80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yoldaşşş ne guzel şeylerden bahsetmşsn ya gozlerm doldu valla maşallahh sizeee çok guzel bi ailesiniz siz hep boyle mutlu ol cnm arkdasım be çokkkkk hakedıosn çokkkk

Çok geçmiş olsun adaşım ben bu kalorilik listelerden bıktım ne diyim inş senin için en uygun yolu çizer.

Sigarayı ne güzel bırakabilmişsin iradene hayranım darısı başıma canım

Ben cevap yazana kadar sen çıkmışsın hepsini okuyup toptan yazayım diyorum sayfa kayboluyor :26::26: tatlı tüyalar

kapadım gözümü hem börek hem sandviç yarın birlikte içeriz artık offf ben menümüde yazmadım yarın yazayım beyazcanım kızacak :18:

İremcim allah zihin açılığı versin sana

menüm
sabah:1 yumurta.peynir.domates,1 dlm ekmek
ara:yarım armut
öğle:1 börek,2 küçük tatlı
akşam:1 tabak et haşlama,yoğurt,1 dlm ekmek
ara:2 mandalina

günaydın kızlar. saat beşe kadar gözümü bile kırpmadım desem yeridir. en korktuğum şeydi endişe içinde sabahı beklemek o da oldu bir kaç saat sonra hastaneye gidecem ve ben ev işleriyle uğraşıyom. geceden bizimki mutfağı öylece bırakmıştı. bütün tabaklar falan kurumuş nasıl yapacam onu düşünüyorum. bi yandan da misafir gelecek malum onlar için çarşaf falan çıkardım eşimde gelsin bazanın altından yorgan yastık çıkarttırayım da sonra aramasınlar bir sürü. bir defasında kv aramak zorunda kalmıştı sandığımda sonra anneme gitmiş demişki gülayın sandığı çok dağınık gidince bi düzelt annemde gelince benden habersiz açıyo sandığı bakıyo düzgün kızım kv böyle dedi ama bunun neresi dağınık dedim ne bileyim neresi dağınık. her insanın kendine göre bi düzeni var ben çarşaflarımı bir yere yastık yüzlerini bir yere havlularımı bir yere hediyelik eşyalarımı bir yere koyarım ve rahatlıkla bulurum. bu kadın ne istedi benden o dönemde anlamadım:44::44::44: ayyy şu kadar işimin içerisinde tuttum yine onları çekiştirdim. ah şu kadın milleti neyse ben gideyim kahvaltı işiyle falan uğraşayım da gitmeden önce yine bi uğrarım inşallah

amiin canim amiin

aa ben geldim diye gidiyorsun demiiiiiiii

aa odada tek kalmisim nereye kactiniz leyyyn yakalarsam tik tik yani

ayyyyyy olamaz ayyüzlü doğumamı gidiyon kız geçmiş yapıyordum bi baktım sen oğuruyonallahhh çok heyecanlandım

ayyüzlümm bebişini sağlıkla kucakla işallahh çok sevindim ve heyecanlandım
bende dün senin için hazırladıklarımı kargoy avermiştim tam isabet olmuş zamanlama sanırım yarın elinizde olur çam sakızı çoban armağanı derlerya işte ondan

allahımm telaşlandım:26: sanki ben doğurucam telaşımdan saçmalayırorumda sanırım

dualarımız seninle allahım sağlıklı sıhhatli sorunsuz bi doğum ve sonrası versin allah yardımcın olsun

iyileştiğinde bize haber ver olurmu

ayrıca ne güzel bi ayda doğuyor bebişin mübarek muharrem ayı

işallah ömrü boyunca böyle güzelliklerin içinde olur bebişin

Son düzenleme:

canım düşünmen yeterdi zahmet ettin

iyileştiğimde değil odaya alsınlar tlf numu elime geçireyim hemen bağlantıya geçecem inşallah. sabahtan beri kendimi oyalamaya öyle uğraşıyorum ki şimdi boşaldı içim resmen salya sümük oldum. korkuyom yaw sanırım hazır değilim ama el mahkum girecez bu ameliyata

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Çıkmadan bir selam vereyim dedim
Annem dün ille yarın sabah kahvaltıya gel de burdan gideriz kızkardeşine dedi
Kardeşime yeni koltukları geliyor bu sabah bizde öğlenden önce bir kahve içmeye gideriz derken birde kahvaltı çıkardı anam başıma
Neyse bedava yaşıyorum bu ara bir yandan iyi oluyor

Öğleden sonrada yüzmeye gidiceğim inşallah

Şimdiden hepinizi öpüyorum kocaman
Akşam uğrarım yine inşallah

korkmaaa yanında olamasakda yüreklerimiz ve dualarımız seninle kocaa topiğin hepsi senin için dua ediyor

korkmaaa yanında olamasakda yüreklerimiz ve dualarımız seninle kocaa topiğin hepsi senin için dua ediyor

hem düşünsene doğunca o küçücük ağzıyla meme arayışını ,,cop cop emdiğini dünyanın en güzel duygusunu yaşana saatler kaldı

allahım isteyen herkese evlat nasip etsin

rabbim kolayca dogurmanı nasip etsin inşallah dualarım seninle şimdiden çok geçmiş olsun ve gözün aydın olsun .şimdi heycanladım

Herkese günaydın kızlar

Günaydın canım heyecan yaptık tüm topic sen de heyecandan uyuyamamışsın iyi haberlerini bekliyoruz bu iş yapman stresten

offf kıyamam ağlama canım ya Allah yardımcın olsun tüm dualarımız seninle

hem düşünsene doğunca o küçücük ağzıyla meme arayışını ,,cop cop emdiğini dünyanın en güzel duygusunu yaşana saatler kaldı

allahım isteyen herkese evlat nasip etsin

Aminn beyazcanım bu topiği boşuna sevmiyorum ben ne tatlısınız senin kargoyla eşya yollaman düşünmen ne kadar hoş bir davranış çok duygulandım hepinizi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…