80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız beyazcan sabah sabah sırf senin için bu kadar hazırlandım çektim bu resmi. çocuklar soruyo anne nereye gidiyon diye

çokk tatlı olmuşunnn ,çok güzel bi hamiş olmuşsum kızz maşallah hhiç de dediğin gibi deyilsin ..çok kilo almadığın belli sadece göbüş var
kız beyazcan sabah sabah sırf senin için bu kadar hazırlandım çektim bu resmi. çocuklar soruyo anne nereye gidiyon diye
teşekkür ederimmm sağolasın canımm..aman kk ne gidiyoz deseydin çocuklara

ayyyy çok sağol ya totom çok büyüdü gibi geliyo bana bide bu günlerde yüzüm gözümde şişti ya

ayyyy çok sağol ya totom çok büyüdü gibi geliyo bana bide bu günlerde yüzüm gözümde şişti ya

ee o kadarda olsun artıkk kız .kız doğüranının totosu büyürya zati amann büyürse büyüsün doğumdan sonra eski haline gelir nasılsa.
.sık dişini az kaldı 2 haftaya şiş miş kalmaz

birde ben muş şubeyemi göndereyim yoksa adres vericenmi bana özelden :26:

kız sen ciddisin bu konuda yani. ben o zaman özelden göndereyim adresi.

artık dikkat etmeye başladın inş. , kendime çeki düzen vermezsem hemen kiloları alıyorum ( bayram arefesinde ve sonrasında birden kilo aldım düzensizlikten ve çok üzüldüm ( hemen toparlanıp kaldığım yerden devam etmeye karar verdim , haydi bismillah . . .
vee ilk kahvaltım :))

1 haşlanmış yumurta , 3 zeytin , 4 dilim domates ,1 lokma helva ,1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay

sagol canim ya bu kiz benim guzelligimin canini okudu ama neyse bu arada sen nerdesin karabatak gibi bi gorunuyon bi kayboluyon

yok kız sana öyle geliyo :)) küçcük çok tatlı annesi yaaa ben bayram misafirlerinden sonra anca geldim canım, gönlüm hep buralarda ama afırsat bulamadım, bulduğumda da o fırsatı yorulmuş oluyodum :))

anladım canım hayırlısı olsun inşallah
amin canm
kiz duyduguma göre sende evlilige giden yola girmissin...Allah hayirli Ugurlu etsin..kocani kuzu etsin...saglikli hayirli evlatlara nasip etsin

ole oldu cnm benım amin ınsallah hayırlı bı evlılık olur sımdılık damat adayı kuzu gıbı ama bakalım ne olacak suan herseyı bana bırakıyor

amin canm

ole oldu cnm benım amin ınsallah hayırlı bı evlılık olur sımdılık damat adayı kuzu gıbı ama bakalım ne olacak suan herseyı bana bırakıyor

evlenene kadar hepsi öyledirler zaten. asıl yüzlerini evlendikten sonra gösterirler. canım sana bi tavsiye asla aileni ne olursa olsn onun yanında karama bide eski ilişkilerinden sakın bahsetme bir şekilde bir gün bunları sana karşı kullanır. erkek kafası genelde böyle çalışır.

korkutmayın cnm ya zaten ınanamıyorm olayların bu denlı olduguna, gecmıs konusunda haklısın cnm ıns bole seyler olmazda aynı bu sekıl devam eder

korkutmayın cnm ya zaten ınanamıyorm olayların bu denlı olduguna, gecmıs konusunda haklısın cnm ıns bole seyler olmazda aynı bu sekıl devam eder

korkutmak için söylemedim sadece abla tavsiyesi olarak algıla. vakti zamanında banada bu tavsiyeleri yapsalardı çok iyi olurdu. şimdi evleneceklere hep tavsiyem bu oluyor.

iyi akşamlar canlar
menüm

sabah
1 yumurta
2ceviz
domates
1 dlm ekmk

ara

1 kase yoğurt

öğlen

günümüz vardı
1 poğaça
1 kase patetes salatesı
1 ısırık kurabiye
yarım dilim kek:26:

ara
1 br fanta

akşam
5 kaşık pırasa
yoğurt

gece acıkırsam yoğut yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…