- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
inş. hormonlarında sorun yoktur canım , bende önümüzdeki hafta p.tesi baktırmak istiyorum kan değerlerime ve tabi troitlerede , sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum duruma göre de diyetisyene gitmek istiyorum
seni anlayabiliyorum, çok fena bi duygu istemeden ders çalışmak zorunda olmak , ALLAH zihin açıklığı versin canım, sınavlarında başarılı olursun inş.
ben gidiyommmm
çok uykum var iyi geceler kızlar
Benim erkeklik hormonu fazla çalışıyormuş ama ilaç vermemişti önceki doktor :26:
Bu seferki verirmi bilmiyorum ama görünüşe bakılırsa iyi bir doktor ( uzman doktormuş zaten )
Bizim sağlık ocağı yapmıyor bazı tahlilleri birde direk gitmek daha rahat oluyor sonuçta daha çabuk çıkıyor
inşallah seninde sonuçlar temiz çıkarda diyetisyenede gidersin
kacan bir sey yok gibi geldi bana:26::26:slm arkadaşlar iyi akşamlar menüm
sabah 1poça,çeyrek elma, 6 zeytin,1 haşlanmış yumurta
arada küçük 1 kurabiye,irmikli muhallebi 4 kaşık arada çok oldu akşamda kalorili olucak diye öğle yemeğini atladım
arada 1 elma
akşam yemegi ;yarım kase domates çorbası,8 yemek kaşıgı erişte ,1 kase yogurt,salata bu gün biraz ipin ucu kaçtı galiba
neden sadece ben konusuyorumniye kimsede ses yok..küsemmi mektubumu kesemmi
aslında endokrine gitmek istiyorum ama malum sabah işte oluyorum, erkenden gidip kan verip çıkarım dr.dan diye düşündüm, ertesi günde sonuçlara giderim, açlık şekerim düşüktü en son baktırdığımda bakalım bu sefer nasıl olcak :44:
neden sadece ben konusuyorumniye kimsede ses yok..küsemmi mektubumu kesemmi
1 kase yogurt corbasi
1 dilim patatesli börek
1 dilim pizza
ara: 1 dilim kek
elimde degil kizlar aksam bir tatli krizim tutuyor..bu oruc meselesi beni gercekten sarsti..allah kabul etsinde...insallah yarinda tutucam sonra tutmam herhalde dayanamiyorum..bir uyku bir halsizlik...eskiden tutabiliyordum 1 haftada olsa simdi 1 gün bile bana cok zor geliyor allahin zoruna gitmesinde
yarin bizim aileden 6 kisi ortaklasa 300-400 kisilik iftar yemegi verecegiz sabah erkenden gidecegiz cemevine...aksam 7 ye kadar..ama aksam 7 de ortanca kizimin okulunda aile toplantisi var.9 a kadar..birde o eklenecek yani allah yardimcim olsun diyorum evin yolunu unutacagim gibi gibi
haa bu arada oruc vesilesiyle 1 kilodan fazla artim var bittim ben bu hafta bittiirem cantalari gecirecek kafama valla:18::18::18:
kiz cakma hürremle tadi kacti dizinin..adet yerini bulsun diye izliyorum vallaHoşgeldin duyumcum gitme küsme nolur hürrem bitsin geliyom hemen
tamam tamam küsmeyeyim bari:)) kiz maksadim catlatmak degildi..tamam tamam dürüst olmak gerekirse azicik catlatmayi istemedim desem yalanGittiğim hastanede endokrinde var ama işte dahiliye sevk edersekim bilir belki doktor sonuçlara göre endokrine bile sevk edebilir beni diye düşünüyorum hayırlısıyla şu kilolar gitsinde hangi doktor destek olucaksa olsun razıyım
Aaaa aşk olsun niye konuşmayalım
Herkes dalmıştır birşeyleresen sakın küsme şekerim
Bu arada senin çakmayı fena çatlatmışsıninşallah bende o günleri görürüm Benimde KVyle küçük görümce çatlasa kafi
sagol canim cümlemizden insallah..Allah kabul etsin canım kan şekerin düşüyo oruç tutarken o kadardan bişeycik olmaz yarın çok yoğun olacakmışsın bak fazlasını yakarsın ne güzel böyel topplu iftarlara bayılırım allah hepinizden razı olsun ve kolay gelsin
yeni cicini güle güle giy iyi günlerde canım ne güzel bişey dimi istediğin şeyin içine girebilmek alabilmek darısı başımıza
senin çakmaya da acıdım yani senle yarışması çok komik olmuş eeee Allah büyük olmamış işte
sagol canim cümlemizden insallah..
ay sorma son zamanlarda öyle bir hal aldikki kocasi kocamla yarisiyor kizlari kizimla(ki aralari sadece3 ay) kadinin kendide benimle...ne giysem ne yapsam takipte..bazen sinirlenmiyorum desem yalansimdi ben oruc tutuyorum diye oructa tutar dedim ama cik..sigaraya dayanamiyor malesef aslinda beni encokta bu konuda taklit etmesi gerekiyordu..yani ben sigara kullanmadigim icin en büyük avantajim sagligim...asil bunu kiskansada sigarayi biraksa iyi olucak..aramizda 1 yastan az var..yani benden 1 yas büyük ..ama yanyana geldigimizde en azindan 5 yas var gibi duruyor..bence sigara onu yaslandiriyor ama farkinda degil..gözleri sari cildi sönük disleri hele rezil
al iste bende oruc tutuyorum...ya tutmasam bundan iyi bence..aksama kadar ac gezdim sabaha kadarda dedikodu yapiyorum bumu yani bumukendime pes diyorum
aferim kiz sana..kutlarim valla..sendende korkulur ha sigarayi birakabilen kilolari hayli hayli verir...seninde bir cakman olsa iyi harcardin valla tartida onuCanım kendine kızma hiç sonuçta yalan değil söylediğin üstelim iyiliğini istiyorsun sigara konusunda da
Aslında bir kaç gün dayansa inan devamı çok daha rahat
İlk günler her an aklımdayken şu an inan aklıma bile gelmiyor sadece biri sigara yaktığında dumanını koklarsam bir yokluyor ama şükür bu konuda bari iradeli davranabildim bugüne kadar
slm kızlar. maşallah kimsecikler uğramamış topiğe sabahtan beri topu topu 4 sayfa olmuş. şimdiiii benden haber bekliyonuz demiiiii. sabahki tetkikleri gösterdim dr a sancın var seni hemen doğum salonuna gönderiyorum muhtemelen doğuma alır dr dediçooook kötü oldum eşimi aradım geldi. dedim durum bu nolcak? hele bi gir içeri bakalım dedi. girdik makinaya bağlandım sancı çıkmadı. tansyonum ölçüldü normal bir ohhhhhhhhh çektim dedim dr salacak beni. ultrasona girdim dr demesinmi eşi yaşlanmaya başlamış artı preeklempsi geçmişinden dolayı seni bırakamam hemen hazırlayın ameliyat başlıyo dedi. :18::18::18::18::18: eşimle görüşmeden bişeye girmem dedim. bide üstüne tanıdığımız hemşirde bu gece nöbetçi üstüne üstlük. gittim eşimle konuştum yarın yatmaya karar verdik. annemlere ve kayınvalidemlere haber verdik. beraber sabaha karşı yola çıkıyolar. öğlen gibi de allah kısmet ederse yatışım yapılacak. çok korkuyom çoooook. kendimi hazırlayayım dedim sölemesi ayıptırbi tarafımı alayım dedim. ağdayla alınamayacak kadar kısa makinayla alayım dedim. sonu sonu bi tarafımı kaptı anam ne yapacağımı şaşırdım. zorla kurtardım kendimi ama olan oldu. muhtemelen yarın ameliyata mor bir şekilde gidecem. ayyyy ne utanç verici yaw. dua edin bana nolur. buna çok ihtiyacım var. ha bu arada 94 kilo giriyom ameliyata haberiniz ola
nihayeeeeeeeeeeet nihayeeeeeeeeeeeeetslm kızlar. maşallah kimsecikler uğramamış topiğe sabahtan beri topu topu 4 sayfa olmuş. şimdiiii benden haber bekliyonuz demiiiii. sabahki tetkikleri gösterdim dr a sancın var seni hemen doğum salonuna gönderiyorum muhtemelen doğuma alır dr dediçooook kötü oldum eşimi aradım geldi. dedim durum bu nolcak? hele bi gir içeri bakalım dedi. girdik makinaya bağlandım sancı çıkmadı. tansyonum ölçüldü normal bir ohhhhhhhhh çektim dedim dr salacak beni. ultrasona girdim dr demesinmi eşi yaşlanmaya başlamış artı preeklempsi geçmişinden dolayı seni bırakamam hemen hazırlayın ameliyat başlıyo dedi. :18::18::18::18::18: eşimle görüşmeden bişeye girmem dedim. bide üstüne tanıdığımız hemşirde bu gece nöbetçi üstüne üstlük. gittim eşimle konuştum yarın yatmaya karar verdik. annemlere ve kayınvalidemlere haber verdik. beraber sabaha karşı yola çıkıyolar. öğlen gibi de allah kısmet ederse yatışım yapılacak. çok korkuyom çoooook. kendimi hazırlayayım dedim sölemesi ayıptırbi tarafımı alayım dedim. ağdayla alınamayacak kadar kısa makinayla alayım dedim. sonu sonu bi tarafımı kaptı anam ne yapacağımı şaşırdım. zorla kurtardım kendimi ama olan oldu. muhtemelen yarın ameliyata mor bir şekilde gidecem. ayyyy ne utanç verici yaw. dua edin bana nolur. buna çok ihtiyacım var. ha bu arada 94 kilo giriyom ameliyata haberiniz ola
sagol canim cümlemizden insallah..
ay sorma son zamanlarda öyle bir hal aldikki kocasi kocamla yarisiyor kizlari kizimla(ki aralari sadece3 ay) kadinin kendide benimle...ne giysem ne yapsam takipte..bazen sinirlenmiyorum desem yalansimdi ben oruc tutuyorum diye oructa tutar dedim ama cik..sigaraya dayanamiyor malesef aslinda beni encokta bu konuda taklit etmesi gerekiyordu..yani ben sigara kullanmadigim icin en büyük avantajim sagligim...asil bunu kiskansada sigarayi biraksa iyi olucak..aramizda 1 yastan az var..yani benden 1 yas büyük ..ama yanyana geldigimizde en azindan 5 yas var gibi duruyor..bence sigara onu yaslandiriyor ama farkinda degil..gözleri sari cildi sönük disleri hele rezil
al iste bende oruc tutuyorum...ya tutmasam bundan iyi bence..aksama kadar ac gezdim sabaha kadarda dedikodu yapiyorum bumu yani bumukendime pes diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?