80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senin bu kadar az beslendiğini biliyormu civan dr..normalde çok az yiyordun ya,,ne dedi bu duruma

Fıstığım benim sana ulaşabilmem için 40 fırın ekmek yemem lazım
Şaka bir yana ama gerçekten senin kilonda olsam şu bacak kadar boyumla bile razı gelirdim

Bu arada annem bana motivasyon ödülü icaat etti
Kadıncağız kilo belirtmedi ama eğer geçen yaz Almanyaya gittiğim gibi olursam ( ki o dönem 98 falandım ) bana uzun zamandır almayı düşündüğüm ama devamlı ertelediğim köşe koltuk takımı alacakmış
Daha henüz beğendiğim bir model yok tabi ama Annemin beni motive etmek için böyle birşey teklif etmesi bile beni çok sevindirdi En azından artık bana eskiden yaptığı gibi az yesen verirdin demiyor hatta antidepresanları içtiğimi duyunca inşallah bundan sonra biz varız ve onlara ihtiyacın olmayacak dedi üstelik biz senden pat diye zayıflamanı beklemiyoruz, gerekirse 3 senede gitsin ama gitsin şu kilolarda sen rahat et dedi Ki inanın bu annem için çok büyük birşey çünkü ona göre gırtlağını tut kilolar gider ama artık şükür fikri değişmiş

senin bu kadar az beslendiğini biliyormu civan dr..normalde çok az yiyordun ya,,ne dedi bu duruma

Listeyi görünce Anammmmmmm ben bunları yersem kilo alırım dedim de güldü yok ufak ufak 6 öğün yiyeceksin ve kiloların gittiğini göreceksin eğer listeye uyarsan dedi

sac degilde biyik kas bacak bayagi bayagi uzadi yani...onlari yolardam bir beden incelirim gibime geliyooor
ayy aynen wallla kocada yok ya saldım açyıra mevlam kayıra perşembe gideyimde tartıda eksi çıkayım
canımmm çok sevindim ama en çokta çıkınca ağlamamana azimle devam etme kararı aldığına güçlü durmana sevindim dediği gibi herkes sigarayı bırakamıyor örnek ben sen bunu başardın ben dönem dönem evet zayıfladım ama hiç sigarayı bırakamadım
onun için sana helal olsun diyorumm her zaman yanındayımmm arkadaşım destekçin ve de takipçinim
Sabah:2 kase CORBA 2 dilim ekmek

ara:2 kraker
aksam: 8-9 kasik pirinc pilaci 1 kase CORBA

bu hafta artiya devam gibime geliyor ama bakalimm
he heee !! bende inandım son anda çıkcan hooop 1 kilo vermişim diycen ama ben o zmana kadar kendimi salcam duyum nasıl olsa artıda diye yemezlerrrr
aahhh canım benim senden bizde de var aramızda anne omak için zayıflamaya çalışanlar bende onun için didiniyorum tüp bebek öncesi zayıflama çabaları tabii bi de kardeşimin düğünü var çift etki :)
hoşgeldinn
geçen hafta bende yenildim yaaa sorma 78e çıktım ama 77.2 ile haftayı bitirdim en azından +0.4 le

hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar

isimlerinizi alıntılamıştım ama olmadı nedense tekrar hoşgeldinizzz

canımm benimm,annen ne güzel düşünmüş allah razı olsun ,hem motive olman için köşe takımı çokk güzel bi sebep valla..

ama seni anlamış olması köşe takımından dahagüzel bi durum ,aç kalarakda kilo alabilen inşalarız bizler..benim ailem hep der sen bizim gibi yesen ne olur diye ..ye diye ısrer edrler birde şünkü onların yanında hiç bişey oluyor benim yemen ..

ama boy konusunda eşitiz canım bende 156 yım..ahh ahh o anti depresanlarında çok etkisi var kilomuzda,beb 1 aydır kendi kafama bıraktım.allah sonumu hayretsin

sabah;domates ,salatalık,peynir 1 dilim ekmek
öğle;beşamel soslu tavuk,1 dilim tatlı
akşam;3 yemek kaşığı musakka,haşlanmış brokoli,salata,1 dilim ekmek
2 kayısı çayı
2.5 litre su
leslie ile 2 mil

kızlar benim bugünki menüm
sabah : 1 dilim peynir,bi kaç dilim salatalık, 1 dilim ekmek , 3 zeytin 1 bardak çay
ara : 1 adet mandalina
öğle : 1 kase yoğurt,kıymalı patates yemeği (en fazla 2 kaşık yemişimdir.işyerinde pek güzel yapamıyolarda )
ara : türk kahvesi
akşam : bezelye yemeği, salata
az öncede lipton form çayı içtim

slm kızlar pek ugrayamıyorum dunden berı
dun dişçideydım yıne nıhayet kaplamalarım takıldı bu ara dişçiden yırttım:)
dünden berı sabah aksam en az 1er saat yuruyorum cook hırslıyım cook
kesın zayıflıycam tek rakıbım thy:)
ayy ceconun dıyetısyenının söyledıgıne takıldım sımdı fazla spor yapmaktamı kötü anlamadımki
bu ara spora agırlık verıyorum cunkü hızlansın kılo vermem dıye ama napsam bılemedım
bugunkü menum
sabak 1 yagsız ınce kasarlı kepeklı tost
ara 1top kek ufak
ögle 1 tabak zeytınyaglı kerevız 1 kase asure
ara yesılcay lahana suyu
aksam
2 kase sehrıye corbası ekmeksız 1 tabak kerevız
3lt su sırkelı suyuma tam gaz devam

Valla bende kafama göre bıraktım
RAbbimin izniyle şifa buluruz inşallah Ben fırsat buldukça kuran okumayı düşünüyorum sonuçta okuduğumuz surelerde şifadır
Hepimiz birbirimize dua edelim ( başkası için edilen içten dua daha çabuk kabul olurmuş ya )

Dediğin gibi önemli olan onun düşüncesinin değişmiş olması
Yarın değişik kabaklı bir hamur yapacakmış baştan söyledim ben hayatta yemem diye Düzenimi bozamam en kötü ihtimal kendime ayrı bir menü hazırlarım bol salatalı

menüm
sabah:2 yumurta peynir zeytin yoğurt

öğle:az kıymalı yumrta ayran

ara:1b süt

akşam:arabaşı çorbası ayran 1 çatal makarna kızım zorla yedirdi

1b süt

nasıl kızlar menüm

cecom dıyetısyen olayına cook sevındım ınsallah guzel kılolar verıp bızede örnek olursun
sımdı bız cok sıkı sporlar yaparsak kılo veremezmıymısız anlamadım acsana bıraz
bıde glukofenı nekadar sure kullandın bana arkadas tavsıye etmıstı kılo verdırıyo dıye 850mglık
dahılıye doktoruna danıstım istersen yazayım sana ama fazla kılo verdırmez vucut alısıyo dedı sence nasıl varmı fıkrın

bugün tırnaklarım bööleydi çok hoşuma gitti arayada bi ööle görüntü girsin dedim bu arada evlilik yüzüğümü çıkartmak zorunda kaldım çocuklara el yıkamayı filan öğretirken düşüyor sabun gördümü düşüyor aslında sağ elime aldım o da olmadı bende 2001 de taktığım söz yüzüğümü takmaya başladımmm

menüm
sabah:2 yumurta peynir zeytin yoğurt

öğle:az kıymalı yumrta ayran

ara:1b süt

akşam:arabaşı çorbası ayran 1 çatal makarna kızım zorla yedirdi

1b süt

nasıl kızlar menüm
canım aslında güzel bi menü ama sen bana kızmassın nacizane fikrimi sölemek istiyorum

77 kilosun ve 65 olmak istiyorsun bi anda biraz sert başlamıssın gibi geldi bana ben 2 aydır diyet yapıyorum senin kadar kısmadım daha vücudun durduğu zamanlarda yavaş yavaş azaltarak vermeye devam etmek bana daha mantıkı geliyor

öpüyorum seni kızmadın demi sadece düşüncem

yok canım neden kızıyım haklısın işte biran önce vereyim psikolojisi işte bundan sonra dikkat ederim teşekkürler

sabah: 1 dilim börek sabahın günahı olmaz

öğlen 4 çatal makarna 2 kadınbudu köfte 5 kaşık çorba 1 mandalina

ara 1 mandalina
eve geldiğimde açtım bişeyler yemiyim die yattım hemen 1 saat

akşam dünkü sarmanın kalan yarısı
6 sarma yoğurt

beyaz çay

1 havuç

1 activia

selam kızlar

menüm
sabah:1 yumurta,zeytin,1dlm ekmek
öğle:1 tabak etli barbunya,yarım tabak pilav
ara:1 kase yoğurt
akşam:1 tabak barbunya,1 dlm ekmek
ara:10 badem

arkadaşlar bende nisan ayında doğum yaptım malum kilolar baş belası :) eşimde geçen hafta askere gitti.nisanda terhis olcak o gelene kadar zayıflamak istiyorum umarım başarırım.sizlerinde desteğini bekliyorum.yorumlarınız benm için önemli

biraz kendinden de bahsetsene bize çalışıyomusun bebişin adı nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…