öyleyimm dimii
kendimi şaban gibi hissettim vallaa
Bi insan bi işi yapacaksa düZgün yapmalı
kaptanımm
eksik menü verenleri yarınmı şikayet ediyim sana
daha bu günkü menüler gelmedi nede olsa
yani duyurulurrr kızlarr
sabah nesfit
öğle 2 lahmacun 1 ayran
akşam çılbır 1 dilim ekmek
ara 5 hoşbeş
Oooy sagol kaptanım ya... Ya gelen giden oldu... Bi turlu vakit ayırıp giremedim... Öyle olunca stres oluyorumanammmm ayyuzlum doğurmaya mı gidiyon sennnn aman Allahımmm Allah yardımcın olsun canım benimmmm dularımız seninleee beni doğumda unutma bak tekrar hatırlatıyım dedim :)
minikkeleek gidiyom dedin bişey de demedin noldu kızzz çatlattın beni ama geldiğine sevindim hemen gelmene yaniiii
naber kizlar nihayet gelebildim..yorgunluktan ölüyor bitiyorum..allahim sabahin 11 de gittik..kovalarla salatalar koca koca tencerelerde yemekler corbalar pilavlar derkeeeeeeeeeeeeeeeen millet toplandi..yemek dagit..herkes doyarken oruc ac....bulasik yikaaaaaaaaaaa...sonra eve bile girmeden ortancanin okulundaki aile gecesine....simdi girdim eve ama beni encokta yoran su buyukbas kocamin gene ortancayla moralimi bozmasi..uf ya bu hepsinden beter yoruyor beni...
ay hadi hayirlisi olsun canim benim..insallah bir ömür mutlu neseli coluklu cocuklu yasarsinizslm kızlar nasılsınz ıyısınızdır umarım ben fazla gıremıyorum artık kosusturmacadan Allah nasıp ederse cumartesı gunu soz yuzuklerımızı takıyoruz hayırlısıyla
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin..su mubarek günün yüzüsuyu hürmetine allahim seninde kalbine göre versin insallahbak benim yazdıklarımı da görmemişşşşş ayyüzlüm
tabii gözü bişey görmüyo garibiminnnn Allahım bizede nasip ettt amin
hale bak dogurtturmayi bile erteliyorlar kardesin bu nasil isyaslm kizlar beklettim kusura bakmayin ama bende aksama kadar ac ve susuz bekledim. o kadar cok dusuk kurtaj vardi ki bana sira gelmedi. bugun hastane yatisi verdi yarin sabah erkenden alacam dedi. dur bakalim oyalamiyosa
canim ya o senin kalbinin iyiligi..kalbi iyi olamayan karsisindakinin iyi oldugunu düsünürmü hiiicİnşallah Özüşcum bu azmin ve kararlılığınla eminim başaracaksınAllah herkese istediği kiloya inmeyi nasip etsin tüm hastalıkların sıkıntıların başı kilo Senin adına o kadar çok sevindim ki değişmezmi elbette değişiyo insanın yürüyüşü bile değişiyor
Eniştem sen zayıfladıkça fıstık gibi giyindkçe kıskanmaya başladı kesin sen de nişanlılık günlerindeki gibi naz yap bence. Yok yok her ne kadar tanımasam da yazdıklarından çıkardığım özet şu senin gibi biri asla fesat olamaz
ah be yoldasim benim mutlulugun adi 2 günü gecmez..bu gün gene acilisi yaptikyoldaşşş ne guzel şeylerden bahsetmşsn ya gozlerm doldu vallamaşallahh sizeee çok guzel bi ailesiniz siz hep boyle mutlu ol cnm arkdasım be çokkkkk hakedıosn çokkkk
pes yani beyazsan..sadece benim mesajlari secmissin cevap yazmak icin..ve ayyüzlüme cevap yazmissin..cok güldüm ha...hepsi benim mesaj senin cevap su:aaa ayyüzlum doguruyormusun...he doguruyorum...hemde dokuz...ayyyyyy olamaz ayyüzlü doğumamı gidiyon kız geçmiş yapıyordum bi baktım sen oğuruyonallahhh çok heyecanlandım
sabah nesfit
öğle 2 lahmacun 1 ayran
akşam çılbır 1 dilim ekmek
ara 5 hoşbeş
cnm oluo tatsızlklar illa ... sıkma canını bak keyfine sen fıstıkımm bnmmay hadi hayirlisi olsun canim benim..insallah bir ömür mutlu neseli coluklu cocuklu yasarsiniz
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin..su mubarek günün yüzüsuyu hürmetine allahim seninde kalbine göre versin insallah
hale bak dogurtturmayi bile erteliyorlar kardesin bu nasil isya
canim ya o senin kalbinin iyiligi..kalbi iyi olamayan karsisindakinin iyi oldugunu düsünürmü hiiichem sen haklisin..benim ne varsa dilimde icimde fesatliga yer vermem..ufak tefek kiskancliklar yasiyor ve yasatiyorsamda kimseye fenaligim olmaz benim
ah be yoldasim benim mutlulugun adi 2 günü gecmez..bu gün gene acilisi yaptik
pes yani beyazsan..sadece benim mesajlari secmissin cevap yazmak icin..ve ayyüzlüme cevap yazmissin..cok güldüm ha...hepsi benim mesaj senin cevap su:aaa ayyüzlum doguruyormusun...he doguruyorum...hemde dokuz...
ustune cok gidiyor...bende eskisi kadar gözyumamiyorum acikcasi..yani kizin oturusu kalkisi konusmasi ne bileyim herseyi batiyor adama..ve bunu öyle cok belli ediyorki...aslinda esim cok iyi bir insan...ama gel görki evladima babalik yapamiyor yani bazen elim kolum bagli o kadarda caresiz hissediyorumki kendimiAllah kabul etsin canım ...
Senin ortancada cok seker, güzel bi kız maşallah... Ne istiyor ki yavrumdan senin adam !
Canım ya Rabbim en güzel , dogru olanı bi vesileyle göstersin ins...ustune cok gidiyor...bende eskisi kadar gözyumamiyorum acikcasi..yani kizin oturusu kalkisi konusmasi ne bileyim herseyi batiyor adama..ve bunu öyle cok belli ediyorki...aslinda esim cok iyi bir insan...ama gel görki evladima babalik yapamiyor yani bazen elim kolum bagli o kadarda caresiz hissediyorumki kendimine kadar düsünürsem düsüneyim icinden cikamiyorum bu durumun..adam laftan anlamiyor..yani iyilikle kavgayla yalvarmayla her yolu denedim yok..adam tavrindan ödün vermiyor...bazen öyle atiyorki kafamin tasi..bosan bitsin diyorum...sonra ilerki yillari düsününce buna degmeyecegini ilerde daha zor durumlara düsme kaygilarim beni korkutuyor ne bileyim iste öyle bir sacma sapan bocalamalar...2-3 gün konusma sonra baris...arasi 2 gün sürmedin birdaha dalas..yoruldum ben ya gercekten yoruldum...keske gelecekten haber veren bir mucizede bana olsa ve sonra desemki en dogrusu buymus bunu yapayim...hep bir kararsizlik hep bir ikilem...
insanda keyf birakmiyorki keyfime bakayim..alip camdan disari atiyor keyfimi...cnm oluo tatsızlklar illa ... sıkma canını bak keyfine sen fıstıkımm bnmm
amiin belkide gösteriyorda ben anlamiyorum kim bilirCanım ya Rabbim en güzel , dogru olanı bi vesileyle göstersin ins...
çok kafaya takmamaya çalış, elinden geleni yapıyorsun her iki taraf icinde zaten
yok giii ben bu sabak 69.2 ydim..sen kac kilosunki:26:Kaç kilosun rakibe hatun .... Beni geçtin Gördün muuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?