80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlar
sabah;yarım domates ,3 zeytin ,1 üçgen peynir,yumurtalı ekmek 1 dilim
arada;ince 1 dilim pasta
öğle ;tarhana çorbası 1 dilim tam bugday ekmeği
akşam;6 kaşık barbunya ,4 yemek kaşıgı pilav,salata,yogurt
arada;yarım elma,yarım mandalina
1 kayısı çayı, 2 litre su
leslie 1mil

Ayyy yirim sizin asık atışmalarınızı ...
yaris mı var yaaaaaa.....
aaaaaa bensiz miuiiiiiiiiii
insan haber vermez mı yahuuuuuu

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Akşam yemeğinden sonra annemleri çaya davet ettik onlarda elektrikler kesik diye
Tabi çayfaslı sohbet derken daha yeni gittiler.
Yarın benim için son miladım sabahtan itibaren çok düzenli ve dikkatli beslenip elimden gelenin en iyisini yapıyorum ve sizlerle de paylaşıyorum
Bugün hastanede 6 saat kalınca bende beslenme namına birşey kalmadı hastanede sadece kaşarlı bir tost yedim ama ne ara öğün nede su içmedim doğru dürüst tuvalete gitmek zorunda kalmim diye

Tabi önce yine aç karnına hastaneye gidip kan vericeğim mecbur

aaaa biz bu kadar beklerken doktorun yaptığına bak sen aman hangi iş olursa olsun insalar işinin hakkını vermeliler... karşılarındaki de insan sonuçta

bak sinirlerim kabardııı

Sorma bende sinir oldum çünkü adam saat 1de öğle yemeğinden dönmesi gerekirken adam yarım saat fazla mola verdi
Hayır anlıyorum çok yoğun ve yorucu bir iş yaptıkları ama anasını satayım araya kaynayanlara ses etmiyorlar benim kızdığım nokta o sadece bir imza alacağım diye bir sürü insan girip durdu en son dayanamadım ve benden izin isteyen bir kadına Abla sabahın 8de geldim kusura bakma ama benimde taakatim kalmadı sinirlerim bozuldu bak çocukla kaç saattir sefalet çekiyorum diye çıkıştım ister istemez. Ay çok hastayım ne olur sadece bir imza dedi ve benden evvel daldı odaya bende peşinden tabi
Doktor kızarsada sıra benim o bayanı çıkarın diyecektim ki doktor ses etmedi hatta daha iki dakika önce çok hastayım rapor için imza alacağım diyen kadına doktor neyin var diye sorduğunda yok birşeyim sadece rapor lazım diyince sinirden kudurdum tabi kadına o an sadece kızgın bir şekilde baktım oda hemen önüne bakıp odadan çıktı

İnşallah yarın sabah bu kadar uzun sürmeyecek işimde eve gelir gelmez güzelce kahvaltımı ederim

Kamileeeee bebem sen mı geldinnnnn Hoşgeldin
Sakın gitme bi daha....
Kızlar tek kelimeyle suan ölüyorum
Evde misafir var
Esimin arkadaşları
Bugün temizlik yaptım e bide mutfakti hazırlıkti
Bacaklarımı his etmiyorum...
Kaptanım ben yarın tartilirim olur mu zaten hic iç açıcı degil durumum :S

Canım sabah ki yumurtalı ekmek kizartmaysa keske hic yemiyeydin...Haricinde süper menü dicektim kiiiiiiii
Pasta varmış...
Yine de ince bi dilim yemissin ya... Tebrik ederim onla kaldığın icin

canım yarış bir aylık sıkma canını bir ayda verilen kilo yarışı :)

Tamam hadi tost iş isten gecti ama
muzu yemesen olar mı :?
yatmadan önce yiyince muzu böyle löp löp yağ oluyormuş
Saniyorum artık Boğazı'nda kalır yiyemezsin

Tamam hadi tost iş isten gecti ama
muzu yemesen olar mı :?
yatmadan önce yiyince muzu böyle löp löp yağ oluyormuş
Saniyorum artık Boğazı'nda kalır yiyemezsin

Hahaha sağol yahu. Yanlış yazdım aslında "ara" yazmalıydım. Yemeğimi 17:30 civarı yiyince mecbur 20:00 civarı bişi yemem veya içmem gerekiyo. Bi baktım hiç meyve yememişim bugün!! Hemen eksiği tamamladım :))) zaten şu saat oldu oğluş uyudu uyuyacak ve ben o muzu çoktan yakmış gibi hissediyorum

Ceconun diyetisyeni ne dedi?? Tartıldı mı noldu?? Bu soruların cevabını kaçırdım cepten okurken valla biri beni aydınlatsa süper olur :)

İyi madem ne mutlu sana öyleyse
En azından yazacak bi menün varmış
yalniz muz meyve olarak cok iyi bi tercih degil yinede
yarim yesen daha iyi olur sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…