slm kızlar nasılsınız. benım bu gün keyfim pek yok. dilanın kontrolü vardı. dr a nefes alması biraz sıkıntılı sanki dedim. baktı. kalbinden üfürüm sesi geliyo bi çocuk kardiyoloğuna göstersen iyi olur dedi. hani biliyorum bebeklerde doğumdan sonra karşılaşılan ve daha sonrasında kendiliğinden geçen bi durum. ama yinede yüreğim cız etti. şimdi kendimi şekere verdim. bol suyla beraber. süt olsun da kızıma yarasın diye. beyazcan ellerine sağlık kesene bereket diyom sen anla
iyi demi
banucum nasıl gidiyor karatay sonuç alıyorsun galiba .ne kadar verdin yazarmısın
ayrıca bende börek okudum .
Kahvaltı: 1 yumurta, 1kk peynir, 1 dilim ekmek, 1 bardak süt, emzirme çayı
Ara: 1 elma
Öğle: 6 kaşık pilav, 3 kaşık kıymalı ıspanak, 2 köfte
Ara: yok
Akşam : 5 kaşık ıspanak, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
slm kızlar nasılsınız. benım bu gün keyfim pek yok. dilanın kontrolü vardı. dr a nefes alması biraz sıkıntılı sanki dedim. baktı. kalbinden üfürüm sesi geliyo bi çocuk kardiyoloğuna göstersen iyi olur dedi. hani biliyorum bebeklerde doğumdan sonra karşılaşılan ve daha sonrasında kendiliğinden geçen bi durum. ama yinede yüreğim cız etti. şimdi kendimi şekere verdim. bol suyla beraber. süt olsun da kızıma yarasın diye. beyazcan ellerine sağlık kesene bereket diyom sen anla
Bence süper her gün böyle gşderse müthiş olur
Süper gidiyor canım haftada en az 1.5 kilo veriyorum en son perşembe tartılmıştım 83.2 idim her gün tartılmıyorum cumaya 2 kilo gider kanımca çok memnunum hiç acıkmıyorum
ben bu gidişle kilo vermek değil alacam her halde yaboğazım açıldı çikolata şeker ne varsa götürüyom. size bakınca da imreniyom açıkçası. bu hafta listemiz uçacak resmen.
sen iki kişiyi besliyosun tatlım enginar çok süt getiriyor teyzemden biliyorum bi dene istersen gerçi mevsimi değil ama konserve bulabilirsin
Eki Görüntüle 866559
işte cadolozunuz. 45 var mı yokmu siz karar verin
leeennbari daha güzel bi resmimi koyaydın kıızz ayy rezil oldum
Bence süper her gün böyle gşderse müthiş olur
Süper gidiyor canım haftada en az 1.5 kilo veriyorum en son perşembe tartılmıştım 83.2 idim her gün tartılmıyorum cumaya 2 kilo gider kanımca çok memnunum hiç acıkmıyorum
afiyet olsun bebeğe yarasın canımben bu gidişle kilo vermek değil alacam her halde yaboğazım açıldı çikolata şeker ne varsa götürüyom. size bakınca da imreniyom açıkçası. bu hafta listemiz uçacak resmen.
aaaa niye rezil olmuşsum çok güzelsin..leeennbari daha güzel bi resmimi koyaydın kıızz ayy rezil oldum
kızz koy koyy tarladakinitarladakinimi koyaydım hııııııı
ayyy ayy ayyy çıtı pıtı hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?