80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dedikodu sayılmazki bu dertleşiyoruz offff çuk utandım şimdi ben de sigara içiyorum :18:ne desen haklısın valla söz zayıflayayım ilk işim sigara bırakmak olacak
neden kendini asipta ikisini birarada yapmiyorsun düsünsene ne büyük bir mükafat olurdu en yakinlarina en sevdiklerine en sevildiklerine...hem incecik dal hem saglikli cigerlerine yapisan zehirden uzak arinmis paklanmis tazelenmis yeniden dogmus kisacasi neden olmasin...her muhtesem sey cok yuksek bir irade caba istiyor...kolay olsa herkes incecik herkes sigarasiz olurdu...kolay olmadigi gün gibi ortada ama imkansiz degilse hersey basarilabilir yeterki aziim olsun

kaçak yne geldi sınavlar koştrmaca uzun zamandr gelemedm oncelkle herkese
sonra da menum

sabah : çeyrek simit bi kk peynir çay
ara : üç adet ediform
öğle : 150 gram kadar tavuk (fırında )
bi kaç tane fırında patates ...
ara : yok
akşam : bir tavuk butu bi kaç tane de sebzesinden
iki yk makarna
ara : bir bardak yeşi çay
spor : yok

merak etmeyin tlfnuma kavuşur kavuşmaz haber veririm hatta foto bile paylaşabilirim. ay napim kimse beni o kötü halde görsün istemem. her dr a gitmeme ne olursa olsun rahatsızlığım mutlaka banyoya girerim. hoş gelince de girmek zorunda kalırım pis olmuş gibi hissediyorum kendimi. ya alttan muayene etti ebe açılma falan yok dedi. eve geldim hani adet başlamadan kahverengi akıntı gelir ya öyle olmuş. anam hakkaten mi doğuruyom ne yapıyom dedim. bakalım inşallah sabaha kadar bişe olmaz. yoksa dr diyecek nolduuuuu gittiğin gibi geri geldiiiiiin diyecek

İnşallah canım artık bir yaz daha dombili geçirmek istemiyorum
Eşimin yengesiyle gittik hani diyordum ya benden kilolu ama daha az olduğunu idda ediyor diye
Onu diyetisyen tartmış kadın harbi benden hafifmiş meğer 92 kilo çıktı hatun ama görüntü olarak benden fazla gibi duruyor ( herkes aynı şeyi söylüyor aslında ) :44: neyse totoş ölçmeyeyim kimseyle benim totoş ufalsın yeter

Anammmmmm valla bende duyum gibi heycan yaptım bak şimdi
Rabbim inşallah çok rahat bir doğum sonrası yaşatır sana Bu arada hakikaten ne uğraşmışsın makineyle neler görüyordur o doktorlar duyumunda dediği gibi
Bütün topikçe dua ederiz yarın sabah
Sağlıkla kuçağına almayı nasip eder Rabbim inşallahhhhhhhhhhh...Aminnnnnnnnnnnnnnn

( kilo veremeyip 3.cüyü aradan çıkarsammı diye düşünen çatlak ceco )

canım sen diyodun ya bi süt pompası kraftmıydı? bitane var fiyatı çok uygun geldi ama kullananların kimisi memnun kimisi değil. biliyorum çoktan siparişini vermem gerekiyodu geç kaldım

canım sen diyodun ya bi süt pompası kraftmıydı? bitane var fiyatı çok uygun geldi ama kullananların kimisi memnun kimisi değil. biliyorum çoktan siparişini vermem gerekiyodu geç kaldım

cnm medela bnmkisi gayet ii memnunm kraf biraz tahriş edeblıomş gogusleri ...

cnm medela bnmkisi gayet ii memnunm kraf biraz tahriş edeblıomş gogusleri ...

aynı işlemi yapmıyomu ki bu aletler:44::44: kraftın fiyatı çok iyi ama diğer markalar 120 nin üzerinde. bu ay biraz fazla yüklendim bizimkine o yüzden bişe diyemiyorum şimdi

Her kelimene katılıyorum haklı olduğunu da biliyorum ama ne bilim sigarayı bırakınca iştahım çok açılacak gibi geliyor fazla içmiyorum gerçi ama yine de spor yaparken beni etkiliyor un ve şekerle vedalaştığım gibi onuda beynimden silebilsem benden mutlusu olmayacak bu sene benim yılım olacak sigaraylada vedalaşırsam

kıyamam ben bizeee niye yalnız kalıyoz biz

çok doğru bir tesbit
kutlarım seni insanların şifresin çözmüşsün

Teşekkür ederim :)

menüm

sabah
1 dlm peynir
5 zeytin
2 dlm ekmk
domates

ara
2 yulaflı bisküvi

öğlen
simit

ara
1 parçapeynir

akşam el kadar börek
domtes
1 çatal reçel
bol su
1 saat orta halli yürüyüş

Öğlen sadece bir simitle; yanına ayran peynir vs tüketmeden nasıl doydun yaaaa?? Bi aç ben miyim :)

Yazdıklarını okuyunca herşeyin gelecek pztden itibaren çok güzel olacağını hissettim. İnşallah da öyle olur :)

Oiyyyyy bebiş geliyoooooo. Tabi üç numara olsa da heyecan olur :) ben son gece hep oğlumla konuşmuştum... Çok duygulandım yaaaaaaaa. Allah'ım bir nefeste kurtarsın, sağlıkla...

Ben lansinoh kullandım çiftli olandan. Memnundum. Bi ara bişi bozuldu. İki gün gibi kısa bir sürede cevap verdiler; yeni alet verdiler ebebekten. Yani söz konusu pompa olunca hassas davranıyolar. Bi arkadaşım da medela dan çok memnundu.

bak ona inanirim..bir ara benim ortanca görümcelerden biriyle kilom ayniydi..oda 79 du(ki simdi 83-85) bende 79 dum ama o benden cook cokk sisman duruyordu..öyle cok kisa falanda degildi ama bazilari cok belli ediyor kilosunu

teşekkür ederim yardımlarınız ve iyi dilekleriniz için. bide bizim adamı uyandırıp gösterebilsem ne iyi olacak

Aklımdayken bugünki menümüde yazayım

Sabah: hastaneden ilk dönüşümde
3 dilim ekmek
2 KK beyaz peynir
4 zeytin
domates, salatalık
2 Fincan çay

ara; 2 mandalina

Öğlen; Hastaneye ikinci gidişimden önce
1 kase çorba
1 dilim ekmek

ara;
1 fincan şekersiz nescafe

akşam;
10 - 12 tane hamsi ( çok az yağda )
1 ufak kase karışık salata
1 YK pilav ( kızın tabağından sırf tadına baktım )

Yemekten sonrada 2 bardak şekersiz çay içtim
Bugünki menü hoşuma gitmedi pek ama bakalım yarın inşallah telafi ederim

bizim yilimiz olacak insallah bizim yilimiz yilbasina hersey yeniden baslayacak..ben insallah allahtan bir aksilik olmazsa 65 le yeni yila girecegim...yazada 60 i görmek en büyük idealim..ya 2 kilo bile öle farkediyorki..yaza daha var azimi elden birakmazsak hersey muhtesem olacak allahin izniyle...insan gercekten yeniden doguyor..tarzin degisiyor bakis acin..ya kocanla bile iliskin o kadar degisiyorki..laf aramizda herif son zamanlarda bana o kadar sevdali davraniyorki...ya alismisim sikayetlenmeye ama kavga baslamadan bitiyor..beni alttan almalar sevdali hassas hareketler..yani göründügü kadra süper olmasada eskiye göre cok degisti..hatta bu gün ne dedi biliyormusun..ben sana sanki yeniden asik oluyorum...bu günlere öyle hos görünüyorsunki gözüme zayifladin diye bilmiyorum nisanlilik yillarimiz gibisin falan dedi..tabi bunu hic razi olmadigim motorla(oglana motor ehliyeti ve motor aldi) ilgiside var gibi de geliyor ya neeyse umarim benim kalbimim fesatligidir buda

İnşallah Özüşcum bu azmin ve kararlılığınla eminim başaracaksın Allah herkese istediği kiloya inmeyi nasip etsin tüm hastalıkların sıkıntıların başı kilo Senin adına o kadar çok sevindim ki değişmezmi elbette değişiyo insanın yürüyüşü bile değişiyor
Eniştem sen zayıfladıkça fıstık gibi giyindkçe kıskanmaya başladı kesin sen de nişanlılık günlerindeki gibi naz yap bence. Yok yok her ne kadar tanımasam da yazdıklarından çıkardığım özet şu senin gibi biri asla fesat olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…