80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anne olmak istiyorum, eşim kilolu olduğum için önce zayıfla diyor, kiloluyken hamile kalırsan zorluk çekersin diyor 4 sene 6 ay oldu evleneli 3-4 sene korunalım demiştik o arada 25 kilo aldım, sonradan hipotroidim olduğu çıktı, ilaç kullanıyorum ve artık kilo almıyorum ama aldığım kiloları vermem için de diyet yapmam gerekiyor dua edin bana kızlar

cecoo senin metobalizma yasin 47 cikmis.benim ki kac cikar bilmemm hic ölcülmedimm ama ablam bacaklarin agridigi icin gitmisti ona da 60 yasinda ki birinin bacagi var sende demis .eve gelince hüngür hüngür aglamis kendi asiri kilosu yok ama kemik yasi mi oluyo bilemiyecem

alinti mesaj benim cevap baskasinin...

biz hakediyoruz bu mutlulugu canim ya

benim metebolizma yaşımda 52 çıkmıştı annemle yaşım yani
normal yaş 34
52 mi anaam benimki kac gercekten cok merak etim:18::18::18::18::18:

sanırım en yaşlı benim

beni ihtiyar heyetine alın kızlar
polata bir sormak laziiiiiiiiiiiiiiim

allahh allahh
sen böyle bi menü çıkarmazdın ama
hep ekmek gurubu olmuş:26:
kiz sabak esimin saz arkadaslarini(bacilari kocalari anasi) corbaya davet ettim...12 de geldiler..öylen yemegi oldu..aksama corbadan kalmisti yanina pilav yaptim..doktorda randevum vardi zamanim olmadigi icin bu aksam böyle kaynadi malesef..ama yarinda Oruc tutacagim..yani yarinda menu dengesiz olacak malesef

dualarimiz seninle canim sen yeterki dua et

cecoo
kaç kilo yağın varmış bacımm

sırf 57 kg yağ çıkmışım canım yaaaaaaaa:26: ama yüzde olarak 47.5 % diyor ki aynı kiloyla iki sene evvel ölçüm yaptırdığımda yağ oranım yüzde 52 %di
Buda hiç yoktan iyidir

sanırım en yaşlı benim

beni ihtiyar heyetine alın kızlar

Yok kız bende 33 yaşındayım hayır bir heyet varsa bende olmalıyım

cecooooo

kırmızı alarmmm
hemen dünkü menünü yazz

3 eksin varr

listeye girmelisin bakk bu hafta

Anammmmmmm valla elim ayağıma dolandı ne yedim diye düşündüm bir an panikle

Hemen dünki menümü yazıyorum
Hastanede geçtiği içinde berbat bir gün olduğunu belirteyim

Sabah kan verdikten sonra;
1 büyük bardak şekersiz çay
1 kaşarlı tost

ara;
1 şekersiz nescafe

Öğlen;
Çok geç saatte annemlerde
1 tabak çorba
5 - 6 Kaşık kadar domates biber kavrulması

ara;
Yapmadım maalesef

Akşam;
1 ufak kase mantı
2 tane çiğköfte ( hep benim kör olmayasıca yüzünden tadımlıkda olsa alma dayanamıyorum diyorum ama yoook )
1 bardak zero

Bu son saçma menüm olmuş olucak inşallah bundan sonra bu tip bir menü görürseniz tükürün ekranlarınıza yüzüme gelmeyecek ama gelmiş farz edeceğim

Rabbim inşallah gönlünüze göre verirde sende en kısa zamanda bizlere kuzu müjdesi verirsin Aminnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
kizlarr benim de acil kilo vermem lazim yakin da akrabamizin dügünü olabilir .ceco menününü paylas biz de senin diyetin den ilham alalim

hahh bee canımm ..bundan sonra senden düzenli menü istiyoruz bak hem bizede örnek ol arkdaşımm

Kahvaltı: 1 yumurta, 1kk peynir, 1 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı reçel, emzirme çayı, beyaz çay

Ara: yarım kase aşure, 1 elma

Öğle: 3 kaşık brokoli yemeği, 3kaşık makarna, 3 kk peynir,emzirme çayı

Ara: 1 parça bitter çikolata

Akşam : 1 dilim pizza, 2 kaşık brokoli, 2 kaşık makarna, 1 kaşık yoğurt

Ara: yarım dilim cheesecake(!)

Adetime yenildimmmmmm :/

merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız.
yeni başlıyorum diyete :)

Tabiki seve seve alırız
Aramıza hoşgeldin İNşallah birlikte çok güzel kilolar vereceğiz Azmin daim olsun

kizlarr benim de acil kilo vermem lazim yakin da akrabamizin dügünü olabilir .ceco menününü paylas biz de senin diyetin den ilham alalim

İnşallah düğüne kadar çok güzel kilolar vermiş olursun
İstersen birazdan doktorun tam listesini paylaşayım hem sanada bir fikir olur

bendeeee çoğumuz adet kurbanı olduk..

bende yarın aşure pişiricem işallah
kendime az bişey ayırıp şeker yerine pekmezle yapmayı planlıyorum ..rengi hoş olmaz ama en azından şekerden daha masum

Tabiki seve seve alırız
Aramıza hoşgeldin İNşallah birlikte çok güzel kilolar vereceğiz Azmin daim olsun

hoşbulduk cnm
hayırlısı bakalım pazartesi başladım diyetime.haftayada bi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum sizlerden giden var mı memnun musunuz???

kizlar sanlisiniz siz burada diyetisyen ler cok pahali özele giriyo.sadece kan tahlili su bu sigorta karsiliyo bu yüzden ben diyetisyene gidemedim.

Doktor Civanımın bana verdiği 2 000 Kalorilik diyet listem ( kolestrolden sınırlıymış )

Kahvaltı ( 08:00 - 09:00 );

- 1 üçgen peynir büyüklüğünde beyaz peynir ( az yağlı )

- Haftada 3 gün 1 adet haşlanmış yumurta

- 2 ceviz içi veya 5 adet badem veya 5 adet zeytin

- Domates, Salatalık, Yeşillik ( serbest )

- 3 ince dilim esmer ekmek ( tam buğday, çavdar yada yulaf ekmeği )

Ara öğün 10:30 - 11:00 arası;

- 1 Çay bardağı süt ( yarım yağlı ) + 1 porsiyon meyve

Öğlen 12:30 - 13:30 arası;

- 1 kase çorba yada 3 yk pilav/bulgur/makarna

- 1 Yumurta büyüklüğünde et, balık veya tavuk

- 4 YK sebze yemeği ( etsiz, susuz )

- Yağsız salata veya yeşillik

- 1 bardak ayran / 1 kase cacık / 1 kase yoğurt

- 3 dilim ekmek ( eğer sadece sebze yemeği ve et yeniyorsa )

Ara 15:30 - 16:00 arası

- 1 çay bardağı süt + 1 çay bardağı sarı leblebi + 1 meyve

Akşam 18:00 - 19:00 arası

- Öğlende yazılanlar geçerli ama ekmek 2 dilim en fazla

Ara 22:00 - 22:30 arası

- 1 su bardağı süt / 2 bardak ayran / 1 bardak yoğurt ( birini seç )

- 1 porsiyon meyve

Günde 2 Fincan yeşil çay içilecek
Günde 8 bardak su içilecek
haftada 3 gün 30 - 45 arası spor yapılacak

Son düzenleme:
kizlar sanlisiniz siz burada diyetisyen ler cok pahali özele giriyo.sadece kan tahlili su bu sigorta karsiliyo bu yüzden ben diyetisyene gidemedim.

Canım istersen benim listeyi uygula hatta kilon benden daha az o yüzden birer dilim ekmek eksilt bence

hadi hayırlı olsun cecom

bende 4 yıl önce çok benzeyen bi listeyle çok rahat 13 kilo vermiştim ,ve çok kaçamak yaprığım halde..
eminim çokk kilolar vericeksin..... çok diye yememezlik yapma sakın ,biliyorum sen az yemeye o kadar akıştınki ,ana unutma bi bildikleri var bu dr ların

yürü bee cecomm ben arkandan usul usul gelirim

bendeeee çoğumuz adet kurbanı olduk..

bende yarın aşure pişiricem işallah
kendime az bişey ayırıp şeker yerine pekmezle yapmayı planlıyorum ..rengi hoş olmaz ama en azından şekerden daha masum

Bu arada doktor civanım aşureyi de düşünmüş olucak ki onuda değişim listesine yazmış
Eğer bir kase aşure yemek istersem günlük ekmek hakkımdan iki dilimden vazgeçmem yeterliymiş anam gerekirse bütün gün ekmek yemem yeterki aşure yeme demesin bana tabi aynı gün iki kasede yemem hemen ilk aydan fire vermim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…