aclik varmida lafmi ya hayattamisiniz yasiyonuzmu daha diicenisveç diyetli arkadaşlar nasılsınız? açlık var mı açlık
var olmaz mııı benim badem saatim şuanisveç diyetli arkadaşlar nasılsınız? açlık var mı açlık
iremcim ya benim kiloda bir yanlislik var..dun Sabah 71.4 düm..bu sabahta 69.3 tablo isi süper olmus yalniz ha ellerine saglik daha Motive ediyor
ay bendeki kafaya bak...ben senin kiloyu benim baslangic kilom sandimvar olmaz mııı benim badem saatim şuan
açlık değil de yani atıştırmadan uzak olmak kötü ara öğünlerden uzak olmak kötü
öğle yemekleri çok hafif 4den 6ya zor geçiyor dün uyudum mesela çok da yorgundum ama bugün bilgisayardan oyun oynadım nasıl olsa sınav derdi de kalmadı takıldım öyle :)
1.günün sonunda aldığımız sonuç işte doğru yazmışımmm kafamı karıştırma :)))
iyi akşamlar kızlar
beni tek sen hatırladın kaptanım..4 gün gittim unuttular beni aşk olsun
beni özlediniz mi :76:
sağol canım aminn
ben de bu sabah 89 çıktım canım
ben geldiim
sabah : t.buğday ekmeğiyle yağsız tost , 1 bardak nescafe
ara : 1 mandalina , 1 küçük hobby ( derste şekerim düştü sanırım )
öğle : 2 dilim börek , şekersiz çay
ara : 5 tuzsuz badem , 3 kuru erik
akşam : 3 s.k z.y karnabahar , 2 s.k sade makarna
ara : bilinmiyor . . .
bitki çayımı iççerim, gece de belki süt . . .
hosbulduk canim...naber bende ne olsun iste ufak ufak tozutuyorum...Hoşgeldinnnnnnn beyazcanımmmmm hatırlamazmıyız merak ettik tabikiii nerelerdeydin
pc yi saklamakla en iyisini yapıyosun canım ben laptopu saklıyorum odamda masaüstü var salıyorum oraya
aşure revani cııısssss bacım yaklaşma bile onlara
özlemezmiyiz cimcime hoşgeldinn
500 gr gayet iyi prenses tebrikler
Hoşgeldinnnnnnnn
öğleye bişey demiyorum tamam akşama kadar eritebilirsin ama akşam 3 servis kaşığı karnabahar :44: hadi buda zararsız
sade makarna 2 servis kaşığıyapma bitanem yabak hobby de bişey demedim bi lokma sonuçta bol su iç yatana kadar
ay bendeki kafaya bak...ben senin kiloyu benim baslangic kilom sandimbaslangicida ekleseydik güzel olurdu ama daha havali olurdu
ay acligima ver kaptanim..algilama yetenegimi kaybettim
hosbulduk canim...naber bende ne olsun iste ufak ufak tozutuyorum...
yasasin 2 gün sonra nihayet yarin bir dilimde olsa ekmek yiyebilecegim..kahvaltiya sadec 1 dilim ekmekmi olurmus ya yanina peynir zeytin koysalardi bari ama oda yok..olsn ben kahveme batirir yerim..hicmi yokluk görmediikaa birtanede meyve hakkim var..ben bu 1 meyve hakkimi koca bir Karpuz olarak kullanabilirim demi..neticede 1 tane karpuz
bir amigomuz yoktu..simdi hersey tam..ee bizede artik tabanlari yaglayip acliktan olmemek icin 11 gün daha dayanmak kaliyor hadi kazamiz mubarek olaAyy kıyamam size ama sabrınızın sonucunu alıyosunuz dayanınnn amigoluğu ben yaparımmm:124::124:
dünden kalan börek derkenMENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
taze soğanlı lorlu omlet
6 zeytin
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan adaçayı
3 kuru kayısı
ÖĞLE :
1 tarçınlı elma
AKŞAM:
3 adet lahana sarması
dünden kalan böbrek
1 kase yoğurt
SPOR:
60 dk lık karışık hızda yürüyüş
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 bardak lahana suyu
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan adaçayı
takviye olarak omega 3
bir amigomuz yoktu..simdi hersey tam..ee bizede artik tabanlari yaglayip acliktan olmemek icin 11 gün daha dayanmak kaliyor hadi kazamiz mubarek ola
dünden kalan börek derkenyarim tepsi falan:26::26::26: börek ne oluyor benim hic böregim olmadi Saba börek diyebilirmiyim
Karpuz büyüklügünde elma olurmu..tamam yesilinede raziyim yaniekmeği minik minik böl çabuk bitmesin karpuz cısslardan aman diyim yeme o kadar işkence çekiyosun bari dayan elma ayva ye bence
kiz is oruca gelse acliga dayanamiyorum der 3-5 orucla zor cikaririz ayi is zayiflama olunca nasilda sürünüyoruz demi ac ac..yabi bizim durum diger tarafta pek bir zorlayici olacak tövbe tövbe...cehennem kazaninin bekcisi beni görünce sevinecek amaa...:aaa kimleri görüyorum kimleri duyumda gelmis..Hemde 36 beden aferim kiz isvec dieti ise yaramiz hic degilse kazana 3-5 kisi daha sigar diyecek herhaldesize göre iyiyiz çok şükürr diyelimmm gayet normalki ben olsam ohoooooopes etmek yok 11 gün kaldı dimi
baş ağrınız olmuyormu açlıktan dolayı , sonucunuzu merak ediyorum , neyse gitti 2 gün kaldı 11 gün , ALAH kurtarsın bacımaclik varmida lafmi ya hayattamisiniz yasiyonuzmu daha diicen
canım birde sen çalışmıyormusun, hemde birde derste çalışıyorsun , film falan izle daha kolay geçer belki zaman :44: inş. sonular güzel olcak amavar olmaz mııı benim badem saatim şuan
açlık değil de yani atıştırmadan uzak olmak kötü ara öğünlerden uzak olmak kötü
öğle yemekleri çok hafif 4den 6ya zor geçiyor dün uyudum mesela çok da yorgundum ama bugün bilgisayardan oyun oynadım nasıl olsa sınav derdi de kalmadı takıldım öyle :)
öğleye bişey demiyorum tamam akşama kadar eritebilirsin ama akşam 3 servis kaşığı karnabahar :44: hadi buda zararsız
sade makarna 2 servis kaşığıyapma bitanem yabak hobby de bişey demedim bi lokma sonuçta bol su iç yatana kadar
hadi beee gercektenmiböbrek canımın içi bende yanlış yazdım sanmıştımayyyyy sana börek çağrışımı yapmış üzüldüm şimdi okuma onu lahana suyuna odaklan
Karpuz büyüklügünde elma olurmu..tamam yesilinede raziyim yaniyok yok ben ekmegi yalayarak yiyecegim aksama Kadar bitmesin istiyorum
Karpuz büyüklügünde elma olurmu..tamam yesilinede raziyim yaniyok yok ben ekmegi yalayarak yiyecegim aksama Kadar bitmesin istiyorum
kiz is oruca gelse acliga dayanamiyorum der 3-5 orucla zor cikaririz ayi is zayiflama olunca nasilda sürünüyoruz demi ac ac..yabi bizim durum diger tarafta pek bir zorlayici olacak tövbe tövbe...cehennem kazaninin bekcisi beni görünce sevinecek amaa...:aaa kimleri görüyorum kimleri duyumda gelmis..Hemde 36 beden aferim kiz isvec dieti ise yaramiz hic degilse kazana 3-5 kisi daha sigar diyecek herhalde
bak sen böyle dedin ben kendimi hapiste sandim..yoook hanimagaligi kimseye kaptirmam..getirin layn kahvemi ..arkadan popomun büyüklügüne bakani picaklarim affetmem ona göre yanibaş ağrınız olmuyormu açlıktan dolayı , sonucunuzu merak ediyorum , neyse gitti 2 gün kaldı 11 gün , ALAH kurtarsın bacım
canım birde sen çalışmıyormusun, hemde birde derste çalışıyorsun , film falan izle daha kolay geçer belki zaman :44: inş. sonular güzel olcak ama
ama akşam hiç ekmek yemedim ki :26: birde s.k öyle kocaman değil ki :26: yemek kaşığından az büyük :44: günlük 2 lt su tüketmeye çalışıyorum , ama çay ve bitli çayıda eklenirse bazen zorla içiyorum, ayak yolunda mekik dokuyorum o zaman da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?