evt işte ondan mı yapasım gelmıo ya (itiraf edeym)
kizlar ben cikmak zorundayim..muhabbet süpr ama herif bayagi bayagi mizmizlanmaya basladi...aksam aksam 4 tane haslanmis kestanede yedim ama insallah birsey olmaz:18::18::18::18:
hepinize iyi geceleeeeeeeeeer
sanırım ama şişersin bak ona göre darmar yapacan
kızzzz bizim kocalar acaba misafir olarakgirip okuyolarmdır buralarııı
kızzzz bizim kocalar acaba misafir olarakgirip okuyolarmdır buralarııı
evet annemde vileda sapı bigün orda bigün burda diyor
mazallah
sana acilen enerji verecek kalorisiz birseyler bulmak gerek:44::44::44::44::44:evt işte ondan mı yapasım gelmıo ya (itiraf edeym)
kiz benim herif gelirse kesin tanirim..bizimki antep sivesinde konustugu icin yazmasida antep sivesinde..cocuklukta gelmisler fazla bir dilbilgisi bilgisi yokkızzzz bizim kocalar acaba misafir olarakgirip okuyolarmdır buralarııı
valla iyi fikir kiz..:26::26::26: ben gelmeye siz dagilmis olursunuz belki ama denemeye deger..gitmeeeeeeeee
uyut gel yaaaaaaaaaaaa
sana acilen enerji verecek kalorisiz birseyler bulmak gerek:44::44::44::44::44:
kiz benim herif gelirse kesin tanirim..bizimki antep sivesinde konustugu icin yazmasida antep sivesinde..cocuklukta gelmisler fazla bir dilbilgisi bilgisi yokkesin cakarim valla..ama sadece okuyorsa bilemem..ama okumayada cok tembel..internette birsey arastirir gelir bana okutturur o derece yani...ogluda kime cekmisse artik
valla iyi fikir kiz..:26::26::26: ben gelmeye siz dagilmis olursunuz belki ama denemeye deger..
vitamn hapı mı kullansam acaba :44:
neyin var:44::44:
enerjim yok cnm ya halsiz hissedıorm hep kendimi bi yorgunlk hissi yorluorm da ama gun boyunca ...
7 aylık bi kızım var çalşıorm koştrmaca ev vs.
kız benimki kıbrısta nerde görcem bilgisayarını ben onunkocaların bilgisayarlarını arada çaktırmadan geçmişlerine bakın bence ciddi bi iş bu
benim ki çok rahat bulur walllaaaanam benimki garanti yoktur uyuz fosur fosur uyuyor hafta içi desen bulamaz bile KKyı hadi kkyi bulmuş olsa bizim topiği bulamaz o yüzden çok rahatım
girerlersede öküz olduklarını artık tescilli bir şekilde lütfen kabul etsinler
sinir oldum resmen ya..Adam sabahtan beri hadi hadi deyip duruyordu..leptopu kapattim hadi cikalim dedim..Adam demezzmi bu programa konsantre oldum ..sen yaziyorken bende bakayim dedim...iyide leptopu kapattim dedim ee ac geri o Zaman demezmie iste bu ö.z degilde ne
sinir oldum resmen ya..Adam sabahtan beri hadi hadi deyip duruyordu..leptopu kapattim hadi cikalim dedim..Adam demezzmi bu programa konsantre oldum ..sen yaziyorken bende bakayim dedim...iyide leptopu kapattim dedim ee ac geri o Zaman demezmie iste bu ö.z degilde ne
bence bir doktora danis eniyisivitamn hapı mı kullansam acaba :44:
ne Cabuk geldim demi..herif gitmedi naapiimburdayım
gel sen
içir adamın sütünü
cabuk uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?