- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
ama akşam hiç ekmek yemedim ki :26: birde s.k öyle kocaman değil ki :26: yemek kaşığından az büyük :44: günlük 2 lt su tüketmeye çalışıyorum , ama çay ve bitli çayıda eklenirse bazen zorla içiyorum, ayak yolunda mekik dokuyorum o zaman da
kiz Kazan sicak olur ama Sauna gibi...oh güzel güzel terler Kilo veririz..sonra bizi aslanlara atarlar(kucukken cehennemi böyle anlatirlardi) bizde aslanlardan saatlerce kacardik...10 günde 25 Kilo veremezsen gel picakla beniKazanda canımız sıkılmaz hiç olmazsa sohbet ederiz tek başına olmaktan iyidirtöbe töbee
aa bende ne hesaplar var..mesela Sabah tek sekerli bir kahve hakkim varya yarisina Kadar ictim..sonra geri kalan yarisina kaynar su koydum..sekeri kacmadan 2.kahveyi icmis oldum..kandirdim isveclileri..oooh sefam olsunayyyy aklıma kemal sunal'ın zeytine ekmek bandığı geldi , seninki de o hesap
ay bendeki kafaya bak...ben senin kiloyu benim baslangic kilom sandimbaslangicida ekleseydik güzel olurdu ama daha havali olurdu
ay acligima ver kaptanim..algilama yetenegimi kaybettim
tam yine başlangıç var doğru yazacaktım kiii anlamışsın :)kiz baslangic kilosu zaten varmis..yuh bana..yaziklar olsun bana iki gunluk aclikta kafayi siyiracak Kadar dayaniksizmisim yuh birdaha
bende meyveyi ne yesem diye düşünmekteyimmm aaa benim ıspanak haşlamam lazım unutturmayın bana 10 gibi haşlıyımyasasin 2 gün sonra nihayet yarin bir dilimde olsa ekmek yiyebilecegim..kahvaltiya sadec 1 dilim ekmekmi olurmus ya yanina peynir zeytin koysalardi bari ama oda yok..olsn ben kahveme batirir yerim..hicmi yokluk görmediikaa birtanede meyve hakkim var..ben bu 1 meyve hakkimi koca bir Karpuz olarak kullanabilirim demi..neticede 1 tane karpuz
kiz Kazan sicak olur ama Sauna gibi...oh güzel güzel terler Kilo veririz..sonra bizi aslanlara atarlar(kucukken cehennemi böyle anlatirlardi) bizde aslanlardan saatlerce kacardik...10 günde 25 Kilo veremezsen gel picakla beni
aa bende ne hesaplar var..mesela Sabah tek sekerli bir kahve hakkim varya yarisina Kadar ictim..sonra geri kalan yarisina kaynar su koydum..sekeri kacmadan 2.kahveyi icmis oldum..kandirdim isveclileri..oooh sefam olsun
ne yatmasi kizz..11 e geliyordu kaktim..tüm günde acligin ve uyusturucu agrikesicilerin sayesinde babam gibi oturdugum yerde sekerleyip durdum...bana sabahlar olmaz bu gün..herifte horluyor koltukta yanimda yani gece 2-3 Garantietam yine başlangıç var doğru yazacaktım kiii anlamışsın :)
aman acıksak ne olacak yaaaa yatmamıza ne kaldı ki :)
bende meyveyi ne yesem diye düşünmekteyimmm aaa benim ıspanak haşlamam lazım unutturmayın bana 10 gibi haşlıyım
ay teveccuhun hayatim yaaaaaa...sagolsenin ptratik zekanla japonlar bile başedemez afiyetolsun
iyi fikir tamam senin icin yarinki meyve hakkim bu olacak...yarin markete gideyimde olabilecek en büyük boyu seceyimen büyük elmayı seç rendele tarçın serp bence ohhh misss gibi suçluluk da duymazsın özuşşş
ne yatmasi kizz..11 e geliyordu kaktim..tüm günde acligin ve uyusturucu agrikesicilerin sayesinde babam gibi oturdugum yerde sekerleyip durdum...bana sabahlar olmaz bu gün..herifte horluyor koltukta yanimda yani gece 2-3 Garantie
ay bu 1 meyve Hakki ne luks geliyor degilmi...aslinda evde muzla üzüm var ama o Kadar acliga tehlikeli meyveler yemek istemiyorum..icimden elma geciyor ama ezecek dis yok malesefaslinda taze hurmada iyi ama ondada cok cok yüksek kalori var...muz yiim ondan iyi...ay nasil degerlendirsem bir meyve hakkimi
ben ispanagin her halini severim ama tuzsuz berbat bir hal aliyor..bu ne yaa...bugün karamercimekli bulgurpilavi yaptim ya pilavin tuzuna bile bakmadim yemin ederim..olasi bir terslikta acaba bundanmi oolmustur dememek icin..pilava tuzu aa atmisim..kaynanamda cok sever o pilavi..getirdim kadincagiz ilk kasiktan sonra tuzsuz olmusta demiyor tabi..benim görümceye Döndü pilava biraz tuz at karistir daha sicak erir dedi...dedim tuzuna bakamadim agrimdan tahmin ettim tuzsuz oldugunu..gidip tuz kattim biraz..ya bu benim en sevdigim pilavdi..yani 3 Tabak kesintisiz yerim genede doymam yemin ederim o derece yani...ama bir kasik bile almadim..vay be bendede ne Irade varmis kardesim ya..ne yani 2 kasik yesem isveclilerle savasmi baslayacakti..haberleri bile olmazdi ama iste yemedim..kacamak yok..harfiharfine uyacagim maden basladim 2.günde bitti 13 gün hakkiyla yapacagim dietiayyy bende çooook kararsızımmm bakalım napcam evde elmadan başka meyve yok muz olaydı iyiydi aslında yerim ben hak verdiyse sonuna kadar kullanırım bacımmmm
ıspanağı zaten sevmezdim bide yağsız tuzsuz haşalamaaaa şu aşamayı çabuk atlatsam iii olacak
gecmis olsun canim insallah ciddi birsey degildir..dedigin gibi yeni dogmuslarda oluyor kendiliginden gececektir eminim..tabi sen tedbiri elden birakmada....slm kızlar nasılsınız. benım bu gün keyfim pek yok. dilanın kontrolü vardı. dr a nefes alması biraz sıkıntılı sanki dedim. baktı. kalbinden üfürüm sesi geliyo bi çocuk kardiyoloğuna göstersen iyi olur dedi. hani biliyorum bebeklerde doğumdan sonra karşılaşılan ve daha sonrasında kendiliğinden geçen bi durum. ama yinede yüreğim cız etti. şimdi kendimi şekere verdim. bol suyla beraber. süt olsun da kızıma yarasın diye. beyazcan ellerine sağlık kesene bereket diyom sen anla
slm kızlar nasılsınız. benım bu gün keyfim pek yok. dilanın kontrolü vardı. dr a nefes alması biraz sıkıntılı sanki dedim. baktı. kalbinden üfürüm sesi geliyo bi çocuk kardiyoloğuna göstersen iyi olur dedi. hani biliyorum bebeklerde doğumdan sonra karşılaşılan ve daha sonrasında kendiliğinden geçen bi durum. ama yinede yüreğim cız etti. şimdi kendimi şekere verdim. bol suyla beraber. süt olsun da kızıma yarasın diye. beyazcan ellerine sağlık kesene bereket diyom sen anla
hem de nasılisveç diyetli arkadaşlar nasılsınız? açlık var mı açlık
tamam kaptancımaaa evet hatırladım ama ben onları bi günlük misafir zannnediyodumm
canım en baştan yapmam gerekecek listeyi yarınki bildiriminle birlikte yazayım olur muuuuuuu
iyi demiHoşgeldinnnnnnn beyazcanımmmmm hatırlamazmıyız merak ettik tabikiii nerelerdeydin
pc yi saklamakla en iyisini yapıyosun canım ben laptopu saklıyorum odamda masaüstü var salıyorum oraya
aşure revani cııısssss bacım yaklaşma bile onlara
özlemezmiyiz cimcime hoşgeldinn
500 gr gayet iyi prenses tebrikler
Hoşgeldinnnnnnnn
öğleye bişey demiyorum tamam akşama kadar eritebilirsin ama akşam 3 servis kaşığı karnabahar :44: hadi buda zararsız
sade makarna 2 servis kaşığıyapma bitanem yabak hobby de bişey demedim bi lokma sonuçta bol su iç yatana kadar
aynen canım yaama bu hayatimda yaptigim yapacagim ilk ve son diet olacak...yani ben öyle listeye bagli dietlerin adami degilim...herseyden ye az ye cok hareket et tamamdir ya bu ne 2 dilim portakalin suyu..20 gr yagsiz peynir..ben simdi mtfak tartisimi alayim peynirin 20 gr mi ne Kadar diye...bir k k 30 gram olduguna göre nerdeyse yarim kibrit kutusu..yahu ben bunu bir defada hap niyetine yutarim yutar ne istir kardesim...adamlar utanmasalar suyu bile kisacaklar valla..bu ne pintilik kardesim
slm kızlar nasılsınız. benım bu gün keyfim pek yok. dilanın kontrolü vardı. dr a nefes alması biraz sıkıntılı sanki dedim. baktı. kalbinden üfürüm sesi geliyo bi çocuk kardiyoloğuna göstersen iyi olur dedi. hani biliyorum bebeklerde doğumdan sonra karşılaşılan ve daha sonrasında kendiliğinden geçen bi durum. ama yinede yüreğim cız etti. şimdi kendimi şekere verdim. bol suyla beraber. süt olsun da kızıma yarasın diye. beyazcan ellerine sağlık kesene bereket diyom sen anla
ayyy kaçılıcık diyet doğrusu .ben yedim aşıreleri kaçarım tabiiisveç diyince beyaz kaçtı
gerçekdenmi kızzkiz seni hep ariyor gözlerim o birgeldi birden kayboldu ya Hazir bacisini görünce sorayim dedim..yoksa aramazmi gözlerim seni..ama sana tavsiyem bu aralar karsima cikma seni yagsiz kavurur tuzsuz yerim yani o derece acim
valla saklamak en iyisiHoşgeldinnnnnnn beyazcanımmmmm hatırlamazmıyız merak ettik tabikiii nerelerdeydin
pc yi saklamakla en iyisini yapıyosun canım ben laptopu saklıyorum odamda masaüstü var salıyorum oraya
aşure revani cııısssss bacım yaklaşma bile onlara
özlemezmiyiz cimcime hoşgeldinn
500 gr gayet iyi prenses tebrikler
Hoşgeldinnnnnnnn
öğleye bişey demiyorum tamam akşama kadar eritebilirsin ama akşam 3 servis kaşığı karnabahar :44: hadi buda zararsız
sade makarna 2 servis kaşığıyapma bitanem yabak hobby de bişey demedim bi lokma sonuçta bol su iç yatana kadar
ahh yazıkkkkiz baslangic kilosu zaten varmis..yuh bana..yaziklar olsun bana iki gunluk aclikta kafayi siyiracak Kadar dayaniksizmisim yuh birdaha
banucum nasıl gidiyor karatay sonuç alıyorsun galiba .ne kadar verdin yazarmısınMENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
taze soğanlı lorlu omlet
6 zeytin
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan adaçayı
3 kuru kayısı
ÖĞLE :
1 tarçınlı elma
AKŞAM:
3 adet lahana sarması
dünden kalan böbrek
1 kase yoğurt
SPOR:
60 dk lık karışık hızda yürüyüş
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 bardak lahana suyu
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan adaçayı
takviye olarak omega 3
ekmeği minik minik böl çabuk bitmesin karpuz cısslardan aman diyim yeme o kadar işkence çekiyosun bari dayan elma ayva ye bence
allah iyiliğini versin senin .Karpuz büyüklügünde elma olurmu..tamam yesilinede raziyim yaniyok yok ben ekmegi yalayarak yiyecegim aksama Kadar bitmesin istiyorum
kiz is oruca gelse acliga dayanamiyorum der 3-5 orucla zor cikaririz ayi is zayiflama olunca nasilda sürünüyoruz demi ac ac..yabi bizim durum diger tarafta pek bir zorlayici olacak tövbe tövbe...cehennem kazaninin bekcisi beni görünce sevinecek amaa...:aaa kimleri görüyorum kimleri duyumda gelmis..Hemde 36 beden aferim kiz isvec dieti ise yaramiz hic degilse kazana 3-5 kisi daha sigar diyecek herhalde
işte türkün zekasıkiz Kazan sicak olur ama Sauna gibi...oh güzel güzel terler Kilo veririz..sonra bizi aslanlara atarlar(kucukken cehennemi böyle anlatirlardi) bizde aslanlardan saatlerce kacardik...10 günde 25 Kilo veremezsen gel picakla beni
aa bende ne hesaplar var..mesela Sabah tek sekerli bir kahve hakkim varya yarisina Kadar ictim..sonra geri kalan yarisina kaynar su koydum..sekeri kacmadan 2.kahveyi icmis oldum..kandirdim isveclileri..oooh sefam olsun
vahh vahhh dişi de yokk ..sen muz ye tok tutarne yatmasi kizz..11 e geliyordu kaktim..tüm günde acligin ve uyusturucu agrikesicilerin sayesinde babam gibi oturdugum yerde sekerleyip durdum...bana sabahlar olmaz bu gün..herifte horluyor koltukta yanimda yani gece 2-3 Garantie
ay bu 1 meyve Hakki ne luks geliyor degilmi...aslinda evde muzla üzüm var ama o Kadar acliga tehlikeli meyveler yemek istemiyorum..icimden elma geciyor ama ezecek dis yok malesefaslinda taze hurmada iyi ama ondada cok cok yüksek kalori var...muz yiim ondan iyi...ay nasil degerlendirsem bir meyve hakkimi
kaptanım senin dişin varayyy bende çooook kararsızımmm bakalım napcam evde elmadan başka meyve yok muz olaydı iyiydi aslında yerim ben hak verdiyse sonuna kadar kullanırım bacımmmm
ıspanağı zaten sevmezdim bide yağsız tuzsuz haşalamaaaa şu aşamayı çabuk atlatsam iii olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?