80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

offf ben dıyet yapıcm yaa ılla aksılık olur yhaa m ısafır gelcek ya ben ne yapam acaba yatılı 4 kısı yemek yapmasınıda bılmıyorum offfffffff

offf ben dıyet yapıcm yaa ılla aksılık olur yhaa m ısafır gelcek ya ben ne yapam acaba yatılı 4 kısı yemek yapmasınıda bılmıyorum offfffffff

canim diet yapmak demek ac kalmak degilki...sen misafirlerin icin ne pisirirsen onlardan yrsin..börek Tatli kismindan uzuak dur tabi..yeterki miktarince ye birazda hareketlen tamamdir..kendini diet diyerek diet sitresine sokma daha yolun basilda

canim diet yapmak demek ac kalmak degilki...sen misafirlerin icin ne pisirirsen onlardan yrsin..börek Tatli kismindan uzuak dur tabi..yeterki miktarince ye birazda hareketlen tamamdir..kendini diet diyerek diet sitresine sokma daha yolun basilda

moralım bozukkk yhaaa dıyet korunulur da ben nasıl yemek yapayım yhaa

moralım bozukkk yhaaa dıyet korunulur da ben nasıl yemek yapayım yhaa
ee ananin evinde yemek yapmayi ögrenmeden buldum kaybetmiim diyerek gidersen olacagi bu
isin saka tarafi biryanada canim en kolayi firina Kanat at..yaninada plav yap..biliyormusun pilav yapmayi...salata ...tamamdir yani..disardanda 1 Kilo baklava falan al...yemek sonrasi cay faslini atlatirsin onlada

bnece 30 ve 31 ekim ayran diyeti herşey çözülür hiççç merak etme
sana aferin diyorum başkaaa hiiiiiiiçççççççççççççççççç bişey demiyorum
ımkansız yhaa bırakamam

al benden de o kadarrr

hiç sirkeli su hakkında yazmamıssın içemiyorsun sanırım bence sen yap onuda cayda iç ayranıda yap,yapabiliyprsan araya sarımsak cayınıda sıkıştır ama spordada ender amcayla kalma bende koş ya da ip atla ya da merdven

aaa ne güzekmiş, işe yarar inşalla.bende bizim binada yapıyordum 8ve zamin bodrum çatı derken11 kat ediyor 3kez inip çıksam 15 dk ediyordu ama pek yapamıyorum ya amcalar teyzeler inip cıkarken gördüğünde ne yapıyon kızım sen ın cık ın cık der gibi bakıyorlar çekindin valla hergün yapamıyorum ma haftaya yapıcamaslında az zayıf olsam formumu merdivenlere borçluyum der gibi hava ata ata cıkarımda bıngıl bıllgıl olunca işe yarar diye yapıyorum der gibi oluyor

içimi döktüm resmen

Hadi canimm
hmmm demek bana öyle yapiyodun :)

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
kizlar bugün bi turlu eve gidemedik
ist trafiği berbat, bi ara çıktık yola alışveriş yapıp tekrar donduk anneme
simdi tekrar eve gidiyoruz... Yeni köprüyü geçtik
ins sorunsuz evimize varabiliriz

bnece 30 ve 31 ekim ayran diyeti herşey çözülür hiççç merak etme

sana aferin diyorum başkaaa hiiiiiiiçççççççççççççççççç bişey demiyorum

al benden de o kadarrr
cözermi dersin ben her ihtimale karsi son iki günü ayrana ayirayim degilmi..carsamba persembe ayran...süper....

kos ip atla merdiven birde herifi sirtlayayim carsi pazar gezeyim tam olsun ayrica ben ip atliyamiyorum yani ön ve arka takimlarim proplem yaratiyor...zaten kosamamda ben..en fazla 100 mtr. sonrasinda bitiyorum..ama kosar adim cok güzel yürürüm ha kimse yetisemez bana
kiz ben sirkeyi hic sevmem..salataya koyarlar sadece oradan taniyorum hiiic icmedim..faydasi olurmu dersin:44::44::44::44:

elma sırkesı ben kullanıyorum metebolızmayı hızlandırıyo sıskınlıgı onluyo

Hosbulduk cnm.
25 yasindayim 3 yasinda bir oglum var ve ev hanimiyim
Boy 1.69 kilo 85.6 insallah 70 olmayi planliyorum
Azimle uc gundur yürüyüş egzersiz ve diyetle basladim insallah basaricam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…