şu kepekli yufkan bitmedi gittine zaman bıtcek varmı daha
Aynen devam
ay sorma bende de var ayni dert..helede bu gün regl oldumki tazmanya canavari gibi önüme ne geliyorsa silip süpüresim var yani su Cuma gunku durum olmasa dalacamda adamin bana atacagi gicikliklari düsündükce tutuyorum bogazimi...allahim insallah hayirlisiyla 69 u görürümde ..gerci bu diet sekliyle sonraki 4 hafta üstüste arti görecegimde kesin ama onu yavas yavasta hallederiz..nasilsa ilk hedef yilbasina 65 6 ayin sonunada 60 ...Zaman var
sampiyon mudari ambarindada pek bir keyf yapiyorum ac tavuk olarak
ay devam etmesin bu akşam yemekleri fazla kaçırdım 10.gün daha ipin ucu kaçmasın kaçamaz kaçırttmaaamm
Misir yağlı degil ise... Bence cok sorun yok ilk günler icin canım...
birden cok cok az yersen sonra zayiflayamazsin
kız merak ettim sen nerelisin?kıııızzzz o biter mi ben bakkaldan alınan ekmekleri sevmiyorum onlar şişiriyor insanı ve yediçe yiiyorsun, yufkayı kendimiz yapıyoruz ve tok tutuyor şişirmiyor hıh:82:
Bugün gözüme gelinliğin ilisti... Çıkardım baktım
aman allahım ne kadar inceymis o öyle ...
Ah ah hayalim onun icine tekrar girebilmek...
eşim baktı... Eger istersen yapabilirsin , hersey senin elinde dedi...
cok sukur az biraz destek olmaya başladı
Eki Görüntüle 842607
gorulebiliyomu acaba foto
maşşallahhhEki Görüntüle 842608
bir zamanlar ben
ıııı ıı görmek istiyoz elin değmişken onuda koy görelim hamiş ayyüzlüyüşimdiki halimi hiiiiç görmeyin hortlak görmüşe dönersiniz
maşallah çok güze çıkmışsın ,enişteylede pek yakışmışsınız birbirinize allahım bozmasın çoluk çocuğunla mutlu etsin
maşşallahhhne kadar güzel bi yüzün var hakkat ayyüzlü.. işallah bebiş sana benzer
ıııı ıı görmek istiyoz elin değmişken onuda koy görelim hamiş ayyüzlüyüeminim şimdide çok güzelsindir
kolay gelsin canımmslm kızlar gece kaynatılmıs gene ama busefer gece yarılarına kadar sürmemıs
benım dişim tutmustu gece cokta acıkmıstım kızımıda zorla uyuttum bende
gerce sabaha kadar en az 10 defa kalktım ama1.5 yasında mememde emmıyo ama delıksız uyumaya alısamadı benım zıllı
napcam onla bılmem mıgren ataklarımı tetıklıyo uykusuzlık
bıde reglım geldı gelcek durumlarındayım etraftakı herseyı tatlı ve cıkolata olarak görmeye basladım:)şişmişimdir dıye cumaya kadar hıc tartılmıycam
suan kızlar uyuyo bugun okulda yok duyumcumun spor aletınden var bendeede bıraz spor yapayım barı
ufak uyanınca oda yapmak ıstıyo bana yaptırmıyo
iltifatların için çok teşekkür ederim. bebişin bana benzemesi için herkes o kadar çok dua ediyorki. ama ben yüzü bana benzesin ama rengi abisi ile ablasına benzesin istiyorum. çünkü ben ve kız kardeşim beyaz erkek kardeşim esmerdik. erkek kardeşimi çok ezdiler çirkin diye. bunu onların da yaşamasını istemiyorum açıkçası. birazdan becerebilirsem işlerimi toparlayıp üzerimi değişim çekecem nasıl olursa olsun fotomu paylaşacam. napim olan bu diyecem yapacak bişe yok
iltifat deyil gerçek bikeremmama anlamadım kardeşlerin çirkin diye niye eziyorlar herkesin güzel veya çirkin elinde olsa herkes çok çok güzel olurdu zaten çirkin insanda yoktur bence herkesin kendine göre bi güzelliği var fotonuda 4 gözle bekliyom bu arada
kız kardeşim çirkin olsa neyse de çocuk yakışıklı yani kardeşim diye demiyorum gerçekten öyle sadece rengi esmer biraz fazlaca. kızkardeşimle bende bembeyaz olunca onu eziklediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?