aynı işlemi yapmıyomu ki bu aletler:44::44: kraftın fiyatı çok iyi ama diğer markalar 120 nin üzerinde. bu ay biraz fazla yüklendim bizimkine o yüzden bişe diyemiyorum şimdi
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Valla kızlar yorgunluktan ölüyorum ama yinede sizlere bakmadan edemedim
Sabah malum doktora gidecektim hem diyetisyene sevk istemek için hemde hormonlarıma tekrar baktırabilmek. Hastane baya bir kalabalıktı ama şükür sıra dahiliyede çabuk geldi
Bu seferki doktor çok ilgiliydi ve pkoyla insülin direnci var diyince ayrıntılı hormonlarına bakalım dediiyi oldu bayadır yaptırmamıştım
Erkeklik hormonu yüksek çıktı deyincede bakalım yine yüksekmi dedi
Tahlil sonuçlarım cuma öğleden sonra çıkacakmış ama ben pazartesi gidiceğim diyetisyende o gün orada diye
Bu arada diyetisyenimle de tanıştımuzun boylu cıbık kraker gibi bir delikanlı
Çok cana yakın ve ilgili biri oda ve tahlil sonuçlarımı görmeden bana diyet veremeyeceğini söyledi
İnşallah pazartesi gittiğimde listemi verecek ve her ay kontrole gideceğim
Çok merak ediyorum kaç kalorilik bir liste uygun görecek ve ne gibi bir yol çizecek bana
Akşam 4de kadar hastanede koşturdum ( bir ara eve gelip tekrar gittim ) sonrada akşam yemeğini annemlerde yiyip eve geldik
hu huuuuuuuuuuuu
yoldaşşş ne guzel şeylerden bahsetmşsn ya gozlerm doldu vallamaşallahh sizeee çok guzel bi ailesiniz siz hep boyle mutlu ol cnm arkdasım be çokkkkk hakedıosn çokkkk
sabah : 1dilim börek , kepek ekmeğiyle sandiviç,şekersiz çay
ara : 2 tane küçük kedi dili pasta ( öğrencimin zoruyla yedim darılmasın diye )
öğle : yemedim çünkü arada tatlı yemiştim
akşam : 3 s.k. z.y pırasa , 1 s.k. patlıcan,biber,domates sote ve marul salatası
ara : 1 küçük nar
yatmadan : 1 bardak süt
şimdi de bitki çayı yapıcam ( yeşil çay ve kiraz sapı ) 2 ya da 3 kupa içerim , hatta gelin birlikte içelim
amiin canim amiin
aa ben geldim diye gidiyorsun demiiiiiiii
1 kase yogurt corbasi
1 dilim patatesli börek
1 dilim pizza
ara: 1 dilim kek
elimde degil kizlar aksam bir tatli krizim tutuyor..bu oruc meselesi beni gercekten sarsti..allah kabul etsinde...insallah yarinda tutucam sonra tutmam herhalde dayanamiyorum..bir uyku bir halsizlik...eskiden tutabiliyordum 1 haftada olsa simdi 1 gün bile bana cok zor geliyor allahin zoruna gitmesinde
yarin bizim aileden 6 kisi ortaklasa 300-400 kisilik iftar yemegi verecegiz sabah erkenden gidecegiz cemevine...aksam 7 ye kadar..ama aksam 7 de ortanca kizimin okulunda aile toplantisi var.9 a kadar..birde o eklenecek yani allah yardimcim olsun diyorum evin yolunu unutacagim gibi gibi
haa bu arada oruc vesilesiyle 1 kilodan fazla artim var bittim ben bu hafta bittiirem cantalari gecirecek kafama valla:18::18::18:
aa odada tek kalmisim nereye kactiniz leyyynyakalarsam tik tik yani
ayyüzlümm bebişini sağlıkla kucakla işallahhçok sevindim ve heyecanlandım
bende dün senin için hazırladıklarımı kargoy avermiştim tam isabet olmuş zamanlama sanırım yarın elinizde olur çam sakızı çoban armağanı derlerya işte ondan
allahımm telaşlandım:26: sanki ben doğurucam telaşımdan saçmalayırorumda sanırım
dualarımız seninle allahım sağlıklı sıhhatli sorunsuz bi doğum ve sonrası versin allah yardımcın olsun
iyileştiğinde bize haber ver olurmu
ayrıca ne güzel bi ayda doğuyor bebişin mübarek muharrem ayı
işallah ömrü boyunca böyle güzelliklerin içinde olur bebişin
canım düşünmen yeterdi zahmet ettin
iyileştiğimde değil odaya alsınlar tlf numu elime geçireyim hemen bağlantıya geçecem inşallah. sabahtan beri kendimi oyalamaya öyle uğraşıyorum ki şimdi boşaldı içim resmen salya sümük oldum. korkuyom yaw sanırım hazır değilim ama el mahkum girecez bu ameliyata
korkmaaa yanında olamasakda yüreklerimiz ve dualarımız seninle kocaa topiğin hepsi senin için dua ediyor
slm kızlar. maşallah kimsecikler uğramamış topiğe sabahtan beri topu topu 4 sayfa olmuş. şimdiiii benden haber bekliyonuz demiiiii. sabahki tetkikleri gösterdim dr a sancın var seni hemen doğum salonuna gönderiyorum muhtemelen doğuma alır dr dediçooook kötü oldum eşimi aradım geldi. dedim durum bu nolcak? hele bi gir içeri bakalım dedi. girdik makinaya bağlandım sancı çıkmadı. tansyonum ölçüldü normal bir ohhhhhhhhh çektim dedim dr salacak beni. ultrasona girdim dr demesinmi eşi yaşlanmaya başlamış artı preeklempsi geçmişinden dolayı seni bırakamam hemen hazırlayın ameliyat başlıyo dedi. :18::18::18::18::18: eşimle görüşmeden bişeye girmem dedim. bide üstüne tanıdığımız hemşirde bu gece nöbetçi üstüne üstlük. gittim eşimle konuştum yarın yatmaya karar verdik. annemlere ve kayınvalidemlere haber verdik. beraber sabaha karşı yola çıkıyolar. öğlen gibi de allah kısmet ederse yatışım yapılacak. çok korkuyom çoooook. kendimi hazırlayayım dedim sölemesi ayıptırbi tarafımı alayım dedim. ağdayla alınamayacak kadar kısa makinayla alayım dedim. sonu sonu bi tarafımı kaptı anam ne yapacağımı şaşırdım. zorla kurtardım kendimi ama olan oldu. muhtemelen yarın ameliyata mor bir şekilde gidecem. ayyyy ne utanç verici yaw. dua edin bana nolur. buna çok ihtiyacım var. ha bu arada 94 kilo giriyom ameliyata haberiniz ola
hem düşünsene doğunca o küçücük ağzıyla meme arayışını ,,cop cop emdiğini dünyanın en güzel duygusunu yaşana saatler kaldı
allahım isteyen herkese evlat nasip etsin
günaydın kızlar. saat beşe kadar gözümü bile kırpmadım desem yeridir. en korktuğum şeydi endişe içinde sabahı beklemek o da oldubir kaç saat sonra hastaneye gidecem ve ben ev işleriyle uğraşıyom. geceden bizimki mutfağı öylece bırakmıştı. bütün tabaklar falan kurumuş nasıl yapacam onu düşünüyorum. bi yandan da misafir gelecek malum onlar için çarşaf falan çıkardım eşimde gelsin bazanın altından yorgan yastık çıkarttırayım da sonra aramasınlar bir sürü. bir defasında kv aramak zorunda kalmıştı sandığımda sonra anneme gitmiş demişki gülayın sandığı çok dağınık gidince bi düzelt annemde gelince benden habersiz açıyo sandığı bakıyo düzgün kızım kv böyle dedi ama bunun neresi dağınık dedim ne bileyim neresi dağınık. her insanın kendine göre bi düzeni var ben çarşaflarımı bir yere yastık yüzlerini bir yere havlularımı bir yere hediyelik eşyalarımı bir yere koyarım ve rahatlıkla bulurum. bu kadın ne istedi benden o dönemde anlamadım:44::44::44: ayyy şu kadar işimin içerisinde tuttum yine onları çekiştirdim. ah şu kadın milleti neyse ben gideyim kahvaltı işiyle falan uğraşayım da gitmeden önce yine bi uğrarım inşallah
hem düşünsene doğunca o küçücük ağzıyla meme arayışını ,,cop cop emdiğini dünyanın en güzel duygusunu yaşana saatler kaldı
allahım isteyen herkese evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?