ben Beyaz ciyim..blmıorm bnmle aynı fikirdemisiniz belki deglsinizdir eski populerliği yok cunku okanı sevıorm ben yaa
üç adamda eseri çok severm ama dgerlerini pek sevemedm hele gozluklu pek bi cins gelıo ama çok da seveni varmş oyle duydum
okan başlamadı hala neden blmem
topik süper çok kalabalık maşallahh bizee hepnzeee de
evet ne hos su herifte gitseydi iyi olacakti ama Adam inatla bekliyor beni ya varmi böyle birsey..ayyy evet yaaa hem de haftasonu hafta sonuuu
ay onu 1 kere denedim her yerim hamlamisti birdahada denememistim tembelligimdenJillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
yuppiii denicem bunları
ender artı bu ablaebru şallı yapamıyorum ya topu lastiği sopası kovası cok malzemeli çalıyor
bu iyi bence yapıciiiimmm
sanada selaaaaamslmlar herkeseee!!!!!!!!!!!
Rabbim düşmanımın bile başına vermesin ....Aminnnnnnnnnn
Ya bende gereken cevabı veriyorum çoğu zaman ama iki gündür okadar yorgun ki beynim inan tepki veremedimsadece gerildim durdum Dediğin gibi yapıp yapıp aaaa ne oldu diyen tiplerden bizimkide.
Şu an eminim eşime az sırnaşsam anında unutur olayı ama benim içime oturuyor işte böyle şeyler
Hayır birde takmış biz karı koca baş başa bir yere gidemezmişiz
Sohbet esnasında eşimin kuzeninin Sapanca gölünden resimlerine baktık bende ayyy bayıldım aşkım bir ara baş başa kaçalım oraya nasılsa yakın dedimdemez olaydım hatun cıldırdı ne alaka efendim iki çocuğunuz var yok öyle çocukları satıp baş başa biryere gitmek falan diye söylenmezmi bende gıcıklığına valla iki çocuğum var diye kocamla baş başa kalamıyacakmıyım dedim kadında demezmi hayır gidecekseniz çocuklarınızıda alacaksınız diye bende o an görürüz bakalım baş başa gidiyormuyuz gitmiyormuyuz dedim
Şimdi eşimi ikna edip ilk fırsatta bir hafta sonu çocukları anneme bırakıp gitmem lazımsırf kadını fit etmek için iş inada bindi hayır büyük cadıda benim arıza takmış ben göremeyecekmiyim orayı banane bizde geleceğiz diye ama kandırırım ben onu nasılsa
ay birde öyle tipler vardi degilmi..ya burada turk mahallelerindede var öyle tiplemeler ama benim mahallenin geneli alman..yani adamlar sakin sessiz cocuk yok ölü resmen..arada karsi alman komsuya Tatli falan yaparsam veririm oda 1 hafta icinde ikram-i idae yapar o Kadar yanidimi ne güzel olur ya, bende burda komşuya katalog vermeye gidiyorum (iç çamaşır satıyorum) kapıdan resmen elini uzatıp alıyor abla benm ust kat komsu diyorum anca yüzünü gösteriyoryan taraftakide hayır dağıtmaya geliyor tabagı yıkayıp gelene kdar ev kapısını açıyor eve bakıyor temiz mi diye
öleccem
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
yuppiii denicem bunları
ender artı bu ablaebru şallı yapamıyorum ya topu lastiği sopası kovası cok malzemeli çalıyor
bu iyi bence yapıciiiimmm
bende leslie taktım bu aralar
ebur şallının cdsi var bende mubarek bi bucuk saat suruobi de bi sürü malzeme off çok sabır işi ebru şallı yapmak ben de yapmıorm ...
onun linkini atar mısın canım bakayım onada
ay onu 1 kere denedim her yerim hamlamisti birdahada denememistim tembelligimden
ay birde öyle tipler vardi degilmi..ya burada turk mahallelerindede var öyle tiplemeler ama benim mahallenin geneli alman..yani adamlar sakin sessiz cocuk yok ölü resmen..arada karsi alman komsuya Tatli falan yaparsam veririm oda 1 hafta icinde ikram-i idae yapar o Kadar yani
bence en güzeli ender amcamin 10 lusu 15-20 Dakka sürüyor..Adam garantide ediyor 3 haftada 1 beden incelmeyi..ama iste süpürge sapi su sisesi cok dolaniyor ortaliktalesli de ii aslnda da hep aynı şeyler ya o da sıkıyo beni bence bnm yerim dar ( oynamak istemeyen gelinler gibi )
evet ya ya çok yabaniler ya da evin içine dalıveiyorlar
Walk away the pounds with Leslie Sansone - 3 Mile Weight Loss Walk - YouTube buyur canım
bununda faydasını gören çok
kendiside söylüyor zaten
ki söyler kimse yogurdum ekşi demez
ben Beyaz ciyim..
evet ne hos su herifte gitseydi iyi olacakti ama Adam inatla bekliyor beni ya varmi böyle birsey..
ay onu 1 kere denedim her yerim hamlamisti birdahada denememistim tembelligimden
sanada selaaaaam
bence en güzeli ender amcamin 10 lusu 15-20 Dakka sürüyor..Adam garantide ediyor 3 haftada 1 beden incelmeyi..ama iste süpürge sapi su sisesi cok dolaniyor ortalikta
bence en güzeli ender amcamin 10 lusu 15-20 Dakka sürüyor..Adam garantide ediyor 3 haftada 1 beden incelmeyi..ama iste süpürge sapi su sisesi cok dolaniyor ortalikta
lesli de ii aslnda da hep aynı şeyler ya o da sıkıyo beni bence bnm yerim dar ( oynamak istemeyen gelinler gibi )
kızzzz bizim kocalar acaba misafir olarakgirip okuyolarmdır buralarııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?