söyleki 5 günde 1,5 - 2 kg diyor şems, dende denedim 1,5 kg gitti 1haftada. spor yaaprdım ayağımdaki rahatsızlık nüks edince bırakmak zorunda kaldım o halde gitti, her yemkten önce içiyorum
senin adina cok coook sevindim hayatim cok sukur bu gunerimize....insallah bitmistir dr islerinslm kizlar. bugun erzuruma gittik. kizimin kalbinde.bi delik var gercekten ama butun bebeklerde olan biseymis ve 8 aylikken ancak kapanirmis. nasil bir oh cektim anlatamam. sonrasinda da diger cucuklerin gonlunu gormek icin gezdik ama son zamanina dogru artik yurumeye mecalim kalmamisti. simdi sukur evimize geldik sanirim dr isimiz bitti. seytan kulagina kursun diyeyim ben yinede:)))
yayınladığın videoyu izledim canım , bende deniycem inşallah sonuç seninki kadar iyi olursöyleki 5 günde 1,5 - 2 kg diyor şems, dende denedim 1,5 kg gitti 1haftada. spor yaaprdım ayağımdaki rahatsızlık nüks edince bırakmak zorunda kaldım o halde gitti, her yemkten önce içiyorum
naber kizlar
hemen nemumu yazayim:
dunku menu wintetsun nunkiyle ayi
bu günkü menü:
Sabah:kahve 1 dilim ekmek
ögle:bir sise Serum
aksam:4-5 kasik bezelye yemegi yogurt
dayan kaptanım,sık dişini verme canınımenüm hakkında açıklama yapayım sabah okula bisikletle giderken yokuşta zorladım biraz kendimi tansiyonum değişti muhtemelen düştü
şeker yerine bi çay kaşığı tatlı aldım ağzıma ama benim hatam yaaa zaten bünye eskisi kadar güçlü değil bi de inatlaştım çıkıcam ilaa diyeee :)
hayırdır duyum ne serumu.isveç yıktımı seni yoksanaber kizlar
hemen nemumu yazayim:
bu günkü menü:
bu gunlerde kendimi cok yalniz hissediyorum sadece bebekle vakit geciriyorum. diger cocuklara hic vaktim kalmiyo. esime gore odaya cekiliyom ondan ama napim kp nin yaninda oturmak ta istemiyom bizimki de benim yanim yerine babasinin yanini secince sonuc yalnizlik oluyo. su yedi gun de bi gecerse hayirlisiyla giderler herhalde artik. bide siz olmasaydiniz napardim ki acep. hic olmazsa buraya gelipte azicik dertlesiyorum. bide karsilikli kahve icebilsek ne guzel olurdu dimi:)))
bu gunlerde kendimi cok yalniz hissediyorum sadece bebekle vakit geciriyorum. diger cocuklara hic vaktim kalmiyo. esime gore odaya cekiliyom ondan ama napim kp nin yaninda oturmak ta istemiyom bizimki de benim yanim yerine babasinin yanini secince sonuc yalnizlik oluyo. su yedi gun de bi gecerse hayirlisiyla giderler herhalde artik. bide siz olmasaydiniz napardim ki acep. hic olmazsa buraya gelipte azicik dertlesiyorum. bide karsilikli kahve icebilsek ne guzel olurdu dimi:)))
kopyacı seniiiiiinaber kizlar
hemen nemumu yazayim:
bu günkü menü:
daan canım ne kaldı ki şurda sadece 7 gün :)bu gunlerde kendimi cok yalniz hissediyorum sadece bebekle vakit geciriyorum. diger cocuklara hic vaktim kalmiyo. esime gore odaya cekiliyom ondan ama napim kp nin yaninda oturmak ta istemiyom bizimki de benim yanim yerine babasinin yanini secince sonuc yalnizlik oluyo. su yedi gun de bi gecerse hayirlisiyla giderler herhalde artik. bide siz olmasaydiniz napardim ki acep. hic olmazsa buraya gelipte azicik dertlesiyorum. bide karsilikli kahve icebilsek ne guzel olurdu dimi:)))
hepimizin bir yerde toplandığını düşündüm de ne kadar güzel olurdu muhabbet hırlaaa giderdi
canım inşallah tez zamanda giderlerde sende bi rahat edersin , yapıştılarmı ne, anlamıyorlar sen lohusa kadınsın adamın yanında nasıl rahat edeceksin
sagolun arkadaşlar kadınlar klubune bıkac hafta once uye oldum ve şimdi diyorumki iykide olmuşum herkes birbirini oyle guzel motıve edıyorkı insana daha çok azım gelıyor inşallah 80 kılonun altına düştüğümde buyuk bır sevıncle hemen sizlerle paylaşacam:)))
Selamün aleyküm kızlarrrrr
Anam sabahtan beri totoşum yeni yer gördü
Bacaklarımdaki ağrılar eşliğinde salonumu toparlayıp süpürdüm, banyomu temizledim, mutfakta az bir işim vardı onları hallettim sonrada oturdum tam 2 saat hamsi ayıkladımbir ara midem bulanmaya başladı :26: az daha balık yüzünden fenalaşacaktım ilk kez bu kadar balık ayıkladım
Annemler birazdan gelir herhaldebende onlar gelene kadar bir size bakayım dedim sonrada biraz uzanayım ki akşama okadar kalabalığa ancak hizmet edecek güçü bulayım
Tam iki tepsi hamsi buğlama yaptımAkşama inşallah çok sağlıklı bol salatalı bir akşam yemeği yiyeceğim
Annemler çay faslından sonra gider gitmez damlarım yine buraya nasılsa
Valla ben pazara çıkmadımAnnemlere sipariş verdim sebzem var nasılsa diye sadece salatalık malzeme istedim
Sende benim gibi misafir ağırlıyorsunhadi bakalım misafirler gidince buluşuruz
slm kizlar. bugun erzuruma gittik. kizimin kalbinde.bi delik var gercekten ama butun bebeklerde olan biseymis ve 8 aylikken ancak kapanirmis. nasil bir oh cektim anlatamam. sonrasinda da diger cucuklerin gonlunu gormek icin gezdik ama son zamanina dogru artik yurumeye mecalim kalmamisti. simdi sukur evimize geldik sanirim dr isimiz bitti. seytan kulagina kursun diyeyim ben yinede:)))
kızlar malum bugun kontrollum vardı dr bugunden sonra hergun daha ıyıye gıdecegımı soledi soguk olmk kosuluyla hazır corba ıcebılırım hatta ıcıne ekmegın ıcınıde dograyıp yutmaya calıs dedı ama benekmek yemedıgım ıcın sımdılık dogramayacam ekmeksadece corbayla yetınıcem pazartesı tekrar gel dedi o zamana dek idare ederim soguk corbayla ayranla dondurmayla
menüm
ayran 1bardak
1kase vanılyalı dondurma
2kase corba
su
ahh canımm beyazcan a kim kızıcak acep.Beyazcanım kızmadan menüyü de yazalım
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
1 lop yumurta 1 muz
8 zeytin
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
3 kuru kayısı
ÖĞLE :
1 kase ketentohumlu üzüm çekirdekli yoğurt
AKŞAM:
Yoğurt çorbası 1 kase
3 adet içli köfte
brokoli salatası
ayran
SPOR:
40 dk lık karışık hızda yürüyüş
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 bardak ayran
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3
iyi akşamlar kızlar
menüm
sabah
sucuk
az peynir
2 lokma reçel ekmk
domates
ara
yok
öğle
1 tabak taze bamya
1 kşk pilav
ara
2 mandalin
yarım nar
akşam
biraz tavuk
1 kşk pilv
1 hşlmş yumurta
ama sonra olan oldu
aşure hemde 2 kepçe
ben bu hafteda kilo alıcam galiba
ne oluyor bana dayamaz hale geldim yemiycektim
1 kşk aldım ve sonra kendimi tutamadım
sabah : 1 bardak süt , 5 badem , 1 gün kurursu
ara : 3 tane kurabiye
öğle : 1 kase çorba , 3 s.k sade makarna
ara : 2 kurabiye ( kardeşimin kurbanıyım )
akşam : az çorba , 2 s.k karnabahar , 2 kaşık yoğurtlu havuç salatası ve 1 dilim t.b ekmek
birazdan bitki çayımı yapıcam , buyrun sizede ikram edeyim :13:
menüm hakkında açıklama yapayım sabah okula bisikletle giderken yokuşta zorladım biraz kendimi tansiyonum değişti muhtemelen düştü
şeker yerine bi çay kaşığı tatlı aldım ağzıma ama benim hatam yaaa zaten bünye eskisi kadar güçlü değil bi de inatlaştım çıkıcam ilaa diyeee :)
naber kizlar
hemen nemumu yazayim:
bu günkü menü:
ahh canımm beyazcan a kim kızıcak acep..
gözümü tatlı bürüdü, senin biberiyeyi kurabiye gördümallah benin iştahımı kessin işallah
karatayla ne kadar kilo verdin canım,açlık tatlı isteği olmuyormu hiç:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?