Canım Eylül benimkizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar benle face de arkadas olann sevgili arkadaslarim noolur face den bana buradaki adinizi mesaj atsaniza...hepinizi birbirinize karistirdim ben kim kim degildir kimdir nerdedir nasildir burasi neresi ben nerdeyim
canlarim nolur topikteki nickinizi face den bana yazin yoksa cok karisacak
kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar benle face de arkadas olann sevgili arkadaslarim noolur face den bana buradaki adinizi mesaj atsaniza...hepinizi birbirinize karistirdim ben kim kim degildir kimdir nerdedir nasildir burasi neresi ben nerdeyim
canlarim nolur topikteki nickinizi face den bana yazin yoksa cok karisacak
herife yuları kaptırdın bakıyorum
bende kimse ekli değil dogal olarak karıstırmıyorum
eueheueheueheuehe
ekleyın benide :44:
kiz o eflatunlu kizcocuk resmi olan bendim...artik arkadasiz heyooooooooooo
Amin canim amiin cümlemizinkini insallahgüzel numara cimcimeAllah bagıslasın
oncesınde tanısıyorduk canım ama bır ay ıcınde duygusal olarak gorustuk ve suan bu durumda ısler benım yasım 24 onun yası 27 hersey olumlu suan dugun oldugunda 1 seneye yakın olmus olacak ıns tabı aıleler neye karar verecek bılmıyorum .
Allah nasıp ederse 1-2 hafta ıcınde soz yuzuklerımız takılıp ısteme olacak nısan tarıhımız bellı olacak , uzatmanın hayırlı olmayacagı kanatındeyız nedense bılmıyorum dedıgım gıbı hersey cok guzel ve cok cabuk ılerlıyor belkıde bırbırımız ıcın hayırlı oldugumuz ıcın dıye dusunuyorum /QUOTE]
anladım canım hayırlısı olsun inşallah
Naber millet
Cepten giriyorum bu yuzden gecmis yapamiyorum bu gun leptop heripfe malesef
yoksuuun yine, seni sordum martılara sandallaraaa
benimi sordunyoksa yoksa bir derdinmi var birseymi oldu.. .Fedai lazimmi Fedai
sabah(öğlen) 1kk kadar peynir,haslanmış yumurta,1domates, avuç içi kadar kepekli yufka,roka, taze biber, marul, şekersiz çay,
ara 1 elma 2 form püskevit
akşam 2 kepçe çorba,2dolma,yoğurt,roka marul biber,2 küçük lokma yufka
ara1 elma 4badem 2 avuç patlamış mısırakşam cozuttum yani
gündüzden cok akşam yemekten sonra açıkıyorum ben yuaaaa
ay sorma bende de var ayni dert..helede bu gün regl oldumki tazmanya canavari gibi önüme ne geliyorsa silip süpüresim var yani su Cuma gunku durum olmasa dalacamda adamin bana atacagi gicikliklari düsündükce tutuyorum bogazimi...allahim insallah hayirlisiyla 69 u görürümde ..gerci bu diet sekliyle sonraki 4 hafta üstüste arti görecegimde kesin ama onu yavas yavasta hallederiz..nasilsa ilk hedef yilbasina 65 6 ayin sonunada 60 ...Zaman varsabah(öğlen) 1kk kadar peynir,haslanmış yumurta,1domates, avuç içi kadar kepekli yufka,roka, taze biber, marul, şekersiz çay,
sampiyon mucepten giriyorum dedin yadurdur fedailik durum yok sakin ol şampiyooonn
sabah(öğlen) 1kk kadar peynir,haslanmış yumurta,1domates, avuç içi kadar kepekli yufka,roka, taze biber, marul, şekersiz çay,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?