oncelikle hosgeldin canim...
sahiden kac kilodan 70 e geldin ne Kadar zamanda ne yaparak anlatsana nolur noluur noluuuuuuuuuuuuuuuur
hrkese mrhb bgn dıyet bozuldu yha
süpersin valla.9 ayda 35-40 Kilo arasi harika ..ama sarkmalarin catlaklarin oldumu..Teşekkürler
07.03.2011 de 91.2 ile başladım
31.12.2011 yılbaşı günü 57 idim. Sonra 54.9 u da gördüm. Çok zayıfladığımı söylediler biraz alayım dedim 60 iyi dedim ama görüldüğü üzere şu an 70 im. İpin ucu kaçtı mı kilolar da hemen geliyor ne yazık ki.
Klasik olacak ama abur-cubur,pasta,börek,hamur işlerinden uzak kalındığında kendiliğinden gidiyor zaten. Su da çok önemli tabii
aferim sana
- kahvaltı
- 1yumurta
- azcık peynır
- maydonoz domates marul limon
- 1dlilm kepek ekmegi
- şekersiz çay
- ogle ayran
- ara
- ayran
- aksam ayran
- ayran ayran
- misaifrliğe gittim ama hiç mi hiç delmedim yupppi
slm o hatırlayamadıgınız lahana dıyetını yapan kısı benım:)
3.gün diş randevum vardı dişlerime kesım yapıldı 15 gun yapamam bu dıyetı ama kacamak yapmazsan süper bence
ben kacamak yaptıgım halde 2 gunde 1 kılo gıttı
dişlerim takılsın mutlaka yapıcam bu dıyetı
aferim sanaayran dietinde menü yazmak ne kolay oluyor degilmi
ama iki günün beyligi sadece buda...ya ben internetten su aldigim Twist step aletini inceliyordum..3 ayda 15 Kilo veren olmus..tabi diet destekli..ama benimkinin göstergesi bozuk cikti...yada pili bitmis bilemiyorum..hicbirsey göstermiyor..millet 15 dakikada 1000 adimdan bahsediyor ben 25 dak.yaptim ama kac adim oldu acaba:44::44::44:aynen valla eskıden yaz yaz bıtmıyordu bide yediklerime yazarken bile pişman oluyordum
süpersin valla.9 ayda 35-40 Kilo arasi harika ..ama sarkmalarin catlaklarin oldumu..
birde sadece aburcuburumu kestin yoksa uyguladigin özel diet yada spor varmiydi..cok soruyorum ama Yas kac bu arada..
ilk gündenmi bozdun dieti
naber kiz ...kocis uyuyormu hala
nooldu arayi düzelttinmi biraz
eminim cevrenden cok güzel tepkiler almissindir..buda insani cok mutlu ediyor degilmi...seninde bir cakman varmiydi benim gibiBende özel bir diyet hiç olmadı, zararlıları azaltarak ya da yemeyerek yaptım. Metabolizmam da iyiydi, yaşıma göre ki yaşım şu an 49.Sarkamalar ister istemez bu yaşta oluyor zaten. Çatlak yoktu. Spor önceleri yapmadım, sonradan Kasımdan Ocak ayına kadar 3 aylık , haftada 3 gün fitnesse gittim.
Sabah Sabah sigaramidun baslamıstım ıyı gıdıodum ama bozdum mecburr bugun kı menum sabah kalkar kalkmaz 2 sıgara bır bardak sıcak su elma olen 1 borek bır acma 2.3 kasık patates salatası 3 dılım kpek ekmegı 3elma yarım lıtre su offff kacırdım baya
eminim cevrenden cok güzel tepkiler almissindir..buda insani cok mutlu ediyor degilmi...seninde bir cakman varmiydi benim gibihic birsey anlamadin degilmi..yani seni taklit eden..sen basardikca daha fazla gaza gelip seni gecmeye calisan o zavallilardan gaza gelmesi veya bende yapabilirim denmesi cok güzel..ama bunu fesatliga dökmek resmen ikili bir cekisme durumuna getirmek bazen o kadarda eglendirmiyor insani
Sabah Sabah sigarami
canim yasin daha cok genc ..bu sebeple gencligin ne Kadar kiymetli oldugunu bilmeden bunu sigarayla heder edebilirsin..aman diim uzak durmaya Calis...mümkünsede birakevett zatn gozumu acar acmaz ılk aklıma gelen sıgara oluyo
Duyum çok güldüm yaaa, yok, çakmam yoktu ama çevremde benim zayıfladığımı görüp de başlayanlar vardı ve hala da beraber devam ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?