- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
aysima kim kız:44::44::44::44::44:
o kadar şey yapsam benim bağırsaklarım erirdi her haldekız az çıkacam tartıda diye ölecen ya hem kuru incir hem form çayı hem zeytin yağı. üzerine bide ayran detoksu yapacan hastanelik olmazsan. ha bide bol su iç gözünü seveyim fazlasıyla su kaybediyosun:18::18::18::18:
Aramıza tekrar hoşgeldin o zaman
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz
günaydınn canım inşallah ben bu haftayı bir atlatırsam gelecek hafta motive olurum umarım iyi ara vermiştim çünkügünaydınçk sevdiğim arkadaşlarım
yeni bir hafta başlıyor,işallah hepimiz daha azimli daha iradeli oluruz
canım benim hayırlı olsun olmazsın yaza çok var daha ama stres yapıp kendini yemeye vermezsen sorun olmaz ben gelinlik provasına gitti 1 ay kala oo nasılsa gelinlik bütün kiloyu saklıyor dedim sonuç ta 2 kilo alarak gelinlik giydim 70 kiloluk gelin oldum neyse ki boydan yırttimgunaydın kızlar bır anda ortadan kayboldum farkındayım , hayatta beklemedıgım olaylar gerceklesıyorsanırım bu yaza evlenıyorum ben ya :26::26: bu hafta sonu benım aılemle tanısıldı ve sımdı ıkı aıle tanısacak:26: subat tatılınde nısan ve yaza dugun ınsallah cok hızlı ılerlıyor hersey tanısmamız olayların bu dereceye gelmesı falan Allahtan hayırlısı kılo durumumla hıc ılgılenemıyorum aldımmı verdımmı ne durumdayım bılmıyorum ama kılolu gelın olmak ıstemıyorum :26:
günaydınn canım inşallah ben bu haftayı bir atlatırsam gelecek hafta motive olurum umarım iyi ara vermiştim çünkü
canım benim hayırlı olsun olmazsın yaza çok var daha ama stres yapıp kendini yemeye vermezsen sorun olmaz ben gelinlik provasına gitti 1 ay kala oo nasılsa gelinlik bütün kiloyu saklıyor dedim sonuç ta 2 kilo alarak gelinlik giydim 70 kiloluk gelin oldum neyse ki boydan yırttim
gunaydın kızlar bır anda ortadan kayboldum farkındayım , hayatta beklemedıgım olaylar gerceklesıyorsanırım bu yaza evlenıyorum ben ya :26::26: bu hafta sonu benım aılemle tanısıldı ve sımdı ıkı aıle tanısacak:26: subat tatılınde nısan ve yaza dugun ınsallah cok hızlı ılerlıyor hersey tanısmamız olayların bu dereceye gelmesı falan Allahtan hayırlısı kılo durumumla hıc ılgılenemıyorum aldımmı verdımmı ne durumdayım bılmıyorum ama kılolu gelın olmak ıstemıyorum :26:
hoş geldin canımın içi güzel kızzz
demek evleniyorsun,ama senin gibi güzel kızı bekar durdurmazlar.. hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin
eminim çokk güzel bi gelin olucaksın..
gunaydın kızlar bır anda ortadan kayboldum farkındayım , hayatta beklemedıgım olaylar gerceklesıyorsanırım bu yaza evlenıyorum ben ya :26::26: bu hafta sonu benım aılemle tanısıldı ve sımdı ıkı aıle tanısacak:26: subat tatılınde nısan ve yaza dugun ınsallah cok hızlı ılerlıyor hersey tanısmamız olayların bu dereceye gelmesı falan Allahtan hayırlısı kılo durumumla hıc ılgılenemıyorum aldımmı verdımmı ne durumdayım bılmıyorum ama kılolu gelın olmak ıstemıyorum :26:
hosbuldum cnm tsk ederım ıns cnm benımhosgeldin canm hayirli olsun.hicccc stres yapma o tatli telaslar kendiligunden olur gider sonra hic haturlamiyosun bile.
tskler cnm benım , aynen tekrar baslamam lazım cok fazla bı zamanım yok gıbı dugun yaza ama nısanıydı ıstemeseydı derken cok fazla bı zaman kalmıyorcanım hayırlı olsun inşallah. eh artık psikopata bağlama kendini mutluluklar seni bekliyo. eğer kilolu gelin olmak istemiyosanda hadi biraz gayret et.
tamam canım izin varsa yorum yaparım :)yap canm zaten yorum alipta jendimizi duzeltelim diye giriyoruz menumuzu yaziyoruz yorumlara acigim we destegede ihtiyacim war.suaralar coooooooiik bunalimdayim kilo yuzunden kotu zamanlar geciriyorum gercekten pskolojik olarak hiiic iyi deilim
Oooo maşallah ya... Pek hızlı olmus gercekten... kısmetler zaten kapıda bekliyormuş , kiloları verince.... Hooooop hemen kapıyı calmislar:123:gunaydın kızlar bır anda ortadan kayboldum farkındayım , hayatta beklemedıgım olaylar gerceklesıyorsanırım bu yaza evlenıyorum ben ya :26::26: bu hafta sonu benım aılemle tanısıldı ve sımdı ıkı aıle tanısacak:26: subat tatılınde nısan ve yaza dugun ınsallah cok hızlı ılerlıyor hersey tanısmamız olayların bu dereceye gelmesı falan Allahtan hayırlısı kılo durumumla hıc ılgılenemıyorum aldımmı verdımmı ne durumdayım bılmıyorum ama kılolu gelın olmak ıstemıyorum :26:
İns canım... Hoşgeldin tekrargünaydın günaydın kısçeler umarım herkes için mutlu huzurlu bir gün olur bugün tekrar aranıza katılıyorum dilerim hepimiz sağlılklı kilocuklarımızı veririz
İyiyiz prensescigimtamam canım izin varsa yorum yaparım :)
yalnız degilsin kilolarımız hepimizin moralini çökertiyor .... Üzülme zam edip başaracağız hep birlikte
Oooo maşallah ya... Pek hızlı olmus gercekten... kısmetler zaten kapıda bekliyormuş , kiloları verince.... Hooooop hemen kapıyı calmislar:123:
İns canım... Hoşgeldin tekrar
[UOTE=88prenses22;32421159]günaydın kızlar
herkesler iyi mi?
yalnız degilsin kilolarımız hepimizin moralini çökertiyor .... Üzülme azm edip başaracağız hep birlikte
Oooo maşallah ya... Pek hızlı olmus gercekten... kısmetler zaten kapıda bekliyormuş , kiloları verince.... Hooooop hemen kapıyı calmislar:123:
herkesler iyi mi?
İyiyiz prensescigim
sen nasılsın ... Oglus nasıl
yalnız degilsin kilolarımız hepimizin moralini çökertiyor .... Üzülme azm edip başaracağız hep birlikte
herkesler iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?