Bu arada doktor civanım aşureyi de düşünmüş olucak ki onuda değişim listesine yazmış
Eğer bir kase aşure yemek istersem günlük ekmek hakkımdan iki dilimden vazgeçmem yeterliymişanam gerekirse bütün gün ekmek yemem yeterki aşure yeme demesin bana tabi aynı gün iki kasede yemem hemen ilk aydan fire vermim
hadi hayırlı olsun cecom
bende 4 yıl önce çok benzeyen bi listeyle çok rahat 13 kilo vermiştim ,ve çok kaçamak yaprığım halde..
eminim çokk kilolar vericeksin..... çok diye yememezlik yapma sakın ,biliyorum sen az yemeye o kadar akıştınki ,ana unutma bi bildikleri var bu dr ların
yürü bee cecomm ben arkandan usul usul gelirim
senin bu kadar az beslendiğini biliyormu civan dr..normalde çok az yiyordun ya,,ne dedi bu duruma
ayy aynen wallla kocada yok ya saldım açyıra mevlam kayıra perşembe gideyimde tartıda eksi çıkayımsac degilde biyik kas bacak bayagi bayagi uzadi yani...onlari yolardam bir beden incelirim gibime geliyooor
canımmm çok sevindim ama en çokta çıkınca ağlamamana azimle devam etme kararı aldığına güçlü durmana sevindim dediği gibi herkes sigarayı bırakamıyor örnek benSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Büyük bir merakla beklenen Ceco geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :122: :122: :122:
Şükür uzun bir süre bekledikten sonra diyetisyenle bir araya gelebildim
Önce bir güzel ölçümklerimi yaptı ve benim kör olmayasıca tartı meğer doğruyu söylemişİnanılmaz ama gerçekten verdiğim tüm kiloları geri almışım
Geçen gün nasıl içim dışıma çıkana kadar ağladıysam bugün ki sonuç hiç canımı yakmadı nedense :26: biraz kendimi hazırlamıştım galiba
Doktora kullandığım ilaçları ve bıraktığım sigarayı anlatınca o zaman çok fazla üzülme bence neticede sigara gitmiş hayatından dedi. Üzüleyimmi sevineyimmi halime bilemedim.
Tek şok olduğum ve üzüldüğüm nokta metabolizma yaşımın 47 çıkmış olması
Len ben kendimi bu kadar kiloya rağmen çıtır hissederken baya baya menapoza girmek üzere bir metabolizmaya sahipmişim
İNşallah kilo verip ilk işim şu metabolizma yaşımı düşürmek olucak
Bu arada Beyazcanın dediğin gibi kas yapım arttığı içinde fazla çıkıyormuşum sonuçlara göre
Haftada 3 gün yarım saat spor yeterli dedi hatta fazlada yorma kendini tempolu yürüyüş yeterli dedi doktor
Bana 2000 kalorilik bir liste verdi uygulamam için ve şansa sabah sanki listem varmış gibi ona uygun kahvaltı etmişim
Şu saate kadar çok güzel geçti ve ha bire yiyorumdemekki gerçekten çok az yiyormuşum
Şimdi yeşil çayımı içeceğimyatarkende 1 bardak süt + meyvem var
İnşallah bir ay sonra çok güzel bir sonuç alırımDua edin bana kızlarrrrrrrrrr
Birde tartı doğrusunu gösterdiğine göre ben listeye devam ederim tabiki yoksa bir ay çatlarım ben tabi sizde
Açlık kan şekerim biraz yüksek çıkmış ama sorun değil dedi doktorbirde hafif bir kolestrol çıktı oda bir aya kalmaz düşer zaten perhizle dedi ve dahiliye doktoru bile hiç ilaç yazmaya gerek görmedi
Ben sadece glukofeni kullanmaya devam edeceğim şekeri dengelemek adına
ARamıza hoşgeldin pepecik
İnşallah çok çok güzel kilolar veririz
he heee !! bende inandım son anda çıkcan hooop 1 kilo vermişim diycen ama ben o zmana kadar kendimi salcam duyum nasıl olsa artıda diye yemezlerrrrSabah:2 kase CORBA 2 dilim ekmek
ara:2 kraker
aksam: 8-9 kasik pirinc pilaci 1 kase CORBA
bu hafta artiya devam gibime geliyor ama bakalimm
aahhh canım benim senden bizde de var aramızda anne omak için zayıflamaya çalışanlar bende onun için didiniyorum tüp bebek öncesi zayıflama çabaları tabii bi de kardeşimin düğünü var çift etki :)anne olmak istiyorum, eşim kilolu olduğum için önce zayıfla diyor, kiloluyken hamile kalırsan zorluk çekersin diyor 4 sene 6 ay oldu evleneli 3-4 sene korunalım demiştik o arada 25 kilo aldım, sonradan hipotroidim olduğu çıktı, ilaç kullanıyorum ve artık kilo almıyorum ama aldığım kiloları vermem için de diyet yapmam gerekiyor dua edin bana kızlar
geçen hafta bende yenildim yaaa sorma 78e çıktım ama 77.2 ile haftayı bitirdim en azından +0.4 leKahvaltı: 1 yumurta, 1kk peynir, 1 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı reçel, emzirme çayı, beyaz çay
Ara: yarım kase aşure, 1 elma
Öğle: 3 kaşık brokoli yemeği, 3kaşık makarna, 3 kk peynir,emzirme çayı
Ara: 1 parça bitter çikolata
Akşam : 1 dilim pizza, 2 kaşık brokoli, 2 kaşık makarna, 1 kaşık yoğurt
Ara: yarım dilim cheesecake(!)
Adetime yenildimmmmmm :/
canımm benimm,annen ne güzel düşünmüş allah razı olsun ,hem motive olman için köşe takımı çokk güzel bi sebep valla..Fıstığım benim sana ulaşabilmem için 40 fırın ekmek yemem lazım
Şaka bir yana ama gerçekten senin kilonda olsam şu bacak kadar boyumla bile razı gelirdim
Bu arada annem bana motivasyon ödülü icaat etti
Kadıncağız kilo belirtmedi ama eğer geçen yaz Almanyaya gittiğim gibi olursam ( ki o dönem 98 falandım ) bana uzun zamandır almayı düşündüğüm ama devamlı ertelediğim köşe koltuk takımı alacakmış
Daha henüz beğendiğim bir model yok tabi ama Annemin beni motive etmek için böyle birşey teklif etmesi bile beni çok sevindirdiEn azından artık bana eskiden yaptığı gibi az yesen verirdin demiyor hatta antidepresanları içtiğimi duyunca inşallah bundan sonra biz varız ve onlara ihtiyacın olmayacak dedi üstelik biz senden pat diye zayıflamanı beklemiyoruz, gerekirse 3 senede gitsin ama gitsin şu kilolarda sen rahat et dedi Ki inanın bu annem için çok büyük birşey çünkü ona göre gırtlağını tut kilolar gider ama artık şükür fikri değişmiş
canımm benimm,annen ne güzel düşünmüş allah razı olsun ,hem motive olman için köşe takımı çokk güzel bi sebep valla..
ama seni anlamış olması köşe takımından dahagüzel bi durum ,aç kalarakda kilo alabilen inşalarız bizler..benim ailem hep der sen bizim gibi yesen ne olur diye ..ye diye ısrer edrler birde şünkü onların yanında hiç bişey oluyor benim yemen ..
ama boy konusunda eşitiz canım bende 156 yım..ahh ahh o anti depresanlarında çok etkisi var kilomuzda,beb 1 aydır kendi kafama bıraktım.allah sonumu hayretsin
sırf 57 kg yağ çıkmışım canım yaaaaaaaa:26: ama yüzde olarak 47.5 % diyor ki aynı kiloyla iki sene evvel ölçüm yaptırdığımda yağ oranım yüzde 52 %di
Buda hiç yoktan iyidir
Yok kız bende 33 yaşındayımhayır bir heyet varsa bende olmalıyım
Anammmmmmm valla elim ayağıma dolandı ne yedim diye düşündüm bir an panikle
Hemen dünki menümü yazıyorum
Hastanede geçtiği içinde berbat bir gün olduğunu belirteyim
Sabah kan verdikten sonra;
1 büyük bardak şekersiz çay
1 kaşarlı tost
ara;
1 şekersiz nescafe
Öğlen;
Çok geç saatte annemlerde
1 tabak çorba
5 - 6 Kaşık kadar domates biber kavrulması
ara;
Yapmadım maalesef
Akşam;
1 ufak kase mantı
2 tane çiğköfte( hep benim kör olmayasıca yüzünden tadımlıkda olsa alma dayanamıyorum diyorum ama yoook )
1 bardak zero
Bu son saçma menüm olmuş olucak inşallahbundan sonra bu tip bir menü görürseniz tükürün ekranlarınıza yüzüme gelmeyecek ama gelmiş farz edeceğim
Rabbim inşallah gönlünüze göre verirde sende en kısa zamanda bizlere kuzu müjdesi verirsinAminnnnnnnnnnnnnnn
canım aslında güzel bi menü ama sen bana kızmassın nacizane fikrimi sölemek istiyorummenüm
sabah:2 yumurta peynir zeytin yoğurt
öğle:az kıymalı yumrta ayran
ara:1b süt
akşam:arabaşı çorbası ayran 1 çatal makarna kızım zorla yedirdi
1b süt
nasıl kızlar menüm
canım aslında güzel bi menü ama sen bana kızmassın nacizane fikrimi sölemek istiyorum
77 kilosun ve 65 olmak istiyorsun bi anda biraz sert başlamıssın gibi geldi bana ben 2 aydır diyet yapıyorum senin kadar kısmadım daha vücudun durduğu zamanlarda yavaş yavaş azaltarak vermeye devam etmek bana daha mantıkı geliyor
öpüyorum seni kızmadın demi sadece düşüncem
arkadaşlar bende nisan ayında doğum yaptım malum kilolar baş belası :) eşimde geçen hafta askere gitti.nisanda terhis olcak o gelene kadar zayıflamak istiyorum umarım başarırım.sizlerinde desteğini bekliyorum.yorumlarınız benm için önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?