neden kendini asipta ikisini birarada yapmiyorsunDedikodu sayılmazki bu dertleşiyoruz offff çuk utandım şimdi ben de sigara içiyorum:18:ne desen haklısın valla söz zayıflayayım ilk işim sigara bırakmak olacak
nihayeeeeeeeeeeet nihayeeeeeeeeeeeeetay kiz ben senden beter heyecanlandim ha...minik cadimiz geliyor dünyaya demek..gelsin gelsin...korkma kiz ne korkuyorsun hayirlisiyla yarin bu saatlerde kucaginda bebisin olacak...yahu heveslenmedim desem yalan valla.bendemi son birtane dogurayim ne:44::44::44::44::44:
kiz sen niye oranin buranin derdine düsüyorsun..hamilesin dogum zamanin..ohooooo ebeler hemsireler doktorlar neler görmstür..o halinle dert ettigin seye bakrahat ol kendini sikma...nihayet sonu geldi kiz dogurur dogurmaz dogurdum de banane banane...ben catlarim merakimdan
aferim kiz sana..kutlarim valla..sendende korkulur ha sigarayi birakabilen kilolari hayli hayli verir...seninde bir cakman olsa iyi harcardin valla tartida onurigarayi birakmak ciddi bir irade isi..onu becerebilen herseyi beceriz..heeeyt be kim tutar seni bu yaza dal gibiyiz dal insallah
slm kızlar. maşallah kimsecikler uğramamış topiğe sabahtan beri topu topu 4 sayfa olmuş. şimdiiii benden haber bekliyonuz demiiiii. sabahki tetkikleri gösterdim dr a sancın var seni hemen doğum salonuna gönderiyorum muhtemelen doğuma alır dr dediçooook kötü oldum eşimi aradım geldi. dedim durum bu nolcak? hele bi gir içeri bakalım dedi. girdik makinaya bağlandım sancı çıkmadı. tansyonum ölçüldü normal bir ohhhhhhhhh çektim dedim dr salacak beni. ultrasona girdim dr demesinmi eşi yaşlanmaya başlamış artı preeklempsi geçmişinden dolayı seni bırakamam hemen hazırlayın ameliyat başlıyo dedi. :18::18::18::18::18: eşimle görüşmeden bişeye girmem dedim. bide üstüne tanıdığımız hemşirde bu gece nöbetçi üstüne üstlük. gittim eşimle konuştum yarın yatmaya karar verdik. annemlere ve kayınvalidemlere haber verdik. beraber sabaha karşı yola çıkıyolar. öğlen gibi de allah kısmet ederse yatışım yapılacak. çok korkuyom çoooook. kendimi hazırlayayım dedim sölemesi ayıptırbi tarafımı alayım dedim. ağdayla alınamayacak kadar kısa makinayla alayım dedim. sonu sonu bi tarafımı kaptı anam ne yapacağımı şaşırdım. zorla kurtardım kendimi ama olan oldu. muhtemelen yarın ameliyata mor bir şekilde gidecem. ayyyy ne utanç verici yaw. dua edin bana nolur. buna çok ihtiyacım var. ha bu arada 94 kilo giriyom ameliyata haberiniz ola
canım sen diyodun ya bi süt pompası kraftmıydı? bitane var fiyatı çok uygun geldi ama kullananların kimisi memnun kimisi değil. biliyorum çoktan siparişini vermem gerekiyodu geç kaldım
canım sen diyodun ya bi süt pompası kraftmıydı? bitane var fiyatı çok uygun geldi ama kullananların kimisi memnun kimisi değil. biliyorum çoktan siparişini vermem gerekiyodu geç kaldım
cnm medela bnmkisi gayet ii memnunm kraf biraz tahriş edeblıomş gogusleri ...
neden kendini asipta ikisini birarada yapmiyorsundüsünsene ne büyük bir mükafat olurdu en yakinlarina en sevdiklerine en sevildiklerine...hem incecik dal hem saglikli cigerlerine yapisan zehirden uzak arinmis paklanmis tazelenmis yeniden dogmus kisacasi neden olmasin...her muhtesem sey cok yuksek bir irade caba istiyor...kolay olsa herkes incecik herkes sigarasiz olurdu...kolay olmadigi gün gibi ortada ama imkansiz degilse hersey basarilabilir yeterki aziim olsun
kıyamam ben bizeee niye yalnız kalıyoz biz
çok doğru bir tesbit
kutlarım seni insanların şifresin çözmüşsün
menüm
sabah
1 dlm peynir
5 zeytin
2 dlm ekmk
domates
ara
2 yulaflı bisküvi
öğlen
simit
ara
1 parçapeynir
akşam el kadar börek
domtes
1 çatal reçel
bol su
1 saat orta halli yürüyüş
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Valla kızlar yorgunluktan ölüyorum ama yinede sizlere bakmadan edemedim
Sabah malum doktora gidecektim hem diyetisyene sevk istemek için hemde hormonlarıma tekrar baktırabilmek. Hastane baya bir kalabalıktı ama şükür sıra dahiliyede çabuk geldi
Bu seferki doktor çok ilgiliydi ve pkoyla insülin direnci var diyince ayrıntılı hormonlarına bakalım dediiyi oldu bayadır yaptırmamıştım
Erkeklik hormonu yüksek çıktı deyincede bakalım yine yüksekmi dedi
Tahlil sonuçlarım cuma öğleden sonra çıkacakmış ama ben pazartesi gidiceğim diyetisyende o gün orada diye
Bu arada diyetisyenimle de tanıştımuzun boylu cıbık kraker gibi bir delikanlı
Çok cana yakın ve ilgili biri oda ve tahlil sonuçlarımı görmeden bana diyet veremeyeceğini söyledi
İnşallah pazartesi gittiğimde listemi verecek ve her ay kontrole gideceğim
Çok merak ediyorum kaç kalorilik bir liste uygun görecek ve ne gibi bir yol çizecek bana
Akşam 4de kadar hastanede koşturdum ( bir ara eve gelip tekrar gittim ) sonrada akşam yemeğini annemlerde yiyip eve geldik
slm kızlar. maşallah kimsecikler uğramamış topiğe sabahtan beri topu topu 4 sayfa olmuş. şimdiiii benden haber bekliyonuz demiiiii. sabahki tetkikleri gösterdim dr a sancın var seni hemen doğum salonuna gönderiyorum muhtemelen doğuma alır dr dediçooook kötü oldum eşimi aradım geldi. dedim durum bu nolcak? hele bi gir içeri bakalım dedi. girdik makinaya bağlandım sancı çıkmadı. tansyonum ölçüldü normal bir ohhhhhhhhh çektim dedim dr salacak beni. ultrasona girdim dr demesinmi eşi yaşlanmaya başlamış artı preeklempsi geçmişinden dolayı seni bırakamam hemen hazırlayın ameliyat başlıyo dedi. :18::18::18::18::18: eşimle görüşmeden bişeye girmem dedim. bide üstüne tanıdığımız hemşirde bu gece nöbetçi üstüne üstlük. gittim eşimle konuştum yarın yatmaya karar verdik. annemlere ve kayınvalidemlere haber verdik. beraber sabaha karşı yola çıkıyolar. öğlen gibi de allah kısmet ederse yatışım yapılacak. çok korkuyom çoooook. kendimi hazırlayayım dedim sölemesi ayıptırbi tarafımı alayım dedim. ağdayla alınamayacak kadar kısa makinayla alayım dedim. sonu sonu bi tarafımı kaptı anam ne yapacağımı şaşırdım. zorla kurtardım kendimi ama olan oldu. muhtemelen yarın ameliyata mor bir şekilde gidecem. ayyyy ne utanç verici yaw. dua edin bana nolur. buna çok ihtiyacım var. ha bu arada 94 kilo giriyom ameliyata haberiniz ola
bak ona inanirim..bir ara benim ortanca görümcelerden biriyle kilom ayniydi..oda 79 du(ki simdi 83-85) bende 79 dum ama o benden cook cokk sisman duruyordu..öyle cok kisa falanda degildi ama bazilari cok belli ediyor kilosunuİnşallah canım artık bir yaz daha dombili geçirmek istemiyorum
Eşimin yengesiyle gittik hani diyordum ya benden kilolu ama daha az olduğunu idda ediyor diye
Onu diyetisyen tartmış kadın harbi benden hafifmiş meğer92 kilo çıktı hatun ama görüntü olarak benden fazla gibi duruyor ( herkes aynı şeyi söylüyor aslında ) :44: neyse totoş ölçmeyeyim kimseyle benim totoş ufalsın yeter
Anammmmmm valla bende duyum gibi heycan yaptım bak şimdi
Rabbim inşallah çok rahat bir doğum sonrası yaşatır sanaBu arada hakikaten ne uğraşmışsın makineyle neler görüyordur o doktorlar duyumunda dediği gibi
Bütün topikçe dua ederiz yarın sabah
Sağlıkla kuçağına almayı nasip eder Rabbim inşallahhhhhhhhhhh...Aminnnnnnnnnnnnnnn
( kilo veremeyip 3.cüyü aradan çıkarsammı diye düşünen çatlak ceco)
kızlar ben yatayım uyuyabilirsem tabi. malum yarın büyük gün
bizim yilimiz olacak insallah bizim yilimizHer kelimene katılıyorum haklı olduğunu da biliyorum ama ne bilim sigarayı bırakınca iştahım çok açılacak gibi geliyor fazla içmiyorum gerçi ama yine de spor yaparken beni etkiliyor un ve şekerle vedalaştığım gibi onuda beynimden silebilsem benden mutlusu olmayacak bu sene benim yılım olacak sigaraylada vedalaşırsam
hadi iyi geceler canim...allah hayirlisiyla kurtarsin insallah...kalbimiz duamiz seninlekızlar ben yatayım uyuyabilirsem tabi. malum yarın büyük gün
bizim yilimiz olacak insallah bizim yilimizyilbasina hersey yeniden baslayacak..ben insallah allahtan bir aksilik olmazsa 65 le yeni yila girecegim...yazada 60 i görmek en büyük idealim..ya 2 kilo bile öle farkediyorki..yaza daha var azimi elden birakmazsak hersey muhtesem olacak allahin izniyle...insan gercekten yeniden doguyor..tarzin degisiyor bakis acin..ya kocanla bile iliskin o kadar degisiyorki..laf aramizda herif son zamanlarda bana o kadar sevdali davraniyorki...ya alismisim sikayetlenmeye ama kavga baslamadan bitiyor..beni alttan almalar sevdali hassas hareketler..yani göründügü kadra süper olmasada eskiye göre cok degisti..hatta bu gün ne dedi biliyormusun..ben sana sanki yeniden asik oluyorum...bu günlere öyle hos görünüyorsunki gözüme zayifladin diye bilmiyorum nisanlilik yillarimiz gibisin falan dedi..tabi bunu hic razi olmadigim motorla(oglana motor ehliyeti ve motor aldi) ilgiside var gibi de geliyor ya neeyse umarim benim kalbimim fesatligidir buda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?