anammm enim meyve hakkım varmış ya yaaaaaa ben görmedim onu yoksa affedermiydim hiçççççmeyven nerde hıı
slm kizlar. bugun erzuruma gittik. kizimin kalbinde.bi delik var gercekten ama butun bebeklerde olan biseymis ve 8 aylikken ancak kapanirmis. nasil bir oh cektim anlatamam. sonrasinda da diger cucuklerin gonlunu gormek icin gezdik ama son zamanina dogru artik yurumeye mecalim kalmamisti. simdi sukur evimize geldik sanirim dr isimiz bitti. seytan kulagina kursun diyeyim ben yinede:)))
canım sebze kahvesini bende deniycem, çok hoşuma gitti, daha önce ben kozmik beden temziliği yapmıştım ve tükelien sebze meyveler tamda bundandı , beden temizliği zamanında da haftada 4-5 kilo vermiştim , ama çüğ olduğu için midem artık almıyo ama bu çay harika duruyo , kesinlikle deniycem
çok teşekkür ederim izledim video yu şöyle bi seksenin altına düşebilirsem tartı şöyle 79.5 bi gözterse çok mutlu olacam çünkü artık zayıflıyorum dıyebilecem çünkü hep kılo aldım hiç vermedim ama bu sefer çok kararlıyım :)
slm kizlar. bugun erzuruma gittik. kizimin kalbinde.bi delik var gercekten ama butun bebeklerde olan biseymis ve 8 aylikken ancak kapanirmis. nasil bir oh cektim anlatamam. sonrasinda da diger cucuklerin gonlunu gormek icin gezdik ama son zamanina dogru artik yurumeye mecalim kalmamisti. simdi sukur evimize geldik sanirim dr isimiz bitti. seytan kulagina kursun diyeyim ben yinede:)))
geçmiş olsun canımm.neyseki geçecek allahın izniyle..slm kizlar. bugun erzuruma gittik. kizimin kalbinde.bi delik var gercekten ama butun bebeklerde olan biseymis ve 8 aylikken ancak kapanirmis. nasil bir oh cektim anlatamam. sonrasinda da diger cucuklerin gonlunu gormek icin gezdik ama son zamanina dogru artik yurumeye mecalim kalmamisti. simdi sukur evimize geldik sanirim dr isimiz bitti. seytan kulagina kursun diyeyim ben yinede:)))
geçmiş olsun ne kadar zor oldu ameliyat soran.. 10 yaşındayken hem geniz eti hem bademciklerimi almışlardı ..hatırladığım kadarıyla 1 hafta süt falan içmiştim küçük olunca sanırım çabuk geçiyor yalnız içim yandı diye ekşi portakalı sıkıp suyunu içmiştim sonra kanama olmutu boğazımda .ekşi tahriş etmiş aklında olsun ...kızlar malum bugun kontrollum vardı dr bugunden sonra hergun daha ıyıye gıdecegımı soledi soguk olmk kosuluyla hazır corba ıcebılırım hatta ıcıne ekmegın ıcınıde dograyıp yutmaya calıs dedı ama benekmek yemedıgım ıcın sımdılık dogramayacam ekmeksadece corbayla yetınıcem pazartesı tekrar gel dedi o zamana dek idare ederim soguk corbayla ayranla dondurmayla
menüm
ayran 1bardak
1kase vanılyalı dondurma
2kase corba
su
geçmiş olsun canımm.neyseki geçecek allahın izniyle..
allah herkesin yavrusuna şifa versin ..lohusa halinle erzurumlara gitmişsin birde kendine iyi bak,3 tane yavrunun sana ihtiyacı var
geçmiş olsun ne kadar zor oldu ameliyat soran.. 10 yaşındayken hem geniz eti hem bademciklerimi almışlardı ..hatırladığım kadarıyla 1 hafta süt falan içmiştim küçük olunca sanırım çabuk geçiyor yalnız içim yandı diye ekşi portakalı sıkıp suyunu içmiştim sonra kanama olmutu boğazımda .ekşi tahriş etmiş aklında olsun ...
tatlımıı tatlımı dedim sen .kızlar kızlar merhaba
sabah: 1haşlanmış yumurta, 2 zeytin, maydanoz, 1kk peynir, 1dlm ekmek,şekersiz çay
öğle: 1kepçe sebze yemeği,3 form püskevit
akşam: 1 kepçe corba, 1kepçe makarna,1dolma
kızlar arada kendime bir tatlı yapmışım ki sormayın aman aman mükemmeldianlatayım: 1adet ermiş cennet elması,2çay kaşığı bal, 5 tane üzüm. üzümleri parçalayıp hepsini karıştırıyoruz afiyet olsun
dene dene bende 81 ile başladım diyete, 5 kg gitti, daha da 10 kg var[/
inşallah yapacam
tatlımıı tatlımı dedim sen ..ayy hiç onlar kesermi canım, aşureler varken ..şu aşure ayı bitse hayırlısıyla,,kurban bayramında coşmuştum buda istünün tatlısı fena oldu
canım sebze kahvesinin faydasını gördün mü? gördüysen ne kadar zamanda fark ettirdi ?
kaç haftADIR YAPIYORSUN BU KAYFEYİsöyleki 5 günde 1,5 - 2 kg diyor şems, dende denedim 1,5 kg gitti 1haftada. spor yaaprdım ayağımdaki rahatsızlık nüks edince bırakmak zorunda kaldım o halde gitti, her yemkten önce içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?