80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla kaptisim sorma bende ne mutlu oluyorum anlatamam...
ins topluca fazlalıklarımızı bir iki ayda bırakırız yeryüzüne

oooo maşallah tatlım gitmiş kilocuklar. ben şişiyorum sen veryorsun desene. aman nazar değmesin çok sevindim. inş. ben de fazla almadan bi atlatsam şu gebeliği. o kadar dikkat ediyorum ama 60,5 oldum bile 20 haftada. inşallah 70i görmeden alırım sıpamı kucağıma bu sefer:)

Doktora gttm diyetisyen için kana baktılar iiydi kan degerlerim aslında , haftaya da egzersize başalrsam daha dinç olurum inşş ...

Doktora gttm diyetisyen için kana baktılar iiydi kan degerlerim aslında , haftaya da egzersize başalrsam daha dinç olurum inşş ...

evet insan hareket ettikce daha canlaniyor..ben yürüyüs yaptigim günler yapmadigim günlere göre daha enerjik ve mutlu oluyorum

şu sitenin yenileme yapmadan gelen cevapları göstermemesini hiççç sevmiyorummmm
yöneticilere duyrulurrrr

karatay diyeti hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar 2 öğün diyor kalori hesaplama sağlıklıysa ye diyor,yapan var mı

Valla bende bazen deng gelince izliyorum ama bazı şeyleri bana biraz tuhaf geliyor
Günde 3 dese tamamda 2de çok az yani insan o zamanda aç kalmamak için çamış gibi yer tövbe ya Rabbim yaa gece gece kendi kendime güldüm
Ne bileyim aslında yapanlara danışmak lazım kadın çubuk kraker gibi vardır bir bildiği diyesim geliyor ama günde 2 kere yemek yemek de bende yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…