80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ufffff canım cok sıkıldı benim ya...
Benim uzun bi koridorum var..
Oraya aldığım yolluklardan 2 tanesini. Simli kısımları yer yer turuncuya dondü 5,6 yer ...
Bende müşteri hizmetlerini aradım
Neyse aldığımız mağazaya gitti...
Halılar, yıkanmadı ya da silinmedi (ki alırken hususun sormuştum , hic bişey olmaz dendi) yatak odası Halim simli 4 senedir kaç kere işlem gördü ilk günkü gibi o başka markanın ama...

Neyse halılar 10 gündür yok yeni yolluyorlarmis antepteymis fabrika ...
İlla silmissiniz diyolar... Hayır silmedim...ama bazen ıslak mendille leke gibi görünen yerleri almıştım bak simdi aklıma geldi....
Uffff kıs gunü çıplak , cocuklar var...
Misafirler... Yemisim halisini 1 ay gelmicekmis.... Oooooy oy
Cok moralim bozuldu

bildirim

başlangıç.80
geçen hafta.bilmiyorum ki .. Hatirlayamadm... Aynı yerlerde dolanip duruyorum
bu hafta.69.4
toplam giden.10.6
hedef.57

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Aslında nereden başlıyacağımı bilmiyorum :26: dün geceden beri moralim yine yerlerde hatta hayatımda ilk kez bu kadar içim dışıma çıkana kadar ağladım
Sabah uyandığımda gözlerim hala şişti ve nasıl birşeyse göz kapaklarım bile ağrıyor
Şimdi hepiniz acaba ne oldu diye düşünüyorsunuzdur ama inanın sebebini duyunca sizlerde en az benim kadar şok olacaksınız

Uzun zamandır tartımdan kıllanıyorum diyordum zaten hep fazla çıkıyorum diye. Dün eşim tartıya yeni pil taktı ve gece acaba kaç oldum eksi varmı diye tartıya çıktığımda hayatımın şokunu yaşadım
Hala inanamıyorum ama resmen tartıda 120i gördüm yine evet yanlış okumadınız 120
Resmen dün gece sinir krizi geçirdim ve eşim ne yaptıysa 2 saat susturamadı beni

Bunları yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum.
Anlamıyorum ya okadar dikkat etmeme mümkün olduğunca az kaçamak yapmama rağmen hala kilo almaya devam ediyorum
Rabbimin bana nasıl bir cezasıdır bu anlamıyorum artık çok korkuyorum daha beter olmaktan şu kilo illetti yüzünden canımdan olmaktan hatta evlatlarımın büyüdüğünü bile görememekten çok korkuyorum

Bunları sizlere anlatmak istemedim aslında ama sizlere karşı dürüst olmak kendime karşı dürüst olmak sonuçta
Sizler bana ailemden çok daha yakınsınız:26: yeri geldi eşimden bile daha yakın oldunuz.
Rabbim sizlerden razı olsun.
Ne olur bir müddet beni listelerden muhaf tutun söz her gün fırsat buldukca yine burada sizlerle olacağım, günlük menümü paylaşacağım ama şu ara bu şoku hazmedebilmem için biraz zaman ihtiyacım var

Pazartesi diyetisyene gidiceğim tabiki ve elimden geleni yapacağım kilo vermek adına yanlız her hafta aynı gerginliği yaşamak istemediğimden sadece diyetisyende tartılmayı istiyorum tabi sizlerede mutlaka haber veririm neticeyi.
Dün gece eşimlede sabaha kadar konuştuk ve bu kendime verdiğim son şansım :26: kendime bir sene mühlet tanıdım ve eğer o bir sene içinde kilo veremezsem ( ki ümidimi kesmedim her ne kadar dibe vurmuş dahi olsam ) obezite cerrahisine yönelmeye karar verdim Eşimde annemde karşı çıkmışlardı ben ilk lafını ettiğimde ama eşimede dedim şu bir sene içinde elimden geleni yaptığım halde giden olmazsa kesinlikle kimse bana engel olamaz çünkü kilom yüzünden ölmek istemiyorum evlatlarımın büyüdüğünü, evlendiklerini hatta torunlarımı bile görmek istiyorum ve bunun için son çare ameliyatsa onuda göze alacağım kim karşı çıkarsa çıksın ailemden

Biliyorum başınızı şişirdim yine uzun uzun yazarak ama ne yaparsam yapayım kendimi rahatlatamıyorum ve elimde olmadan devamlı ağlıyorum dünden beri
Ne olur şu zorlu yolda yine önceden de olduğu gibi bana destek olmaya devam edin inanın çok ihtiyacım var.
Hayır işin garibi beni görenler zayıflamışsın diyorlar ama tartı tam tersine ayı gibi olmuşsun diyor

Bahtıda kendi gibi güzel olur inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn

Rabbim analı babalı büyütsün güzelim sanada çok ama çok geçmiş olsun canım

kizlar beneide araniza alin zayiflatin acil Kilo vermmem lazim

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok ama çok güzel kilolar veririz Aminnnnnnnnnnnnn

Moral bozacak başka şey mi bulamadın şekercim sıkma canını 1 ay nedirki çabucak geçer terliksiz gezmezseniz sorun yok

Offff adaşım ağlama nolur ama insanın elinde değil biliyorum ameliyattan önce ne olur senden tek bir ricam var

KARATAY DİYETİ ÖNERİLERİ lütfen bu linke bir bak ve sadece 1 haftacık dene aranızda yeniyim ama inan hepinizi çok seviyorum

ameliyat oldun diyelim moralini bozmak istemem ama bir süre sonra tekrar alacaksın her gün menüne ve sporuna bakıyorum gerçekten dikkat etmeye çalışıyosun

lütfen adaşım sadece 1 hafta

Çok teşekkür ederim canım söz hemen şimdi oturup incelemeye başlıyorum linki
Adaşım aslında ameliyattan köpek gibi korkan bir tipimdir ama işte insan başka çare bulamayınca ona bile razı olucak hale geliyor inşallah gerek kalmaz da iğneden bile korkan ben başka şeylere yönelmek zorunda kalmam

Rica ederim canımbenim ne olur sonuna dek oku fakat en güzeli kitalarını alman umarım şimdilik sana yardımcı olur bu link . inşallah ameliyata gerek kalmaz tüm hayatınca sağlıklı yaşayıp büyütebilirsin evlatlarını

cecommm
ağlama artık yeter canım..

hem bi makinenın lafına ağlanırmı hiç belki kafayı yemiştir bozuktur..

sen sağlam bi kadınsın istiyorsun ve başaracaksın ben sana yürekten inanıyorum..

hem kıyafetlerinden belli olur be cecom dar gelen varmı sen en son 96 lardaydın bence sen kas yaptım spor yaptığından inanma o hayin basküle..
bakalım pazartesi diyetisyen ne diycek..şimdilik boşver ameliyatı bi 6 ay daha ver kendine bence en bunu başarıcaksın hem hormonlarınla ilgili sorun çözülünce çok daha kolay kilo verirsin inan.sen zaten hem sporunu yapıyorsun çok çok az yiyorsun yeediklerine hep dikkat eden birisin kesinlikle olucak

amaa aklından bile geçirme bizi bırakmayı..
biz senii çokkkkk seviyoruz.
bak gidersen ben çok üzülürüm beni üzmek istemezsin heralde cecom

menüm
sabah
1 dlm peynir
4 zeytin
2 dlm ekmk

ara
yoğurt
öğlen

1 tabak kıymalı yumurta
3 dlm ekmk
domates
ara yok

akşam
1 köfte
5 kşk pırasa
yoğurt

gece
nar yemeyi düşünüyorum

bayramda aldığımız narı bitiremedik ,kurumuşş iyice. kesebilir içine erişirsem yiycemm onuu

sabah : 1 küçük dilim üzeri fındıklı ekmek
ara : yok
öğle : 3 s.k karışık turşu kavurması ( tuzsuzdu ) 2 dilim ev ekmeği ve şekersiz çay
ara : 3 ceviz
akşam : 10 tane kızartma hamsi , 1 dilim ev yapımı ekmek , 1 lokma helav ve bol yeşil salata
ara : 1 mandalina
bitki çayıda yaparım yine ( y.çay ve kiraz sapı )
belki gece yatarken 1 bardak kahveli süt :44:

Ya hepiniz gerçekten birtanesiniz Rabbim hepinizden razı olsun
Özellikle seni hiç üzmek istemem canım
Ağlamaktan göz yaşı bitti zaten ağlamıyorum artık

Belki dediğin gibi tartıdandır sonuçta kıyafetler hala devam yani okadar kilo almış olsam bacağımın eski kotuma girmemesi gerekirdi ama gayet rahat pantalonlarım
Ay ne bileyim o rakamları görünce nevrim döndü
Dünden beri eşimde elli kere aradı iyimisin diye

Anannesi hastaneye yatmış onu ziyarete gidiceğiz sonrada biraz gezeriz kafan dağılsın dedi İnşallah bir sonraki girişim topiğe çok daha neşeli olucaktır söz
Kocaman öpüyorum seni canım

Moral bozacak başka şey mi bulamadın şekercim sıkma canını 1 ay nedirki çabucak geçer terliksiz gezmezseniz sorun yok
Amaaan haklisin canım iste de...
cocuklar olmasa hic sorun degil... Bütün halıları kaldırır otururumda...
oğlumu takip etmek cok zor... İns hasta olmazlar. Bi de k.valideler kalmaya gelecekti... 40 tane laf anlat simdi
Kizzz menünü 3 kere okudum
Ciddi bak.... Dedim olamaz bu kız başka seylerde yemistir...
sonunda öğlenki 3 dilim ekmegi ancak algıladım 2 yeseydin bacım ya alnından opecektim
yine de güzel

Az önce de işaretledim çıkmamış

canimsin ya okuyunca o kadar üzüldüm ki...
bu kadar hirpalama kendini kuzum ya..
Mutlaka asicaksin...
Pazartesi diyetisyene git bakalım ne diyecek...
bsk esın ne güzel yanındayanında
biZde öyle hep birlikte üstesinden geliriz ins

Esim aradı aksama yemek yapma dedi (yuppiiii) yemeğe gitcez ins
Sonra aradı halıları soyledi
Bu kadar sinir enerjisi bi ise yarasın dedim nasıl olsa yemek derdi de yoktu
Kalktım bütün camları sildim..balkon yıkadım... İs yaptım
Cok yoruldum ama ya

yaaa hakkaten çok oldu 3 dlm..ama her cuma bende aynı şey olma başladı
bildirimi yapıncabi coşuyorum ,ekmeğe veriyom kendimi,

kv ler nerden geliyorlar uzaktan geliyorlarsa rahat edemez çabuk giderler ..
yok mu eski meski halı yolluk annenlerde falan alda şimdilik ser bari canım.biz biraz eskiyi atmaya kıyamadığımızdan ve çatımız olduğundan herşeyin eskisi mevcuttur ..aslında iyi bişey deyilde lazım oluyor işte 40 yıkda bir

Oy yavrummmmm maşallah sana. Çok tatlı bir bebiş inşallah ömrü uzun, bahtı açık olur :)

Sabah bildirim yazarken bir günaydın bile dememişim kusuruma bakmayın. Ama bugün çok koşturmalı bir gün idi benim için ondan yani :) birazdan çılgın menümü de paylaşacağım lütfen korkmayın

Canım 4 senelik evliym cok eski şeyim yok
1.5 Saatlik yol ama sehir dışı nihayetinde...3 günden fazla kalmazlar...k.pederin ısı biterse geliceklerdi... Ne diyim halılar gelmeden gelmesinler

Merak ve heyecanla bekliyorum

Canım sen ilahiyat mezunu musun
eger öyleyse sormak istediğim seyler vardı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…