80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kaç kilosun rakibe hatun .... Beni geçtin Gördün muuuuu

o dert bendede var valla..su icmeyi hep unutuyorum aslinda bendemi alarm kursam..o anda icemesemde beynimde biryerlerde kalmis olacak su icmem gerektigi her alarm calisinda

neyse kizlar beni iyiden iyiye yorgunluk basti..gideyimde yatayim yarinlar tez olsun..yarindan itibaren düzgün bir listeyle devam insallah...hadi kendinize cok cok iyi bak..
allah ayyüzlümünde yardimcisi olsun..biran önce bebegini sagliklica alsin kucagina insallah..darisida basta iremin olmak üzere tüm bebek isteyenlere olsun...hepinize iyi gceler

slm kizlar beklettim kusura bakmayin ama bende aksama kadar ac ve susuz bekledim. o kadar cok dusuk kurtaj vardi ki bana sira gelmedi. bugun hastane yatisi verdi yarin sabah erkenden alacam dedi. dur bakalim oyalamiyosa
hayırlısı olsun canım
sağlıkla al kızçeni kucağına
selaaam canim

yarin sabah bakariz..mu aksam cok kacirdim..büyük ihtimalle yarin 200 300 gr daha fazla cikarim..yani bana öyle geliyorki bu hafta 1 kilo artiyla kapaticam haftayi..ama haftaya kesinlikle eksideyim haberin olsun

kızlar size çok imreniyorum ben de tekrar görmek istiyorum o kiloları

benimde aklıma geliyo elmaşekeri, çalışmaya başladı ve çok yoruluyodu sanırım o yüzden gelemiyo , çınlasın dursun hatta o kulaklar belki aklına geliriz

sabah : kepek ekmeği arası sandiviç ( k.k kaşar, 1 dilim domates,tere ) ve nescafe
ara : yok
öğle-akşam : kaçamak :26:
ara : 1 mandalina

2 kupa bitki çayı ( y.çay ve mısır püskülü )

arkadaşımın evinde sohbet vardı kaçamak o yüzden oldu ama 4 gibi yedim ve daha bir şey yemedim mandalina hariç, bitki çayımıda içtim ki metobolizmam çalışıp hemenceceik yediklerimi yaksın diye

yarında bildirim var ve ben kırmızı kartta gördüm bugün ,bakalım yarın ola hayrola

canım ALLAH sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasib etsin ( amin )

yarın sen doğumdayken bende kursta olucam ve öğrencilerimden de dua istiycem senin için , RABBİM kolaylık versin

veee bugün ki feci menümü yazayım

sabah:yok
öğle:1 tabak kavurma,pilav,ayran bol salata
akşam:1 tabak kuru fasülye,2 dlm ekmek
ara:2 küçük tatlı,1 peynirli milföy
ara:yarım muz

iyi uykularrr
amiiiiiiinnnnnnnnnnn

Ceyda Düvenci 2 yılda nasıl 24 kilo verdi? / Zayıflama ve Diyet / Sağlıklı Beslenme / Video / Kanal D Sağlık

Günaydın
Kilo Bildirimi:
Başlangıç :70
Bu hafta:71
Hedef:60

Geçtigimiz hafta hiç diyet yapamadım ve kiloları almıştım.Tartılmamıştım ama kıyafetler bunu rahatlıkla söylüyordu.Bu hafta biraz dikkat ettim ama şuan 71 im.Artık haftaya listeye girme zamanında kilo vermiş olurum sanırım.
İyi günler...

yok kimsenin sorun yapmaya hakki yok. bi arkadasim derim kimse sorgulamaz

kızzz odan rahatmı

iyimisin internete rahat bağlanıyormusunn canımmm

hastanede ne yedin

hava nasıl oralarda ,üşüyormusunn
kar yağıyor buralara biliyormusun

kızlarr beyazkendi kendine yazmış demeyin ayyüzlüm var fakat cevap yok

sanırım baskül aramaya gitti hatun
cok guldum ya millet deli gozuyle bakacak. rahatim yerinde cok sukur gece de uyuyabildim ama bu saatte yanimdaki adinin esinin iceri girmesiyle keyfim kacti sacim acikti Adam lak diye daldi odaya. dun gece baglandim sona gecmis yaptim cvp yazacaktim ki net baglantim gitti. o yuzden burda gibi gorunupp aslinda tlf da oyun oynuyodum.

bak benim yazdıklarımı da görmemişşşşş ayyüzlüm
tabii gözü bişey görmüyo garibiminnnn Allahım bizede nasip ettt amin
gormemmi kaptanim herkese ve ozellikle sana dua edecem insallah. dedim ya netim gitti cvp veremedim

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

erkenciyim bugun kızımı gaz sancısı tuttu biraz neyse kaka yaptı rahatladı ama bnm uyku gtti sabah da oturmayı ozlemşm he bugun taa dört bucukta dersm ilk bildirim benden gelcek sanrm...

Başlangıç. 87.5
gecen hafta .83.7
bu hafta . 82.9
giden . 800
toplam giden . 4.600
hedef. 68
spor. yarım saat step 50 mekik
yarım saat de yürüyüş

başlangıç: 86.1 (25 ekim)
geçen hafta: 85.2
bu hafta: 84.5
giden: 700gr
toplam giden: 1600gr
Hedef: 75(şimdilik)
Spor: yok

Listeye çanta yiyerek girmeyeceğim için çooook mutluyum :)

Günaydınlar herkese.

bildirim

başlangıç.86
geçen hafta.75.7
bu hafta.76
gelen.300 gr
toplam giden.10
hedef.65
spor.yürüyüş

bu hafta çanta yemek varmış kısmette

günaydin kizlar gününüz aydin olsun.vaktim olmadigi icin giremedim. bildirimim de haftaya kalsin iki günden beri menüm berbatti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…