80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aysimaa

bilmemm seniin kız olabilirmi:26:

günaydınçk sevdiğim arkadaşlarım
yeni bir hafta başlıyor,işallah hepimiz daha azimli daha iradeli oluruz

gunaydın kızlar bır anda ortadan kayboldum farkındayım , hayatta beklemedıgım olaylar gerceklesıyor sanırım bu yaza evlenıyorum ben ya :26::26: bu hafta sonu benım aılemle tanısıldı ve sımdı ıkı aıle tanısacak:26: subat tatılınde nısan ve yaza dugun ınsallah cok hızlı ılerlıyor hersey tanısmamız olayların bu dereceye gelmesı falan Allahtan hayırlısı kılo durumumla hıc ılgılenemıyorum aldımmı verdımmı ne durumdayım bılmıyorum ama kılolu gelın olmak ıstemıyorum :26:

Son düzenleme:
günaydınçk sevdiğim arkadaşlarım
yeni bir hafta başlıyor,işallah hepimiz daha azimli daha iradeli oluruz
günaydınn canım inşallah ben bu haftayı bir atlatırsam gelecek hafta motive olurum umarım iyi ara vermiştim çünkü

canım benim hayırlı olsun olmazsın yaza çok var daha ama stres yapıp kendini yemeye vermezsen sorun olmaz ben gelinlik provasına gitti 1 ay kala oo nasılsa gelinlik bütün kiloyu saklıyor dedim sonuç ta 2 kilo alarak gelinlik giydim 70 kiloluk gelin oldum neyse ki boydan yırttim

günaydın günaydın kısçeler umarım herkes için mutlu huzurlu bir gün olur bugün tekrar aranıza katılıyorum dilerim hepimiz sağlılklı kilocuklarımızı veririz

İnsallah canim.ole olur kilo.konusunda.streslindegilom.ama dugundu ailelerdi istemeydi onlar baya stresli.olacak.cnm.ins hayirlisiyla.atlatirim.bu tatli telaslari

hoş geldin canımın içi güzel kızzz

demek evleniyorsun ,ama senin gibi güzel kızı bekar durdurmazlar..hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin

eminim çokk güzel bi gelin olucaksın..

hoş geldin canımın içi güzel kızzz

demek evleniyorsun ,ama senin gibi güzel kızı bekar durdurmazlar..hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin

eminim çokk güzel bi gelin olucaksın..

hosbuldum canımm .Allah razı olsun cnm o senın kalbının guzellıgı bıraz hızlı oldu ama ınsallah guzel olucak tabı evlılık bıraz tedırgın etmıyor degıl ıns ıstedıgım gıbı bır gelın olurum

hosgeldin canm hayirli olsun.hicccc stres yapma o tatli telaslar kendiligunden olur gider sonra hic haturlamiyosun bile.

canım hayırlı olsun inşallah. eh artık psikopata bağlama kendini mutluluklar seni bekliyo. eğer kilolu gelin olmak istemiyosanda hadi biraz gayret et.

hosgeldin canm hayirli olsun.hicccc stres yapma o tatli telaslar kendiligunden olur gider sonra hic haturlamiyosun bile.
hosbuldum cnm tsk ederım ıns cnm benım
canım hayırlı olsun inşallah. eh artık psikopata bağlama kendini mutluluklar seni bekliyo. eğer kilolu gelin olmak istemiyosanda hadi biraz gayret et.
tskler cnm benım , aynen tekrar baslamam lazım cok fazla bı zamanım yok gıbı dugun yaza ama nısanıydı ıstemeseydı derken cok fazla bı zaman kalmıyor

yap canm zaten yorum alipta jendimizi duzeltelim diye giriyoruz menumuzu yaziyoruz yorumlara acigim we destegede ihtiyacim war.suaralar coooooooiik bunalimdayim kilo yuzunden kotu zamanlar geciriyorum gercekten pskolojik olarak hiiic iyi deilim
tamam canım izin varsa yorum yaparım :)
yalnız degilsin kilolarımız hepimizin moralini çökertiyor .... Üzülme azm edip başaracağız hep birlikte

Oooo maşallah ya... Pek hızlı olmus gercekten... kısmetler zaten kapıda bekliyormuş , kiloları verince.... Hooooop hemen kapıyı calmislar:123:
günaydın günaydın kısçeler umarım herkes için mutlu huzurlu bir gün olur bugün tekrar aranıza katılıyorum dilerim hepimiz sağlılklı kilocuklarımızı veririz
İns canım... Hoşgeldin tekrar
[UOTE=88prenses22;32421159]günaydın kızlar
herkesler iyi mi?[/QUOTE]
İyiyiz prensescigim
sen nasılsın ... Oglus nasıl

Son düzenleme:
İyiyiz prensescigim
sen nasılsın ... Oglus nasıl[/QUOTE]

iyiyim canım oğlum da iyi
seninkiler nasıllar?

İyiyiz prensescigim

gunaydınn kızlarr nasılsınızzzzzz

Bu sabah gözümü acar açmaz söyleeee sucuklu mucuklu bi kahvaltı geldi gözümün önüne ....
Neyse sonra dur kızım dedim kendime..
En sagliklisindan guzelce karnımı doyurdum ... Aksama kadar süper bi menü çıkartırm umarım ...
Bizim babamizin bugün yarım gun 2 saate gelir... Acilen islere dalmalıyım ...:)

İyiyiz prensescigim

evet cnm bıraz hızlı oldu herhalde nasıp olacak oldumu zamanı geldımı bole oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…