80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar

hoşgeldin canımmm
noldu nerelerfeydin sennn
hoşbuldum kaptanım
benim kız kardeşim vardı evde ..şehir dışından hastane için geldi.bende kaldı bu gün annemlerde kalıcak..yeğenim hiperaktif
o yüzden pc yi kaldırdım ortadan ..görse kesin kırardı zaten .bundan önceki pc min azraili olmuşlardı..yenisini almam 8 ayı bulduo yüzden yenisini aldığımdan evimde internet olduğundan haberleri yok..
ben hayır demeyi beceremediğimden hiç söylememeyi tercih ettim yoksa elinden alamazdım çocuğun..
fırsat buldumda bu gün çıkardım yoklarken menüleri takip edememiştim malum ,o işi aradan çıkardım hemde geçmiş yaptım uzun uzun.
beni özlediniz mi :76:
hoş geldin cadaloz

demek ayyüzlünün kız kardeşisin..çokk sevindim bu gün seni burda görmekten,geçen geldiğinde ben yoktum .iyi işletmişsin bizim topiği ..çok tatlısın kızz çok sevdim ben seni

teşekkürlerr evet ya aslında bi iki gün sürdürürüm diyodum, biri meydan dayağı atınca açıklicaktım ama enselendim :26: nurgül ben senin adın ne

neyse bende menülerimi yazıyım:18: yoksa kaptana ne derimm

dünkü menüm

sabah

1 yumurta
az pastırma
1 dlm ekmk

ara
aşure

öğlen
1 kepçe arabaşı çorbası
1 etli ekmk
azıcık revani

ara
1 mandalin
yarım elma

akşam
1avuç kuruyemiş
2 mandalin

bu günkü menüm

2 dlm ekmk
az pastırma sucuk

ara
2 kaşık aşure

öğle
1 simit

akşam
1 tabak kurufasulye
turşu
1 kaşık pilav
1 kşk kavurma

bol su

böyle yemeye devam edersem ki edicek gibiyim
verdiğim kilolar geri gelicek ..

teşekkürlerr evet ya aslında bi iki gün sürdürürüm diyodum, biri meydan dayağı atınca açıklicaktım ama enselendim :26: nurgül ben senin adın ne
bizim kızlar uyanıkhemen anlamışlar bak..ben olsam hç şüphelenmezdim saf saf inanırdım ve inandımda yazdıklarını okurken..iyi dedim renkli biri gelmiş topiğe güzel olur..
ben beyazz canımm bembeyaz

• bugunku menüm
  • sabah bir kase cellogs .bir bardak süt
  • öglen bir brotchen .alti zeytin .bir dometes salatalik
  • ikindi bir kase asure.türk kahvesi bir kac ananas kurusu
  • aksam patetes salatasi .biraz et
  • su ve 1 saat yürüyüs

sağol canım aminn

ben de bu sabah 89 çıktım canım

sabah : t.buğday ekmeğiyle yağsız tost , 1 bardak nescafe
ara : 1 mandalina , 1 küçük hobby ( derste şekerim düştü sanırım )
öğle : 2 dilim börek , şekersiz çay
ara : 5 tuzsuz badem , 3 kuru erik
akşam : 3 s.k z.y karnabahar , 2 s.k sade makarna
ara : bilinmiyor . . .

bitki çayımı iççerim, gece de belki süt . . .

iremcim ya benim kiloda bir yanlislik var..dun Sabah 71.4 düm..bu sabahta 69.3 tablo isi süper olmus yalniz ha ellerine saglik daha Motive ediyor

aaa evet hatırladım ama ben onları bi günlük misafir zannnediyodumm
sağol canım aminn

ben de bu sabah 89 çıktım canım
canım en baştan yapmam gerekecek listeyi yarınki bildiriminle birlikte yazayım olur muuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…