80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben Beyaz ciyim..

ayyy evet yaaa hem de haftasonu hafta sonuuu
evet ne hos su herifte gitseydi iyi olacakti ama Adam inatla bekliyor beni ya varmi böyle birsey..
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube

yuppiii denicem bunları
ender artı bu abla ebru şallı yapamıyorum ya topu lastiği sopası kovası cok malzemeli çalıyor
bu iyi bence yapıciiiimmm
ay onu 1 kere denedim her yerim hamlamisti birdahada denememistim tembelligimden

slmlar herkeseee!!!!!!!!!!!
sanada selaaaaam

kaçın kaçın onunda keçiler kaçsın tel.leride kapatın yoksa oğlum cok özledim naptınız vırt zırt diye arar

ay birde öyle tipler vardi degilmi..ya burada turk mahallelerindede var öyle tiplemeler ama benim mahallenin geneli alman..yani adamlar sakin sessiz cocuk yok ölü resmen..arada karsi alman komsuya Tatli falan yaparsam veririm oda 1 hafta icinde ikram-i idae yapar o Kadar yani

lesli de ii aslnda da hep aynı şeyler ya o da sıkıyo beni bence bnm yerim dar ( oynamak istemeyen gelinler gibi )

evet ya ya çok yabaniler ya da evin içine dalıveiyorlar

lesli de ii aslnda da hep aynı şeyler ya o da sıkıyo beni bence bnm yerim dar ( oynamak istemeyen gelinler gibi )
bence en güzeli ender amcamin 10 lusu 15-20 Dakka sürüyor..Adam garantide ediyor 3 haftada 1 beden incelmeyi..ama iste süpürge sapi su sisesi cok dolaniyor ortalikta

ben Beyaz ciyim..

evet ne hos su herifte gitseydi iyi olacakti ama Adam inatla bekliyor beni ya varmi böyle birsey..
ay onu 1 kere denedim her yerim hamlamisti birdahada denememistim tembelligimden

sanada selaaaaam

kızzzz bizim kocalar acaba misafir olarakgirip okuyolarmdır buralarııı

kizlar ben cikmak zorundayim..muhabbet süpr ama herif bayagi bayagi mizmizlanmaya basladi...aksam aksam 4 tane haslanmis kestanede yedim ama insallah birsey olmaz:18::18::18::18:

hepinize iyi geceleeeeeeeeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…