- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
eveet sevdimama en baştan demedim mi isteseniz de istemesenizde katıldım buraya [/QU
hoş geldin cadalozum
her zaman bekleriz,çok tatlısın
ellrine emeğine sağlık kaptanım[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] 0
[/TD]
[TD] nick
[/TD]
[TD] başlangıç
[/TD]
[TD] geçen hafta
[/TD]
[TD] bu hafta
[/TD]
[TD] giden
[/TD]
[TD] toplam giden
[/TD]
[TD] hedef
[/TD]
[TD] spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1
[/TD]
[TD] ayyuzlum0211
[/TD]
[TD] 93.5
[/TD]
[TD] 93.5
[/TD]
[TD] 86
[/TD]
[TD] 6.5
[/TD]
[TD] 6.5
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] bebek bakmak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2
[/TD]
[TD] minieksper
[/TD]
[TD] 83.5
[/TD]
[TD] 82
[/TD]
[TD] 79.5
[/TD]
[TD] 2.5
[/TD]
[TD] 4
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD] 180 dk yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD] wintersun
[/TD]
[TD] 83
[/TD]
[TD] 77.8
[/TD]
[TD] 76.4
[/TD]
[TD] 1.4
[/TD]
[TD] 6.6
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4
[/TD]
[TD] bilgisever
[/TD]
[TD] 81
[/TD]
[TD] 77.5
[/TD]
[TD] 76.3
[/TD]
[TD] 1.3
[/TD]
[TD] 4.8
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5
[/TD]
[TD] ceco34
[/TD]
[TD] 120
[/TD]
[TD] 120
[/TD]
[TD] 118.8
[/TD]
[TD] 1.2
[/TD]
[TD] 1.2
[/TD]
[TD] 85
[/TD]
[TD] 2 saat yürüyüş 2gün yüzme
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6
[/TD]
[TD] melankoli 84
[/TD]
[TD] 93.5
[/TD]
[TD] 88
[/TD]
[TD] 87.4
[/TD]
[TD] 0.6
[/TD]
[TD] 6.1
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7
[/TD]
[TD] 88prenses22
[/TD]
[TD] 89.9
[/TD]
[TD] 88.7
[/TD]
[TD] 88.5
[/TD]
[TD] 0.2
[/TD]
[TD] 1.4
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] 3gün leslie
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8
[/TD]
[TD] pembeHipopotam
[/TD]
[TD] 86.1
[/TD]
[TD] 84.5
[/TD]
[TD] 84.5
[/TD]
[TD] 0
[/TD]
[TD] 1.6
[/TD]
[TD] 75
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 9
[/TD]
[TD] EYLÜL SILA
[/TD]
[TD] 89
[/TD]
[TD] 83
[/TD]
[TD] 83
[/TD]
[TD] 0
[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[TD] 68
[/TD]
[TD] 4gün yürüyüş spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 10
[/TD]
[TD] duyum
[/TD]
[TD] 79
[/TD]
[TD] 68.8
[/TD]
[TD] 69.9
[/TD]
[TD] +1.1
[/TD]
[TD] 9.1
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD] 3 defa 35 dklık twist
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 11
[/TD]
[TD] beyazcan
[/TD]
[TD] 86
[/TD]
[TD] 76
[/TD]
[TD] 77.6
[/TD]
[TD] +1.6
[/TD]
[TD] 8.4
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kilo veren arkadaşları kutlarım
valla halkı bilmem ama ben çok sevdim.di mi yani çok çaktırdık aslındayaa gördün mü abla halk bana bayılıyo .kaçırdım şamatayı tüh
demek bizden hep bahsediyorhimmmm demez bizi keklersin sen ha 40 katirmi Kirk satirmi Cabuk karar verKirk kocada iyi bir iskence olabilir tamam listeye kocayida ekliyorum Kirk kocami Cabuk söyle
sakin ol sakinkırk lı olan hiçbişey kabul edilemez verdiğim eziyetten ötürü özür dilerim sizinle tanışmak istedim çünkü ablam sizi çok seviyo ve hep bahsediyo kk dan bizde ayyüzlümü ve kardeşini çok sevdik canım arada uğra renk gelmiş topiğe
beni tek sen hatırladın kaptanım.ben geldimmmm ama kimseler kalmamışşşşş
beyazcanım bile yokkk.4 gün gittim unuttular beni aşk olsun
üzme kendini iremcimyok canım yaaa ööle değil sınavda yoksa gitme ihtimalim ortadan kalkmış demektir
valiz toplama zamanı bursadan demir alma zamanı
ve de tüp bebeğe uzun bir zaman elveda zamanıııı
her şeyde bir hayır varmış..allah büyük ,elbette herşey yoluna teker teker girecek
2.5 saattir geçmiş yapıyorum herkesi tek tek not aldım.menümü yazayım yoksa beyazcan listeden beni atar hakketen nerde o yaaa bugün görmedim özletti kendini
sabah: 1 küp şekerli neskafe
öğle 2 yumurta 1 por.haşlanmış ıspanak 1 domates
akşam yağsız 200gr kuşbaşı salata zeytin büyüklüğünde peynir
şekersiz neskafe ve 4-5 damlalı çay da içiyorum tenefüslerde.
ammada yazmışınız ben yokken ,çokk zorlandım çokk:18:
allah kolaylık versin canımm..işallah açlığın bedelini hafif ödersiniz bolll boll eksi görün işallahhay ay ay tesadüfe bak ayni seyleri ayni miktar yemisis görüyonmu sen
14 araliga var ama Adam seni görünce cok sasiracak bence birden bire kac Kilo eksilmis olucanay incelmis alimlanmis havalanmis hatun
salataya limon zeytinyagi diyor ama ispanaga olurmu bilmem...ya ben bu acliga dayaniyorum ya listede ne varda aynen o olsun istiyorum bir limon damlasi bile fazla olmasin..gerci bugün gani gani eksikler oldu miktarlarda ama neeeyse
kaç gün sürecek bu işkence diyeti kızlar..helal size valla ,helal her babayiğidin harcı deyil bu işkence diyeti
cadalozu hatırlıyonAllah yardimcin olsun gülayim..kiz cadolos yokmu bu gece
evet bulgurunda marifeti cok bilhassa yasadim vallagarip beyazı hatırlamıyon küstüm sana
anamm cecommmKızlarrrrrrrr neredesiniz yawwwwww
Ben varken kimse yok, ben giderim herkes damlar
Beyazcanımda yok zaten meydandayoğunluğu bitsede oda gelse en azından ikimiz topiği bekliyorduk
Neyse bende bari bir yeşil çay yapayım kendime
bekçiliği sana devrettim görev senin canım
Slm kızlar maşallah İremcim 1,2 kilo hemde bir günde
tebrikler canım
hoşbuldum kaptanımhoşgeldin canımmm
noldu nerelerfeydin sennn
hoş geldin cadalozbeni özlediniz mi :76:
teşekkürlerrhoş geldin cadaloz
demek ayyüzlünün kız kardeşisin..çokk sevindim bu gün seni burda görmekten,geçen geldiğinde ben yoktum .iyi işletmişsin bizim topiği ..çok tatlısın kızz çok sevdim ben seni
bizim kızlar uyanıkhemen anlamışlar bakteşekkürlerrevet ya aslında bi iki gün sürdürürüm diyodum, biri meydan dayağı atınca açıklicaktım ama enselendim :26: nurgül ben senin adın ne
bizim kızlar uyanıkhemen anlamışlar bak..ben olsam hç şüphelenmezdim saf saf inanırdım ve inandımda yazdıklarını okurken. .iyi dedim renkli biri gelmiş topiğe güzel olur..
ben beyazzcanımm bembeyaz
beyazı severim özellikle kırmızının yanındaysa!:82: çok memnun oldum
bende çok memnun oldum canımm.
ayyüzlümün kardeşi bizimde kardeşimiz..ama gerçekten 45 kilomusun yoksa o da şakamı.:26:.öyle kilo oluyormu çok merak ettim kardeş
sağol canım aminnHerkese günaydın kızlar kahveler benden akşam iyi kaynatmışsınız yine
Eki Görüntüle 865630
minikeksper sabret canım inş bi an önce geçer iyi yönünden bakalım harika kilo vereceksin:13:
İrem ve bilgisever szilere allah zihin açıklığı versin
İsveçlilere de bolll bolll sabırlar diliyorum başarılar:13:
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] gün [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 88prenses22 [/TD] [/TR]
[TR][TD] başlangıç [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1.gün [/TD] [TD] 75.6[/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[/table]
iremcim ya benim kiloda bir yanlislik var..dun Sabah 71.4 düm..bu sabahta 69.3 tablo isi süper olmus yalniz ha ellerine saglik daha Motive ediyor[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] gün [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 88prenses22 [/TD] [/TR]
[TR][TD] başlangıç [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1.gün [/TD] [TD] 75.6[/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13.gün [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[/table]
iyi akşamlar kızlar
eveet sevdimama en baştan demedim mi isteseniz de istemesenizde katıldım buraya [/QU
hoş geldin cadalozum
her zaman bekleriz,çok tatlısın
ellrine emeğine sağlık kaptanım
kilo veren arkadaşları kutlarım
valla halkı bilmem ama ben çok sevdim..kaçırdım şamatayı tüh
sagol canim ya insalah görecegiz karsiligini...kafaya ne Kadar taktimda dün gece rüyamda sözde Sabah olmus..bir tartiliyorum 71.7 ..ben demedimmi demedimmi bende arti cikacak diye diyorum..ay Sabah cok korkarak ciktim tartiya yemin ederim..ya fazla görürsem diye..ama sonuc umdugumdanda cok cikti yoksa benim tarti kafayimi yedi..demek bizden hep bahsediyorbizde ayyüzlümü ve kardeşini çok sevdik canım arada uğra renk gelmiş topiğe
beni tek sen hatırladın kaptanım..4 gün gittim unuttular beni aşk olsun
üzme kendini iremcim
her şeyde bir hayır varmış..allah büyük ,elbette herşey yoluna teker teker girecek
2.5 saattir geçmiş yapıyorum herkesi tek tek not aldım..
ammada yazmışınız ben yokken ,çokk zorlandım çokk:18:
allah kolaylık versin canımm..işallah açlığın bedelini hafif ödersiniz bolll boll eksi görün işallahh
kaç gün sürecek bu işkence diyeti kızlar..helal size valla ,helal her babayiğidin harcı deyil bu işkence diyeti
cadalozu hatırlıyongarip beyazı hatırlamıyon küstüm sana
anamm cecommm
bekçiliği sana devrettim görev senin canımnayir nolamaz lütfen lütfen yaniliyor olmasin ben birgünde 2 Kilo vermis oluuum lutfeeeeeeeeeeen:84:
kiz bu gün kaynanam ortamca görümceyle geldi ...ortanca görümceyle bir zamanlar 76 olarak ayni kilodaydim..bugun 84 oldugunu söyledi....diete basladim ama bu Sabah cin restoraninda yaptim kahvaltiyi demezmibu ayın sonunda kaynanama gıdıcez samsuan 1 aylık ızın kullanıcak esım kaynanmada amerıkaya ucacak bizimle bir kaç gün gecirip la kadın amelıyat oldum gecmıs olsun dıyecegıen sımdı kıloda verırısın sen dıyo ıkı gun sonra gorumcem netten yazdı kız 2kılo vermısım dıye resım cekmıs kendıne nette koymus kayananm bıraz bos bogazdır bana kızıyla hava atmaya calısırken ay korse gıydıde kıloyu sakladı bunun kılo verecegıde yok dedıı kızı içinaklımı bulanıyo bu kanıdın yoksa saflıgından mı bızı yarıstırıyo anlamadım gıttı
bu ne perhiz bu ne lahanatursusu durumu oldu..ki cin restorantinda kahvalti acikbüfe..aslinda ögle yemegi ama gec kahvaliya kalinca acikbüfe durumu kahvaltiya geiyor..ki kizartmalar tatlilar hamurisleri alabildigine...dedim naptin sen...Hemde dieette gidilirmi oraya..cok canim istedi gözümü doyurayim dedi..ee nediim afiyet olsun dedim
bende yüzmek istiyorum bende bananeeeeeeeSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
İnşallah bugünde hepimiz için çok verimli geçer
Bugün öğleye kadar evdeyim şükürhem biraz iş yaparım hemde biraz keyif
Öğleden sonrada artık büyük cadıya kışlık bot ve mont bakmaya gidiceğiz
Gitmeden spor çantamıda hazırlayacağım ki kızları direk eve bırakıp hiç eve çıkmadan Spor salonuna atayım kendimide Havuzda bir güzel yüzeyim
Tabi önce bir duş almam şart dışarı çıkmadanmalum reglm yeni bitti
Hazır cimcimem uyurken bir duşa atayım kendimide ondan sonra rahat oturayım
Valla kiloların patır patır gideceğini bilsem inan aylarca ağzıma sürmem ama benim bünye fazla kesincede direnişe geçiyor
İnşallah karşılığını kat kat fazlasıyla alacaksın canım
Tekrar geçmiş olsun
Hala geçmedimi ağrıların :44: Benim küçük kuzu ameliyat olduğunda hemen geçti sanıyorduk ertesi gün meğer kuzum ne çok acı çekmiş:26: Rabbim kimseyi sağlıkla terbiye etmesinAminnnnnnnnnnnn
Hadi gözün aydın
İnşallah bir daha asla bozulmazkiz gidiyor pitir pitir..hic böyle birsey görmedim ben...cok zor herkesin harci degil valla birebir uygulamak ama tam uygulayinca gidiyor..
aaa evet hatırladım ama ben onları bi günlük misafir zannnediyodummhoşbuldum kaptanım
benim kız kardeşim vardı evde ..şehir dışından hastane için geldi.bende kaldı bu gün annemlerde kalıcak..yeğenim hiperaktif
o yüzden pc yi kaldırdım ortadan ..görse kesin kırardı zaten .bundan önceki pc min azraili olmuşlardı..yenisini almam 8 ayı bulduo yüzden yenisini aldığımdan evimde internet olduğundan haberleri yok..
ben hayır demeyi beceremediğimden hiç söylememeyi tercih ettim yoksa elinden alamazdım çocuğun..
fırsat buldumda bu gün çıkardım yoklarken menüleri takip edememiştim malum ,o işi aradan çıkardım hemde geçmiş yaptım uzun uzun.
hoş geldin cadaloz
demek ayyüzlünün kız kardeşisin..çokk sevindim bu gün seni burda görmekten,geçen geldiğinde ben yoktum .iyi işletmişsin bizim topiği ..çok tatlısın kızz çok sevdim ben seni
canım en baştan yapmam gerekecek listeyi yarınki bildiriminle birlikte yazayım olur muuuuuuusağol canım aminn
ben de bu sabah 89 çıktım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?