yok kiz o kesin kocisiyle konusuuyordur birazdan gelir..yada gecmis yapiyordur..okusa kesin cevabini verirdi..hiic üstüne alinma benceyogurt kilo vermede yardımcı olan en önemli besinlerden birisidir
yogurdu kesme bence
:44::44: başka ne yaptırsak sana yaaaa
şimdi 500 kaloriyi ayranla
500 kaloriyide perşembe akşamı.... ahahahaha neyse sustum
kaptanınız takmıo beni
batırcam gemisini kadının haberi yok
aaslanyelesi pis herif haaabakbak bakkkkk kadın bu cıcegın rengınde ayol
ayol adam sende b...m rengindesin
haraketlere bak yolarım o saçı başı
aslan yelesi pis herif
yok yok kesin bununda icine duyum kacti..vah vahşimdi şarkı söleyen hatun varya
herşeyi anladım
saç rengi giyim
herşeyi ama anladım yani
o pembe askı nedir allasennnnnnnn
ya şeffaf tak ya takma zaten minnacık kadın
onda memede yoktur
erkek olsam yeminle bu kadının o pembe askısı yüzünden iktidarsızlığa 28 yasımda ayak basardım
tiksinç
yok kiz o kesin kocisiyle konusuuyordur birazdan gelir..yada gecmis yapiyordur..okusa kesin cevabini verirdi..hiic üstüne alinma bencekiz su twisteri Sabah aksammi yapsam yoksa bu hafta...yogurt cok saglikli biliyorum cokta severek yerim ama isin sagligini düsünemiyorum bu hafta..varsa yoksa iddea...yani parasindada degilim..daha bu gün 100 euro sunu yendim ladeste morali cok bozulunca 50 sini bagisladim ama neeyse..yani parasinda degilim ama dilinden kurtulamam..üstelikte cakmanin yaninda cok zoruma gider..kesinde konusur eline firsat gececek ya..nayir nolamaz..estetikciye gidip liposakjinmi yaptirsam acaba:26::26::26::26::26::26: 5 gündede nerde bulup yaptiracam burasi türkiye degilki hatir gönül para konussun
aaslanyelesi pis herif haaa
laf aramizda bu adamda bir tuhaflikmi var:44::44::44::44: söyle yumusaktan hanimhanimcikşimdi şarkı söleyen hatun varya
herşeyi anladım
saç rengi giyim
herşeyi ama anladım yani
o pembe askı nedir allasennnnnnnn
ya şeffaf tak ya takma zaten minnacık kadın
onda memede yoktur
erkek olsam yeminle bu kadının o pembe askısı yüzünden iktidarsızlığa 28 yasımda ayak basardım
tiksinç
laf aramizda bu adamda bir tuhaflikmi var:44::44::44::44: söyle yumusaktan hanimhanimcik
ya yanindaki tombis pembe giymis hatuna deli oldum valla..yok insan o yada bu sebeple kilolu oluyor cok normal..ama o kiloya bu kiyafet oldumu be gülüm..ne Kadar yag var cikarmisin ortaya..Sumo gürescileri gibi olmus hatun...biraz daha derli toplu giyse cok daha sempatik hos görünecekti haksizmiyim amahicmi esi dostu yoktu bu hatununda uyarmadi aman bacim kardesim esim Dostum sakin bunu giyme duyum görür topige söyler zor durumda kalirsin diye
tartının ayarıyla oyna hafifden
wintersun pardon canım ciğerimde o şemada ben niye yokum
üvey evlatmıyım ben
siz beni kknın kapı önündemi buldunuzda bana külkedisi muamelesi yapıonuz
wintersun ben sorumun cevabını alamadım
sorumun cevabını alamayınca geriliyom
gerilincede yiyorum
ben daha da gerildim canımmmmm
dön alllah dön kaç sayfa geçmiş yaptımmm çıka çıka 21 ekimde çıktın karşıma
canım benim kaç kere yeni gelenlere söledim 2 hafta bildirim yapılacak 3. hafta listedesiniz diyeee ama sen beni hiç iplememişsin sanki
kadın ne bulursa gecirmiş üzerine
zaten yayık ayranı gibi kadın
yaydıkca yaymış
kobra show ha
ahahahaaha
nerende besliyon o kobrayı bakem sennnnnnnnnnnnnnnnn
kaptanim sitemlenen masumyüzlüce degilmiydi:44::44::44::44::44::44: yoksa yoksa Cuma sitresinden kecilerimi kacirdim benminikeskper canımmmm çooook özür dilerim ben seni bu hafta unuttum yaaaaaa
kaptanim sitemlenen masumyüzlüce degilmiydi:44::44::44::44::44::44: yoksa yoksa Cuma sitresinden kecilerimi kacirdim ben
yedinmi fircayitamam bekleriz no problemo kaptan
hemen sazan gibi atlamasaydim 5 Dakka sonra anlayacakmisim zaten...mesajlarin simdi geldi okudumcanım sitemlenen masumyüzlüce ama asıl girmesi gereken minieksper
masum 21 ekimde katılmış aramızaaa
İyi akşamlar, yatmadan menüyü yazayım dedim ama bugünkü menü diyetlik değildi,akşam bayağı kötü oldu. Davetteydik,aslında kek dışında iyi sayılırdı ama kek batırdı.
Sabah-Öğle:
1 dilim uno denge ekmek
1 dilim beyaz peynir
2 zeytin
1/2 domates
1 salatalık
5 süs biberi
dereotu, maydanoz
şekersiz çaylar
Akşam:
1 dilim ekmek
1 mangal köfte
2 mangal şiş
soğanlı sumak salata
lahana salata
pişmiş domates-biber
1.5 bardak şalgam
Ara:
2 dilim kek
şekersiz çaylar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?