80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bi insan bi işi yapacaksa düZgün yapmalı

ahhh ahhhhh bir zamanlar elmaşekeri adında bir kaptan yardımız vardı..çok severdik ve halen çok severiz ama yok kendileri terk ettiler bizi..:26:
şimdi aklıma o geldi

öyle güzel yorumlar yapardı menülerimize,az yemişşin yoğurtta yeseydin .birda olmasınn gibi gibi

ben niye yazdım bunu bilemedim ama kulakları çınlasın

neyse ben yatmaya gidiyorum
birazdan balkabağına dönüşücem yoksa
benden olsa olsa balkabağı olur zatii
kızlar gelir az sonra bende yarın geçmiş yapar kendimi avuturum
napcamm mecburr..ya bekleyip durucam yada yatıcamm

iyi geceler kızlarr

slmlarrr canlar yne koştrmaclı bi gundu sabah ders sonra akşamustu bi daha ders...
sabah : bi kase et sulu çorba bi dilim ekmek
ara : yarım dilim kek
bi parça muz
öğle : kucuk bi parça kır pidesi , portakal suyu
ara : dört adet kepekli biskuvi
ara : bir cennet elması
akşam : bir kase mercimek çorbası beş yk pırasa yemegi
ara : iki mandalin
yeşilçay
spor : yok

Oooy sagol kaptanım ya... Ya gelen giden oldu... Bi turlu vakit ayırıp giremedim... Öyle olunca stres oluyorum

girdim yazdım çıktım ...rahatladım o zaman
simdide k.valideler gelceZ diyolar...
benim kafama çanta yetmez kaptanım bavul filan fırlatılsın artıkartık

naber kizlar nihayet gelebildim..yorgunluktan ölüyor bitiyorum..allahim sabahin 11 de gittik..kovalarla salatalar koca koca tencerelerde yemekler corbalar pilavlar derkeeeeeeeeeeeeeeeen millet toplandi..yemek dagit..herkes doyarken oruc ac....bulasik yikaaaaaaaaaaa...sonra eve bile girmeden ortancanin okulundaki aile gecesine....simdi girdim eve ama beni encokta yoran su buyukbas kocamin gene ortancayla moralimi bozmasi..uf ya bu hepsinden beter yoruyor beni...

Allah kabul etsin canım ...
Senin ortancada cok seker, güzel bi kız maşallah... Ne istiyor ki yavrumdan senin adam !

slm kızlar nasılsınz ıyısınızdır umarım ben fazla gıremıyorum artık kosusturmacadan Allah nasıp ederse cumartesı gunu soz yuzuklerımızı takıyoruz hayırlısıyla
ay hadi hayirlisi olsun canim benim..insallah bir ömür mutlu neseli coluklu cocuklu yasarsiniz

bak benim yazdıklarımı da görmemişşşşş ayyüzlüm
tabii gözü bişey görmüyo garibiminnnn Allahım bizede nasip ettt amin
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin..su mubarek günün yüzüsuyu hürmetine allahim seninde kalbine göre versin insallah

slm kizlar beklettim kusura bakmayin ama bende aksama kadar ac ve susuz bekledim. o kadar cok dusuk kurtaj vardi ki bana sira gelmedi. bugun hastane yatisi verdi yarin sabah erkenden alacam dedi. dur bakalim oyalamiyosa
hale bak dogurtturmayi bile erteliyorlar kardesin bu nasil isya
canim ya o senin kalbinin iyiligi..kalbi iyi olamayan karsisindakinin iyi oldugunu düsünürmü hiiic hem sen haklisin..benim ne varsa dilimde icimde fesatliga yer vermem..ufak tefek kiskancliklar yasiyor ve yasatiyorsamda kimseye fenaligim olmaz benim

yoldaşşş ne guzel şeylerden bahsetmşsn ya gozlerm doldu valla maşallahh sizeee çok guzel bi ailesiniz siz hep boyle mutlu ol cnm arkdasım be çokkkkk hakedıosn çokkkk
ah be yoldasim benim mutlulugun adi 2 günü gecmez..bu gün gene acilisi yaptik

ayyyyyy olamaz ayyüzlü doğumamı gidiyon kız geçmiş yapıyordum bi baktım sen oğuruyonallahhh çok heyecanlandım
pes yani beyazsan..sadece benim mesajlari secmissin cevap yazmak icin..ve ayyüzlüme cevap yazmissin..cok güldüm ha...hepsi benim mesaj senin cevap su:aaa ayyüzlum doguruyormusun...he doguruyorum...hemde dokuz...

sabah nesfit

öğle 2 lahmacun 1 ayran

akşam çılbır 1 dilim ekmek

ara 5 hoşbeş

cnm oluo tatsızlklar illa ... sıkma canını bak keyfine sen fıstıkımm bnmm

Allah kabul etsin canım ...
Senin ortancada cok seker, güzel bi kız maşallah... Ne istiyor ki yavrumdan senin adam !
ustune cok gidiyor...bende eskisi kadar gözyumamiyorum acikcasi..yani kizin oturusu kalkisi konusmasi ne bileyim herseyi batiyor adama..ve bunu öyle cok belli ediyorki...aslinda esim cok iyi bir insan...ama gel görki evladima babalik yapamiyor yani bazen elim kolum bagli o kadarda caresiz hissediyorumki kendimi ne kadar düsünürsem düsüneyim icinden cikamiyorum bu durumun..adam laftan anlamiyor..yani iyilikle kavgayla yalvarmayla her yolu denedim yok..adam tavrindan ödün vermiyor...bazen öyle atiyorki kafamin tasi..bosan bitsin diyorum...sonra ilerki yillari düsününce buna degmeyecegini ilerde daha zor durumlara düsme kaygilarim beni korkutuyor ne bileyim iste öyle bir sacma sapan bocalamalar...2-3 gün konusma sonra baris...arasi 2 gün sürmedin birdaha dalas..yoruldum ben ya gercekten yoruldum...keske gelecekten haber veren bir mucizede bana olsa ve sonra desemki en dogrusu buymus bunu yapayim...hep bir kararsizlik hep bir ikilem...

Canım ya Rabbim en güzel , dogru olanı bi vesileyle göstersin ins...
çok kafaya takmamaya çalış, elinden geleni yapıyorsun her iki taraf icinde zaten

cnm oluo tatsızlklar illa ... sıkma canını bak keyfine sen fıstıkımm bnmm
insanda keyf birakmiyorki keyfime bakayim..alip camdan disari atiyor keyfimi...
aslinda cok yorucu ama mutlu bir gün gecirmistim..yani hayir islemek yeni insanlarla tanismak hele okul aile gecesi pek bir keyifliydi..yaklasik 20-25 aile gelmis..ama tartisma konusu gecen seneki konu...dagittiklari söylesi fotokopilerine kadar ayni..gecen seneden tanistigim bir hatun vardi ...baktim oda geldi pek bir keyiflendim..oda benim icin gelmis kesin bu kadin gelir gideyimde görüseyin diye..valla benimde gidis sebebimin birazida oydu desem yalan olmaz..kaynattik durduk.cok zayifladimi söyledi..pek bir begendi beni...herkes birseyler getirmisti pastalar börekler cörekler hazir yaspastaya kadar....yani 3 masa yanyana tkabasa doluydu...aldik tabaklarimizi cayimizi kirdik iki lafin belini ama ne güldük ha. biraz tatsiz duruyorsun dedi..sorma dedim benim herif beni fitil etti saldi okula diyince aa hadi ya benimkide dedi..dedim benimdi disariya hurimelek ama karincayi bile incitmez..ama sözkonusu bizssek hersey tersine hadi ya benimkide dedi..kac cocuk dedi...4 dedim hadiya benimkide dedi...cocuklarimizin yaslari bile bire bir uydu valla...kiz bosver herifi gel bize gidelim kocam vardiyali calisiyor sabah gelecek bir cay iceriz sömünede var deyince benim icime duyum kacti o dakka dedimki ben öyle sömine atesinde cay icmem anacim acacan iki tek bir düz..giyecen rahat kiyafetlerini cekecem kamyonumu odanin bir tarafina...ay cok güldük coook...keske sabaha kadar sürseydi pek bir ihtiyacim varmis buna tabi eve gelmemle bu adamin triplerini görmem bir oldu be tum tadim kacti...birde hakli gibi trip atiyor bana...bende ona.....pöhhhh

Canım ya Rabbim en güzel , dogru olanı bi vesileyle göstersin ins...
çok kafaya takmamaya çalış, elinden geleni yapıyorsun her iki taraf icinde zaten
amiin belkide gösteriyorda ben anlamiyorum kim bilir neyseee gecelim bu tatsiz konuyu..bende gün asiri bu zaten yillardir

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Anam yine yoğun ve yorucu bir günü bitirdim hamdolsun
Sabahtan annemde kahvaltı, kızkardeşimde kahve faslı ve koltuk görme , akşama doğruda havuzda deli dana yüzme bir uctan bir uca derken resmen dayak yemiş gibi oldum
Mİllet spor yapıp rahatlar ben iyice yamuldum bugün eşimde gitme diye tutturuyor neymiş çok yoruyormuşum kendimi çokta lülüüüüü gitcem işte

Beslenme şükür çok iyi gitti bugün ama maalesef yine su içmeyi ihmal ettim kendi kafamı kırasım geliyor bazen sırf bu yüzden ama yarın değişik bir taktik uygulayacağım
Telefonuma hatırlatıcı kuracağım saat başı su iç diye ötsün birde her yemekten evvel ve her yemekten sonrada birer bardak içeceğim RAhat 3 litreyi tamamlarım inşalllah

Bu arada bugün Doktorum programını izleyeniniz oldumu Ceyda düvencinin diyetisyeni çıktı ve çok değişik yağ yakıcı bir sebze çorbası tarifi verdi ben yazamadım ama netten bulur buradada paylaşır kendim içinde not alırım
Eğer haftada 3 kere o çorbadan tüketilirse akşamdan akşama , o zaman rahat 1 kilo vermeniz garanti diyordu hatun
Neticede çorba içindekilerde yenilmeyecek şeyler değil o yüzden hazır malzemeler elimde varken yarın yapmayı düşünüyorum o çorbadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…