum degisiyor
ee ananin evinde yemek yapmayi ögrenmeden buldum kaybetmiim diyerek gidersen olacagi bu
isin saka tarafi biryanada canim en kolayi firina Kanat at..yaninada plav yap..biliyormusun pilav yapmayi...salata ...tamamdir yani..disardanda 1 Kilo baklava falan al...yemek sonrasi cay faslini atlatirsin onlada[/QUOTE baba evınde de yemek yapmadım koca evındede yapmıyorum arada nısafır gelınce mahfoluyorum yhaaa benımde aklımdan kuru fasulye fırına tavuk pılav salaata cayın yanınada kek yaparım dıye dusundum ama sadece dusundum yapmam mumkun degıl
kiz bu merdiven indirip cikarir gibi yaptiran alet varya..ondan...25 dakika yapabildim malesef...acayip yordu ve terletti beni.
ah ah biz kadinlar ...anam bacim ne isin var senin isle gücle..Hemde durumun kritikken..koksa ne olacakki...aksama Allah korusun bir terslik olsa dogurmak zorunda kalsan yani yaptigin onca is cokmu iyi olmus olacak
kilolarimiz yakin sayilir...eee hedefte ayni yarisalimmibende önüme gelenle yarisa giriyorum haftanin basi yarisa basliyorum haftanin ortasi unutuyorum haftasonu hatirliyorum ama eksideysem hatirladigimi caktirmiyorum..unutmus ayagiyla kapatiyorum haftayi
cözermi dersin ben her ihtimale karsi son iki günü ayrana ayirayim degilmi..carsamba persembe ayran...süper....bnece 30 ve 31 ekim ayran diyeti herşey çözülür hiççç merak etme
sana aferin diyorum başkaaa hiiiiiiiçççççççççççççççççç bişey demiyorum
al benden de o kadarrr
koshiç sirkeli su hakkında yazmamıssıniçemiyorsun sanırım bence sen yap onuda cayda iç ayranıda yap,yapabiliyprsan araya sarımsak cayınıda sıkıştır ama spordada ender amcayla kalma bende koş ya da ip atla ya da merdven
cözermi dersin ben her ihtimale karsi son iki günü ayrana ayirayim degilmi..carsamba persembe ayran...süper....
kosip atla merdiven birde herifi sirtlayayim carsi pazar gezeyim tam olsun ayrica ben ip atliyamiyorum yani ön ve arka takimlarim proplem yaratiyor...zaten kosamamda ben..en fazla 100 mtr. sonrasinda bitiyorum..ama kosar adim cok güzel yürürüm ha kimse yetisemez bana
kiz ben sirkeyi hic sevmem..salataya koyarlar sadece oradan taniyorum hiiic icmedim..faydasi olurmu dersin:44::44::44::44:
canim kurufasulyeyi yapamiyorsan ugrasma o biraz ince Ayar istiyor..yardim istersen tecrübelerimle sana yardimci olurum merak etme..keske yakin olsak sana yapardim ama o Kadar mesafeden amca kurusunu postalayabilirimee ananin evinde yemek yapmayi ögrenmeden buldum kaybetmiim diyerek gidersen olacagi bu
isin saka tarafi biryanada canim en kolayi firina Kanat at..yaninada plav yap..biliyormusun pilav yapmayi...salata ...tamamdir yani..disardanda 1 Kilo baklava falan al...yemek sonrasi cay faslini atlatirsin onlada[/QUOTE baba evınde de yemek yapmadım koca evındede yapmıyorum arada nısafır gelınce mahfoluyorum yhaaa benımde aklımdan kuru fasulye fırına tavuk pılav salaata cayın yanınada kek yaparım dıye dusundum ama sadece dusundum yapmam mumkun degıl
hayt ne utaniyonki kiz...apartmanda merdiven inip cikiyon daha ne olsun..ama daha iyisi maddi imkanin musaitse bu aleti al...hem yer tutmuyor Hemde pis terletiyor valla..kesinlikle tavsiye ederim...unutmusum ben bu aletin bu Kadar etkili oldugunuaaa ne güzekmiş, işe yarar inşalla.bende bizim binada yapıyordum 8ve zamin bodrum çatı derken11 kat ediyor 3kez inip çıksam 15 dk ediyordu ama pek yapamıyorum ya amcalar teyzeler inip cıkarken gördüğünde ne yapıyon kızım sen ın cık ın cık der gibi bakıyorlarçekindin valla hergün yapamıyorum ma haftaya yapıcam aslında az zayıf olsam formumu merdivenlere borçluyum der gibi hava ata ata cıkarımda bıngıl bıllgıl olunca işe yarar diye yapıyorum der gibi oluyor
içimi döktüm resmen
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet
Hadi canimm
hmmm demek bana öyle yapiyodun :)
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
kizlar bugün bi turlu eve gidemedik
ist trafiği berbat, bi ara çıktık yola alışveriş yapıp tekrar donduk anneme
simdi tekrar eve gidiyoruz... Yeni köprüyü geçtik
ins sorunsuz evimize varabilirizvarmisin bu hafta hi hi onu söyle sen varmisin..bak heriflede idea haftam zararli cikarsin demedi deme yalniz
himm mideye rahatsizligi olmuyormu yaaaaaelma sırkesı ben kullanıyorum metebolızmayı hızlandırıyo sıskınlıgı onluyo
himm mideye rahatsizligi olmuyormu yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?