80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hyırlı olsun canımm,çok sevindim senin adına .işallah çok güzel olur her şey
canım artık para pul işi de bitttiiiii

4 yıllığına ev hanımı olmaya gidiyorum kıbrısa senin haberin yok dimiii

valla geçmiş yaptım menüler için ama hızlı geçtim görmedim kaptanım..

hayırlısı be canım kaderimizde neler varallah bilir ,belki senin için böylesi hayırlıdır.en azından kocanla birara olucaksın buna bile deyer bence

Ben uykuya yeniliyorum şekerler hepinize iyi geceler İremcim bozma moralini herşeyde bi hayır vardı canım

isveç diyeti yapan ablalarıma Allahtan sabır diliyorum başarılı gidiyorsunuz, hedeflerinize ulaşacağınıza inanıyorum :81:
inş canım
tanışamadık senle bir türlü ama ben de sevdim seni
fotolarda harika
öznurrrrr prensessss

haşlanmış balığı nasıl yapcaz kızzzz ben onu öğlen de yemem walla evde anca akşam
buğulama yaparım herhalde
tüm yiyeceklerden soğuyacam İsveçliler sayesinde
sabah 1 küp şekerli neskafe

öğle 1 dilim salam 100 gr yoğurt

akşam 200gr et salata
meyven nerde hıı
hayırlı olsun canım
canım artık para pul işi de bitttiiiii

4 yıllığına ev hanımı olmaya gidiyorum kıbrısa senin haberin yok dimiii

inş hayırlı olan budur
evde olmak çok rahat ama

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Ya kusura bakmayın dün bir türlü uğrayamadım
Dün alışveriş sonrası kızları direk anneme bırakıp kendimi Havuza attım
Normalde 6 tur yüzen ben dün yan kulvardaki bir kadınla gizli bir çekişmeye girdim neme lazımsa tabi kadının bu rekabetten haberi bile yoktu
Kendi kendime kadına avans verip sonrada deli gibi yüzüp kadından evvel kulvarı bitirmeye uğraştım üstüne birde 6 yerine 8 tur yüzünce baya bir yordum kendimi
Eve girmeden birde eşimin tekrar hastaneye yatan anannesini ziyaret ettik ve eve girdiğimde okadar yorgundum ki koltuğa bir 5 dakika uzanayım derken uyuya kalmışım

Geç saatte eşim hadi yatağına geç dedi ve ben hiç uğrayamadan gittim yattım
Gecede nasıl birşeyse sabahın 3ünde bacağımda bir ağrıyla uyandım. Meğer kendimi fazla zorlamaktan herhalde damar damar üzerine bindi ve ben sıcağıyla anlamadım :26:
Bugün annemle pazara gidecektim ama adım atacak halim yok. Akşamda annemler yemeğe gelicek nasılsa ancak yavaş yavaş bir üstten temizlik yaparım
Eşim sağ olsun ben uyuduktan sonra mutfağı pırıl pırıl yapmış bana bir tek salonu süpürmek ve banyoyu temizlemek kalmış

leeenn bari daha güzel bi resmimi koyaydın kıızz ayy rezil oldum

Maşallah subhanallah.... gerçekten fıstık gibi çıkmışsın kız
Biz okadar zor oluruz heleki ben ama darısı bizim başımıza diyeyim yinede

Aklımdayken dünki menümüde paylaşayım :

Uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan elma sirkeli su

Sabah;
3 dilim ekmek
2 KK beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 yumurta

ara;
1 yeşil çay, 1 elma

Öğlen;
3 Yk bulgur pilavı
4 YK taze fasülye
1 kase yoğurt

ara;
1 fincan kakaolu sıcak su, 4 Form bisküvi

akşam;
1 kase çorba
3 YK zeytinyağlı patlıycan ( dünden kalma )
1 kase salata
1 kase yoğurt

Bugün yaptığım spor; 40 dakika tempolü yüzme + suyun içinde hareketler
Bugün içtiğim su; 2 litre

arkadaşlar bende 83 kiloyla aranızdaydım 8 gunde sadece 600 gr verdim :)))) bu sadece bi başlangıc dedım ve çok kendımı zorlamadan yavaş yavaş kısıtlamalar yaparak ve bugun itibariyle dıyetıme tam başladım kucuk cocugum oldugu için dışarda tempolı yurus yapma ımkanım yoktur evde tempolı 1 saat you tube actıgım oryantal hareket ler le basladım kahvaltıdan once elmalı ballı sırkelı su içtim ve daha sonra bır dılım ekmek bır dılım peyaz peynır 1 tane yumurta yedım ara ogun olarakta acıkınca salata yapıp yemeyı dusunuyorum akşamda ekmeksız 1 porsıyon yemekte nevarsa onu yıyecem bu arada kendıme hedef 3 lt su içmek çay yerıne akşamları yeşıl çay içecem sızce bu tempoda gıdersem mayıs ayına kadar bı 10 kılo verebılırmıyım ???

slm kızlar dun ugrayyamadım
dunkı menum
sabah
2 kasık lor peynırıyle yagsız 1 yumurta domates salatalı
öğlen 1 kase corba 4 kasık zeytınyaglı kerevız yesıllık salatası yagsız
ara 2 dıyet kraker yesılcay 2 cevız
aksam 1kase kerevız corbası yesıllık salatası 4 kasık asure
ara yesılcay sarımsak cayı maydanoz suyu
3lt su
bıde vazgecılmezım gunde 3 sefer sırkelı suu

bence cok rahat veririsin canım, fikirlerim güzel ben bir de sana sunu önereyim bu sayede haftada 1,5 kg garanti ben 1 aydır yapıyorum sırkeli suyu ve diyei 5 kg gitti :)

Cilt Güzelliği için Sebzeli Kahve İzle 01.11.2013 | tvyo ile ücretsiz izle, dizi izle

cok cok faydası var canım dene ben bunu 2 haftadır yapıyorum

Hepinize tünaydın güzeller kimse uğramamış

Aleyküm selam adaşım aman dikkat et 8 tur gfazla zorlamışsın ne kadar anlayışlı eşin var maşallah

menün çok güzel tatlım aynen devam

Bende pazara gidip geldim yemek yaptım az sonra misafir gelecek bi slm verim dedim

Hoşgeldin aramıza tatlım neden veremeyesin fazla bile verirsin bizim aramızdayken bebişini allah bağışlasın evde leslie sensone 3 mil veya 5 mil yapabilirsin bebişin uyuyunca

paylaştığın için tşkler canım arkadaşımın ihtiyacı vardı bi denesin

çok teşekkür ederim izledim video yu şöyle bi seksenin altına düşebilirsem tartı şöyle 79.5 bi gözterse çok mutlu olacam çünkü artık zayıflıyorum dıyebilecem çünkü hep kılo aldım hiç vermedim ama bu sefer çok kararlıyım :)

sagolun arkadaşlar kadınlar klubune bıkac hafta once uye oldum ve şimdi diyorumki iykide olmuşum herkes birbirini oyle guzel motıve edıyorkı insana daha çok azım gelıyor inşallah 80 kılonun altına düştüğümde buyuk bır sevıncle hemen sizlerle paylaşacam:)))

canım sebze kahvesini bende deniycem, çok hoşuma gitti, daha önce ben kozmik beden temziliği yapmıştım ve tükelien sebze meyveler tamda bundandı , beden temizliği zamanında da haftada 4-5 kilo vermiştim , ama çüğ olduğu için midem artık almıyo ama bu çay harika duruyo , kesinlikle deniycem

Selamün aleyküm kızlarrrrr

Anam sabahtan beri totoşum yeni yer gördü
Bacaklarımdaki ağrılar eşliğinde salonumu toparlayıp süpürdüm, banyomu temizledim, mutfakta az bir işim vardı onları hallettim sonrada oturdum tam 2 saat hamsi ayıkladım bir ara midem bulanmaya başladı :26: az daha balık yüzünden fenalaşacaktım ilk kez bu kadar balık ayıkladım
Annemler birazdan gelir herhalde bende onlar gelene kadar bir size bakayım dedim sonrada biraz uzanayım ki akşama okadar kalabalığa ancak hizmet edecek güçü bulayım

Tam iki tepsi hamsi buğlama yaptım Akşama inşallah çok sağlıklı bol salatalı bir akşam yemeği yiyeceğim
Annemler çay faslından sonra gider gitmez damlarım yine buraya nasılsa

Marta kadar emin ol daha fazlası bile gidebilir yeterki azmin daim olsun

elma sirkesi metopolızmayı hızlatıyor dıye duydum elma sırkesi içenlerın yorumlarını alabilirmiyim????

Bende sabahları uyanır uyanmaz içiyorum ve bağırsaklarım daha düzenli çalışıyor gibime geliyor

Bende pazara gidip geldim yemek yaptım az sonra misafir gelecek bi slm verim dedim

Valla ben pazara çıkmadım Annemlere sipariş verdim sebzem var nasılsa diye sadece salatalık malzeme istedim
Sende benim gibi misafir ağırlıyorsun hadi bakalım misafirler gidince buluşuruz

slm kizlar. bugun erzuruma gittik. kizimin kalbinde.bi delik var gercekten ama butun bebeklerde olan biseymis ve 8 aylikken ancak kapanirmis. nasil bir oh cektim anlatamam. sonrasinda da diger cucuklerin gonlunu gormek icin gezdik ama son zamanina dogru artik yurumeye mecalim kalmamisti. simdi sukur evimize geldik sanirim dr isimiz bitti. seytan kulagina kursun diyeyim ben yinede:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…