Kaç kilosun rakibe hatun .... Beni geçtin Gördün muuuuu
o dert bendede var valla..su icmeyi hep unutuyorumSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Anam yine yoğun ve yorucu bir günü bitirdim hamdolsun
Sabahtan annemde kahvaltı, kızkardeşimde kahve faslı ve koltuk görme, akşama doğruda havuzda deli dana yüzme bir uctan bir uca derken resmen dayak yemiş gibi oldum
Mİllet spor yapıp rahatlar ben iyice yamuldum bugüneşimde gitme diye tutturuyor neymiş çok yoruyormuşum kendimi çokta lülüüüüü gitcem işte
Beslenme şükür çok iyi gitti bugün ama maalesef yine su içmeyi ihmal ettimkendi kafamı kırasım geliyor bazen sırf bu yüzden ama yarın değişik bir taktik uygulayacağım
Telefonuma hatırlatıcı kuracağım saat başı su iç diye ötsünbirde her yemekten evvel ve her yemekten sonrada birer bardak içeceğim RAhat 3 litreyi tamamlarım inşalllah
Bu arada bugün Doktorum programını izleyeniniz oldumuCeyda düvencinin diyetisyeni çıktı ve çok değişik yağ yakıcı bir sebze çorbası tarifi verdi ben yazamadım ama netten bulur buradada paylaşır kendim içinde not alırım
Eğer haftada 3 kere o çorbadan tüketilirse akşamdan akşama , o zaman rahat 1 kilo vermeniz garanti diyordu hatun
Neticede çorba içindekilerde yenilmeyecek şeyler değil o yüzden hazır malzemeler elimde varken yarın yapmayı düşünüyorum o çorbadan
yok giii ben bu sabak 69.2 ydim..sen kac kilosunki:26:
selaaam canimselam kızlarrrr
yarin sabah bakariz..mu aksam cok kacirdim..büyük ihtimalle yarin 200 300 gr daha fazla cikarim..yani bana öyle geliyorki bu hafta 1 kilo artiyla kapaticam haftayi..ama haftaya kesinlikle eksideyim haberin olsunBende aynen... Yani bu sabah oyleydim
Yarına Allah kerim
hayırlısı olsun canımslm kizlar beklettim kusura bakmayin ama bende aksama kadar ac ve susuz bekledim. o kadar cok dusuk kurtaj vardi ki bana sira gelmedi. bugun hastane yatisi verdi yarin sabah erkenden alacam dedi. dur bakalim oyalamiyosa
selaaam canim
yarin sabah bakariz..mu aksam cok kacirdim..büyük ihtimalle yarin 200 300 gr daha fazla cikarim..yani bana öyle geliyorki bu hafta 1 kilo artiyla kapaticam haftayi..ama haftaya kesinlikle eksideyim haberin olsun
ahhh ahhhhh bir zamanlar elmaşekeri adında bir kaptan yardımız vardı..çok severdik ve halen çok severiz ama yok kendileri terk ettiler bizi..:26:
şimdi aklıma o geldi
öyle güzel yorumlar yapardı menülerimize,az yemişşin yoğurtta yeseydin .birda olmasınn gibi gibi
ben niye yazdım bunu bilemedim ama kulakları çınlasın
neyse kizlar beni iyiden iyiye yorgunluk basti..gideyimde yatayim yarinlar tez olsun..yarindan itibaren düzgün bir listeyle devam insallah...hadi kendinize cok cok iyi bak..
allah ayyüzlümünde yardimcisi olsun..biran önce bebegini sagliklica alsin kucagina insallah..darisida basta iremin olmak üzere tüm bebek isteyenlere olsun...hepinize iyi gceler
Ceyda Düvenci 2 yılda nasıl 24 kilo verdi? / Zayıflama ve Diyet / Sağlıklı Beslenme / Video / Kanal D SağlıkSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Anam yine yoğun ve yorucu bir günü bitirdim hamdolsun
Sabahtan annemde kahvaltı, kızkardeşimde kahve faslı ve koltuk görme, akşama doğruda havuzda deli dana yüzme bir uctan bir uca derken resmen dayak yemiş gibi oldum
Mİllet spor yapıp rahatlar ben iyice yamuldum bugüneşimde gitme diye tutturuyor neymiş çok yoruyormuşum kendimi çokta lülüüüüü gitcem işte
Beslenme şükür çok iyi gitti bugün ama maalesef yine su içmeyi ihmal ettimkendi kafamı kırasım geliyor bazen sırf bu yüzden ama yarın değişik bir taktik uygulayacağım
Telefonuma hatırlatıcı kuracağım saat başı su iç diye ötsünbirde her yemekten evvel ve her yemekten sonrada birer bardak içeceğim RAhat 3 litreyi tamamlarım inşalllah
Bu arada bugün Doktorum programını izleyeniniz oldumuCeyda düvencinin diyetisyeni çıktı ve çok değişik yağ yakıcı bir sebze çorbası tarifi verdi ben yazamadım ama netten bulur buradada paylaşır kendim içinde not alırım
Eğer haftada 3 kere o çorbadan tüketilirse akşamdan akşama , o zaman rahat 1 kilo vermeniz garanti diyordu hatun
Neticede çorba içindekilerde yenilmeyecek şeyler değil o yüzden hazır malzemeler elimde varken yarın yapmayı düşünüyorum o çorbadan
yok kimsenin sorun yapmaya hakki yok. bi arkadasim derim kimse sorgulamazallah senin iyiliğini versin emii
hemşirelr diycek ne bakımlı hatun doğumda bile formunu düşünüyor..
kız senin kv falan sorun yaparmı benim gönderdiklerimi çok tasa oldu bana..bazıları internet arkadaş diyince ters anlayabiliyor
herifin sesetmesin bari ollara
kızzz odan rahatmı
iyimisin internete rahat bağlanıyormusunn canımmm
hastanede ne yedin
hava nasıl oralarda ,üşüyormusunn
kar yağıyor buralara biliyormusun
evett kk
muş dan gelen son dak,ka haberine göre doğum yarına kaldı
tüm gözler ve kulaklar muş dan gelicek bebek ağlamasını bekliyor
evet muş.evet sayın ayyüzlü sizden duygu ve düşüncelerinizi alabilirmiyiz.
heycan ne durumda
çevrenin tepkileri ve etkileri ne durumda
acı varmı acı
benn konya dan beyaz sevgilerle kucak dolusu yok hatta tır dolusu sevgiler ve öpücükler
cok guldum ya millet deli gozuyle bakacak. rahatim yerinde cok sukur gece de uyuyabildim ama bu saatte yanimdaki adinin esinin iceri girmesiyle keyfim kacti sacim acikti Adam lak diye daldi odaya. dun gece baglandim sona gecmis yaptim cvp yazacaktim ki net baglantim gitti. o yuzden burda gibi gorunupp aslinda tlf da oyun oynuyodum.kızlarr beyazkendi kendine yazmış demeyin ayyüzlüm var fakat cevap yok
sanırım baskül aramaya gitti hatun
gormemmi kaptanim herkese ve ozellikle sana dua edecem insallah. dedim ya netim gitti cvp veremedimbak benim yazdıklarımı da görmemişşşşş ayyüzlüm
tabii gözü bişey görmüyo garibiminnnn Allahım bizede nasip ettt amin
Bu yarışmaya söyleyelim de duyum katılsın dünkü pantolonuyla
bu arada alttaki reklamınızı cok beğendim eline saglık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?