80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

duyumcum sabahtan berı asure yapmakla ugrasıyodum ancak yazabıldım
sabah tartıldım 84 geldımhaftasonu kacamakları
o rakamı görünce sınırle bı cıktım yuruyuse 1 saat tempolu yurudum geldım
sonra mutfaga gırdım asure yapmaya dagıttım geldım
ama bende acaıp hırslıyım mutlaka gecıcem sızı:)
sabah aksam yuruyuse devam arada evdede bıseler yaptımmı tamamdır:)

Kizlarrrrrrrrrr

Hala hastanede sira bekliyorum :26:
Sabah 8de evden ciktim ve hala dahiliyeye sonuc gostermek icin bekliyorum ordanda diyetisyen icin siraya girecegim
Hastane sirasinda ölmezsem iyidir

Ufaklikta yanimda cildirmak üzereyim ama nafile mecnur beklemeye devam

Selamun aleykum kizlarrrrrrrrrr

Herkes benden guzel haberler bekliyor ama maalesef benim gerizekali doktor ( ki ona ilk kez gitmistim ve bugunki baska deng geldi ) sadece troit bezlerine bakmis ayrintili hormon tahlili istedigim halde tabi bunu sabah 8den öğlen 2ye kadar beklemek zorunda kaldiktan sonra ogrendim
Cimcimeyle vosu bosuna beklemisiz onca saat ustelik diger doktor ayrintili tahlili yazdi onuda yarin sabah ac karnina tekrar yaptiracagim
Sabahtan beri deli oldum beklerken üstelik diyetisyene de giremedim tahlillerim eksik diye

Bakalim yarin yaptiracagim in sonucu ne zaman cikacak

Oyyy yerim ben onlari yaaa insallah hep boyle can ciğer olurlar ömür boyu.... Aminnnnn

aaa Deichmann oradadami var.... ben Burda ayakkabilerimi hep o magazadan aliyorum..3-4 ayda bir promosyon yapiyorlar..1 ay ikinci yari fiyat yada 2 al 3 .cu beles gibisinden..hic kacirmam..kendime cizme alicam ama onu bekliyorum
eet burda da deıchmann var ama bizde hiç öllle indirim mindirim yok yaaa olsa kaçırmam bende severim o mağazayı
kizlar yarin Sabah tartilip kilolari yazmayi unutmuyoruz ona göre...ben bir not defteri alip yazicam yoksa unuturum
77.8 canım benim ki sizinkileri de not aldımmm
ohhh ohhhh senin davetler hep olsun böyleeee hahahaaaaayyyttttt
maşalllahhhhh
çooooook tatlılar hem deee
aaaa biz bu kadar beklerken doktorun yaptığına bak sen aman hangi iş olursa olsun insalar işinin hakkını vermeliler... karşılarındaki de insan sonuçta

bak sinirlerim kabardııı

maşşallahhhh
ikiside çok tatlı ..allah analı babalı büyütsün işallah

işallah sarılığı ilermez atlatırsın canım

ceco inan bende merakla senden gelicek haberi bekliyordum..zaten hastaneye işin düştümü hep aynısı oluyor..

bizde kızımlaakşamı hastanede ettik kontrolü vardı kızın büyüme hormonu için..kızıda diyetisyene gönderdi dr ama sonuçlar çıkmadığı için gösteremedik ...
iallah yarım senin işlerin hallolur

merhabaa kızlar nasılsınızz.. :

bende bugün dr daydım sonunda tüm tahliller bitti ve çarşamba sabahı 8de bademcik ameliyatım olacak 1gece kalıp perşembe çıkarsın dio dr tabi bi aksilik olmaz durumum ii olursa yarında genetik test için dr gidip kan vericez inşallah 1ay sonrada onun sonucu çıkıcakmış hadi hayırlısı bakalım olsun bitsin sırtımda yük oldu bunlar şimdi bugün ki menümü yazayım

kahvaltı
3 çeri domates
2haşlanmış yumurta
10adet zeytin
avuç içi kadar peynir,
3adet gün kurusu kayısı
yarım çay bardagı ceviz
1 bardak yeşil çay

akşam
4adet tavuk şiş
2kasık domateslı kabak
1tane köz biber yarım köz patlıcan
5kaşık yogurt
1kase tarhana salata

sıvı olarak 1,5lt su
3tane yeşil çay

spor bgun kısa kısa 15dklık yürüyüş anca yapabıldım:)hastaneden kosusturmadan fırsat bulamadım yaw

umarım iyi bi şekilde atlatırsın ameliyatı canım

genteik test o kadar uzun sürüyomuydu ki yaa haturlayamadım şimdi

umarım iyi bi şekilde atlatırsın ameliyatı canım

genteik test o kadar uzun sürüyomuydu ki yaa haturlayamadım şimdi

bize öle sölediler ya devlet hastanesi bu belki ondan süre uzamıstı çünkü testi yaptırabilme için bile 2ay bekledim 2ay önce yarına sıra verdiler anca ameliyata korkmuyorumda sonrasında hıc yeyem yıyemıyorsun sadece dondurma yenıyomus bıde agrılı oluyomus onun ıcın azcık endıselıyım ay acaba dondurma kilo yaparmı diye endişeliyim:) üstelik diyetim bozulacak ama sadece su ayran ve dondurma tüketiliyor bir hafta heralde kilo almam

• selam kizlar
  • menüm sabah iki tane kutabiye bir tas kahve
  • öglen bir tabak tarhana corba, nuggets üc tane .salata
  • ikindi cennet hurmasi .cay,biraz cerez
  • aksam bir tabak kuru fasulye . salata
  • bir litreye yakin su

dondurma diyetleri filan da var yaaa bence kilo bile verebilirsin

canım sen bu arada pıhtılaşma esti de yaptırsana sanki konuşmuştuk bunu ama benm kafa yerinde değil:44:

sabah : nesfit

öğle : 1 kase cacık yarımdan biraz fazla pilav üstü nohut

ara 1 orta türk khvesi

ara 1 mandalina

akşam 6 adet yaprak sarması 2 kaşık yoğurt

ara 1 havuç

ara 1activia

sporumuda yaptım sabah 20 dakika yürüyüş akşam 1 saat yürüyüş 15dakika spor altleri okula bisikletle git gel

canım evine h.geldin bebişe de geçmiş olsun, inşallah hemencecik atlatır sarılığı

maşşallah annesi çok güzeller, ALLAH nazarlardan korusun

sabah : ev ekmeği arası az kaşar,domates ve marul ile sandiviç, nescafe
ara : yok
öğle : 1 dilim kek
ara :yok
akşam : 2 s.k tavuklu patates yemeği ve yarım su bardağı yoğurt, 1 dlim ekmek ( patates birkaç tane)
ara : 2 mandalina
2 saat avm gezmesi,gidip gelme de yürüme
bitki çayımı da içerim biraz sonra .

Bugün çok kötü beslenme oldu , ara öğünleri hep atladım, aslında unuttum desem daha yeridir , artık yarına daha dengeli olur inş.

Bn bu ayda inatlastim kendimle valla beni gecmen zor gibi gibi
Allah bagislasin cok guzeller yerim ben onlari
coj meraak ettim kiz kac kilosun bu hafta birincilik kesin sende

Himmm bende yazayim biryerlere...ben kendimle inatlastim iremcim dsvetler viz gelir triz gidr demedi deme

Sabah:
1 dilim ekmek
Domates salatalik
1mozeralla peynir
1yk melemen
2 haslanmis yumurta
Ara:
3p.k.
2 isirik herifin doneri

Aksam:
1 kase corba
3 kasik manti
1yk patates pure

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…