arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum kadınlar klubune dun uye oldum bugun ise sizin hoş sohbetınızı gordum zayıflama azmi geldı bı anda
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Büyük bir merakla beklenen Ceco geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :122: :122: :122:
Şükür uzun bir süre bekledikten sonra diyetisyenle bir araya gelebildim
Önce bir güzel ölçümklerimi yaptı ve benim kör olmayasıca tartı meğer doğruyu söylemişİnanılmaz ama gerçekten verdiğim tüm kiloları geri almışım
Geçen gün nasıl içim dışıma çıkana kadar ağladıysam bugün ki sonuç hiç canımı yakmadı nedense :26: biraz kendimi hazırlamıştım galiba
Doktora kullandığım ilaçları ve bıraktığım sigarayı anlatınca o zaman çok fazla üzülme bence neticede sigara gitmiş hayatından dedi. Üzüleyimmi sevineyimmi halime bilemedim.
Tek şok olduğum ve üzüldüğüm nokta metabolizma yaşımın 47 çıkmış olması
Len ben kendimi bu kadar kiloya rağmen çıtır hissederken baya baya menapoza girmek üzere bir metabolizmaya sahipmişim
İNşallah kilo verip ilk işim şu metabolizma yaşımı düşürmek olucak
Bu arada Beyazcanın dediğin gibi kas yapım arttığı içinde fazla çıkıyormuşum sonuçlara göre
Haftada 3 gün yarım saat spor yeterli dedi hatta fazlada yorma kendini tempolu yürüyüş yeterli dedi doktor
Bana 2000 kalorilik bir liste verdi uygulamam için ve şansa sabah sanki listem varmış gibi ona uygun kahvaltı etmişim
Şu saate kadar çok güzel geçti ve ha bire yiyorumdemekki gerçekten çok az yiyormuşum
Şimdi yeşil çayımı içeceğimyatarkende 1 bardak süt + meyvem var
İnşallah bir ay sonra çok güzel bir sonuç alırımDua edin bana kızlarrrrrrrrrr
Birde tartı doğrusunu gösterdiğine göre ben listeye devam ederim tabiki yoksa bir ay çatlarım ben tabi sizde
Açlık kan şekerim biraz yüksek çıkmış ama sorun değil dedi doktorbirde hafif bir kolestrol çıktı oda bir aya kalmaz düşer zaten perhizle dedi ve dahiliye doktoru bile hiç ilaç yazmaya gerek görmedi
Ben sadece glukofeni kullanmaya devam edeceğim şekeri dengelemek adına
ARamıza hoşgeldin pepecik
İnşallah çok çok güzel kilolar veririz
hyatim tartinin Dogru göstermis olmasina üzülmekle birlikte metobolizma yasinin 47 cikmasina cok sasirdim..benimki ne yasta acaba...:44::44::44::44: ama 2000 kalorilik diet ve haftada 3 gün yürüyüs seni yipratmayacak..bu cok güzel bir baslangic bence..hadi bakalim cecom kim tutar seni..ama ama ammmaaaaaaaa bu benim aleyhime olduSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Büyük bir merakla beklenen Ceco geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :122: :122: :122:
Şükür uzun bir süre bekledikten sonra diyetisyenle bir araya gelebildim
Önce bir güzel ölçümklerimi yaptı ve benim kör olmayasıca tartı meğer doğruyu söylemişİnanılmaz ama gerçekten verdiğim tüm kiloları geri almışım
Geçen gün nasıl içim dışıma çıkana kadar ağladıysam bugün ki sonuç hiç canımı yakmadı nedense :26: biraz kendimi hazırlamıştım galiba
Doktora kullandığım ilaçları ve bıraktığım sigarayı anlatınca o zaman çok fazla üzülme bence neticede sigara gitmiş hayatından dedi. Üzüleyimmi sevineyimmi halime bilemedim.
Tek şok olduğum ve üzüldüğüm nokta metabolizma yaşımın 47 çıkmış olması
Len ben kendimi bu kadar kiloya rağmen çıtır hissederken baya baya menapoza girmek üzere bir metabolizmaya sahipmişim
İNşallah kilo verip ilk işim şu metabolizma yaşımı düşürmek olucak
Bu arada Beyazcanın dediğin gibi kas yapım arttığı içinde fazla çıkıyormuşum sonuçlara göre
Haftada 3 gün yarım saat spor yeterli dedi hatta fazlada yorma kendini tempolu yürüyüş yeterli dedi doktor
Bana 2000 kalorilik bir liste verdi uygulamam için ve şansa sabah sanki listem varmış gibi ona uygun kahvaltı etmişim
Şu saate kadar çok güzel geçti ve ha bire yiyorumdemekki gerçekten çok az yiyormuşum
Şimdi yeşil çayımı içeceğimyatarkende 1 bardak süt + meyvem var
İnşallah bir ay sonra çok güzel bir sonuç alırımDua edin bana kızlarrrrrrrrrr
Birde tartı doğrusunu gösterdiğine göre ben listeye devam ederim tabiki yoksa bir ay çatlarım ben tabi sizde
Açlık kan şekerim biraz yüksek çıkmış ama sorun değil dedi doktorbirde hafif bir kolestrol çıktı oda bir aya kalmaz düşer zaten perhizle dedi ve dahiliye doktoru bile hiç ilaç yazmaya gerek görmedi
Ben sadece glukofeni kullanmaya devam edeceğim şekeri dengelemek adına
ARamıza hoşgeldin pepecik
İnşallah çok çok güzel kilolar veririz
canim Allah yardimcin olsun .bbugün yogun bir gündü genetik tahlil ve pıhtılaşma için sonunda kan verdim bakalım atık sonuç ne olucak yarın sabahta ameliyata giricem 8de artık 2günlük menümü yazamayacam ama menüm sabit hemen söleyim dondurma suu ayran:)sadece bunları tüketebilicem dr öle söledi.cuma günü bir aaksilik olmazsa evdeyim tartılıp kilomu yazarım menümle beraber kaptanım duy sesimi kızlarla beraber beni2 güncük idare edermisiniz:) hemen bu günki menümü yazayım
kahvaltı
2adet haşlanmış yumurta
2adet çeri domates
6 adet zeytin
avuç içi kadar beyaz peynir
yarım çay bardagı ceviz
3adet gün kurusu kayısı
1tane yeşil çay
akşam
piyaz
6adet ızgara köfte
sıvı olarak 2lt su
3 bardak yeşil çay
spor olarakta 30dk yürüyüş anca yaptım yogundum çünkü
tkş ederimşimdiden geçmiş olsun canımm
kizlaaaaaaaaaaaar bir dis kac gram gelir...disimi cektiler...zayifladiiim yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ohh ohh taze üyeler maşallah
sac degilde biyik kas bacak bayagi bayagi uzadi yani...onlari yolardam bir beden incelirim gibime geliyoooryaşasınnnn
kesin zayıfladınn ..kızz saçınıda kestir ,
hyatim tartinin Dogru göstermis olmasina üzülmekle birlikte metobolizma yasinin 47 cikmasina cok sasirdim..benimki ne yasta acaba...:44::44::44::44: ama 2000 kalorilik diet ve haftada 3 gün yürüyüs seni yipratmayacak..bu cok güzel bir baslangic bence..hadi bakalim cecom kim tutar seni..ama ama ammmaaaaaaaa bu benim aleyhime olduyani bu aylik yarista dezavantaj olacak benim icin olsun ya yeterki gözyaslari bitsin artik..citircik incecik mutlu ol..ben ikinci gelsemde olur
canim Allah yardimcin olsun .
benim metebolizma yaşımda 52 çıkmıştı annemle yaşım yani
normal yaş 34
hyatim tartinin Dogru göstermis olmasina üzülmekle birlikte metobolizma yasinin 47 cikmasina cok sasirdim..benimki ne yasta acaba...:44::44::44::44: ama 2000 kalorilik diet ve haftada 3 gün yürüyüs seni yipratmayacak..bu cok güzel bir baslangic bence..hadi bakalim cecom kim tutar seni..ama ama ammmaaaaaaaa bu benim aleyhime olduyani bu aylik yarista dezavantaj olacak benim icin olsun ya yeterki gözyaslari bitsin artik..citircik incecik mutlu ol..ben ikinci gelsemde olur
sanırım en yaşlı benim
beni ihtiyar heyetine alın kızlar
ohhh beee kız karnın doyduBu arada aklımdayken yediklerimide yazayım
Sabah;
2 etimek kızarmış ekmek
2 KK beyaz peynir
1 Domates
1 Salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 fincan yeşil çay ( naneli limonlu )
ara;
1 limonlu soda
Öğlen;
1 kepçe tarhana çorbası
5 YK susuz etli kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 tane salatalık
ara;
1 çay bardağı süt + 1 çay bardağı sarı leblebi + 1 Elma
Akşam;
1 Kase Tavuk suyuna çorba ( içinde çok az parçalarda vardı )
1/2 dilim çavdar ekmeği
5 YK Menemen
1 bardak ayran
Şimdi birde Yeşil çay içeceğim
Gecede yatamadan evvel 1 Su bardağı sütüm artı birde meyvem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?