Sorma canim ya o yağ lardan bir kurtulsak kuş kadar kalacagiz
Benim diyetisyen kuzu cevirip yiyecek herhaldehala yok piyasada
Azda dahiliye önünde bekleyeyim bariilac yazarmi bilmiyorum ama oda sonuç gormek istedi
dur bakalım diyetisyende tombiş olmasında
işallah ilgili biridir ,,bazı hastalara zayıflamak için ilaçda yazıyorlarmış ,belki öyle bi durum olur:26:
Ne yapsama zayıflayamıyorum, bana yardım edin lütfen. İştahim çok yerinde frenleyemiyorum, devamlı yiyorumTecrübeli arkadaşlar lütfen yardım edin; 75,5 kiloyum boyumda 1.70 , bacaklarım çok kalınlaştı.:44:
kızalr aramıza h.geldiniz , inş. hedefinize ulaşır ve daha da mutlu olursunuzBen 16 yaşındayım 1,64 88 kiloyum yarın diyete baslıyorum bana destek olur musunuz?
arada ben gelip gidiyorumcanım çooooooooooookkk sıkılıyo , kimse de yok
hoş geldinarkadaşlar bende zayıflamak istiyorum kadınlar klubune dun uye oldum bugun ise sizin hoş sohbetınızı gordum zayıflama azmi geldı bı anda
buralardayım artık döndüm yuvayageçmiş olsun canımm
hoşgeldinn nerelerdeydin
ne olsun be 77 yi vurdum işte tombalak tombalak dolaşıyom sen baya vermişsin ya acayip kıskandım hırslandım senin kiloyu görünceIstahimi kabarttin kiz
Kacaaaaaak naber hayat nasil gidiyor kilodan nabeeer
önce ben verecem ben ben benO 3kiloyu herkesten once ben vericem beeen
geldim minik kelebeğim geldim artık gitmeyede hiç niyetim yokKamileeeee bebem sen mı geldinnnnn Hoşgeldin
Sakın gitme bi daha....
Kızlar tek kelimeyle suan ölüyorum
Evde misafir var
Esimin arkadaşları
Bugün temizlik yaptım e bide mutfakti hazırlıkti
Bacaklarımı his etmiyorum...
Kaptanım ben yarın tartilirim olur mu zaten hic iç açıcı degil durumum :S
bugün çok güzeldi akşamıda güzel kapatırsak muhteşem olcak hiç ekmeğim yok şimdiye kadar karbonhidratı ekmek dışındaki şeylere sakladım bu arda 3 günde baya vermiş görünüyorum hızlı gelen hızlı gidiyo heheh
arada ben gelip gidiyorum
cecoyu merak ettim senin canın niye sıkılıyor canım
elimizden gelen destegi gösterriz canim sen yeterki isteNe yapsama zayıflayamıyorum, bana yardım edin lütfen. İştahim çok yerinde frenleyemiyorum, devamlı yiyorumTecrübeli arkadaşlar lütfen yardım edin; 75,5 kiloyum boyumda 1.70 , bacaklarım çok kalınlaştı.:44:
merhaba canim yasin daha coook kücükmus..olur insallahBen 16 yaşındayım 1,64 88 kiloyum yarın diyete baslıyorum bana destek olur musunuz?
bizde sohpeeet coooooooooooooooooooookarkadaşlar bende zayıflamak istiyorum kadınlar klubune dun uye oldum bugun ise sizin hoş sohbetınızı gordum zayıflama azmi geldı bı anda
oh oh hadi bakalim hizli gidecek gibi görünüyor kilolarinburalardayım artık döndüm yuvaya
ne olsun be 77 yi vurdum işte tombalak tombalak dolaşıyom sen baya vermişsin ya acayip kıskandım hırslandım senin kiloyu görünce
önce ben verecem ben ben ben
geldim minik kelebeğim geldim artık gitmeyede hiç niyetim yok
bugün çok güzeldi akşamıda güzel kapatırsak muhteşem olcak hiç ekmeğim yok şimdiye kadar karbonhidratı ekmek dışındaki şeylere sakladım bu arda 3 günde baya vermiş görünüyorum hızlı gelen hızlı gidiyo heheh
cecoşum inş. tahlil sonuçların tertemizdir , diyetisyenin de ne diyeceğini çok merak ettim :18:
arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum kadınlar klubune dun uye oldum bugun ise sizin hoş sohbetınızı gordum zayıflama azmi geldı bı anda
şimdiden geçmiş olsun canımmbbugün yogun bir gündü genetik tahlil ve pıhtılaşma için sonunda kan verdim bakalım atık sonuç ne olucak yarın sabahta ameliyata giricem 8de artık 2günlük menümü yazamayacam ama menüm sabit hemen söleyim dondurma suu ayran:)sadece bunları tüketebilicem dr öle söledi.cuma günü bir aaksilik olmazsa evdeyim tartılıp kilomu yazarım menümle beraber kaptanım duy sesimi kızlarla beraber beni2 güncük idare edermisiniz:) hemen bu günki menümü yazayım
kahvaltı
2adet haşlanmış yumurta
2adet çeri domates
6 adet zeytin
avuç içi kadar beyaz peynir
yarım çay bardagı ceviz
3adet gün kurusu kayısı
1tane yeşil çay
akşam
piyaz
6adet ızgara köfte
sıvı olarak 2lt su
3 bardak yeşil çay
spor olarakta 30dk yürüyüş anca yaptım yogundum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?