bende bayılıyorum aama izleyemiycem saaler değişti yarın sabah kalkmakta zorlanmıyayım düzene gireyim diye yatıommm öpüyom sizi iii geceler
çıkmadan menümü de yazayım
sabah: domates peynir 2 dilim börek yarım dilim ekmek üzerine sucuk peynir
ara yok 3 saat yürüyüş yaptım ama motorlara bakarken hızlıydı çünkü dükknlar hep kağalıydı
akşam 1 porsiyon ızgara salata 1 dilim ekmek
ara 1 neskafe
Geceniz hayrosun bebeklersizin tv deki tipler bu smile mı benziyor
Hosgeldiiiiiin hemsire hanimoooo maşallah tatlım gitmiş kilocuklar. ben şişiyorum sen veryorsun desene. aman nazar değmesin çok sevindim. inş. ben de fazla almadan bi atlatsam şu gebeliği. o kadar dikkat ediyorum ama 60,5 oldum bile 20 haftada. inşallah 70i görmeden alırım sıpamı kucağıma bu sefer:)
Tatlı çekmesinde ... Bi ara şişi yersin :)şiş deyince
canım et istedi haaaaa
Eh yetincez napalim :))))alırız başa senin için yavrucum nolcak
1985 izmir kafimi
Eh yetincez napalim :))))
bende 86 ist.
2 cocuk
Yorum yapim mı dicem amaslm kizlar massalh burasi cok gusel olmus nese ben menumu yaziyim
sabah:bi parca pide biraz cokelek bi yumurta domates salatalik surme peynir
ara:iki mandalina
oglen:4diet buskuwi sutlu kahwe
ara:mandalina
aksam:kanat patates firinda yapmistim kendi yaginda suyunda biraz ondan we salata
ara:yarim gofret cay kuru kayisi
2litre su yemeklerden once yogurtlu uclu karisim leslie2mil
Kiz öyle cok erkende evlenmedim ama .:)86 2 cocukmu
zehirlerim ben kendimi yaaaaaaaaaaaaaa
bu birazda kişiden kişiye değişiyorkızlar şimdi regl olduğumuzda kaç kg alıyoruz yani kg eder mi ben bu hafta tartılamadım hemde regl oldum yani sevineyim mi tartılamadığım için
kaptanım ellerine emeğine sağlık .[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] 0
[/TD]
[TD] nick
[/TD]
[TD] başlangıç
[/TD]
[TD] geçen hafta
[/TD]
[TD] bu hafta
[/TD]
[TD] giden
[/TD]
[TD] toplam giden
[/TD]
[TD] hedef
[/TD]
[TD] spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1
[/TD]
[TD] fezay
[/TD]
[TD] 94.8
[/TD]
[TD] 88.6
[/TD]
[TD] 86.6
[/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD] 8
[/TD]
[TD] 75
[/TD]
[TD] yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2
[/TD]
[TD] wintersun
[/TD]
[TD] 83
[/TD]
[TD] 80.6
[/TD]
[TD] 79.1
[/TD]
[TD] 1.5
[/TD]
[TD] 3.9
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD] EYLÜL SILA
[/TD]
[TD] 89
[/TD]
[TD] 84.5
[/TD]
[TD] 83.3
[/TD]
[TD] 1.2
[/TD]
[TD] 5.7
[/TD]
[TD] 68
[/TD]
[TD] 3gün yürüyüş ender hrkt
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4
[/TD]
[TD] minikkelebk
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] 69.4
[/TD]
[TD] 68.8
[/TD]
[TD] 0.6
[/TD]
[TD] 11.2
[/TD]
[TD] 57
[/TD]
[TD] 2 saat yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5
[/TD]
[TD] beyazcan
[/TD]
[TD] 86
[/TD]
[TD] 76.3
[/TD]
[TD] 76.3
[/TD]
[TD] 0
[/TD]
[TD] 9.7
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6
[/TD]
[TD] ceco34
[/TD]
[TD] 120
[/TD]
[TD] 105
[/TD]
[TD] 105
[/TD]
[TD] 0
[/TD]
[TD] 15
[/TD]
[TD] 85
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7
[/TD]
[TD] SueSue
[/TD]
[TD] 87.5
[/TD]
[TD] 83.9
[/TD]
[TD] 84.1
[/TD]
[TD] +0.2
[/TD]
[TD] 3.4
[/TD]
[TD] 68
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8
[/TD]
[TD] duyum
[/TD]
[TD] 79
[/TD]
[TD] 71
[/TD]
[TD] 71.5
[/TD]
[TD] +0.5
[/TD]
[TD] 7.5
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD] 2-3 saat yürüyüş ender hrktleri
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 9
[/TD]
[TD] ayyuzlum0211
[/TD]
[TD] 85.5
[/TD]
[TD] 91
[/TD]
[TD] 92
[/TD]
[TD] +1
[/TD]
[TD] 8.5
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
laf aramizda bu adamda bir tuhaflikmi var:44::44::44::44: söyle yumusaktan hanimhanimcik
ya yanindaki tombis pembe giymis hatuna deli oldum valla..yok insan o yada bu sebeple kilolu oluyor cok normal..ama o kiloya bu kiyafet oldumu be gülüm..ne Kadar yag var cikarmisin ortaya..Sumo gürescileri gibi olmus hatun...biraz daha derli toplu giyse cok daha sempatik hos görünecekti haksizmiyim amahicmi esi dostu yoktu bu hatununda uyarmadi aman bacim kardesim esim Dostum sakin bunu giyme duyum görür topige söyler zor durumda kalirsin diye
aysima kim kız:44::44::44::44::44:ayyyysen bizimm küçük balinamızsınnnn canımmmm büyükk hatta çok büyük balina ,dinazor ve fil ünvanları benim kimselere kptırmam fotonu bekliyoz bahane yokkkk
ne güzel olurduayyüzlümmm göbenide biz keserdik bebeğin kk bize verdiği yetkiye dayanarak aysima bebeğin göbüşünü kesiyoruzzz
Selamün Aleyküm Kızlarrrrrrrr
Misafirlerimi uğurlayıp ( Annemler ve kardeşim ) hemen kendimi buraya attım
Gece çok güzel geçti ve çok şükür fazla kaçırmadım
Tek eksi yanım işte bugün gün içinde su içememiş olmamNedense bu aralar canım hiç su içmek istemiyor ama yarın kendime şöyle 1 litrelik bir şişe alıyorum kendime ve zorla da olsa su içiyorum
Bitkisel çayda içmedim bugün ama hemen suyumu kaynatıp bir fincan içiyorum birazdan
Bugün yediklerime gelince
Sabah biraz geç kalktığımız için sabah ve öğlen bir oldu
3 dilim ( ufak ) köy ekmeği
1 kk kadar beyaz peynir
1/2 domates
5 - 6 dilim salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı böğürtlen reçeli
2 fincan şekersiz çay
Akşam ( saat 6 gibi yedik )
1 kase kırmızı mercimek çorbası
3 YK kadar kırmızı et
4 Yk kadar pilav
2 YK havuç salatası
2 YK arpa şehriye salatası ( dünden kalmıştı bitsin dedik )
2 bardak ayran
Saat 7 gibi çay faslı ( şekersiz tabiki ) ama yanında 2 KK kadar kızın kalan pastasından yedim ( annemlere ayıp olmasın diye çok az tadına baktım )
Şimdide beyaz çayımı içerim hazmetsin diye
Yarın inşallah 3 öğün yaparım ve çok fazla kaçırmamtabi suyumda kesin içilecek
Valla ben bir ara yazmıştım öyle birşey
Yemeklerden 1 saat evvel 1 kaseye yakın yeniliyordu ( hem iştah kapatıyor hem zayıflatıyormuş yazıyordu nette ) tabi ben tembel teneke hala yapacağım
Dur aklımdayken yarın alayım bende zerdecal ve zencefilimide yapmaya başlıyayımbelki fayda eder
Arada keyfimi kaçırsada dediğin gibi herif seviyor da uzamıyor olaylar
Sabahtan beri adamcağız bana yakınlık göstermeye çalışıyor her fırsattatabi KV yine inadım inat modunda :26:
Yarın hanıma akıllı telefon almaya gidilecekmiş
Bende sırf gıcıklığına peşine takılacağım eşiminhatta eşim nasıl bir moda girdiyse kıza telefon almaya yanaşmayan adam gitmişken sanada alalım bir tane dedi kızıma havalarda uçuyor cadı tabi hala elinde tablet karar vermeye çalışıyor ne alsam diye
Eminim KV beni görünce pek sevinecektirama umurum değil benim huzurumu ve keyfimi kaçıramaz kadın
Canım üzülme eminim doğumdan sonra hiç birşeycik kalmayacaktır
Yinede o resmi saklaİlerde keşke çektirip hatıra saklasaydım dersin Eminim o halin bile çok hoştur kendine haksızlık etme
çoktaaaan sildim o resmi çoook felaket çıkmıştı ya
Aramıza tekrar hoşgeldin o zaman
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz
naber millet herkes iyimi bakalim gecmis yapmadim henüz ...ay ölüyorum yorgunluktan...su twisteri yaptim...dün 25 dakika..bu gün 30 dakika...yarim 35 dakika....böyle 45 dakikaya Kadar gider..45 dakikada sabitleyecegim...bir hafta sadece 1 defa yapmayi düsünüyorum günde..sonra Sabah aksam..haftada 1 günde yapmam metobolizmayi kandiririm
iki gündür acayip ishal olmusum afedersiniz amaresmen su ya sanirim Sabah ackarna yedigim zeytinyaginda beklemis kuru incir yapiyor...3-4 gündür hersabah ackarna yiyorum..gerci hic menüye yazmadim degilmi...:26::26::26::26: yada form cayi yapiyor..3 gündür form cayi iciyorum günde 1 defa....aslinda keserimde birazda isime geliyor malum Cuma herifle meydanda vurusacaz...ay bu laf biraz ayip gibi oldu ama öyle degil yani..kovboylar meydanda bulusup silah cekip vurusuyorlar ya yani ondan..akliniza baska birsey gelmesin
bu sebeple bagirsaklarimin bozulmus olmasi isime bile gelior yani...biliyorum bu hafta pekte saglikli yollarla ilerlemiyorum ama bu adamin diline düsmek istemiyorum..son bir gayretle 69 u görmeliyim baska carem yok
Yorum yapim mı dicem ama
sende bana kendi menüne bak diyebilirsin
efenim bu sebebdendir ki menümü duzeltiiiiiip, yarından tezi yok yorum yapcam...
bu yorumlar birbirimize cooook iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?