80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb kızlar nasılsınız bakalı ben iki gündür giremedim akşamları misafir vardı belli bi saatten sonra iş güç vakit bulamadım

menülerim
pzt
sabah:2 dilim ekmek menemen maydonoz domates

öğle:yoğurt salata 8-10 tane sarma az çorba

akşam:kabak yemeği çorba salata

ara:1 b süt

salı:
sabah:yumurta maydonoz salatalık domates yoğurt

öğle:5-6 sarma kabak yemeği salata yoğurt

akşam:kavurma salata

ara:1 havuç 2 mandalina 2 yk nar birazda kuru yemiş

bugün
sabah:1 lokma ekmek sucuklu yumurta peynir zeytin

öğle:çorba yoğurt zeytin 1 dilim ekmek tereyağı peynir

akşam:çorba kuru biber kızartması salata ve 1 dilim ekmek

ara:sadece süt düşünüyorum

meyven nerde hıı
anammm enim meyve hakkım varmış ya yaaaaaa ben görmedim onu yoksa affedermiydim hiççççç

ayyy ilk okumaya başladığımda kötü bişey geliyo zannetttim çok şükür iyiyimişsiniz çoooook sevindim

evet canım tadıda kötü değil ben çok rahatça normal çay gibi içiyorum ve faydasını cok gördüm

dene dene bende 81 ile başladım diyete, 5 kg gitti, daha da 10 kg var

canım çok geçmiş olsun , inşalah sorunsuz bir 8 ay geçirir ve sonucunda da bebekimiz sağlıklı olmaya devam eder ( amin )

canım çok sevindim iyi olduğunuza merak etme küçükken benim kızımdada vardı hatta üfürüm var falan demişlerdi ama şimdi çok şükür iyi Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin

çok geçmiş olsun canım

kızlar malum bugun kontrollum vardı dr bugunden sonra hergun daha ıyıye gıdecegımı soledi soguk olmk kosuluyla hazır corba ıcebılırım hatta ıcıne ekmegın ıcınıde dograyıp yutmaya calıs dedı ama benekmek yemedıgım ıcın sımdılık dogramayacam ekmeksadece corbayla yetınıcem pazartesı tekrar gel dedi o zamana dek idare ederim soguk corbayla ayranla dondurmayla
menüm
ayran 1bardak
1kase vanılyalı dondurma
2kase corba
su

geçmiş olsun canımm.neyseki geçecek allahın izniyle..
allah herkesin yavrusuna şifa versin ..lohusa halinle erzurumlara gitmişsin birde kendine iyi bak,3 tane yavrunun sana ihtiyacı var
geçmiş olsun ne kadar zor oldu ameliyat soran.. 10 yaşındayken hem geniz eti hem bademciklerimi almışlardı ..hatırladığım kadarıyla 1 hafta süt falan içmiştim küçük olunca sanırım çabuk geçiyor yalnız içim yandı diye ekşi portakalı sıkıp suyunu içmiştim sonra kanama olmutu boğazımda .ekşi tahriş etmiş aklında olsun ...

kızlar kızlar merhaba
sabah: 1haşlanmış yumurta, 2 zeytin, maydanoz, 1kk peynir, 1dlm ekmek,şekersiz çay
öğle: 1kepçe sebze yemeği,3 form püskevit
akşam: 1 kepçe corba, 1kepçe makarna,1dolma

kızlar arada kendime bir tatlı yapmışım ki sormayın aman aman mükemmeldi anlatayım: 1adet ermiş cennet elması,2çay kaşığı bal, 5 tane üzüm. üzümleri parçalayıp hepsini karıştırıyoruz afiyet olsun

Son düzenleme:

evet canım cocuklarda ilesme dha hızlı buyuklerde kanamma rıskı yuksek iileşme hızı düşükmüş ay ekşi ve asıtlı yasak zaten benım kız kardesımde ecen yıl oldu amelıyat 4gun sonra kanaması basladı son anda yetstık hastaneye tekrar amelıyatb oldu o yuzden cok dıkkatlıyım:)uyarın içinde tsk ederim canım

iyi akşamlar kızlar
menüm
sabah
sucuk
az peynir
2 lokma reçel ekmk
domates

ara
yok

öğle
1 tabak taze bamya
1 kşk pilav

ara
2 mandalin
yarım nar

akşam
biraz tavuk
1 kşk pilv
1 hşlmş yumurta
ama sonra olan oldu

aşure hemde 2 kepçe

ben bu hafteda kilo alıcam galiba
ne oluyor bana dayamaz hale geldim yemiycektim
1 kşk aldım ve sonra kendimi tutamadım

tatlımıı tatlımı dedim sen ..ayy hiç onlar kesermi canım,aşureler varken ..şu aşure ayı bitse hayırlısıyla,,kurban bayramında coşmuştum buda istünün tatlısı fena oldu

sabah : 1 bardak süt , 5 badem , 1 gün kurursu
ara : 3 tane kurabiye
öğle : 1 kase çorba , 3 s.k sade makarna
ara : 2 kurabiye ( kardeşimin kurbanıyım )
akşam : az çorba , 2 s.k karnabahar , 2 kaşık yoğurtlu havuç salatası ve 1 dilim t.b ekmek

birazdan bitki çayımı yapıcam , buyrun sizede ikram edeyim :13:

tatlımıı tatlımı dedim sen ..ayy hiç onlar kesermi canım,aşureler varken ..şu aşure ayı bitse hayırlısıyla,,kurban bayramında coşmuştum buda istünün tatlısı fena oldu

aşureyi haftasonu yapıcaz kazanlarlakepçeyle hatta kazanlarla yiyecaaaammm

ama öyle demen ben çok sevdim bunu bi de adet olunca çikolata vs yememek için kendimi meyveli tatlılara verdim diğeride elmalı tatlı o da iyi sonuç veriyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…