80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlar ben yatıyorum aldığım yeni bilgiler beynimde hasara yol açıyo allak bullak ediyo inşallah kalıcıdırlar yoksa boşuna eziyet çekmiş olurum
iii geceler hepinizee

canlar ben yatıyorum aldığım yeni bilgiler beynimde hasara yol açıyo allak bullak ediyo inşallah kalıcıdırlar yoksa boşuna eziyet çekmiş olurum
iii geceler hepinizee
İyi geceler kaptanım
bende kactim
kizlar... Bende bomba gibiyim yarından sonra hadi bakalımm
rakibelerim

Ceconun diyetisyeni ne dedi?? Tartıldı mı noldu?? Bu soruların cevabını kaçırdım cepten okurken valla biri beni aydınlatsa süper olur :)

Ceco tam 6 saat hastanede bekletildikten sonra yanlış ve eksik tahlil yapılmış bugün git yarın gel diye evine yollanmıştır
Anam harbi sinir oldum bakalım bir daha sorun çıkmaz inşallah
Yarın tekrar sabahın köründe gidip aç karnına kan vereceğim sonucu alınca ancak doktor liste verecekmiş

selam kızlar

menüm
sabah:1 yumurta,zeytin,1 dlm ekmek
öğle:1 kase sütlaç
akşam.(5 gibi)1 kase kuskus salatası,3 dilim kek(çok üzgünüm tutamadım kendimi)
ara:2 bardak şekersiz çay

allahkolaylık versin canım.tek gitmek neysede çocukla gitmek şkence gerçekten..acıktım, susadım, çişim geldi vır vır hiç susmazlar ..en kötüsüde pis yerleri eller sonrada hasta olurlar..amamm hastane ve çocuk muhteşem ikili

İyi madem ne mutlu sana öyleyse
En azından yazacak bi menün varmış
yalniz muz meyve olarak cok iyi bi tercih degil yinede
yarim yesen daha iyi olur sanki

Ben ve birşeyi yarım bırakmak :))))
Aralarda elma veya muz yediğimde akşam sit içsem yeterli geliyodu. Ama bugün ara öğünler olmayınca şekerim çok oynadı :/
Canım bugün bi netice alamamış
yarin tekrar gidecek

Şok şok şok. Nasıl eksik tahlil yapıyolar yahu!???! Yani diyetisyene gidecek insanın bellidir nelerine bakılacağı... Neyse geç olsun güç olmasın. Ben olsam o sinirle neler yemiştim :) seni tebrik ediyorum ve kendimi kınıyorum. İnsan her kızdığında hıncını yemekten çıkarmamalı... :)

selam kızlar

menüm
sabah:1 yumurta,zeytin,1 dlm ekmek
öğle:1 kase sütlaç
akşam.(5 gibi)1 kase kuskus salatası,3 dilim kek(çok üzgünüm tutamadım kendimi)
ara:2 bardak şekersiz çay

Ben de kek istiyommmmm
Nerde bu menüde protein??? Bi sabahki yumurta var... Zayıflarken kaslarımızı yakmayalım lütfen

Ben de kek istiyommmmm
Nerde bu menüde protein??? Bi sabahki yumurta var... Zayıflarken kaslarımızı yakmayalım lütfen

çokk doğru söyledin
ben şahsen kaslarımı yemişim yağlarımı beslemişim..
yanlış diyet kurbanı oldum kızlar.10 kilo vermeme rağmen yağım önceki kilomla aynı ve kaslarım gitmiş .
geçenlerde ölçüm yaptırdım ve şok oldum..
gerçi tahmin ediyordum böyle bi sonucu çünkü çokk halsiz ve bitkinim

kızz bitmedimi kekk
yeme artık birdaha yeter
yok canım tepsi duruyo desem ,gelin herkeze vereyim de bitsin :)) zaten ben doyumluk yemiyorum sadece tadımlık yiyorum kıs, tatlı krizimden yaptım kek , yoksa pekte tercih etmem ama işte yiyemeyince her şey çok lezzetli geliyo insanın gözüne :44:
Ben de kek istiyommmmm

gel kıs gel ben sana vereyim, yanına da bitki çayı

aynen canım ben kek sevmediğim halde canım çekti şu diyet insana neler yaptırıyo

bilmezmiyimm
dünkü baklava hala gözümün önünde inan olsaydı şimdi bile gider yerdim ,ama kv lere verdim kurtuldum
allah senide kurtarsın

aynen canım ben kek sevmediğim halde canım çekti şu diyet insana neler yaptırıyo
aynen canım yaa
bilmezmiyimm
dünkü baklava hala gözümün önünde inan olsaydı şimdi bile gider yerdim ,ama kv lere verdim kurtuldum
allah senide kurtarsın

bende yarın kursa getireyim bari ,çay saatinde yer öğrencilerim ,bende kurtulmuş olurum hem ayyy beimde bugün aklıma hep baklava geldi gitti, geldi gitti ve bir daha gelmesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn

Son düzenleme:

Sorma valla Allahtan tuvalet bizim olduğumuz kattaydıda iki kereyle yırttık tabi elli kere tembihledim sakın bir yeri elleme diye
Öğle molasında hadi aşağı inelim temiz hava alalım birde cadıya tost alayım dedim
CAdı orada genç bir cift gözüne kestirdi meğer onlarda nikah işlemleri için gelmişler
Bizimki oturduğu sandalyeyi beğenmedi onların masasına oturacağım diye tutturdu neyse kız sohbet etti bunla biraz sonra gel otur yanımıza dedi
Bizimki elinde tost oturdu yan masaya Sonra delikanlı meyve suyu içermisin diyince onada evet içerim bana meyme suyu al dedi kızın önünde su böreği vardı ona biraz parmak attı az tırtıkladı ay öldük gülmekten

Gelin olucak kız daha gelinliğini almamış yarın bakmaya gideceklerini söyleyince bizim dükkanın kartını verdim ve kadına benden selam söyleyin dükkan sahibinin kızı gönderdi derseniz indirim yapar dedim annem iyi yapmışsın sevaptır dedi

Hastanelerdeki bıdı bıdı konuşan koca karılara döneceğim yakında
Bu arada eşimin yengesinden haber geldi hatun diyetime uyuyorum diyor ama gelini mesaj atmış bana valla banu felaket çozuttu 1 dilim ekmek yerine 1 tabak pilav yiyor diyor defalarca uyarmışlar siz beni öldürmeye mı çalışıyorsunuz ben açım diyormuş :26: herhalde piskolojik olarak açıktığını sanıyor birde zaten yemeği sever:26:
Gelini valla KVm zor kilo verir bu gidişle hatta alır kız ne yapsak üzülüyorum diye yazmış ama yapılacak birşey yok belki ancak ben verirsem aman bana yetişmesin diye verir kilo

Ya işte akıllı doktorun hali başka sırf troite bakmış kilo veremiyorum diye ki ben ona kıllanmada var dedim, kabızlıkda var dedim, dedim de dedim hatta kendim dedim ayrıntılı hormonlara bakabilirmiyiz diye oda tamam dedi ama eksik girmiş niyazi
Neyse inşallah yarın düzgün yaparlar yoksa bir daha beni zor götürürler o hastaneye

bu sebze kahvesi işe yaradımı sende canım nekadar zamandır içiyorsun:26:

bence işe yarıyor, çünkü yemekten önce içtiği çayım bitti bende bunu 4 5 gündür yapıyorum az yediğimnden afersin wc ye çıkamazdım 3haftadır çıkıyorum artık

ama günde 2 kg diyorlar doğru bugun tartıldım 76,3 olmuşum maşallah subhan allah nazar değrmeğin aman hepimiz verelim diye anlatıyorum maşall diyin

sebzelerinde tam mevsimi

maşallah canım
nasıl yapılıyor sebze kahvesi ayrıca günde 2 kilo mu?

selmlar ablalarım bacılarım kardeşlerim
dün; sabah: avuçiçiyufka,1kkpeynir,1bardaksür,şekersiz çay,1haşlanmış yumurta,1domates yeşillik
öğle:1kepçe çorba,yeşillik
akşam: 5 6 kaşık kelle aşı,1kepçe çorba roka tere azıcıcık buğday ekmeği

bugünki; sabah:1kk peynir,4 5 zeytin,1haşlanmış yumurta,1domates,roka tere,şekersiz çay,1dilim buğday ekmeği
öğle: 3çeşit fakat birer birer olmacak şekilde meyve ve süt
ara sütlü şekerzi türk kahvesi
akşam 1kepçe çorba, domates kavurması,roka tere salatası,yoğurt minicik buğday ekmeği

her yemeten yarım saat önce sebze kahvesi ve ve sabahları sirkeli su
por derseniz çarıda hızlı tempo bakınarak yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…