80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim erkeklik hormonu fazla çalışıyormuş ama ilaç vermemişti önceki doktor :26:
Bu seferki verirmi bilmiyorum ama görünüşe bakılırsa iyi bir doktor ( uzman doktormuş zaten )
Bizim sağlık ocağı yapmıyor bazı tahlilleri birde direk gitmek daha rahat oluyor sonuçta daha çabuk çıkıyor

inşallah seninde sonuçlar temiz çıkarda diyetisyenede gidersin

ben gidiyommmm
çok uykum var iyi geceler kızlar

Ben geldim sen gidiyorsun
Sanada iyi geceler

Allah rahatlık versin ve çoook güzel Rüyalar gör emi

1 kase yogurt corbasi
1 dilim patatesli börek
1 dilim pizza

ara: 1 dilim kek

elimde degil kizlar aksam bir tatli krizim tutuyor..bu oruc meselesi beni gercekten sarsti..allah kabul etsinde...insallah yarinda tutucam sonra tutmam herhalde dayanamiyorum..bir uyku bir halsizlik...eskiden tutabiliyordum 1 haftada olsa simdi 1 gün bile bana cok zor geliyor allahin zoruna gitmesinde
yarin bizim aileden 6 kisi ortaklasa 300-400 kisilik iftar yemegi verecegiz sabah erkenden gidecegiz cemevine...aksam 7 ye kadar..ama aksam 7 de ortanca kizimin okulunda aile toplantisi var.9 a kadar..birde o eklenecek yani allah yardimcim olsun diyorum evin yolunu unutacagim gibi gibi
haa bu arada oruc vesilesiyle 1 kilodan fazla artim var bittim ben bu hafta bitti irem cantalari gecirecek kafama valla:18::18::18:

kizlar bu gun ömrümde ilk defa jegins pantolon giydim..yani bacaklar daracik kot...burada bir magazada cok ucuz gördüm..kizima dedim bunu kendime alicam hosuma gitmezse sen giyermisin giyerim dedi bende aldim..bu gün kaynanama giderken giydim..ay hic ummuyordum bu kadar yakisacagini bacaklarimi incecik gösterdi..benim 3 görümceyle alisverise ciktik..birde cizme giydim dizalti....allahim magaza camindan kendime bakmaktan alamadim kendimi valla...ki benim baldirlar dössek gibi oldugundan hiiic umudum yoktu yakisacagina...neyse bir magazaya girdik..ay benim cakma ne yapsa begenirsiniz aldi bir leginspantolon giymedimi gözlerime inanamadim...yani bu kadarda alalen yapmaz diyordum kiskancligi..hatun bu güne kadar bir kere giymemis...bugün denedi..ya ben bu pantolonlari cok seviyorumda esim kiskaniyor istemiyor demezmi birde 8 senedir yanindayim 1 defa bile görmedim.. dedim senin alt bacaklar o kadar kalinki bence hiic olmadi dedim ki gercekten olmadi..algt bacaklari nerdeyse üstle ayni yani..komik göründü....ama bana iltifattanda kendini alamadi canim cakmam....cok hos olmus valla acayip yakismis dedi bana

aslında endokrine gitmek istiyorum ama malum sabah işte oluyorum, erkenden gidip kan verip çıkarım dr.dan diye düşündüm, ertesi günde sonuçlara giderim, açlık şekerim düşüktü en son baktırdığımda bakalım bu sefer nasıl olcak :44:

slm arkadaşlar iyi akşamlar menüm
sabah 1poça,çeyrek elma, 6 zeytin,1 haşlanmış yumurta
arada küçük 1 kurabiye,irmikli muhallebi 4 kaşık arada çok oldu akşamda kalorili olucak diye öğle yemeğini atladım
arada 1 elma
akşam yemegi ;yarım kase domates çorbası,8 yemek kaşıgı erişte ,1 kase yogurt,salata bu gün biraz ipin ucu kaçtı galiba

kacan bir sey yok gibi geldi bana:26::26:

Merhabalar,bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
2 zeytin
1 domates
1 salatalik
3-4 süs biberi
Şekersiz çaylar
Ögle:
200 gr yogurt
Ara:
1 elma
Kabak salatasİ
Akşam:
1 dilim ekmek
5-6 yk kabak çintmesi yemeği
1 kase yoğurt
Ara:
1 kase patlamis misir

1 lt su
Şekersiz çaylar

Gittiğim hastanede endokrinde var ama işte dahiliye sevk ederse kim bilir belki doktor sonuçlara göre endokrine bile sevk edebilir beni diye düşünüyorum hayırlısıyla şu kilolar gitsinde hangi doktor destek olucaksa olsun razıyım

neden sadece ben konusuyorum niye kimsede ses yok..küsemmi mektubumu kesemmi

Aaaa aşk olsun niye konuşmayalım
Herkes dalmıştır birşeylere sen sakın küsme şekerim

Bu arada senin çakmayı fena çatlatmışsın inşallah bende o günleri görürüm Benimde KVyle küçük görümce çatlasa kafi

Allah kabul etsin canım kan şekerin düşüyo oruç tutarken o kadardan bişeycik olmaz yarın çok yoğun olacakmışsın bak fazlasını yakarsın ne güzel böyel topplu iftarlara bayılırım allah hepinizden razı olsun ve kolay gelsin

yeni cicini güle güle giy iyi günlerde canım ne güzel bişey dimi istediğin şeyin içine girebilmek alabilmek darısı başımıza
senin çakmaya da acıdım yani senle yarışması çok komik olmuş eeee Allah büyük olmamış işte

Hoşgeldin duyumcum gitme küsme nolur hürrem bitsin geliyom hemen
kiz cakma hürremle tadi kacti dizinin..adet yerini bulsun diye izliyorum valla

tamam tamam küsmeyeyim bari:)) kiz maksadim catlatmak degildi..tamam tamam dürüst olmak gerekirse azicik catlatmayi istemedim desem yalan ama beni zorluyor buna..bu sabah kaynanamda kahvalti sofrasinda(ki ben oruc oldugum icin yiyemedim ama) söz kilodan acilinca kaynanama benim icin dediki suna baksana anne daha vericemm diyor incecik oldu ama hala vermek istiyor diye..kaynanamda kizim cocuklarinizi düsünün hasta olursunuz yeterince zayifladiniz deyince cakma bana kac kilosun simdi dedi..69.7 dedim ki gercektende bu sabah ackarna o kilodaydim...neyse sen dedim..daha 2 gün önce 68-69 um diyen hatun bu sabah 66-67 arasi demezmi biri yalan ama hangisi:44::44::44::44: dedim bak daha sana yetisememisim..3 kilo daha vereyimde sonra dururum dedim sakaya vurarak ay yok sen benden uzunsun benden zayif duruyorsun yeter artik verme diye söylenerek eminim coktan pisman olmustu 66-67 dedigine ay seviyorum ben bu kadini ya..bütün hayinligina art niyetine ragmen beceremiyor fesatlik yapmayi..saf saf düsüyor kendi agziyla

sagol canim cümlemizden insallah..
ay sorma son zamanlarda öyle bir hal aldikki kocasi kocamla yarisiyor kizlari kizimla(ki aralari sadece3 ay) kadinin kendide benimle...ne giysem ne yapsam takipte..bazen sinirlenmiyorum desem yalan simdi ben oruc tutuyorum diye oructa tutar dedim ama cik..sigaraya dayanamiyor malesef aslinda beni encokta bu konuda taklit etmesi gerekiyordu..yani ben sigara kullanmadigim icin en büyük avantajim sagligim...asil bunu kiskansada sigarayi biraksa iyi olucak..aramizda 1 yastan az var..yani benden 1 yas büyük ..ama yanyana geldigimizde en azindan 5 yas var gibi duruyor..bence sigara onu yaslandiriyor ama farkinda degil..gözleri sari cildi sönük disleri hele rezil
al iste bende oruc tutuyorum...ya tutmasam bundan iyi bence..aksama kadar ac gezdim sabaha kadarda dedikodu yapiyorum bumu yani bumu kendime pes diyorum

Canım kendine kızma hiç sonuçta yalan değil söylediğin üstelim iyiliğini istiyorsun sigara konusunda da
Aslında bir kaç gün dayansa inan devamı çok daha rahat
İlk günler her an aklımdayken şu an inan aklıma bile gelmiyor sadece biri sigara yaktığında dumanını koklarsam bir yokluyor ama şükür bu konuda bari iradeli davranabildim bugüne kadar

aferim kiz sana..kutlarim valla..sendende korkulur ha sigarayi birakabilen kilolari hayli hayli verir...seninde bir cakman olsa iyi harcardin valla tartida onu rigarayi birakmak ciddi bir irade isi..onu becerebilen herseyi beceriz..heeeyt be kim tutar seni bu yaza dal gibiyiz dal insallah

slm kızlar. maşallah kimsecikler uğramamış topiğe sabahtan beri topu topu 4 sayfa olmuş. şimdiiii benden haber bekliyonuz demiiiii. sabahki tetkikleri gösterdim dr a sancın var seni hemen doğum salonuna gönderiyorum muhtemelen doğuma alır dr dedi çooook kötü oldum eşimi aradım geldi. dedim durum bu nolcak? hele bi gir içeri bakalım dedi. girdik makinaya bağlandım sancı çıkmadı. tansyonum ölçüldü normal bir ohhhhhhhhh çektim dedim dr salacak beni. ultrasona girdim dr demesinmi eşi yaşlanmaya başlamış artı preeklempsi geçmişinden dolayı seni bırakamam hemen hazırlayın ameliyat başlıyo dedi. :18::18::18::18::18: eşimle görüşmeden bişeye girmem dedim. bide üstüne tanıdığımız hemşirde bu gece nöbetçi üstüne üstlük. gittim eşimle konuştum yarın yatmaya karar verdik. annemlere ve kayınvalidemlere haber verdik. beraber sabaha karşı yola çıkıyolar. öğlen gibi de allah kısmet ederse yatışım yapılacak. çok korkuyom çoooook. kendimi hazırlayayım dedim sölemesi ayıptırbi tarafımı alayım dedim. ağdayla alınamayacak kadar kısa makinayla alayım dedim. sonu sonu bi tarafımı kaptıanam ne yapacağımı şaşırdım. zorla kurtardım kendimi ama olan oldu. muhtemelen yarın ameliyata mor bir şekilde gidecem. ayyyy ne utanç verici yaw. dua edin bana nolur. buna çok ihtiyacım var. ha bu arada 94 kilo giriyom ameliyata haberiniz ola

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım kıyamam sana Allah yardımcın olsun yarın sağ salim kucağına al inşallah bebişimizi dualarımız seninle

nihayeeeeeeeeeeet nihayeeeeeeeeeeeeet ay kiz ben senden beter heyecanlandim ha...minik cadimiz geliyor dünyaya demek..gelsin gelsin...korkma kiz ne korkuyorsun hayirlisiyla yarin bu saatlerde kucaginda bebisin olacak...yahu heveslenmedim desem yalan valla.bendemi son birtane dogurayim ne:44::44::44::44::44:
kiz sen niye oranin buranin derdine düsüyorsun..hamilesin dogum zamanin..ohooooo ebeler hemsireler doktorlar neler görmstür..o halinle dert ettigin seye bak rahat ol kendini sikma...nihayet sonu geldi kiz dogurur dogurmaz dogurdum de banane banane...ben catlarim merakimdan

Dedikodu sayılmazki bu dertleşiyoruz offff çuk utandım şimdi ben de sigara içiyorum :18:ne desen haklısın valla söz zayıflayayım ilk işim sigara bırakmak olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…