80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sanırım ama şişersin bak ona göre darmar yapacan

yapcam yapcam pazartesi başlıorm inşşş spora da ...
ya aslnda ben çok yaptım spor salona da gttm ebru da yaptım şu aralar zor gelıo ama başlaynca klo verdkçe hırslanıo insan otomatikman yapmak istıo ....

kızzzz bizim kocalar acaba misafir olarakgirip okuyolarmdır buralarııı

anam benimki garanti yoktur uyuz fosur fosur uyuyor hafta içi desen bulamaz bile KKyı hadi kkyi bulmuş olsa bizim topiği bulamaz o yüzden çok rahatım

evt işte ondan mı yapasım gelmıo ya (itiraf edeym )
sana acilen enerji verecek kalorisiz birseyler bulmak gerek:44::44::44::44::44:

kızzzz bizim kocalar acaba misafir olarakgirip okuyolarmdır buralarııı
kiz benim herif gelirse kesin tanirim..bizimki antep sivesinde konustugu icin yazmasida antep sivesinde..cocuklukta gelmisler fazla bir dilbilgisi bilgisi yok kesin cakarim valla..ama sadece okuyorsa bilemem..ama okumayada cok tembel..internette birsey arastirir gelir bana okutturur o derece yani...ogluda kime cekmisse artik

vitamn hapı mı kullansam acaba :44:

Arkadaslar ben kacar cocuk erken uyaniyo birde bugun dunyanin isini yaptim bide spor fazla geldi cok yorgunum herkese ii geceler bol sohbetler...:

kocaların bilgisayarlarını arada çaktırmadan geçmişlerine bakın bence ciddi bi iş bu
kız benimki kıbrısta nerde görcem bilgisayarını ben onun
yüzünü gören cennetlik
anam benimki garanti yoktur uyuz fosur fosur uyuyor hafta içi desen bulamaz bile KKyı hadi kkyi bulmuş olsa bizim topiği bulamaz o yüzden çok rahatım
benim ki çok rahat bulur walllaaa
o da donanım habere giriyo bende oraya mı girsemmm
girerlersede öküz olduklarını artık tescilli bir şekilde lütfen kabul etsinler

kocammmm giriyosan mesajjjj sanaaaaa

sinir oldum resmen ya..Adam sabahtan beri hadi hadi deyip duruyordu..leptopu kapattim hadi cikalim dedim..Adam demezzmi bu programa konsantre oldum ..sen yaziyorken bende bakayim dedim...iyide leptopu kapattim dedim ee ac geri o Zaman demezmi e iste bu ö.z degilde ne

bırak otlasın programında

bak içim ısınmaya başladı senin adama:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…