80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hedefim 2 aralığa kadar 85 kilo olmak
Nisana kadar da 60ın altına düşmek
Aslında harika bi diyet ve egzersiz programım var ama çok çabuk vazgeçiyorum

Sorma canim ya o yağ lardan bir kurtulsak kuş kadar kalacagiz
Benim diyetisyen kuzu cevirip yiyecek herhalde hala yok piyasada

Azda dahiliye önünde bekleyeyim bari ilac yazarmi bilmiyorum ama oda sonuç gormek istedi

dur bakalım diyetisyende tombiş olmasında

işallah ilgili biridir ,,bazı hastalara zayıflamak için ilaçda yazıyorlarmış ,belki öyle bi durum olur:26:

dur bakalım diyetisyende tombiş olmasında

işallah ilgili biridir ,,bazı hastalara zayıflamak için ilaçda yazıyorlarmış ,belki öyle bi durum olur:26:

Doktor çubuk kraker gibi ince uzun
Valla ilk tahlil olmadığı icin liste vermedi ama hoş sohbet birine benziyor
Bakalim dahiliyeci ne diyecek sukur az kaldi sirama

Ben 16 yaşındayım 1,64 88 kiloyum yarın diyete baslıyorum bana destek olur musunuz?
kızalr aramıza h.geldiniz , inş. hedefinize ulaşır ve daha da mutlu olursunuz

arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum kadınlar klubune dun uye oldum bugun ise sizin hoş sohbetınızı gordum zayıflama azmi geldı bı anda

canım çooooooooooookkk sıkılıyo , kimse de yok
arada ben gelip gidiyorum
cecoyu merak ettim senin canın niye sıkılıyor canım
arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum kadınlar klubune dun uye oldum bugun ise sizin hoş sohbetınızı gordum zayıflama azmi geldı bı anda
hoş geldin
burda sohbet muhabbet süperr

arada kiloyuda veriyoruz canım

sen gel buraya o azim her gün gelir

arada ben gelip gidiyorum
cecoyu merak ettim senin canın niye sıkılıyor canım

ne bileyim beyazcım ya sıkıldı canım nedense :)) bu gün yürüyeyim dedim ama dışarısı soğuk yatıp uyusam onuda istemiyo canım , bilemedim ben de napacağımı :44:

cecoyu bende merak ediyorum, sesi çıkmadı demek muayne oluyo

haydii kızlarr menüler gelsin

menüm
sabah
1 yumurta
1 dlm peynir
domates
1 lokma ekmk

ara
1 avuçtan birazcık fazla
ceviz ,fındık
öğlen
1 tabaklahana sarması
1 yumutra

ara
1 armut 1 elma

akşam
1 tabak fasulye
yoğurt pekmez
karışık yedim canım tatlı istedi..daha önce hiç yememiştim böyle karışık güzel oluyormuş sevdim

boll su ,yeşil çay

elimizden gelen destegi gösterriz canim sen yeterki iste

Ben 16 yaşındayım 1,64 88 kiloyum yarın diyete baslıyorum bana destek olur musunuz?
merhaba canim yasin daha coook kücükmus..olur insallah

bizde sohpeeet coooooooooooooooooooook

bbugün yogun bir gündü genetik tahlil ve pıhtılaşma için sonunda kan verdim bakalım atık sonuç ne olucak yarın sabahta ameliyata giricem 8de artık 2günlük menümü yazamayacam ama menüm sabit hemen söleyim dondurma suu ayran:)sadece bunları tüketebilicem dr öle söledi.cuma günü bir aaksilik olmazsa evdeyim tartılıp kilomu yazarım menümle beraber kaptanım duy sesimi kızlarla beraber beni2 güncük idare edermisiniz:) hemen bu günki menümü yazayım
kahvaltı
2adet haşlanmış yumurta
2adet çeri domates
6 adet zeytin
avuç içi kadar beyaz peynir
yarım çay bardagı ceviz
3adet gün kurusu kayısı
1tane yeşil çay

akşam
piyaz
6adet ızgara köfte

sıvı olarak 2lt su
3 bardak yeşil çay

spor olarakta 30dk yürüyüş anca yaptım yogundum çünkü

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Büyük bir merakla beklenen Ceco geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :122: :122: :122:

Şükür uzun bir süre bekledikten sonra diyetisyenle bir araya gelebildim
Önce bir güzel ölçümklerimi yaptı ve benim kör olmayasıca tartı meğer doğruyu söylemiş İnanılmaz ama gerçekten verdiğim tüm kiloları geri almışım
Geçen gün nasıl içim dışıma çıkana kadar ağladıysam bugün ki sonuç hiç canımı yakmadı nedense :26: biraz kendimi hazırlamıştım galiba
Doktora kullandığım ilaçları ve bıraktığım sigarayı anlatınca o zaman çok fazla üzülme bence neticede sigara gitmiş hayatından dedi. Üzüleyimmi sevineyimmi halime bilemedim.

Tek şok olduğum ve üzüldüğüm nokta metabolizma yaşımın 47 çıkmış olması
Len ben kendimi bu kadar kiloya rağmen çıtır hissederken baya baya menapoza girmek üzere bir metabolizmaya sahipmişim
İNşallah kilo verip ilk işim şu metabolizma yaşımı düşürmek olucak

Bu arada Beyazcanın dediğin gibi kas yapım arttığı içinde fazla çıkıyormuşum sonuçlara göre
Haftada 3 gün yarım saat spor yeterli dedi hatta fazlada yorma kendini tempolu yürüyüş yeterli dedi doktor

Bana 2000 kalorilik bir liste verdi uygulamam için ve şansa sabah sanki listem varmış gibi ona uygun kahvaltı etmişim
Şu saate kadar çok güzel geçti ve ha bire yiyorum demekki gerçekten çok az yiyormuşum
Şimdi yeşil çayımı içeceğim yatarkende 1 bardak süt + meyvem var

İnşallah bir ay sonra çok güzel bir sonuç alırım Dua edin bana kızlarrrrrrrrrr
Birde tartı doğrusunu gösterdiğine göre ben listeye devam ederim tabiki yoksa bir ay çatlarım ben tabi sizde

cecoşum inş. tahlil sonuçların tertemizdir , diyetisyenin de ne diyeceğini çok merak ettim :18:

Açlık kan şekerim biraz yüksek çıkmış ama sorun değil dedi doktor birde hafif bir kolestrol çıktı oda bir aya kalmaz düşer zaten perhizle dedi ve dahiliye doktoru bile hiç ilaç yazmaya gerek görmedi
Ben sadece glukofeni kullanmaya devam edeceğim şekeri dengelemek adına

ARamıza hoşgeldin pepecik
İnşallah çok çok güzel kilolar veririz

Son düzenleme:
şimdiden geçmiş olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…