ilk 5 dakika cok zorladi herhalde 10 dakikaya tamamlayamayacagim dedim...sonra dügün tv yi actim..millet orada göbek atarken kim ne giymis nasil giymis nasil oynuyor Paparazzi ayaklariyla bir baktim 20 Dakka gecmis bile..son 5 dakikayida yapip indim...aslinda 30 dakika olabilirdi ama birden yüklenmek istemedim..günlük 5 dakika uzatirim 45 dakikada sabitlerim....yürüyüse gitmedigim gün Sabah aksam gittigim günde aksam yaparim tamamdir....gel kiz beraber yapalim..ay insallah inceltir..belimin yan taraflarini bayagi calistiriyordu..daha cokta terletti beni..ki ben tempolu yürüyüste bile ilk 25 dakika terleyemem..oradan anladim zaten kalori fazla yaktiriyorbuda benim bu kiski sevgilim olucak gibi gibi..tüm kisi Romantik Romantik Sabah aksam bulusarak gecirecez ve yazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa citi piti Durdu Hanim hanimcikti cicegi burnunda
tamam bu hafta hep beraber yarisiyoruz heheyt be ters bir Zaman buldunuz benle yarisacak..evettt bu hafta bende varım yarışınızda haberiniz ola sıkı gelicem bugün izinliydim çozutma konusunda
ama yarından itibaren sıkı sıkı devam
bu arada pazartesi salı ayran yapıyorum
yok yok ben cikodan iyiyim..beni sec beniayyy beraber olsak ta yürüsek bende bööle hızlı yürüyen oflayıp puflamayan bi elemana ihtiyacım var şimdilik çiko ile idare ediyorum hoş o da baya iii ayak uyduruyo bana
keşeke konuşabilseydi bi de
kocişle faceden facetoface yaptık taaaaa
ilk 5 dakika cok zorladi herhalde 10 dakikaya tamamlayamayacagim dedim...sonra dügün tv yi actim..millet orada göbek atarken kim ne giymis nasil giymis nasil oynuyor Paparazzi ayaklariyla bir baktim 20 Dakka gecmis bile..son 5 dakikayida yapip indim...aslinda 30 dakika olabilirdi ama birden yüklenmek istemedim..günlük 5 dakika uzatirim 45 dakikada sabitlerim....yürüyüse gitmedigim gün Sabah aksam gittigim günde aksam yaparim tamamdir....gel kiz beraber yapalim..ay insallah inceltir..belimin yan taraflarini bayagi calistiriyordu..daha cokta terletti beni..ki ben tempolu yürüyüste bile ilk 25 dakika terleyemem..oradan anladim zaten kalori fazla yaktiriyorbuda benim bu kiski sevgilim olucak gibi gibi..tüm kisi Romantik Romantik Sabah aksam bulusarak gecirecez ve yazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa citi piti Durdu Hanim hanimcikti cicegi burnunda
yok kiz o Kadar degil..bakmaa sen birazda kiyafetten zayif gösteriyor...ama gecen sene bu zamana göre nerden baksam 8-9 Kilo vermisimdir herhalde...ay kulaga ne hos geliyor..insallah bu zevki bu topikte herkes yasarslm canim zaten vermissin kilolari citi piti hanim olmussun yeter artik . keske senin gibi verebilsek ne iyi olurdu
nasil yanikızlarrrr yarın büyük gün
elektrikli motor almaya gidiyorum kendimeee :118::118::118:
tamam canım vallahı varım bıyerden sıkmak lazım benımkınınde göstergesı bozuk calısmıyo dakka hesabı yapalım valla ben ınıp cıkmalarımı adım olarak sayıp yapıyordum ama dakka olayıda mantıklı
ama yarın kocam evde maalesef pazartesı baslayalım senle ama kesın yapalım valla cok sıkılasırız
öküz kocalarımıza ınat zayıflayalım:)
ben hep hırs yapıyorum ama bıyerde salınca gıtmıyo kılolar
gecen sene 94 kıloyken esımle ıddaya gırdım ben 68 olunca oda sıgarayı bırakacak
83e kadar geldım ama hızlanmam lazım.bıde kendıme guvenım eksık kılodan dolayı
8 senelık evlıyım 60 kılodan 83e geldım
kocama dıyorum eskısı kadar kıskanmıyosun benı ne alakası var dıyo
ama ben farkındayım yag dolu olunca kımse bakmaz gıbımı düşünüyo acaba
yada ben öyle düşünüyorum oyuzden eskısı gıbı olmam lazım
evlenıp salmıs kadın ımajımı sılmem lazım
bırbırımızden fıkır alalım dur hırs yaptım ben bugdayla nohut ıslatmaya gıdıyom ayran detoksu için:)
ayyy o beni çekiştirmeleri yok mu zaten işiycem diye deli ediyo beni:))tamam bu hafta hep beraber yarisiyoruz heheyt be ters bir Zaman buldunuz benle yarisacak..
yok yok ben cikodan iyiyim..beni sec benibak ben konusurumda hic susmam...hem öyle köse basina falanda cisyapmam yani...
hani bu motorların sessiz sakin ilerleyen plakasız olanları var ya onlardan alıyommm benyok kiz o Kadar degil..bakmaa sen birazda kiyafetten zayif gösteriyor...ama gecen sene bu zamana göre nerden baksam 8-9 Kilo vermisimdir herhalde...ay kulaga ne hos geliyor..insallah bu zevki bu topikte herkes yasar
nasil yanine motoru:26::26::26::26:
no no no öyle olmaz anam bacim üsenme..üsenirsen birakkilo vermeyi üstüne gelir..ne güzel sonbahar heryer sari kirmizi yerler rengsrenk yaprak cik yürü kendinide iyi hissedersin bu sayedeay bana da bir seyler olsa da oynasam merdiven ciksam. hareketlenseeemmm .kapi disari bile cikmaya üseniyorum.
ay çok yaşa benden başka bizim konuda yapan yok diye üzülüyordum, suyla mı içiyorsun susuz muelma sırkesı ben kullanıyorum metebolızmayı hızlandırıyo sıskınlıgı onluyo
himmm hadi bakalim bende yazin denemistim Motor sürmeyi..ay anlatmismiydim kiz Burda ne oldugunuayyy o beni çekiştirmeleri yok mu zaten işiycem diye deli ediyo beni:))
hani bu motorların sessiz sakin ilerleyen plakasız olanları var ya onlardan alıyommm ben
yok kiz o Kadar degil..bakmaa sen birazda kiyafetten zayif gösteriyor...ama gecen sene bu zamana göre nerden baksam 8-9 Kilo vermisimdir herhalde...ay kulaga ne hos geliyor..insallah bu zevki bu topikte herkes yasar
nasil yanine motoru:26::26::26::26:
ay ne cok ortak yönümüz varkiz..8 senelik evliyiz kocalarimiz öküz...ikimizinde twisterinin göstergesi calismiyor..biz birbirimiz icin yaratilmisiztamamda herif varken niye yapamiyormussunki bence ssana engel oilmasina izin verme ..bul bir firsatini yap bu alet bizi gercekten zayiflatacak bak görücen..ben 8 sene önce yasadim bunu..bana 5-6 Kilo falan verdirmisti..tam hatirlamiyorum ama iyi incelmistim..her hafta gelinlik provasina gidiyordum..ve her hafta biraz daha daraltiyorlardi gelinligin etegini ben ayran dietini carsamba persembe günleri yapicam..maulum herif cumaya tartacak beni kiz kilolu olunca gercekten umursamiyorlar..bizimki bir ara hakaret boyutuna gelen espriler bile yapmaya baslamisti..bu siralar evlendik evleneli ilk defa böyle ince görüyor ya huyu bile degisti yemin ederim..daha bir önemsiyor sanki..gerci ne Kadar önemsiyor olsada özünde odunluk oldugu icin incitip aglatmasi cok Zaman almiyor ya neeeeyseeeeeeeeeeeeeeee
himmm hadi bakalim bende yazin denemistim Motor sürmeyi..ay anlatmismiydim kiz Burda ne oldugunu
onunkini bilmemde bizimki evlendikten sonra daha bir odunlastigi bir gercekanam sizim kocalar evelnedikten sonra mı değişti, yaş kaç kaç yaşında evlendiniz
dur anlatayim..yazin herif Motor Aldi kendine..ama bu sessiz degil bayagi bildigin bagiran cinsten..hatta face resimde koymustum onla..neyse herif dediki gel sende sür..yok dedim ben bilmem üstelik korkarimda..cok kolay dedi..bisikleti sürebiliyorsun bu bisikletten kolay dedi..neyse hemen yanibasimizdaki parka gittik..bu oturttu beni motora..bir iki sey gösterdikten sonra sürmemi istedi..baslangic icin iyiydimde ha..ben baktimki sürebiliyorum birden havaya girip bastim gaza..anaaa ucmaya basladi..cocuk parkinin denirlerine Dogru ilerliyordum..düsecem diye korkupta kola daha asilinca tabi gaza basmis oldum uctum...yere hooop düstüm ama benim canagin sag tarafi egildi gittinasıldı ki anlat bakemmm hatırlayamadım ben onu
Canım ya ayrılma burdan... Kolay pes etme bu sefer... Yoksa istediğinde , cok güzel menüler çıkartıyordun oncedenay bana da bir seyler olsa da oynasam merdiven ciksam. hareketlenseeemmm .kapi disari bile cikmaya üseniyorum.
Kaptis okula gitmek icin mi motor Alcan kızzzz ...nasıldı ki anlat bakemmm hatırlayamadım ben onu
ay benim yerimde sen olsan sende oynaya oynaya gönderirdin..ama Adam Bumerang bigi ben saliyorum kendi geri geliyor..azönce geldi cani SIKILMIS disarda...varmi böyle ya saliyorum gene gitmiyorDuyum aplammmm sen olmasan ne yaparimmm beeeen :)
varım yarışa... Ayrıca su kocalarınızı nasıl salıyorsunuz ya...
benim kocis gali saha maçına gidince bile morin kirin yapıyorum ben...
yolda gelirken onu söylüyor .. Nerdeyse oraya bile gelceksin diyor..
ayyy bırakamıyorum napim... Üstüne de istiyorsan git dedim...
( neyse onca söylediği lağın üstüne, siz olmadan tadimolmuyor diyerek toparladı lafı da)
yatin bi düğün varda... Ben gitmesini istemiyorum , kendimde gitmek istemiyorum
neyse sonuca baglayamadik... Yarın ola hayrola
Canım ya ayrılma burdan... Kolay pes etme bu sefer... Yoksa istediğinde , cok güzel menüler çıkartıyordun oncedenYine yaparsın... Benim daha yolum var ama bugün kabinde ...ağlamak istemedim mesela... Bedenimi aldım... Giydim... Kendime bayılmadım ama eski Halim yok artık... Hadi inat et bakim bu sefer
Kaptis okula gitmek icin mi motor Alcan kızzzz ...
sen elektirikli motor deyince benim aklıma ne geldi biliyo musunodun kesen motorlar:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?