isine geldiginde baska gelmediginde baska..kiz o ö.z dedigim gecenlerde beni kucaginda tasidi..degisken..bukelemun gibi
ayyy kızlar 3 adamda muhabbet süper yaaa kahkahalarla güldüğüm anlar oldu uzun zamandır ilk defa kend çapımda(tek başıma otururken anlamında)
yalnizliga alisiyorsunayyy kızlar 3 adamda muhabbet süper yaaa kahkahalarla güldüğüm anlar oldu uzun zamandır ilk defa kend çapımda(tek başıma otururken anlamında)
ama ammaaaaaaa ama öyleeeeeesen deme yine de öyle dedikçe daha öyle olurhanı kayınvalideyle nalaşamayn kadın varmış hoca gitmiş zehir vermiş(güya tabi)bunu yemeklere koy ama ölecek nasılsa iyi davran demi, sonra bakmış ölmedi ama ıyı davrandığı ıcın araları güllük gülistanlık olmus o hesap iyi davran öküz deme annemede aynı akılları veriyorumda ben
tipki gecen kis günleri gibi degilmi..ne kaynatirdikToplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 3 ziyaretçi)
wintersun, masumyuzluce, Minikkelebk, duyum+, ceco34, hsrtslkml, bilgisever, meyrus, SueSue+
bu ne güzellik böööle
yalnizliga alisiyorsunbizimki alman kanalinda belgesel acti ...genelkültürümü tazeliyorum istemeye istemeye
ama ammaaaaaaa ama öyleeeeee
tipki gecen kis günleri gibi degilmi..ne kaynatirdik
Valla kaptisim sorma bende ne mutlu oluyorum anlatamam...Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 3 ziyaretçi)
wintersun, masumyuzluce, Minikkelebk, duyum+, ceco34, hsrtslkml, bilgisever, meyrus, SueSue+
bu ne güzellik böööle
blmıorm bnmle aynı fikirdemisiniz belki deglsinizdir eski populerliği yok cunku okanı sevıorm ben yaa
üç adamda eseri çok severm ama dgerlerini pek sevemedm hele gozluklu pek bi cins gelıo ama çok da seveni varmş oyle duydum
okan başlamadı hala neden blmem
topik süper çok kalabalık maşallahh bizee hepnzeee de
blmıorm bnmle aynı fikirdemisiniz belki deglsinizdir eski populerliği yok cunku okanı sevıorm ben yaa
üç adamda eseri çok severm ama dgerlerini pek sevemedm hele gozluklu pek bi cins gelıo ama çok da seveni varmş oyle duydum
ama mama yok ama mama yok
anam senin ne işin var alamanyalarda ben seni pek sevdim benim komşum olaydın ya senkomşu fobimi yenerdim hem
sadece merak ettıgım sey sıgara zayıflamayı onler mı acaba
bırakmak ıstıyorum ama bırakamıyorum nerdeyse gunde 1/2 paket ıcıyrum
Canım est olur mu hic öyle şey ...
Üff çekilmez bi k.valide daha...
kinustuklarinizi duymasa iyiymis
senin esın yarın sabaha unutur herseyi
lutfen sende sıkma canını
huuuu ablacım neymiş o kaynana düşman başınaaaavalla iyi sabır var sendede ben kesinlike dayanamazdıımm hepsine çakardım lafı haddini bilsin , ama seninkide üvey anne gibi çoçukların babalrı gelene kadar dövüyor gelince canım benim derlerye onlarda allah sabır versin valla
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
yuppiii denicem bunları
ender artı bu ablaebru şallı yapamıyorum ya topu lastiği sopası kovası cok malzemeli çalıyor
bu iyi bence yapıciiiimmm
ay ne güzel olurdu..kiz benim komsulugumda hos olur haa...bakma burada milletle pek komsuluk yapmadigima.. yani horgördügümden degil ama o Kadar baska dünyalarin insanlariyizki..yani yeri gelecek cay kahve Kilo ayse teyze yemek falan muhabbeti yapican ama yeride gelecek yüreginin en derininde agriyan yarani saracan ha iste o son kisma Uygun kimseyi bulamadim..yani kisaca dost bulamadim...olsun böylede iyi.almanyaya niye geldigime gelince ahada bu ö.z e inek olmak icin geldim..esseklikten öteye gecemesemde calismalarim devam ediyor
başladı canım o yaaa makine kafa mıydı neydi ilginç bi müziği var eğlenceli sevdim müziğini ama okanın o sert tavrını aşağılamalrını pek sevmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?