80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun ayyüzlüm

du bakalım belkide bişeyi yoktur bebişimizin..allah şifa versin bi sorun varsada..

afiyet olsun canım şifa niyetine süt olsun

Bence süper her gün böyle gşderse müthiş olur

banucum nasıl gidiyor karatay sonuç alıyorsun galiba .ne kadar verdin yazarmısın

ayrıca bende börek okudum .

Süper gidiyor canım haftada en az 1.5 kilo veriyorum en son perşembe tartılmıştım 83.2 idim her gün tartılmıyorum cumaya 2 kilo gider kanımca çok memnunum hiç acıkmıyorum

menüm
sabah:1 fincan tek şekerli türk kahvesi
öğle:2 dlm sucuk,100 gr yoğurt
akşam:200 gr et,bol salata,1 portakal

ben bu gidişle kilo vermek değil alacam her halde ya boğazım açıldı çikolata şeker ne varsa götürüyom. size bakınca da imreniyom açıkçası. bu hafta listemiz uçacak resmen.

yarasın yeğenime umarım geçici bişeydir çok dua ettim çookk ablacm inşallah iyileşecek üzülme bacım

ben bu gidişle kilo vermek değil alacam her halde ya boğazım açıldı çikolata şeker ne varsa götürüyom. size bakınca da imreniyom açıkçası. bu hafta listemiz uçacak resmen.

sen iki kişiyi besliyosun tatlım enginar çok süt getiriyor teyzemden biliyorum bi dene istersen gerçi mevsimi değil ama konserve bulabilirsin

geçmiş olsun canım işalllah korktuğun gibi çıkmaz devam annesi bol süt yappp

al işte
bu da İsveçlilere kapak olsun
siz açlıkdan gebericeksiniz hatun yiye yiye haftada 1.5 2 kiilo veriyor
afiyet olsun bebeğe yarasın canım
sen şimdi düşünme kilo milo bebişimiz doysun hele bir.sonra verirsin .sende o kabiliyet var
leeenn bari daha güzel bi resmimi koyaydın kıızz ayy rezil oldum
aaaa niye rezil olmuşsum çok güzelsin..kilon güzel duruyor ama öyle kemik gibi deyilsin
tarladakinimi koyaydım hııııııı
kızz koy koyy tarladakini koyy hadi hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…