- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
egeliyim şekerim :)
çokk tatlı olmuşunnnEki Görüntüle 842640
buda hamis gülay
teşekkür ederimmm sağolasın canımm..kız beyazcan sabah sabah sırf senin için bu kadar hazırlandım çektim bu resmi. çocuklar soruyo anne nereye gidiyon diye
çokk tatlı olmuşunnn,çok güzel bi hamiş olmuşsum kızz maşallah hhiç de dediğin gibi deyilsin ..çok kilo almadığın belli sadece göbüş var
teşekkür ederimmm sağolasın canımm..aman kk ne gidiyoz deseydin çocuklara
ayyyy çok sağol ya totom çok büyüdü gibi geliyo bana bide bu günlerde yüzüm gözümde şişti ya
ee o kadarda olsun artıkk kız .kız doğüranının totosu büyürya zati amann büyürse büyüsün doğumdan sonra eski haline gelir nasılsa.
.sık dişini az kaldı 2 haftaya şiş miş kalmaz
birde ben muş şubeyemi göndereyim yoksa adres vericenmi bana özelden :26:
canım na kaa güzel bi hatunsun , maaşallah sanahamişlikte bi o kadar güzellik vermiş sana
sagol canim ya bu kiz benim guzelligimin canini okudu ama neyse bu arada sen nerdesin karabatak gibi bi gorunuyon bi kayboluyon
amin canmanladım canım hayırlısı olsun inşallah
kiz duyduguma göre sende evlilige giden yola girmissin...Allah hayirli Ugurlu etsin..kocani kuzu etsin...saglikli hayirli evlatlara nasip etsin
amin canm
ole oldu cnm benım amin ınsallah hayırlı bı evlılık olur sımdılık damat adayı kuzu gıbı ama bakalım ne olacak suan herseyı bana bırakıyor
evlenene kadar hepsi öyledirler zaten. asıl yüzlerini evlendikten sonra gösterirler. canım sana bi tavsiye asla aileni ne olursa olsn onun yanında karama bide eski ilişkilerinden sakın bahsetme bir şekilde bir gün bunları sana karşı kullanır. erkek kafası genelde böyle çalışır.
korkutmayın cnm ya zaten ınanamıyorm olayların bu denlı olduguna, gecmıs konusunda haklısın cnm ıns bole seyler olmazda aynı bu sekıl devam eder
canım na kaa güzel bi hatunsun , maaşallah sanahamişlikte bi o kadar güzellik vermiş sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?