80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Burdayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

burdayız canım
ayhhh çok şükür yalnız değilim evet ben yalnız değilim evde çiko burda siz evet evet yalnız değilim YALNIZIMMMMM
Sabah:
1 dilim ekmek
Domates salatalik
1mozeralla peynir
1yk melemen
2 haslanmis yumurta
Ara:
3p.k.
2 isirik herifin doneri

Aksam:
1 kase corba
3 kasik manti
1yk patates pure
hahahaaa yarasın mantılarrr löp löp et olsunnn ayyy şaka şaka bu sözden nefret ederim ve asla biri işçin kullanmam düşmnıma bile yani o kadarrr

iyi akşamlar kızlarr
menüm
sabah yumurta
4 zeytin
1 dlml ekmk

ara
yok
öğlen
1 simit

ara
bisküvi

akşam
haşlanmış et
2 kşk pilav
turşu

boll su

hayırr kesinlikle yalnız deyilsinnn
bak bende keni kendime yalnızım
ama yalnız deyiliz

kızz bitmedimi kekk
yeme artık birdaha yeter
Kizlar bugun bilet rezervasyonu yaptik. 13 aralikta ucuyoruuuuum
seviniyimmi üzülüyümmü bilemedimm:26:..bizden ayrılcan ama ailenle çok güzel vakit geçirirsin işallah

ohh ohhh git bakalım memleketime selamımı da söyle benden keşke bu yaz orda olsaydın yaaa bu sene görüşelim diyodum kısmet seneye kaldı:)
Kiz bizim sagimiz solumuz belli olmaz..bir bakmissin yaza gene dolusmusuz arabaya turkiye yolundayiz ama simdiki durum imkansiz gosteriyor biraz borclandik araba degisince yaza kadarda odeyemeyecegimiz kesin gibi gibi....kiz sende gel antalyaya ?
Aciklama yapmana gerek bile yok iremcim...yillardir taniyoruz birbirimizi ayrics 2-3 kasik mantiya manti mi derim kazan benim olmayinca
kızz bitmedimi kekk
yeme artık birdaha yeter

seviniyimmi üzülüyümmü bilemedimm:26:..bizden ayrılcan ama ailenle çok güzel vakit geçirirsin işallah
10 gun neki goz acip kapaysna kadar gecer

Kahvaltı: 1 kaşarlı tost, 1 çay

Ara: yok

Öğle: 3 kaşık brokoli yemeği, 4 kaşık makarna, 3 kaşık tavuk sote, emzirme çayı

Ara: yok

Akşam : 4 kaşık makarna, 2 kaşık yoğurt, 5 köfte, salata

Yatmadan: 1 muz, 1 bardak süt

Bugün okula geç kalıyor olduğum için kahvaltı yapamadım evde. Okuldaki tost da malesef büyüktü

hayırr kesinlikle yalnız deyilsinnn
bak bende keni kendime yalnızım
ama yalnız deyiliz
evet biz beyazcanla kendi kendimize yalnız değilizzz
walla çiko olmasaydı atlar gelirdim tabii okul da var offf gelemezmişim en güzeli yazın görüşmek galibaa:))

tabiii canım 2-3 mantıda kalmak mucizee offf koycan sosu üstüne sarımsaklı yoğurtla herkes bana kızar bu konuda ama ekmeği bandıra bandıra yiycen iki tabak mantıyıııı offf ki ne offf
elimde 5i bi yerde çay mantı edasıyla içiyorum çayımı :)))

Merhabalar kızlar nasılsınız bakalım bayadır görüşemiyoruz kız duyum memleket yolcusu musun hadi bakalım güzel güzel git gel iremcim sen nasılsın bakalım çok özledim sizi kilocuklarımla birlikte özledik sizi

nerelere kayboldun sen bakalımmmm acilen hesap ve bildirim istiyoruzzzz

iyiyim canım özlettin kendini eşim kıbrısta bende gideyim arkasından diye sınav çalışmalarına başladım işte.. şubatta da kardeşimin düğünü var hırsla ve azimle diyet ve spor hayatım bundan ibaret işte

Istahimi kabarttin kiz

Kacaaaaaak naber hayat nasil gidiyor kilodan nabeeer

valla yaz tatili girdi araya net yoktu sonrada anca tayin çıktı taşındık net bağlattık falan derken baya geç kaldım ama bu arda kilolarda geldi de geldi 77 yi vurdum resmen kendimden tiksinmeye başladım ben 74 civarında dolaşıyordum 3 kilo bu kadarmı değiştirir insanı deli oldum inanki elbiseler falan olmuyo deliricim bu yüzden diyete yeniden başladım bakalım bildirimimle birlikte cumaya burdayım bugünkü menüm dengesizdi biraz ama yarına net bir menüyle karşınızdayım
ay kız ayrımı düştünüz eşinle ben çok çektim onu zor oluyo valla ayrı ayrı Allah sabır ve sınavlarda da başarı versin inşallah kavuşursunuz en kısa zamandaay kız sormna benim kardeşte evlenecek ama tarih belli değilde aniden biz evleniyoruz derlerse bu halde çıkamam ortaya bi an önce vermeliyim haydi gayret beraberce verelim kaptanım ya şunları

ayyy iii bari sevindim sadec 3 kilo almışsın hemencecik verirsin ben eminimmm hadi başla ve devam edelimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…