80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

isveç diyetli arkadaşlar nasılsınız? açlık var mı açlık
var olmaz mııı benim badem saatim şuan
açlık değil de yani atıştırmadan uzak olmak kötü ara öğünlerden uzak olmak kötü
öğle yemekleri çok hafif 4den 6ya zor geçiyor dün uyudum mesela çok da yorgundum ama bugün bilgisayardan oyun oynadım nasıl olsa sınav derdi de kalmadı takıldım öyle :)
iremcim ya benim kiloda bir yanlislik var..dun Sabah 71.4 düm..bu sabahta 69.3 tablo isi süper olmus yalniz ha ellerine saglik daha Motive ediyor

1.günün sonunda aldığımız sonuç işte doğru yazmışımmm kafamı karıştırma :)))

kiz seni hep ariyor gözlerim o birgeldi birden kayboldu ya Hazir bacisini görünce sorayim dedim..yoksa aramazmi gözlerim seni..ama sana tavsiyem bu aralar karsima cikma seni yagsiz kavurur tuzsuz yerim yani o derece acim

ay bendeki kafaya bak...ben senin kiloyu benim baslangic kilom sandim baslangicida ekleseydik güzel olurdu ama daha havali olurdu
ay acligima ver kaptanim..algilama yetenegimi kaybettim

iyi akşamlar kızlar

beni tek sen hatırladın kaptanım..4 gün gittim unuttular beni aşk olsun

Hoşgeldinnnnnnn beyazcanımmmmm hatırlamazmıyız merak ettik tabikiii nerelerdeydin

pc yi saklamakla en iyisini yapıyosun canım ben laptopu saklıyorum odamda masaüstü var salıyorum oraya

aşure revani cııısssss bacım yaklaşma bile onlara

beni özlediniz mi :76:

özlemezmiyiz cimcime hoşgeldinn
sağol canım aminn

ben de bu sabah 89 çıktım canım

500 gr gayet iyi prenses tebrikler

Hoşgeldinnnnnnnn

öğleye bişey demiyorum tamam akşama kadar eritebilirsin ama akşam 3 servis kaşığı karnabahar :44: hadi buda zararsız

sade makarna 2 servis kaşığı yapma bitanem yabak hobby de bişey demedim bi lokma sonuçta bol su iç yatana kadar

kiz baslangic kilosu zaten varmis..yuh bana..yaziklar olsun bana iki gunluk aclikta kafayi siyiracak Kadar dayaniksizmisim yuh birdaha

hosbulduk canim...naber bende ne olsun iste ufak ufak tozutuyorum...

ay bendeki kafaya bak...ben senin kiloyu benim baslangic kilom sandim baslangicida ekleseydik güzel olurdu ama daha havali olurdu
ay acligima ver kaptanim..algilama yetenegimi kaybettim

Ayy kıyamam size ama sabrınızın sonucunu alıyosunuz dayanınnn amigoluğu ben yaparımmm:124::124:

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
taze soğanlı lorlu omlet
6 zeytin
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan adaçayı
3 kuru kayısı

ÖĞLE :
1 tarçınlı elma

AKŞAM:
3 adet lahana sarması
dünden kalan böbrek
1 kase yoğurt

SPOR:
60 dk lık karışık hızda yürüyüş

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 bardak lahana suyu
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan adaçayı
takviye olarak omega 3

yasasin 2 gün sonra nihayet yarin bir dilimde olsa ekmek yiyebilecegim..kahvaltiya sadec 1 dilim ekmekmi olurmus ya yanina peynir zeytin koysalardi bari ama oda yok..olsn ben kahveme batirir yerim..hicmi yokluk görmediik aa birtanede meyve hakkim var..ben bu 1 meyve hakkimi koca bir Karpuz olarak kullanabilirim demi..neticede 1 tane karpuz

ekmeği minik minik böl çabuk bitmesin karpuz cısslardan aman diyim yeme o kadar işkence çekiyosun bari dayan elma ayva ye bence

Ayy kıyamam size ama sabrınızın sonucunu alıyosunuz dayanınnn amigoluğu ben yaparımmm:124::124:
bir amigomuz yoktu..simdi hersey tam..ee bizede artik tabanlari yaglayip acliktan olmemek icin 11 gün daha dayanmak kaliyor hadi kazamiz mubarek ola

dünden kalan börek derken yarim tepsi falan:26::26::26: börek ne oluyor benim hic böregim olmadi Saba börek diyebilirmiyim

böbrek canımın içi bende yanlış yazdım sanmıştım ayyyyy sana börek çağrışımı yapmış üzüldüm şimdi okuma onu lahana suyuna odaklan

ekmeği minik minik böl çabuk bitmesin karpuz cısslardan aman diyim yeme o kadar işkence çekiyosun bari dayan elma ayva ye bence
Karpuz büyüklügünde elma olurmu..tamam yesilinede raziyim yani yok yok ben ekmegi yalayarak yiyecegim aksama Kadar bitmesin istiyorum
size göre iyiyiz çok şükürr diyelimmm gayet normalki ben olsam ohoooooo pes etmek yok 11 gün kaldı dimi
kiz is oruca gelse acliga dayanamiyorum der 3-5 orucla zor cikaririz ayi is zayiflama olunca nasilda sürünüyoruz demi ac ac..yabi bizim durum diger tarafta pek bir zorlayici olacak tövbe tövbe...cehennem kazaninin bekcisi beni görünce sevinecek amaa...:aaa kimleri görüyorum kimleri duyumda gelmis..Hemde 36 beden aferim kiz isvec dieti ise yaramiz hic degilse kazana 3-5 kisi daha sigar diyecek herhalde

aclik varmida lafmi ya hayattamisiniz yasiyonuzmu daha diicen
baş ağrınız olmuyormu açlıktan dolayı , sonucunuzu merak ediyorum , neyse gitti 2 gün kaldı 11 gün , ALAH kurtarsın bacım
canım birde sen çalışmıyormusun, hemde birde derste çalışıyorsun , film falan izle daha kolay geçer belki zaman :44: inş. sonular güzel olcak ama

ama akşam hiç ekmek yemedim ki :26: birde s.k öyle kocaman değil ki :26: yemek kaşığından az büyük :44: günlük 2 lt su tüketmeye çalışıyorum , ama çay ve bitki çayıda eklenirse bazen zorla içiyorum, ayak yolunda mekik dokuyorum o zaman da

Son düzenleme:
böbrek canımın içi bende yanlış yazdım sanmıştım ayyyyy sana börek çağrışımı yapmış üzüldüm şimdi okuma onu lahana suyuna odaklan
hadi beee gercektenmi valla aclik beynime vurmus..yada su bitmez tükenmez dis agrilarim aclikla birlesince insani böyle siyirttiriyormus demekki:44::44:

Kazanda canımız sıkılmaz hiç olmazsa sohbet ederiz tek başına olmaktan iyidir töbe töbee

bak sen böyle dedin ben kendimi hapiste sandim..yoook hanimagaligi kimseye kaptirmam..getirin layn kahvemi ..arkadan popomun büyüklügüne bakani picaklarim affetmem ona göre yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…