80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah

1 yumurta
1 etimek
1 salatalık
1 domates
3 zeytin
1çk reçel

öğlen: peynirli roka salatası

akşam:tarhana corbası

spor : leslie ile 5 mil

ne yiyecem kız daha dünyalarımı
bilmiyorumi..bana az gibi geldi ama ne biliiim ben fil gibi yemeye alismisim ya seninki kus yemi gibi geldi bana senin menünün toplam kalorisi benim kahvaltidan az ya neyapayim..kahvalti benim icin cok önemli..az yedigimde tüm gün huysuzlaniyorum..gercekten mutsuz memnuniyetsiz bir tip olup cikiyorum ya..hastamiyim nedir kafadan yani..kontak kontak

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] fezay [/TD] [TD] 94.8 [/TD] [TD] 88.6 [/TD] [TD] 86.6 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 8 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 80.6 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 3.9 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] EYLÜL SILA [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 83.3 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 5.7 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 3gün yürüyüş ender hrkt [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] minikkelebk [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 69.4 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 11.2 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]

[TR][TD] 5 [/TD] [TD] beyazcan [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 9.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ceco34 [/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 105 [/TD] [TD] 105 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 15 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] SueSue [/TD] [TD] 87.5 [/TD] [TD] 83.9 [/TD] [TD] 84.1 [/TD] [TD] +0.2 [/TD] [TD] 3.4 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 7.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2-3 saat yürüyüş ender hrktleri [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 91 [/TD] [TD] 92 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 8.5 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]

senin balatalar sıyrık zaten yavrucum iyiyim ben böyle
sevmiyorum yediğim şeyleri paylaşmayıda napacan be yaaaa

ben bir karabiberimmmmmm yuvarlanır giderimmmmmmmmm hobaaaaaaaa tey tey tey

wintersun pardon canım ciğerimde o şemada ben niye yokum
üvey evlatmıyım ben
siz beni kknın kapı önündemi buldunuzda bana külkedisi muamelesi yapıonuz

bu haftada yedim cantayi iyimi bu 3.hafta oldu cantayi yiyeli....insallah bu son olur ya nedir bu kepazelik kardesim..herhafta arti arti..kendimi eshefle kiniyorum ama haftaya insallah Eksi olucam..belki birincilikle

ellerine saglik kaptanim senin elindende canta yemek pek güzel oluyor canim...
bana kirmizi cok yakisiyoooooooooooor

çantacı
hala yeme peşindesin
sen cumayı düşün bence
yeme pesindemi..hani kim nerede bacim bir dilim börek gibim birseyin üstüneyim..kahvaltidan sonra tek yedigim ama haklisinda cumaya 69 görmezsem cumartesi aksami solugu herifle cin restorantinda alacagim..Hemde ben ödeyecegim..yani 50-60 euro nayir nolamaz..bana bunu yapamaz.. keske gecek hafta eteklerim zilcalsaydi simdi son 5 günde ne vericem ben yaaa belki asiri su kaybindan kurtaririm durumu..ha birde kirmizi kart bitmis olacak tek avantajim tek güvencem bu..imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

çin resturanımı öghhkkk
yapın evde makarna yiyin
su kaybı ne demek ya sıyırdınmı ????

ayran detoksu yapsana
ayrıca 3 gün bişey yemezsende 1 kilo verıon

kizlar uydusu olanlarhemen tv 2000 diye bir Kanal var simdi tesadüf gördüm..nolur acin hemen noooluuuuuuuuuuuuuuuuuuuur...sunucu ve sarki söyleyen hatuna bakip yorumlarinizi bekliyorum

çin resturanımı öghhkkk
yapın evde makarna yiyin
su kaybı ne demek ya sıyırdınmı ????

ayran detoksu yapsana
ayrıca 3 gün bişey yemezsende 1 kilo verıon
ayran dietini carsamba persembeye biraktim..insanllah söylenenler Dogru cikarda 2 olmasada 1,5 Kilo ayran dietiyle gider...o Zaman kadarda aksamlari cok ama cok hafif gecirecegim..patlican aldim kösleyip yogurtla yemegi düsünüyorum aksam yemeklerinden birisi olarak..yapabilirsem yarin yapamazsam sali aksamina...birinde sadece salata digerindede sadece yogurtlu patlican..hatta yogurduda yemiyeyim o bile kalori..ben sarmisakla soganla biber domatesle salata yapip yiyeyim...azicik umudum var yani bakicaz artik cumaya neler olucak..tam bizimde bildirim gününe denk gelmezi ne güzel oldu..ya kolay kolay ayin 1 ri cumaya denk gelmiyor onuda animsatmadan gecemeyecegim

wintersun ben sorumun cevabını alamadım
sorumun cevabını alamayınca geriliyom
gerilincede yiyorum
ay tehditinide yiim senin...ne sirinsin kiz bu aksam

bakbak bakkkkk kadın bu cıcegın rengınde ayol
ayol adam sende b...m rengindesin
haraketlere bak yolarım o saçı başı
aslan yelesi pis herif

yogurt kilo vermede yardımcı olan en önemli besinlerden birisidir
yogurdu kesme bence
:44::44: başka ne yaptırsak sana yaaaa
şimdi 500 kaloriyi ayranla
500 kaloriyide perşembe akşamı.... ahahahaha neyse sustum

kaptanınız takmıo beni
batırcam gemisini kadının haberi yok

çatlak laaa bu kadın
bunumu izlion
baktinmi baktinmi....ay sunucuyu gördünmü..önce saka sandim yeminederim...baktim ciddi..demekki kabiliyet var tipe bakmadiklarina göre dedim...evet cok güzel göbek atiyordu..kalktim bende attim..herifte sonunda siyirdi vah vah diyerek beni izledi sonra bir baktim konuk geldi..ablamin sunucudan kalir yani yok...aman diim arkadaslar yanlis anlamayin...maksadim kilolariyla tipleriyle dalga gecmek degil..düsünebilecegim en son sey yenim ederim..ama bunun bir tv programi oldugunu düsününce o sunucunun üstüne ayni ölcülerde konuk gelince tesadüfmü yoksa sunucu ekstrami yapiyor düsünmeden edemedim valla..:26::26::26::26:

bizim flash tv moduymuş bu kanal
hayatın ne kadar zillesini yemiş insan varsa toplanıyo böyle göbek atıo arabeske bağlıyo
acıtasyonu sevmıom ben ya
ben arkadaki aslan yavrusuna taktım
o ne alamettir ooooooooooooooo

sen adama göbek at sonra burda yaz
bekarmı var
evde kalmışmı var
düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…