80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

isine geldiginde baska gelmediginde baska..kiz o ö.z dedigim gecenlerde beni kucaginda tasidi..degisken..bukelemun gibi

sen deme yine de öyle dedikçe daha öyle olur hanı kayınvalideyle nalaşamayn kadın varmış hoca gitmiş zehir vermiş(güya tabi)bunu yemeklere koy ama ölecek nasılsa iyi davran demi, sonra bakmış ölmedi ama ıyı davrandığı ıcın araları güllük gülistanlık olmus o hesap iyi davran öküz deme annemede aynı akılları veriyorumda ben

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 3 ziyaretçi)
wintersun, masumyuzluce, Minikkelebk, duyum+, ceco34, hsrtslkml, bilgisever, meyrus, SueSue+
bu ne güzellik böööle

ayyy kızlar 3 adamda muhabbet süper yaaa kahkahalarla güldüğüm anlar oldu uzun zamandır ilk defa kend çapımda(tek başıma otururken anlamında)
yalnizliga alisiyorsun bizimki alman kanalinda belgesel acti ...genelkültürümü tazeliyorum istemeye istemeye
ama ammaaaaaaa ama öyleeeeee

yalnizliga alisiyorsun bizimki alman kanalinda belgesel acti ...genelkültürümü tazeliyorum istemeye istemeye
ama ammaaaaaaa ama öyleeeeee

ama mama yok ama mama yok

anam senin ne işin var alamanyalarda ben seni pek sevdim benim komşum olaydın ya sen komşu fobimi yenerdim hem

blmıorm bnmle aynı fikirdemisiniz belki deglsinizdir eski populerliği yok cunku okanı sevıorm ben yaa
üç adamda eseri çok severm ama dgerlerini pek sevemedm hele gozluklu pek bi cins gelıo ama çok da seveni varmş oyle duydum
okan başlamadı hala neden blmem
topik süper çok kalabalık maşallahh bizee hepnzeee de

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 3 ziyaretçi)
wintersun, masumyuzluce, Minikkelebk, duyum+, ceco34, hsrtslkml, bilgisever, meyrus, SueSue+
bu ne güzellik böööle
Valla kaptisim sorma bende ne mutlu oluyorum anlatamam...
ins topluca fazlalıklarımızı bir iki ayda bırakırız yeryüzüne

okan derken canım okan bayülgeni mi diyorsun

bende okanı çok kibirli buluyorum antipatik geliyor adam bana

ama mama yok ama mama yok

anam senin ne işin var alamanyalarda ben seni pek sevdim benim komşum olaydın ya sen komşu fobimi yenerdim hem

ay ne güzel olurdu..kiz benim komsulugumda hos olur haa...bakma burada milletle pek komsuluk yapmadigima.. yani horgördügümden degil ama o Kadar baska dünyalarin insanlariyizki..yani yeri gelecek cay kahve Kilo ayse teyze yemek falan muhabbeti yapican ama yeride gelecek yüreginin en derininde agriyan yarani saracan ha iste o son kisma Uygun kimseyi bulamadim..yani kisaca dost bulamadim...olsun böylede iyi.almanyaya niye geldigime gelince ahada bu ö.z e inek olmak icin geldim..esseklikten öteye gecemesemde calismalarim devam ediyor

sadece merak ettıgım sey sıgara zayıflamayı onler mı acaba

Valla ben yeni bıraktım daha 1 ay olucak bırakalı ama biraz diyet dışına çıktığımdan az fazla bile çıktım ama inanıyorum zamanla kilolar daha çabuk gidecek diye

bırakmak ıstıyorum ama bırakamıyorum nerdeyse gunde 1/2 paket ıcıyrum

Ben günde bir paket içiyordum hatta bazen geçiyordu ve hep bırakıcağım bırakıcağım diyordum uzun zamandır En sonunda aaa ben bunu yavaş yavaş bırakamayacağım dedim ve anında kestim. İnan şu 1 ay içinde sadece 2 sigara içtim onuda kendimi çok kastığımda ters teper korkusundan içtim beynimi kandırmak için
İnan bugün bak eşimin halası olsun diğer bir akraba olsun kaç kere sigaraya kaçtılar mutfağa ve imkanım varken bir tane bile içmedim ama kendi kendime ben zorlamıyacağım kendimi çok canım isterse içerim diye terkin edince beynim sigara içmek istemiyor bile hani yasak olan daha cazip olur ya genelde o cazibeyi yok etmiş oldum o telkinle ama tabi içmiyeceğim

Canım est olur mu hic öyle şey ...
Üff çekilmez bi k.valide daha...
kinustuklarinizi duymasa iyiymis
senin esın yarın sabaha unutur herseyi
lutfen sende sıkma canını

Eh işte çekilecek gibi değilde koca hatrına çekiliyor mecbur
Hatun laf dinlemiş ama inan tek kelime onla ilgili geçmedi Ben sadece eşime kızdım ne keyifcisin minibüsle gelseydin de ne gerek vardı iki adımlık yere iki araba gelmiş olduk diye. Hani neticede onunla alakasız bir konuşma geçti aramızda ama arıza çıkaracak ya ağlamış işte neymiş benim yüzümden de yok bileydim gelmezdim çokta umurumda onun timsah gözyaşları kadının huyu ilgi çekmek için hemen ağlar ve uydurur durur ama benim saftirik kocam yinede yer aynı numarayı

Rabbim düşmanımın bile başına vermesin ....Aminnnnnnnnnn
Ya bende gereken cevabı veriyorum çoğu zaman ama iki gündür okadar yorgun ki beynim inan tepki veremedim sadece gerildim durdum Dediğin gibi yapıp yapıp aaaa ne oldu diyen tiplerden bizimkide.
Şu an eminim eşime az sırnaşsam anında unutur olayı ama benim içime oturuyor işte böyle şeyler

Hayır birde takmış biz karı koca baş başa bir yere gidemezmişiz
Sohbet esnasında eşimin kuzeninin Sapanca gölünden resimlerine baktık bende ayyy bayıldım aşkım bir ara baş başa kaçalım oraya nasılsa yakın dedim demez olaydım hatun cıldırdı ne alaka efendim iki çocuğunuz var yok öyle çocukları satıp baş başa biryere gitmek falan diye söylenmezmi bende gıcıklığına valla iki çocuğum var diye kocamla baş başa kalamıyacakmıyım dedim kadında demezmi hayır gidecekseniz çocuklarınızıda alacaksınız diye bende o an görürüz bakalım baş başa gidiyormuyuz gitmiyormuyuz dedim

Şimdi eşimi ikna edip ilk fırsatta bir hafta sonu çocukları anneme bırakıp gitmem lazım sırf kadını fit etmek için iş inada bindi hayır büyük cadıda benim arıza takmış ben göremeyecekmiyim orayı banane bizde geleceğiz diye ama kandırırım ben onu nasılsa

başladı canım o yaaa makine kafa mıydı neydi ilginç bi müziği var eğlenceli sevdim müziğini ama okanın o sert tavrını aşağılamalrını pek sevmiyorumm

dimi ne güzel olur ya, bende burda komşuya katalog vermeye gidiyorum (iç çamaşır satıyorum) kapıdan resmen elini uzatıp alıyor abla benm ust kat komsu diyorum anca yüzünü gösteriyor yan taraftakide hayır dağıtmaya geliyor tabagı yıkayıp gelene kdar ev kapısını açıyor eve bakıyor temiz mi diye

öleccem

başladı canım o yaaa makine kafa mıydı neydi ilginç bi müziği var eğlenceli sevdim müziğini ama okanın o sert tavrını aşağılamalrını pek sevmiyorumm

evet sert bi adam ama ne bleym çocuklgmdan beri ilginç ve çok zeki gelr bana bi de medya köşesinde çok guluorm ben ama uzun suruo eskisi gibi çok izleyemıorm tabi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…