Eki Görüntüle 857119
bide buna cok tatlilar demi
Eki Görüntüle 857118
kizlar bi buna bakin
eet burda da deıchmann var ama bizde hiç öllle indirim mindirim yok yaaa olsa kaçırmam bende severim o mağazayıaaa Deichmann oradadami var....ben Burda ayakkabilerimi hep o magazadan aliyorum..3-4 ayda bir promosyon yapiyorlar..1 ay ikinci yari fiyat yada 2 al 3 .cu beles gibisinden..hic kacirmam..kendime cizme alicam ama onu bekliyorum
77.8 canım benim ki sizinkileri de not aldımmmkizlar yarin Sabah tartilip kilolari yazmayi unutmuyoruz ona göre...ben bir not defteri alip yazicam yoksa unuturum
ohhh ohhhh senin davetler hep olsun böyleeee hahahaaaaayyytttttKizlar yani dakka 1gol 1 su bendeki sansa bakin bizim cakma aradi gorumcesine hayirli olsuna gideceklermis benide cagirdi aksamada yemek daveti var ....komplo kurdunuz bana dimi ilk gunden salayim iddeayi kaybedeyim diye yok oyle yagma bu gunu basarili atlatirsam bittiniz valla
maşalllahhhhhEki Görüntüle 857119
aaaa biz bu kadar beklerken doktorun yaptığına bak sen aman hangi iş olursa olsun insalar işinin hakkını vermeliler... karşılarındaki de insan sonuçtaSelamun aleykum kizlarrrrrrrrrr
Herkes benden guzel haberler bekliyor ama maalesef benim gerizekali doktor ( ki ona ilk kez gitmistim ve bugunki baska deng geldi ) sadece troit bezlerine bakmis ayrintili hormon tahlili istedigim haldetabi bunu sabah 8den öğlen 2ye kadar beklemek zorunda kaldiktan sonra ogrendim
Cimcimeyle vosu bosuna beklemisiz onca saat ustelik diger doktor ayrintili tahlili yazdi onuda yarin sabah ac karnina tekrar yaptiracagim
Sabahtan beri deli oldum beklerken üstelik diyetisyene de giremedim tahlillerim eksik diye
Bakalim yarin yaptiracagim in sonucu ne zaman cikacak
Oyyy yerim ben onlari yaaainsallah hep boyle can ciğer olurlar ömür boyu.... Aminnnnn
Eki Görüntüle 857118
kizlar bi buna bakin
maşşallahhhhEki Görüntüle 857119
Selamun aleykum kizlarrrrrrrrrr
Herkes benden guzel haberler bekliyor ama maalesef benim gerizekali doktor ( ki ona ilk kez gitmistim ve bugunki baska deng geldi ) sadece troit bezlerine bakmis ayrintili hormon tahlili istedigim haldetabi bunu sabah 8den öğlen 2ye kadar beklemek zorunda kaldiktan sonra ogrendim
Cimcimeyle vosu bosuna beklemisiz onca saat ustelik diger doktor ayrintili tahlili yazdi onuda yarin sabah ac karnina tekrar yaptiracagim
Sabahtan beri deli oldum beklerken üstelik diyetisyene de giremedim tahlillerim eksik diye
Bakalim yarin yaptiracagim in sonucu ne zaman cikacak
Oyyy yerim ben onlari yaaainsallah hep boyle can ciğer olurlar ömür boyu.... Aminnnnn
maşşallahhhh
ikiside çok tatlı..allah analı babalı büyütsün işallah
işallah sarılığı ilermez atlatırsın canım
ceco inan bende merakla senden gelicek haberi bekliyordum..zaten hastaneye işin düştümü hep aynısı oluyor..
bizde kızımlaakşamı hastanede ettik kontrolü vardı kızın büyüme hormonu için..kızıda diyetisyene gönderdi dr ama sonuçlar çıkmadığı için gösteremedik ...
iallah yarım senin işlerin hallolur
umarım iyi bi şekilde atlatırsın ameliyatı canımbende bugün dr daydım sonunda tüm tahliller bitti ve çarşamba sabahı 8de bademcik ameliyatım olacak 1gece kalıp perşembe çıkarsın dio dr tabi bi aksilik olmaz durumum ii olursa yarında genetik test için dr gidip kan vericez inşallah 1ay sonrada onun sonucu çıkıcakmış hadi hayırlısı bakalım olsun bitsin sırtımda yük oldu bunlar şimdi bugün ki menümü yazayım
kahvaltı
3 çeri domates
2haşlanmış yumurta
10adet zeytin
avuç içi kadar peynir,
3adet gün kurusu kayısı
yarım çay bardagı ceviz
1 bardak yeşil çay
akşam
4adet tavuk şiş
2kasık domateslı kabak
1tane köz biber yarım köz patlıcan
5kaşık yogurt
1kase tarhana salata
sıvı olarak 1,5lt su
3tane yeşil çay
spor bgun kısa kısa 15dklık yürüyüş anca yapabıldım:)hastaneden kosusturmadan fırsat bulamadım yaw
umarım iyi bi şekilde atlatırsın ameliyatı canım
genteik test o kadar uzun sürüyomuydu ki yaa haturlayamadım şimdi
bize öle sölediler ya devlet hastanesi bu belki ondan süre uzamıstı çünkü testi yaptırabilme için bile 2ay bekledim 2ay önce yarına sıra verdiler anca ameliyata korkmuyorumda sonrasında hıc yeyem yıyemıyorsun sadece dondurma yenıyomus bıde agrılı oluyomus onun ıcın azcık endıselıyım ay acaba dondurma kilo yaparmı diye endişeliyim:) üstelik diyetim bozulacak ama sadece su ayran ve dondurma tüketiliyor bir hafta heralde kilo almam
canım evine h.geldinslm kızlar dün akşam hastaneden çıktım ama haber veremedim. kızın yüzü biraz daha iyi gibi banyo yaptırdık sanki az düzeldi. ama sanırım sarılık oldu bol bol emziriyorum artmaz umarım.
duyuuuuum kız sana sevdanın yolları bana kurşunlartürkiye ye geliyon demek. inşallah bol bol hava atarsın.
kaptanım ellerine sağlık ve aylar sonra ilk kez listede değilim
dün eve geldim tartıldım ve büyük bi şok geçirdim. ama size şimdi sölemeyecem kaç olduğumu. gerçi akşam saati tok karnına ve 5 lt su aldıktan sonra tartıldım. neden 5 lt diye sorun hadi sorun. ölüyooooooom. spinal anestezi yaptılar ve yan etkisi baş ağrısı çözümü bol sıvı ve kafein. ölüyom yatmam lazım ama kızım ikide biracıktım diyo sonra ememeden uyuya kalıyo. yat kalk talim yapıyom
Eki Görüntüle 857118
kizlar bi buna bakin
maşşallah annesi çok güzeller, ALLAH nazarlardan korusunEki Görüntüle 857119
Bn bu ayda inatlastim kendimle valla beni gecmen zor gibi gibiduyumcum sabahtan berı asure yapmakla ugrasıyodum ancak yazabıldım
sabah tartıldım 84 geldımhaftasonu kacamakları
o rakamı görünce sınırle bı cıktım yuruyuse 1 saat tempolu yurudum geldım
sonra mutfaga gırdım asure yapmaya dagıttım geldım
ama bende acaıp hırslıyım mutlaka gecıcem sızı:)
sabah aksam yuruyuse devam arada evdede bıseler yaptımmı tamamdır:)
Allah bagislasin cok guzeller yerim ben onlariEki Görüntüle 857119
coj meraak ettim kiz kac kilosun bu hafta birincilik kesin sendeslm kızlar dün akşam hastaneden çıktım ama haber veremedim. kızın yüzü biraz daha iyi gibi banyo yaptırdık sanki az düzeldi. ama sanırım sarılık oldu bol bol emziriyorum artmaz umarım.
duyuuuuum kız sana sevdanın yolları bana kurşunlartürkiye ye geliyon demek. inşallah bol bol hava atarsın.
kaptanım ellerine sağlık ve aylar sonra ilk kez listede değilim
dün eve geldim tartıldım ve büyük bi şok geçirdim. ama size şimdi sölemeyecem kaç olduğumu. gerçi akşam saati tok karnına ve 5 lt su aldıktan sonra tartıldım. neden 5 lt diye sorun hadi sorun. ölüyooooooom. spinal anestezi yaptılar ve yan etkisi baş ağrısı çözümü bol sıvı ve kafein. ölüyom yatmam lazım ama kızım ikide biracıktım diyo sonra ememeden uyuya kalıyo. yat kalk talim yapıyom
Himmm bende yazayim biryerlere...ben kendimle inatlastim iremcim dsvetler viz gelir triz gidr demedi demeeet burda da deıchmann var ama bizde hiç öllle indirim mindirim yok yaaa olsa kaçırmam bende severim o mağazayı
77.8 canım benim ki sizinkileri de not aldımmm
ohhh ohhhh senin davetler hep olsun böyleeee hahahaaaaayyyttttt
maşalllahhhhh
çooooook tatlılar hem deee
aaaa biz bu kadar beklerken doktorun yaptığına bak sen aman hangi iş olursa olsun insalar işinin hakkını vermeliler... karşılarındaki de insan sonuçta
bak sinirlerim kabardııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?