İyi geceler kaptanımcanlar ben yatıyorum aldığım yeni bilgiler beynimde hasara yol açıyo allak bullak ediyo inşallah kalıcıdırlar yoksa boşuna eziyet çekmiş olurum
iii geceler hepinizee
Ceconun diyetisyeni ne dedi?? Tartıldı mı noldu?? Bu soruların cevabını kaçırdım cepten okurken valla biri beni aydınlatsa süper olur :)
Ceco tam 6 saat hastanede bekletildikten sonra yanlış ve eksik tahlil yapılmış bugün git yarın gel diye evine yollanmıştır
Anam harbi sinir oldum bakalım bir daha sorun çıkmaz inşallah
Yarın tekrar sabahın köründe gidip aç karnına kan vereceğimsonucu alınca ancak doktor liste verecekmiş
İyi madem ne mutlu sana öyleyse
En azından yazacak bi menün varmış
yalniz muz meyve olarak cok iyi bi tercih degil yinede
yarim yesen daha iyi olur sanki
Canım bugün bi netice alamamış
yarin tekrar gidecek
Ceco tam 6 saat hastanede bekletildikten sonra yanlış ve eksik tahlil yapılmış bugün git yarın gel diye evine yollanmıştır
Anam harbi sinir oldum bakalım bir daha sorun çıkmaz inşallah
Yarın tekrar sabahın köründe gidip aç karnına kan vereceğimsonucu alınca ancak doktor liste verecekmiş
selam kızlar
menüm
sabah:1 yumurta,zeytin,1 dlm ekmek
öğle:1 kase sütlaç
akşam.(5 gibi)1 kase kuskus salatası,3 dilim kek(çok üzgünüm tutamadım kendimi)
ara:2 bardak şekersiz çay
Ben de kek istiyommmmm
Nerde bu menüde protein??? Bi sabahki yumurta var... Zayıflarken kaslarımızı yakmayalım lütfen
Ben de kek istiyommmmm
Nerde bu menüde protein??? Bi sabahki yumurta var... Zayıflarken kaslarımızı yakmayalım lütfen
yok canım tepsi duruyo desem ,gelin herkeze vereyim de bitsin :)) zaten ben doyumluk yemiyorum sadece tadımlık yiyorum kıs, tatlı krizimden yaptım kek , yoksa pekte tercih etmem ama işte yiyemeyince her şey çok lezzetli geliyo insanın gözüne :44:kızz bitmedimi kekk
yeme artık birdaha yeter
Ben de kek istiyommmmm
yok canım tepsi duruyo desem ,gelin herkeze vereyim de bitsin :)) zaten ben doyumluk yemiyorum sadece tadımlık yiyorum kıs, tatlı krizimden yaptım kek , yoksa pekte tercih etmem ama işte yiyemeyince her şey çok lezzetli geliyo insanın gözüne :44:
gel kıs gel ben sana vereyim, yanına da bitki çayı
yok canım tepsi duruyo desem ,gelin herkeze vereyim de bitsin :)) zaten ben doyumluk yemiyorum sadece tadımlık yiyorum kıs, tatlı krizimden yaptım kek , yoksa pekte tercih etmem ama işte yiyemeyince her şey çok lezzetli geliyo insanın gözüne :44:
gel kıs gel ben sana vereyim, yanına da bitki çayı
aynen canım yaaaynen canım ben kek sevmediğim halde canım çekti şu diyet insana neler yaptırıyo
bilmezmiyimm
dünkü baklava hala gözümün önünde inan olsaydı şimdi bile gider yerdim ,ama kv lere verdim kurtuldum
allah senide kurtarsın
slmlarrrrrr
allahkolaylık versin canım.tek gitmek neysede çocukla gitmek şkence gerçekten..acıktım, susadım, çişim geldi vır vır hiç susmazlar ..en kötüsüde pis yerleri eller sonrada hasta olurlar. .amamm hastane ve çocuk muhteşem ikili
Şok şok şok. Nasıl eksik tahlil yapıyolar yahu!???! Yani diyetisyene gidecek insanın bellidir nelerine bakılacağı... Neyse geç olsun güç olmasın. Ben olsam o sinirle neler yemiştim :) seni tebrik ediyorum ve kendimi kınıyorum. İnsan her kızdığında hıncını yemekten çıkarmamalı... :)
bu sebze kahvesi işe yaradımı sende canım nekadar zamandır içiyorsun:26:
bence işe yarıyor, çünkü yemekten önce içtiği çayım bitti bende bunu 4 5 gündür yapıyorum az yediğimnden afersin wc ye çıkamazdım 3haftadır çıkıyorum artık
ama günde 2 kg diyorlar doğru bugun tartıldım 76,3 olmuşummaşallah subhan allah nazar değrmeğin aman hepimiz verelim diye anlatıyorum maşall diyin
sebzelerinde tam mevsimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?