canım artık para pul işi de bitttiiiii
4 yıllığına ev hanımı olmaya gidiyorum kıbrısa senin haberin yok dimiii
Ben yokum kaptancım:44:
uzamnlığını aldığını da duyarız inş bilgisever
hyırlı olsun canımm,çok sevindim senin adına .işallah çok güzel olur her şeyayy bugün ki menüm rezaleeett, benim diyet yerlere düştü:18: hrmrn 5 kg gitti diye bisey yaptım sanıyorum hemen hoş pantalonlar bol geliyor resmen ama toparlıcam ben bu
sabah: iş görüşmesine gidecektim geç kaldım o yüzden simit
ara yok
öğle: 1 kase yoğurtlu cips
akşam: 2 kepçe sebze yemeği,1dlm ekmek,yeşillik yoğurt
nasıl ama
İşe alındım bu arada
hyırlı olsun canımm,çok sevindim senin adına .işallah çok güzel olur her şey
inş canımisveç diyeti yapan ablalarıma Allahtan sabır diliyorumbaşarılı gidiyorsunuz, hedeflerinize ulaşacağınıza inanıyorum :81:
buğulama yaparım herhaldeöznurrrrr prensessss
haşlanmış balığı nasıl yapcaz kızzzz ben onu öğlen de yemem walla evde anca akşam
meyven nerde hıısabah 1 küp şekerli neskafe
öğle 1 dilim salam 100 gr yoğurt
akşam 200gr et salata
hayırlı olsun canımayy bugün ki menüm rezaleeett, benim diyet yerlere düştü:18: hrmrn 5 kg gitti diye bisey yaptım sanıyorum hemen hoş pantalonlar bol geliyor resmen ama toparlıcam ben bu
sabah: iş görüşmesine gidecektim geç kaldım o yüzden simit
ara yok
öğle: 1 kase yoğurtlu cips
akşam: 2 kepçe sebze yemeği,1dlm ekmek,yeşillik yoğurt
nasıl ama
İşe alındım bu arada
leeennbari daha güzel bi resmimi koyaydın kıızz ayy rezil oldum
arkadaşlar bende 83 kiloyla aranızdaydım 8 gunde sadece 600 gr verdim :)))) bu sadece bi başlangıc dedım ve çok kendımı zorlamadan yavaş yavaş kısıtlamalar yaparak ve bugun itibariyle dıyetıme tam başladım kucuk cocugum oldugu için dışarda tempolı yurus yapma ımkanım yoktur evde tempolı 1 saat you tube actıgım oryantal hareket ler le basladım kahvaltıdan once elmalı ballı sırkelı su içtim ve daha sonra bır dılım ekmek bır dılım peyaz peynır 1 tane yumurta yedım ara ogun olarakta acıkınca salata yapıp yemeyı dusunuyorum akşamda ekmeksız 1 porsıyon yemekte nevarsa onu yıyecem bu arada kendıme hedef 3 lt su içmek çay yerıne akşamları yeşıl çay içecem sızce bu tempoda gıdersem mayıs ayına kadar bı 10 kılo verebılırmıyım ???
elma sirkesi metopolızmayı hızlatıyor dıye duydum elma sırkesi içenlerın yorumlarını alabilirmiyim????
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Ya kusura bakmayın dün bir türlü uğrayamadım
Dün alışveriş sonrası kızları direk anneme bırakıp kendimi Havuza attım
Normalde 6 tur yüzen ben dün yan kulvardaki bir kadınla gizli bir çekişmeye girdim neme lazımsatabi kadının bu rekabetten haberi bile yoktu
Kendi kendime kadına avans verip sonrada deli gibi yüzüp kadından evvel kulvarı bitirmeye uğraştımüstüne birde 6 yerine 8 tur yüzünce baya bir yordum kendimi
Eve girmeden birde eşimin tekrar hastaneye yatan anannesini ziyaret ettik ve eve girdiğimde okadar yorgundum ki koltuğa bir 5 dakika uzanayım derken uyuya kalmışım
Geç saatte eşim hadi yatağına geç dedi ve ben hiç uğrayamadan gittim yattım
Gecede nasıl birşeyse sabahın 3ünde bacağımda bir ağrıyla uyandım. Meğer kendimi fazla zorlamaktan herhalde damar damar üzerine bindi ve ben sıcağıyla anlamadım :26:
Bugün annemle pazara gidecektim ama adım atacak halim yok. Akşamda annemler yemeğe gelicek nasılsa ancak yavaş yavaş bir üstten temizlik yaparım
Eşim sağ olsun ben uyuduktan sonra mutfağı pırıl pırıl yapmışbana bir tek salonu süpürmek ve banyoyu temizlemek kalmış
arkadaşlar bende 83 kiloyla aranızdaydım 8 gunde sadece 600 gr verdim :)))) bu sadece bi başlangıc dedım ve çok kendımı zorlamadan yavaş yavaş kısıtlamalar yaparak ve bugun itibariyle dıyetıme tam başladım kucuk cocugum oldugu için dışarda tempolı yurus yapma ımkanım yoktur evde tempolı 1 saat you tube actıgım oryantal hareket ler le basladım kahvaltıdan once elmalı ballı sırkelı su içtim ve daha sonra bır dılım ekmek bır dılım peyaz peynır 1 tane yumurta yedım ara ogun olarakta acıkınca salata yapıp yemeyı dusunuyorum akşamda ekmeksız 1 porsıyon yemekte nevarsa onu yıyecem bu arada kendıme hedef 3 lt su içmek çay yerıne akşamları yeşıl çay içecem sızce bu tempoda gıdersem mayıs ayına kadar bı 10 kılo verebılırmıyım ???
bence cok rahat veririsin canım, fikirlerim güzel ben bir de sana sunu önereyim bu sayede haftada 1,5 kg garantiben 1 aydır yapıyorum sırkeli suyu ve diyei 5 kg gitti :)
Cilt Güzelliği için Sebzeli Kahve İzle 01.11.2013 | tvyo ile ücretsiz izle, dizi izle
cok cok faydası var canım dene ben bunu 2 haftadır yapıyorum
bence cok rahat veririsin canım, fikirlerim güzel ben bir de sana sunu önereyim bu sayede haftada 1,5 kg garantiben 1 aydır yapıyorum sırkeli suyu ve diyei 5 kg gitti :)
Cilt Güzelliği için Sebzeli Kahve İzle 01.11.2013 | tvyo ile ücretsiz izle, dizi izle
Hepinize tünaydın güzeller kimse uğramamış
Aleyküm selam adaşım aman dikkat et 8 turgfazla zorlamışsın ne kadar anlayışlı eşin var maşallah
menün çok güzel tatlım aynen devam
Bende pazara gidip geldim yemek yaptım az sonra misafir gelecek bi slm verim dedim
Hoşgeldin aramıza tatlım neden veremeyesin fazla bile verirsin bizim aramızdayken bebişini allah bağışlasın evde leslie sensone 3 mil veya 5 mil yapabilirsin bebişin uyuyunca
paylaştığın için tşkler canım arkadaşımın ihtiyacı vardı bi denesin
elma sirkesi metopolızmayı hızlatıyor dıye duydum elma sırkesi içenlerın yorumlarını alabilirmiyim????
Bende pazara gidip geldim yemek yaptım az sonra misafir gelecek bi slm verim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?