80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bak bak özrü kabahatinden büyük makarnayla ekmek yeseydin bide bacımmm olsun bol bol su ve bitki çayı iç spor oluyo gidip gelmek napalım

Kazanda canımız sıkılmaz hiç olmazsa sohbet ederiz tek başına olmaktan iyidir töbe töbee
kiz Kazan sicak olur ama Sauna gibi...oh güzel güzel terler Kilo veririz..sonra bizi aslanlara atarlar(kucukken cehennemi böyle anlatirlardi) bizde aslanlardan saatlerce kacardik...10 günde 25 Kilo veremezsen gel picakla beni

ayyyy aklıma kemal sunal'ın zeytine ekmek bandığı geldi , seninki de o hesap
aa bende ne hesaplar var..mesela Sabah tek sekerli bir kahve hakkim varya yarisina Kadar ictim..sonra geri kalan yarisina kaynar su koydum..sekeri kacmadan 2.kahveyi icmis oldum..kandirdim isveclileri..oooh sefam olsun

ay bendeki kafaya bak...ben senin kiloyu benim baslangic kilom sandim baslangicida ekleseydik güzel olurdu ama daha havali olurdu
ay acligima ver kaptanim..algilama yetenegimi kaybettim

kiz baslangic kilosu zaten varmis..yuh bana..yaziklar olsun bana iki gunluk aclikta kafayi siyiracak Kadar dayaniksizmisim yuh birdaha
tam yine başlangıç var doğru yazacaktım kiii anlamışsın :)

aman acıksak ne olacak yaaaa yatmamıza ne kaldı ki :)
bende meyveyi ne yesem diye düşünmekteyimmm aaa benim ıspanak haşlamam lazım unutturmayın bana 10 gibi haşlıyım

senin ptratik zekanla japonlar bile başedemez afiyetolsun

ne yatmasi kizz..11 e geliyordu kaktim..tüm günde acligin ve uyusturucu agrikesicilerin sayesinde babam gibi oturdugum yerde sekerleyip durdum...bana sabahlar olmaz bu gün..herifte horluyor koltukta yanimda yani gece 2-3 Garantie
ay bu 1 meyve Hakki ne luks geliyor degilmi...aslinda evde muzla üzüm var ama o Kadar acliga tehlikeli meyveler yemek istemiyorum..icimden elma geciyor ama ezecek dis yok malesef aslinda taze hurmada iyi ama ondada cok cok yüksek kalori var...muz yiim ondan iyi...ay nasil degerlendirsem bir meyve hakkimi

en büyük elmayı seç rendele tarçın serp bence ohhh misss gibi suçluluk da duymazsın özuşşş

Son düzenleme:

ayyy bende çooook kararsızımmm bakalım napcam evde elmadan başka meyve yok muz olaydı iyiydi aslında yerim ben hak verdiyse sonuna kadar kullanırım bacımmmm

ıspanağı zaten sevmezdim bide yağsız tuzsuz haşalamaaaa şu aşamayı çabuk atlatsam iii olacak

ya benim anlamadigim birsey var..bu isvec dietinin bilmem kacinci gününde 2 dilim portakal suyu diyr..ya o iki dilimi öylece yesek ne farkeden..2 dilimin suyundan ne cikacak 1 yemek kasigi portakal suyu bir dengesizlik var bu iste..iyiki 1,5 falan dememis yani

Yok İremcim madem başladınız en zararsız elmayı seçin:125::125:

Dilimlerin kaç cm olduğu bellimi

ben ispanagin her halini severim ama tuzsuz berbat bir hal aliyor..bu ne yaa...bugün karamercimekli bulgurpilavi yaptim ya pilavin tuzuna bile bakmadim yemin ederim..olasi bir terslikta acaba bundanmi oolmustur dememek icin..pilava tuzu aa atmisim..kaynanamda cok sever o pilavi..getirdim kadincagiz ilk kasiktan sonra tuzsuz olmusta demiyor tabi..benim görümceye Döndü pilava biraz tuz at karistir daha sicak erir dedi...dedim tuzuna bakamadim agrimdan tahmin ettim tuzsuz oldugunu..gidip tuz kattim biraz..ya bu benim en sevdigim pilavdi..yani 3 Tabak kesintisiz yerim genede doymam yemin ederim o derece yani...ama bir kasik bile almadim..vay be bendede ne Irade varmis kardesim ya..ne yani 2 kasik yesem isveclilerle savasmi baslayacakti..haberleri bile olmazdi ama iste yemedim..kacamak yok..harfiharfine uyacagim maden basladim 2.günde bitti 13 gün hakkiyla yapacagim dieti

ama bu hayatimda yaptigim yapacagim ilk ve son diet olacak...yani ben öyle listeye bagli dietlerin adami degilim...herseyden ye az ye cok hareket et tamamdir ya bu ne 2 dilim portakalin suyu..20 gr yagsiz peynir..ben simdi mtfak tartisimi alayim peynirin 20 gr mi ne Kadar diye...bir k k 30 gram olduguna göre nerdeyse yarim kibrit kutusu..yahu ben bunu bir defada hap niyetine yutarim yutar ne istir kardesim...adamlar utanmasalar suyu bile kisacaklar valla..bu ne pintilik kardesim

slm kızlar nasılsınız. benım bu gün keyfim pek yok. dilanın kontrolü vardı. dr a nefes alması biraz sıkıntılı sanki dedim. baktı. kalbinden üfürüm sesi geliyo bi çocuk kardiyoloğuna göstersen iyi olur dedi. hani biliyorum bebeklerde doğumdan sonra karşılaşılan ve daha sonrasında kendiliğinden geçen bi durum. ama yinede yüreğim cız etti. şimdi kendimi şekere verdim. bol suyla beraber. süt olsun da kızıma yarasın diye. beyazcan ellerine sağlık kesene bereket diyom sen anla

gecmis olsun canim insallah ciddi birsey degildir..dedigin gibi yeni dogmuslarda oluyor kendiliginden gececektir eminim..tabi sen tedbiri elden birakmada....

slm canım iyiyiz şükür hoşgeldin geçmiiş olsun umarım önemli bişeyi yoktur prensesimizin

isveç diyetli arkadaşlar nasılsınız? açlık var mı açlık
hem de nasıl
aaa evet hatırladım ama ben onları bi günlük misafir zannnediyodumm

canım en baştan yapmam gerekecek listeyi yarınki bildiriminle birlikte yazayım olur muuuuuuu
tamam kaptancım
iyi demi
aynen canım ya
bugün misafirim vardı eşimin yeğenleri
bir ton yemek yapıp tadına bakamamak çok kötü hele de ekmeğin

geçmiş olsun canım
inş kendiliğinden geçer

kızlarr maşallahh herkesburda

İsveçliler allah kolaylık versin ben bi baktım nasıl bi diyet diye
bakmak yetti bana resmen aç gezicen dayanabilene madalya vermek lazım

isveç diyince beyaz kaçtı
ayyy kaçılıcık diyet doğrusu .ben yedim aşıreleri kaçarım tabii
kiz seni hep ariyor gözlerim o birgeldi birden kayboldu ya Hazir bacisini görünce sorayim dedim..yoksa aramazmi gözlerim seni..ama sana tavsiyem bu aralar karsima cikma seni yagsiz kavurur tuzsuz yerim yani o derece acim
gerçekdenmi kızzösledinm beni
kamyon nerde hadi gezelim biraz
gerçi beni kavurma yapmaya niyetlenmişin ama.benim kavurmama yağ koymana gerek yok zaten yeterince yağlıyım ben
valla saklamak en iyisi
çünkü kimseyi kırmak istemem .çocuğun elindende alamam pc yi .alsam kız ksrdeşim bozulur .bebde çareyi saklamakda buldun
kiz baslangic kilosu zaten varmis..yuh bana..yaziklar olsun bana iki gunluk aclikta kafayi siyiracak Kadar dayaniksizmisim yuh birdaha
ahh yazıkkk

kızzz isveç misveç derken can varicen kız buralarda:26:

kafada gitmiş açlıkdan,ne çektin kız duyumm ne çektin sen
banucum nasıl gidiyor karatay sonuç alıyorsun galiba .ne kadar verdin yazarmısın

ayrıca bende börek okudum .
ekmeği minik minik böl çabuk bitmesin karpuz cısslardan aman diyim yeme o kadar işkence çekiyosun bari dayan elma ayva ye bence

allah iyiliğini versin senin ..zayıflamak için cehennem kampına gidicek kıvama bile geldin haa
yazıklar olsun bana şu kilomla bile hala boğaz derdindeyim yedimde yedim
işte türkün zekası
İsveçli bunu hesap edememiştir ha haaanasılda kandırdın İsveçlileri kız
vahh vahhh dişi de yokk ..sen muz ye tok tutar
kaptanım senin dişin var sen gençsin daha ne olsa.
bence ayva ye çok tok tutar kolay kolay acıkmazsın

birde bu ıspanağı kavup yemiyormusunuz ,ne şekle girdi zavallı ıspanak

Kahvaltı: 1 yumurta, 1kk peynir, 1 dilim ekmek, 1 bardak süt, emzirme çayı

Ara: 1 elma

Öğle: 6 kaşık pilav, 3 kaşık kıymalı ıspanak, 2 köfte

Ara: yok

Akşam : 5 kaşık ıspanak, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…