80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ohh be canımmm
neyse hormonlarında bişey çıkmamış

gördünmü 2000 kalori vermiş sana dr ye ye bitmez valla..bence sen çokk az yediğindende veremedin..hani diyorlar ya vücut kıtlık moduna giriyor diye..şimdi bolluk var yiyerek kilo vericen kalıbımı basarımm..bendede büyük kalıp var ona göre

hyatim tartinin Dogru göstermis olmasina üzülmekle birlikte metobolizma yasinin 47 cikmasina cok sasirdim..benimki ne yasta acaba...:44::44::44::44: ama 2000 kalorilik diet ve haftada 3 gün yürüyüs seni yipratmayacak..bu cok güzel bir baslangic bence..hadi bakalim cecom kim tutar seni..ama ama ammmaaaaaaaa bu benim aleyhime oldu yani bu aylik yarista dezavantaj olacak benim icin olsun ya yeterki gözyaslari bitsin artik..citircik incecik mutlu ol..ben ikinci gelsemde olur

canim Allah yardimcin olsun .

Bu arada aklımdayken yediklerimide yazayım

Sabah;
2 etimek kızarmış ekmek
2 KK beyaz peynir
1 Domates
1 Salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 fincan yeşil çay ( naneli limonlu )

ara;
1 limonlu soda

Öğlen;
1 kepçe tarhana çorbası
5 YK susuz etli kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 tane salatalık

ara;
1 çay bardağı süt + 1 çay bardağı sarı leblebi + 1 Elma

Akşam;
1 Kase Tavuk suyuna çorba ( içinde çok az parçalarda vardı )
1/2 dilim çavdar ekmeği
5 YK Menemen
1 bardak ayran

Şimdi birde Yeşil çay içeceğim
Gecede yatamadan evvel 1 Su bardağı sütüm artı birde meyvem var

Son düzenleme:

benim metebolizma yaşımda 52 çıkmıştı annemle yaşım yani
normal yaş 34

öncelikle tahlillerini iyi cıkmasına cok sevindimki saglık herseyden öce gelir evet tartı kısmına üzüldüm ama sigarayı bırakmıs olman cok iyi bırakınca birz kilo yapıyor ilk etapta dogrudur bende yasadım çünkü hım oo diyetisyenin listeyle hem yorulmayacaksın hemde hızlı kilo verebiliceksin ne güzel tez zamanda fıstık gibi olucan yeter ki iste ve moralini yüksek tut

Ya hepiniz can sınız gerçekten
Kız oakdar güzel yazmışsın ki bu seferde mutluluktan ağlatacaksın beni
Rabbim hepimize nasip eder inşallah incecik olmayı ....Aminnnnnnnnnnnnnn

İnan bende en son kilo veren olsam gram üzülmem çünkü sizlerin sevinci benimde sevincim
Yüreği güzel insanlar seviyorummmmmmmmmmmmmm ulennnnnnn siziiiiiiiiiiiiiiii

Dediğin gibi yıpratmadan kıyıdan kıyıdan kiloları vererek ilerleyeceğim Allahın izniyle

ohhh beee kız karnın doydu valla ne zamandır o kadar az yiyordun ki senin adına çok sevindim valla

Sabah:2 kase CORBA 2 dilim ekmek

ara:2 kraker
aksam: 8-9 kasik pirinc pilaci 1 kase CORBA

bu hafta artiya devam gibime geliyor ama bakalimm

cecooooo

kırmızı alarmmm
hemen dünkü menünü yazz

3 eksin varr

listeye girmelisin bakk bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…