80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi şarkı söleyen hatun varya
herşeyi anladım
saç rengi giyim
herşeyi ama anladım yani
o pembe askı nedir allasennnnnnnn
ya şeffaf tak ya takma zaten minnacık kadın
onda memede yoktur
erkek olsam yeminle bu kadının o pembe askısı yüzünden iktidarsızlığa 28 yasımda ayak basardım
tiksinç

yok kiz o kesin kocisiyle konusuuyordur birazdan gelir..yada gecmis yapiyordur..okusa kesin cevabini verirdi..hiic üstüne alinma bence kiz su twisteri Sabah aksammi yapsam yoksa bu hafta...yogurt cok saglikli biliyorum cokta severek yerim ama isin sagligini düsünemiyorum bu hafta..varsa yoksa iddea...yani parasindada degilim..daha bu gün 100 euro sunu yendim ladeste morali cok bozulunca 50 sini bagisladim ama neeyse..yani parasinda degilim ama dilinden kurtulamam..üstelikte cakmanin yaninda cok zoruma gider..kesinde konusur eline firsat gececek ya..nayir nolamaz..estetikciye gidip liposakjinmi yaptirsam acaba:26::26::26::26::26::26: 5 gündede nerde bulup yaptiracam burasi türkiye degilki hatir gönül para konussun
bakbak bakkkkk kadın bu cıcegın rengınde ayol
ayol adam sende b...m rengindesin
haraketlere bak yolarım o saçı başı
aslan yelesi pis herif
aaslanyelesi pis herif haaa

yok yok kesin bununda icine duyum kacti..vah vah

tartının ayarıyla oyna hafifden

laf aramizda bu adamda bir tuhaflikmi var:44::44::44::44: söyle yumusaktan hanimhanimcik
ya yanindaki tombis pembe giymis hatuna deli oldum valla..yok insan o yada bu sebeple kilolu oluyor cok normal..ama o kiloya bu kiyafet oldumu be gülüm..ne Kadar yag var cikarmisin ortaya..Sumo gürescileri gibi olmus hatun...biraz daha derli toplu giyse cok daha sempatik hos görünecekti haksizmiyim ama hicmi esi dostu yoktu bu hatununda uyarmadi aman bacim kardesim esim Dostum sakin bunu giyme duyum görür topige söyler zor durumda kalirsin diye

kadın ne bulursa gecirmiş üzerine
zaten yayık ayranı gibi kadın
yaydıkca yaymış

kobra show ha
ahahahaaha
nerende besliyon o kobrayı bakem sennnnnnnnnnnnnnnnn

tartının ayarıyla oyna hafifden

mümkün degil..dijital..ama kiz vermem gereken 1,5 Kilo..Cuma günü 71.5 tim..bu Sabah tartilmadim ama dün Sabah 71,3 tüm..yani 1,5 Kilo isimi görüyor...4 gece ac kalicam..üstünede spor...ayran dietinede cok güveniyorum..insallah güvendigim daglara kar yagmazda bu istende alnimin akiyla cikarim
ayy cumaya cok heyecanliyim..persembe aksamindan 3 asagi bes yukari anlarim..bu durumda baktimki hala 69 göremeyecegim erkenden birseyi bahane eder cikarim evden..aksama Kadar ac susuz gezerim...gecede beter aclikla yatarim ama cumartesi sabahina 1 Kilo kesin farkeder..o Zaman kadarda 1 Kilo verebilirsem tamamdir...vidanin rahat degil bunu düsünürken ama onun aylarca olurolmaz heryerde dedide yapamadi muhabbetini düsününce isi pislige vurmaktan baska carem kalmiyor allahim sen affet beni..bu Adam beni günahkar yapiyor

wintersun pardon canım ciğerimde o şemada ben niye yokum
üvey evlatmıyım ben
siz beni kknın kapı önündemi buldunuzda bana külkedisi muamelesi yapıonuz

wintersun ben sorumun cevabını alamadım
sorumun cevabını alamayınca geriliyom
gerilincede yiyorum

ben daha da gerildim canımmmmm

dön alllah dön kaç sayfa geçmiş yaptımmm çıka çıka 21 ekimde çıktın karşıma

canım benim kaç kere yeni gelenlere söledim 2 hafta bildirim yapılacak 3. hafta listedesiniz diyeee ama sen beni hiç iplememişsin sanki

kadın ne bulursa gecirmiş üzerine
zaten yayık ayranı gibi kadın
yaydıkca yaymış

kobra show ha
ahahahaaha
nerende besliyon o kobrayı bakem sennnnnnnnnnnnnnnnn

kiz bu ille bir yilan cinsinden olacaksa piton olmali..yani prograndan önce bir dana yutmus gibi... gözlerimi göbeginden alamiyorum...bizim herifte onun koyun yutmus serisinden sanirim haaa itiraf etmek gerekirse dogumdan sonra benimde asagi kalir yanim yoktu yani itiraf ediyorum

kaptanim sitemlenen masumyüzlüce degilmiydi:44::44::44::44::44::44: yoksa yoksa Cuma sitresinden kecilerimi kacirdim ben

canım sitemlenen masumyüzlüce ama asıl girmesi gereken minieksper
masum 21 ekimde katılmış aramızaaa
minieksperi napcam çok üzülürse yarın tekrar liste çıkartırım

Son düzenleme:
İyi akşamlar, yatmadan menüyü yazayım dedim ama bugünkü menü diyetlik değildi,akşam bayağı kötü oldu. Davetteydik,aslında kek dışında iyi sayılırdı ama kek batırdı.
Sabah-Öğle:
1 dilim uno denge ekmek
1 dilim beyaz peynir
2 zeytin
1/2 domates
1 salatalık
5 süs biberi
dereotu, maydanoz
şekersiz çaylar
Akşam:
1 dilim ekmek
1 mangal köfte
2 mangal şiş
soğanlı sumak salata
lahana salata
pişmiş domates-biber
1.5 bardak şalgam
Ara:
2 dilim kek
şekersiz çaylar

1 lt su

Son düzenleme:

dur tahmin edeyim aksam Mangal sefasi vardi degilmi nasil anladim ama evet canim 2 dilim kek cok olmus..Hemde aksam aksam

bende bayılıyorum aama izleyemiycem saaler değişti yarın sabah kalkmakta zorlanmıyayım düzene gireyim diye yatıommm öpüyom sizi iii geceler

çıkmadan menümü de yazayım

sabah: domates peynir 2 dilim börek yarım dilim ekmek üzerine sucuk peynir

ara yok 3 saat yürüyüş yaptım ama motorlara bakarken hızlıydı çünkü dükknlar hep kağalıydı

akşam 1 porsiyon ızgara salata 1 dilim ekmek

ara 1 neskafe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…